- 5 Ekim 2019
- 64
- 218
- 93
- 29
Hangi sayfada olduğunuzu yazan sarı bi kutu var(Bende sarı renk ama sizde belki farklıdır.) Oraya tıklarsanız bi kutucuk çıkacak sayfa numarasını o kutucuğa yazıp git butonuyla sayfaya ulaşabilirsiniz.Ya da sayfanın web adresinden(www lu olan kısım) page yazan yere istediğiniz sayfayı yazıp sayfayı yenilerseniz istediğiniz sayfa açılacaktır.Kızlar konuyla alakası yok ama bişey sorucam. Ben konuyu baştan okumaya başladım ama mesela 20. Sayfadayim diyelim her seferinde 20 kere ilerletiyorum. Bunun kolayı yokmu 20. Sayfa yazsam oraya direk atsa beni? Hayır 100 e gelince 100 kere ok işaretine mı basıcam çok yoruldum. Bulamadım kolayını.
Gerçekten bu konuyla ilgilenenler en baştan başlıyorlar canım okumaya,merakla,heyecanla.Çünkü her sayfası keyif dolu neşe dolu.Her yeni sayfayı sabırsızlıkla okuyorlardır emin ol, çünkü içerisi dopduluEskimiş,geçmişten buralara nasıl gelicez demiyorlar.Ki zaten bilirler ki ilerleyen zamanda okunmamış her yazı yenidir ve her bilgi zamanında gelir
Merhabakalp kalbe karşı sanırım tam 300 sayfa kala bi yazayım bende aranızdayım diyeyim hep yakın takipteyim diyeyim birazdan diyordum kiiii sen yazdın... eşzamanlılık eş kalplilik sanırım. dediğim gibi beğenerek keyifle okuyorum hepsini adım adım sindire sindire sonra kitapları okuyacağım birini yarıladım. 300 sayfa sonra görüşmek üzere iyi ki varsınız hepiniz
Ne demek bu topiğe emek vermişsiniz güzel mesajlarınızla ben çok teşekkür ederimChandler Bing cok ilgilisin,aynen sen de boyle beni begenilerinle gecmise goturdugun icin cok tesekkur ederim
Ne muazzam bir düzen.Düzenleyene şükürler olsunbu duzen hic sasmiyor yani uzun zamandir girmiyordum topige demek sen cagirdin.
Kızlar merhaba ben şuan esmalarin olduğu sayfadayim ama daha namazı doğru düzgün kilmazken (kendi adıma konuşuyorum) günde bilmem kaç defa esmalari zikir yapmam doğru olur mu bilmiyorum. Fikriniz var mı.
İçinden geldiği gibi okuyabilirsin :) esma ile namaz kılmk farklı şeylrr.. esmalar Allah ın isimleri , onlar sana yol gösterici, okudukça huzur dolacaksınKızlar merhaba ben şuan esmalarin olduğu sayfadayim ama daha namazı doğru düzgün kilmazken (kendi adıma konuşuyorum) günde bilmem kaç defa esmalari zikir yapmam doğru olur mu bilmiyorum. Fikriniz var mı.
Merhaba cnm, iş yeri sıkıntıları zordur, inşallah kısa zamanda yoluna koyarsın.. esma sormuşsun, lakin bunla ilgili esma var mıydı hatırlayamadım, eski sayfalara bakmk gerekSelamlar kızlaaar :) Ben geri döndümm!!
Öncelikle yaklaşık 1 yıldır hayatımda inanılmaz güzel değişiklikler oldu. Hayalimdeki iş yerine girdim, çok mutlu olduğum bir ilişkim var, (bunu biliyorsunuz ne kadar ısrarla denemiştim kendime çekmek için doğru insanı) sevdiğim dostlarım ve sağlıklı bir ailem var, daha ne olsun değil mi! :)
Tam böyle derken, hayat bu ya işte, bir şekilde inişler çıkışlar oluyor hooop iş yerinde canım cicim dediğim insanlar çok sıkıntılı ve hesaplı davranmaya başladılar, bir bakıyorum ben A diyorum AAAAAA neler neler anlatıyorlar bu vilgeta neler demiş diye :) Üstüme iyilik sağlık! Eee yöneticilerim de bu insanları daha fazla kayırmaz mı! Eh be arkadaş ben kaç aylığım bu insanların içini görebiliyorum siz mi göremiyorsunuz diye sormazlar mı adama :)
Neyse bunun için kalk vilgeta dedim yapman gereken belli, etrafını olumsuz girdaplar sardı, çok tatsız olaylar yaşadın, herkesin önünde ağladın kendini küçük düşmüş hissettin, olumlama zamanı, bu enerjiyi iyiye çekmen şart!
İnsan olumsuz girdaba girince küçücük bir şeyi, bir şakayı bile üstüne alınıp kişisel algılayıp büyütüyor da büyütüyor.
Oturdum yazdım hemen olumlamalarımı, yaptığım her güzel şeyin takdir gördüğünü ve benim BEN olduğum için varlığımla bile değerli olduğumu. Niyetimi de yazdım tabii. Ancak esmalarda tıkandım, maskeler düşsün, kimin ne olduğu belli olsun ve kötü umrumda değil ama İYİ olan neyse o ortaya çıksın diye, iş yerinde huzur, mutluluk, saygınlık ve statü için ne esmalar kullaanmalı fikri olan var mı? :) Burada özellikle bu 21 gün birlikteyizz!
sessizleşti bu aralar, herkes iç aleminde sanırım.Özledim buraları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?