Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Selam kizlar nerelerdesiniz herkes iç dünyasına dönmüş sanırım gerçi bende çok uğrayamadım bebiş için çok yorulmamam dikkat etmem gerekiyormuş onun sağlığı için bazı ilaç desteği ve yaşam standartlarimda önlemler almamız gerekince giremedim topige. Şükür genel anlamda iyiyiz minnos kızımla sadece tedbirli davranıyorum diyelim Sizler nasilsiniz pozitif güzeller
Aşağıdaki alıntı gibi bende güzel niyetler bırakıyorum kalbimden nefesimden dualarımdan öyle olsun Amin

Kızlar merhabalar , bu iş böyle olmayacak . Yani ben kendi kendime kendimi pozitifte tutmaya çalışırken daha çok negatife çekiliyorum. Bu işi kendim yapamıyorum. Sizlerin bildiği güzel bir meditasyon vs yapan yer var mı ? İstanbul civarında olan ?
Daha önce gidip fayda gördüğünüz olursa daha güzel olur tabiki ?

Herkese merhabaaaaa
Bir suredir ugramiyordum buralara. Sebepsizce hayatima degisik bir yon verdim. Bugun Chandler Bing in begenilerini gordum. Yasadigim, yazdigim seyleri yeniden hatirladim. Tesekkur ederim tam bugun yasadigim bir olay uzerine iyi oldu. Umudum yeniden dogdu. Daha 1 saat once neden boyle oldu dedigim sey uzerine mesajlari okudum ve once vardir bunda da bir hayir dedim sonra da daha iyisi olacagi icin bu olmadi dedim. Hayatimda hep boyle oldu bir seyler olmayinca iyi ki olmamis dedim
Ceyl_an istanbul da yasamadigim icin bilmiyorum ama burayi bastan okumani tavsiye ediyorum

Cok guzel bir surecti bana da yeniden ilham oldu. Hele birilerine ilham olmak cok utandim. Buralari sayfa sayfa okumanin cok faydasini gordum. Sizlere de o yuzden hep tavsiye ediyoruz okuyun diye

Selamlar herkese
Direek konuya giriyorumm.Hayatımda çok güzel değişikliklerle karşılaşmaya başladım.Bi arkadaşımdan ders notlarını isteyecektim ki ben istemeden atıvermez mii sonra aklıma uzun zaman önce üniversitemdeki kariyer zirvesinde bana kartını veren bi ikcı geldi hatta demişti ki eğer mail atarsan mailde seninle konuştuğumuzu da belirtirsen senin CV'ne öncelikli bakarız.Bugün de aklımdan geçti acaba ne zaman arayacaklar diye.Sonra daha 1 dk geçmeden aradılar beniii Ayrıca görüşme için servis ayarladılar. Pazartesi görüşmek için gideceğim.Bundan daha güzel ne olabilir acaba?

Gözünüz aydın çok sevindim isiniz için
Ayrica geçmişte paylastiklarimizi beğeniyorsunuz 1 yıl once 6 ay once paylastigim geçmis yazilar şimdiki bana ders veriyor hiç birşey boşuna değil cok teşekkürler

Görüşmenin sonucu pozitif olursa mutlaka yazacağım gerçi sonucu önemli değil çünkü evren bana en güzel ve en hayırlı şekilde istediklerimi sunacağından eminim Ben de çok teşekkür ederim güzel yazılarınız için okurken benim de enerji yükseliyor umarım daha güzellerini yaşayıp yazarsınız hepimiz okuruz burdan

Rica ederim. Amin hepimiz güzel yaşayalım inşallah

Canım senin bir ev hayalin vardı ne yaptın onu nasıl gelişmeler oldu ?

Canım senin bir ev hayalin vardı ne yaptın onu nasıl gelişmeler oldu ?
Ailemle farkli surecler yasadigim icin ev hayalimden vazgectim
Daha dogrusu acele etmekten vazgectim. Simdi bekleme surecindeyim. Hayalimdeki evin zamani geldiginde bana gelmesini bekliyorum
Daha ic dunyama dondum. Benim icin onemli olan seylerin baskalari icin hic de onemli olmadigini gordum. Bosu bosuna kendimi uzdum. Simdi cok iyiyim. Biraz daha laylaylom bakiyorum. Olaylar benimlr ilgili mi onu iyice tartiyorum. Insanlari oldugu gibi kabul ediyorum...

İnşallah en güzeli olur canım senin için

Kızlar merhaba , esmalar hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Ben bir kaç yerde esmaların belirli sayılarda ve sonuna celle celalühü eklenerek okunduğunu gördüm . Bende aynen bu şekil okuyorum . Doğru mudur acaba ?

Celle Celalühü demeden okuyabilirsin bence; o şekilde okumak inancla,tarzla ilgili. Ilk sayfalarda coook paylaştık, neler okuyoruz ne zaman diye,bakabilirsin oralara.

Ev hayalinden vazgecme canim sadece serbest bırak. Gerekli ortam,gerekli şartlar oluşması için zamana ihtiyacin olabilir. Tohumunu ektin sen, nerde nasıl filizleneceğini evrene bırak ki gerçekleştiginde bundan daha iyi olamazdı hissiyle yaşa

Kesinlikle ben de oyle dusunuyorum. Ev en uygun zamanda bana gelecek

Kızlar konuyla alakası yok ama bişey sorucam. Ben konuyu baştan okumaya başladım ama mesela 20. Sayfadayim diyelim her seferinde 20 kere ilerletiyorum. Bunun kolayı yokmu 20. Sayfa yazsam oraya direk atsa beni? Hayır 100 e gelince 100 kere ok işaretine mı basıcam çok yoruldum. Bulamadım kolayını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…