Herkese merhaba
Yeni buldum burayı. Çok geriden geldiğim için her sayfayı okuyamadım maalesef. Ama olumlamaların gerek burada gerek başkalarından duyduğum güzel etkilerini gören insanları fark ettim. Ben de bunu hayatıma katmak istiyorum ama nereden nasıl başlamalıyım bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kısaca bahsetmem gerekirse en ufak olumsuzlukta enerjisi dibi gören, kendine karşı ağır eleştirel dil kullanan bir yapım var. Mükemmelliyetçiyim ve tabiki hiçbirşey mükemmel olmadığı için çoğu şey beni mutlu etmiyor. Hep neden daha iyisi değil diyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum.
Olumlama nasıl yapılmaz derseniz tam olarak o benimdir. Zaten ben de şans ne gezer benim en sık kullandığım cümle olabilir. Okudum bunu kullanmak olan şansı da götürüyorum.
Şu hayatta açıkçası olmasını çok istediğim 2 şey var. Bunlar üzerinde nasıl yoğunlaşabilirim. Ne demem nasıl olumlamam lazım. Biri iş ile ilgili diğeri özel hayatla.
Umarım ben de daha sonra buraya olumlamaların hayatımdaki güzel etkilerini yazabilirim. Ama dediğim gibi şu an için yardıma ihtiyacım var. Olursanız sevinirim.
Rica ederim canim
Eki Görüntüle 2546776
Huzurlu Mutlu akşamlar kızlar
Neden olmuyor ??? Bende hep şu örneği veririm" Gökyüzüne bir dilek balonu yolluyorsun ama balonun ipine " olacak mi ,nasıl, ne zaman, olmazsa ne yaparım gibi.... endişe kaygı ağırlıkları asıyorsun peki uçar mi o balon ???
Eki Görüntüle 2546777
Sen elinden gelen çabayı göster, eylemine geç, yaşamaya devam et ve inandigin güce , hayata teslim ol... Bırak balonun özgürce ve hafifçe adresini bulsun
Kendinizi bu kadar sıkmayın 3- 6 aylık kisa hedefler yapin listeniz en önemliler olmak uzere 2 ya da 3 maddeyi geçmesin.Kızlar size bişey sormak istiyorum. Şimdi ben hem iş arayışındayim özelde hem kpss çalışıyorum hem bir yandan evlilik düşünüyorum. İlanlara başvuruyorum ders çalışıyorum vb. Sonra diyorumki ben elimden geleni yapıyorum elbet olur. Ama hemen vesveseye düşüyorum elimden geleni belki yapmıyorum, belki daha çok ugrasmaliydim. Sürekli zihnim daha çok çabalamak istiyor. Cabaladikça sanki iyice uzaklaşıyorum. Hiç oluruna bırakamıyorum. İnsanlara herşey kısmet diyorum ama lafta. Aslında içimden herşey çaba diye düşünüyorum. Bu beni çok yoruyor. Artık oluruna bırakmak istiyorum istediklerim bana gelsin istiyorum. Bir süre olumlama yaptım devam edemiyorum. 21gun sürmüyor. Dişilik olumlamasi yaptım 10-14gun yapabildim sonra sıkıldım
Yaşadığımız şeyi muhtemelen istemesekte biz düşündük ya da çektik. Önemli olan ben bunu neden yaşıyorum bundan ne öğrenmeliyim ve nasıl düzeltmeliyim sorusunu cevaplamak. Bunu başardık mi gerisi kolaySahracım bir şey soracağım. Misal aşkla alakalı bir dileğimiz var biz onla alakalı Allaha güverenerek olumlamalarımıza devam ediyoruz. Fakat sıkıntılı bir ilişki veya aşk bu durumda aşk acısı çekiyoruz. Bu çektiğimiz acıyı da şüphe kaygı endişe olarak sayabilir miyiz?
Sağolun kendime çok yükleniyorum ruhsal anlamda. Sanırım artık kendimi biraz rahat bırakıp salmam gerek.Kendinizi bu kadar sıkmayın 3- 6 aylık kisa hedefler yapin listeniz en önemliler olmak uzere 2 ya da 3 maddeyi geçmesin.
