Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Şimdi çok sevdiğim bir minik yanıma geldi diyor ki biliyor musun bugün babam bana masadaki ... dan vermedi geç kalacağım diye ama okulda dağıttılar dedi. Nasıl bir kahkaha patlattıysam; seni evren seni çok tatlısın dedim. Çocukcağızdan daha çok sevindim sanırım, çok şaşırdı yavrum

Çare içinizde ama siz bilmiyorsunuz.
Hastalık sizden geliyor, ama siz görmüyorsunuz.
Sizler;harfleri, sırları beyan eden netleştirici keşif kitabısınız.
Küçük bir bedenden ibaret olduğunuzu sanıyorsunuz.
Halbuki en büyük dünya sizin içinizde inkişaf ediyor.
Eğer kendiniz hakkında tefekkür ederseniz,kendiniz dışında olana ihtiyaç hissetmeyeceksiniz.
Ama siz tefekkür etmiyorsunuz.

Hz. Ali

Yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiler.

Yeni ve eski arkadaşların aralarında geçen konuşmayı görünce,daha önce topikte paylaştığım,Hz. Ali’ye atfedilen bu güzel sözleri tekrar paylaşma isteği doğdu içimde:)

Pozitif kızlar sizlerin olumlu enerjilerine çok ihtiyacım var şuan yalnız kalıyorum ve korkuyorum malum istanbuldayım. Önümüzdeki günlerde de yalnız kalacağım iyi enerjilerinizi gönderin olur mu

Gunaydiiiin
Bu haftanın Olumlaması

Kendimi Seviyorum. Kendime Güveniyorum . Ben Değerliyim. Ben Yeterliyim.
O kadar şanslıyım ki kısmetler hep ayağıma gelir.

öyledir Amin

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim

Pozitif kızlar sizlerin olumlu enerjilerine çok ihtiyacım var şuan yalnız kalıyorum ve korkuyorum malum istanbuldayım. Önümüzdeki günlerde de yalnız kalacağım iyi enerjilerinizi gönderin olur mu
Başınıza Olumlu ya da olumsuz bir olay gelmeden o olayla ilgili düşünür değerli vaktinizi harcamak size mutluluk getirmez. Düşünceleriniz olumsuz olacak düşünceler ise elbette.
Eger sonucunda olay olumlu olursa DEGERLI VAKTINIZI uzulerek bosa harcamis olursunuz. Olumlu olmazsa onu da o zaman dusunursunuz

Yaklasik 2 haftadir sabahlari radyoda calan sarki nakarat guzel de tam sozler icin yorum sizde bakalim bu sarki pozitif mi pozitif degil mi?
karar veremedim yahu hem bi hüzün bırakıyor hem kıpır kıpır:)) gençken çok dinledim :)) ammaaaann :)

Yaklasik 2 haftadir sabahlari radyoda calan sarki nakarat guzel de tam sozler icin yorum sizde bakalim bu sarki pozitif mi pozitif degil mi?

Çok olumsuz bir şarkı canım, çok arabesk hatta bence. Sallamayacaksan dertleri üzerine çizgiyi atacaksın adını anmayacaksın, güzel olan şeylerden söz edeceksin sadece.

Şarkı sözlerine bakalım. Bilinçaltına sadece resime göre cevap veriyor. Yapmayacağım, etmeyeceğimleri evet yapacağım diye algılıyor zaten. Ne kadar olumsuz şey, yük varsa üstüne alacakmış,aşkları onu bırakacak,... öyle diyor şarkı. Bilinçaltı tamam oldu, hepsi senin diyor burada

"Tüm dünyanın yükü bende olsa
Bugün aşkım beni bıraksa
Kalbimi bin defa daha kırsa
Yeniden yeniden düşüp kalksam
İnancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa
Can, bu can benim can, yapılacak tek şey
Aman! Unut herşeyi
Aman! Salla dertleri
Aman! Nasıl olursa yeni birgün doğacak"

Su yorumun uzerine bir daha dinlemem
Turkce olumlu sozler iceren sarki bulma da ayri bir sey en son 90larda tatli sarkilar vardi. Dinle dinle sıkıldim

Aslında olumsuz düşünmek diyemeyiz buna gerginlik yani elde olmadan hissedilen gerginlik

Merhaba kızlar. Olumlamama devam ediyorum. Ama aklıma takılan bir nokta var. Şu an burada açıklamak istemiyorum. İnşallah gerçekleşince açıklamayı düşünüyorum ama sorumu burdan bir kişiye özel olarak mesaj attım muhtemelen görmedi ya da bilemiyorumi.Bu konuda bilgili olup bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Özel olarak mesaj atabilir miyim kendisine?

Gunaydiiiiin

Bu haftanın Olumlaması

öyledir Amin

elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Mesaj attıgım kişi dönüş yaptı ondan cevap bekliyorum. ama inşallah daha çok buralardayım. 5 gündür falan keşfettim burayı ama gerçekten huzurlu, mutlu hissediyorum

Gerçekten de kaç gündür aklıma gelip İslamla, hadislerle bagdaştırdıgım konuya el atmışsınız. Mesela olumlama teknigine bakıyorum veya burdaki paylaşılan yazılara, birçoğunun altında kesinlikle İslami nitelikler yatıyor. En basitinden bir ayette " Şükrederseniz üzerinizdeki nimetlerimi attırırım..." diyor. Biz burda olumlamalarda sürekli şükürle, teşekkürle aslında bir ayetin geregini yaparak teşekkür ettigmiz şeyin etkisini artırıyoruz. Ya da kıskançlık, kötü düşünme, gelecek ve geçmiş kaygısı... vs İslamda hoş karşılamayan şeyler ve bakıyorum burda uygulanan teknikler sanki bir nevi bizim manevi yönümüzü bilim ile açıklamış. Yani herkes böyle düşünüyor mu bilmiyorum ama kesinlikle böyle düşünmek beni rahatlatıyor ve daha çok şükre, tevekküle yönlendiriyor. Belki de o yüzden olumlu düşünme teknigi bana çok iyi geldi bilemiyorum :)

Gunaydiiiin
Bu haftanın Olumlaması

öyledir Amin

ben alıntıladığınız mesajı görmemişim, iyiki alıntıladınız. zaman zaman aynı hisleribrnde yaşıyorum, keşke bizim insanlarımız da gülhilal ın dediği gibi bu konuya bilinçli bir şekilde yaklaşıp, kaliteli okunmaya değer kitaplat çıkarabilseler. dinimiz o kadar güzelki, herşey yani pozitif düşünce adına herşey içinde var yani. ama maalesef bize ağır mı geliyor ne oluyorsa, yabancı kitaplat kadar ilgimizi çekmiyor. Rabbim bize doğruluktan ayrılmadan, yanlış düşüncelere kapılmadan hayatımızı yaşamayı nasip etsin inşallah. çok güzelbir konuya değinmiş hem gulhilal hem de sen arkadaşım. tekrar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…