Tünaydın olsuunnGünaydınnnn; musmutlu,mucizelerle dolu harika bir gün olsun bugün ve önmüzdeki tüm günler ⚘
YAŞAMI SEVMEYİ VE ONDAN KEYİF ALMAYI SEÇİYORUM. MUTLULUK KANALLARIM SONSUZA KADAR AÇIK. BEN MUTLU OLMAYI HAKEDİYORUM.
Öyle olsun Amin
Sabah ve akşam en az 7 şer kere okuyoruz. Meditasyon ve nefes egzersizi ile yapılırsa çok da iyi olur çok da güzel olur şifa olsun hepimize
Eki Görüntüle 2549080
ÇOK ÖNEMLİişte bu farkındalıkta olursak içimizden geçen düşüncelere bile dikkat ederiz.
Iyi geceler topikcanlarım;
Biraz önce meditasyon yaparken karın bölgemden çıkan bir ışık gördüm hemen ordan bir kapı açtım bir anda artt a gecmis buldum kendimi.Kapıdan bir seyler cıkıyordu ama zorla. Orta yaşlarda gıcık,kıl,her şeye soylenen, havadan nem kapan bir adam cıktıHemen bir hediye paketi yaptim; ne kadar negatif enerji varsa icine koydum ve al bunlar senin dedim :)O giderken yerine keyifli,mutlu,kilolu kel bir adam geldi aslında onun yeriymiş zaten.Çok mutlu,cok zengin, cok sevilen bir adam;hayatı anı doyasiya yaşıyor. Adamın keyfini,enerjisini hala hissediyorum,onunla uyumlandım.Bakalım bana ne gibi katkıları olacak bu deneyimin
gulhilal bak bir artt deneyimim de böyle gercekleşti canim
Ya ne güzel başarıyorsunuz ya hayran kalıyorum gerçekten size.
Konsantrasyonu yüksek bir insan mısınızdır acaba ? Güzel konsantre olabiliyorsunuz sanki.
Olumlamaları gelecek zaman eki ile olusturmuyoruz. Isteginiz geleceği ötelenir. Şöyle ola- cak böyle ola- cak ama " ne zaman "Ben metroda kapı önümde açılacak ve oturacak yer bulacağım diye olumlama yapmaya başladım. Şehir hayatı beni yoruyorkızlar yakın zamanda evlilik düşünüyorum ama baya korkutuyor beni emin olamadığım şeyler var. İşimizle ilgili onun annesiyle ilgili vs. Pek emin olamıyorum. benim için hayırlısını istiyorum hiçbir zaman illa şöyle olsun diye tutturmam. Sizce nasıl bir olumlama yapabilirim.
Konsantrasyonum cok yüksektir.Maneviyata cok onem veririm.Her görünen şeyin görünmeyen ilahi tarafini da merak ederim.Burcumun özelliklerini taşıyorum canim ben
Selaaaaaaaaam
Cok kisa bir sure once arabamin icine koku alayim diye dusundumbugun ne oldu? Arabayi verdigim otoparkci dikiz aynama araba kokusu asti onceden olsa dilek kapim acikmis. Keske baska sey dileseydim derdim. Simdi ise iste isteklerini gerceklestirmek bu kadar basit diyorum
Burcunuz nedir. Kişilik özellikleriniz sayesinde de bu işte bu kadar başarılı olabiliyor olabilirsiniz . Örneğin benim konsantrasyonum çok düşüktür. Bir işe başlar hemen sıkılırım .
Merhaba topikcanlar bu aralar çok sessiz birazcık ses yapayım
Bundan 2 3 ay önce bir arkadaşıma bir teklif şey önerdim. O da tamam dedi,sonra üstüne epey bir heveslendi,istedi filan. Araya bir sürü şey girdi,olmadı bu. Geçen cuma günü bak gör dedim olacak telefonda. Telefonu kapattıktan sonra pazartesi günü bu olayla ilgili başka bir arkadaşımın kapıdan içeri girip o iş oldu demesini imajine ettim hemen. Ama üzerine olur mu olmaz mı,nasıl olur filan demedim. Dün yani pazartesi günü işteyken o başka arkadaşım aynen bu şekilde içeri girdiTabi ben şok...Çünkü aynen gerçekleşti,rüya filan görüyor sandım. Hemen arkadaşımı aradım ve ben sana demiştim oldu bak dedim
Bu olayların ertesinde çok sevdiğim bir arkadaşım moralevin şu yazısını atmış bana
"Sevgililer, her şey bir boyutta gerçektir. Geçiş yapan her hayal, olasılığın sonsuz matriksinde gerçektir. Dış gerçekliğinizde meyvelerini vermesini istediklerinize sevgiyle ve derinden içinizde odaklanın. Böylece onların keyfine içinizde vardığınız gibi dış duyularınızla da derinden ve sevgiyle deneyimlemenin keyfini çıkarın."
Sagol canim.Gercekten tesaduflerle dolu.Soyle anlatayim hatta esimin burnunda et var artik cok buyumusler.Artik nefes almasini bile zorlastiriyor.Amerikadayken ameliyat gununu filan aldi ama derken bizim gelis tarihi aciklandi artik oraya kalsin dedi nasilsa yakin gidis diye.Neyse geldik buraya.Dr bana da bakti filan nefes almani zorlastiriyor burun seklin dedi, cene geriligi de var zaten dedi : ))) Tabi artik o andan itibaren artik operasyon bana cok dogal geldi.Bir de orda bir suru hasta var.İslem olmuslar filan hep dogallasti gozumde,bilincaltimda.Veee su an kendimi hep aynada gordugum kisi oldum.İcimdeki civil civil insan artik goruntume de yansidi inanin.Binlerce kere sonsuz sukurler olsun Rabbime paralel evrendeki bambaska bir insan beden bulmus gibi ben de.İcimdeki degisim disima da yansidi,eminim buna. Yine tarifi degisik enerjiler icerisindeyim canlar, tum guzellikler harikaliklar zaten hep bizimle.Hayat tum ihtisamiyla akiyor,coskuyla,keyifle,neseyle.Dunyanin neresinde olursaniz olun bu boyle.Cunku ihtisam,mucizenin,harikaligin kendisiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?