Atıyorum 1- kpss icin ders calismak
2. Denk gelen özelde ki is fırsatlarını görmek yakalamak
.....
Böylece kendinizi hem strese hem de cok beklentiye sokmazsınız. Stresle hormonlar ve ruh hali bozulur bozuldukca negatif döngüyü kırmak zorlaşır.
En önce ne istiyorum ne yapmaliyim diye liste yapin ve adım adım gidin naçizane fikrim.
Hayirlisi olsun sizin için gönlünüzdeki olur dilerim
Kızlar size bişey sormak istiyorum. Şimdi ben hem iş arayışındayim özelde hem kpss çalışıyorum hem bir yandan evlilik düşünüyorum. İlanlara başvuruyorum ders çalışıyorum vb. Sonra diyorumki ben elimden geleni yapıyorum elbet olur. Ama hemen vesveseye düşüyorum elimden geleni belki yapmıyorum, belki daha çok ugrasmaliydim. Sürekli zihnim daha çok çabalamak istiyor. Cabaladikça sanki iyice uzaklaşıyorum. Hiç oluruna bırakamıyorum. İnsanlara herşey kısmet diyorum ama lafta. Aslında içimden herşey çaba diye düşünüyorum. Bu beni çok yoruyor. Artık oluruna bırakmak istiyorum istediklerim bana gelsin istiyorum. Bir süre olumlama yaptım devam edemiyorum. 21gun sürmüyor. Dişilik olumlamasi yaptım 10-14gun yapabildim sonra sıkıldım
Bu açıdan bakmamıştım gerçekten hepsine çok keyifsiz bakıyorum. Hatta hayata genel olarak keyifsiz bakıyorum. Teşekkür ederim görüş açım değişti birdenÖncelikle ne istedigini karar vermelisin.Kararsızlığın enerjisi negatiftir yorar.Gecenlerde işime yarayacak bir sınav sonucu icin, çalısmaya karar verdim.1 hafta sonra baktim zorlaniyorum hemen sordum kendime bu beni şu an mutlu ediyor mu bu istegim, kesinlikle hayirdi.Vazgectim biraktim calismayi. Cunku gercekten işe yarayacak, hayırli bir sey olsa enerjisi güzel olurdu.Elde edecegim sonucun getirileri bana coskuyla, keyifle daha guzel sekilde geliyor dedim ve evrene teslim ettim
Hic ardına bakmadım. Enerjinizi guzel tutar, gelecege guvenle bakarsaniz o özeldeki iş imkanı size asansorde,markette,spor salonunda... her yerde gelir.Bir telefona bakar hatta.Bu özel hayat icinde gecerli. Kpss icin de gecerli, o harika ogretmenler calisma gruplari seni bulur.Cok defa yaşadım her biri icin.Keyifle başladigim her sey keyifle devam etti. Guzel enerjiler guzel olayları çekti, formül bu yani. Dedigin çabalamak akıntıya karşı kürek çekmek gibi malesef.
Öncelikle ne istedigini karar vermelisin.Kararsızlığın enerjisi negatiftir yorar.Gecenlerde işime yarayacak bir sınav sonucu icin, çalısmaya karar verdim.1 hafta sonra baktim zorlaniyorum hemen sordum kendime bu beni şu an mutlu ediyor mu bu istegim, kesinlikle hayirdi.Vazgectim biraktim calismayi. Cunku gercekten işe yarayacak, hayırli bir sey olsa enerjisi güzel olurdu.Elde edecegim sonucun getirileri bana coskuyla, keyifle daha guzel sekilde geliyor dedim ve evrene teslim ettim
Hic ardına bakmadım. Enerjinizi guzel tutar, gelecege guvenle bakarsaniz o özeldeki iş imkanı size asansorde,markette,spor salonunda... her yerde gelir.Bir telefona bakar hatta.Bu özel hayat icinde gecerli. Kpss icin de gecerli, o harika ogretmenler calisma gruplari seni bulur.Cok defa yaşadım her biri icin.Keyifle başladigim her sey keyifle devam etti. Guzel enerjiler guzel olayları çekti, formül bu yani. Dedigin çabalamak akıntıya karşı kürek çekmek gibi malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?