Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Selamlar
Pozitif düşünme adına neleeer yaptığımı yazmak istedim buralara.
İlk sipariş defterimi oluşturdum.Bu Aralık için isteklerim neler bi 10 maddeyle sıraladım.

Sonra @black cat in uygulamasına başladım ki ikinci günü de tamamladım.

Gün içerisinde olumsuz düşüncemi yakaladığım an hemen onu olumlusuyla değiştiriyorum.Çevremden duyduğum an bu senin bakış açın diyorum içimden.Cidden çok faydasını gördüm.Teşekkür ederim @zerema
Okumayan varsa Geri Dönüşüm Gündeliği sayfasına baksınlar çok güzel yazıları var zerema'nın.

Güne başlarken bugünün güzellikleri neler diyerek başlamayı da ihmal etmiyorum.

Artık midemle konuşmaya başladım.
Yemek yemeden önce doyacağımı düşündüğüm kadar koyuyorum önüme.Yemek yerken durup okşuyorum midemi diyorum yeterli mi yoksa kalkalım mı artık.Geçen çarşamba marketten 3 çeşit çikolata alıp bi güzel yiyince isyan etti ve o gün ne var ne yok çıkarttı.O gün içimden anca kusarsam bırakırım çikolata yemeyi herhalde diyordum ki kehanet kendini gerçekleştirdi.O günden beri yemiyorum.Mideme seni seviyorum,özür dilerim,lütfen beni affet,Teşekkür ederim diyorum.Gönlünü almaya çalışıyorum onun.

Gece yatarken dileklerim ile ilgili imajinasyon yapıyorum.Hatta bugün rüyama da girdi Doğru yoldayım galiba
Bu kadardı dinlediğiniz için teşekkürler.Sevgiyle kalın.

Harikasın :) Geri dönüşüm gündeliği de güzel sayfaymış. Ben de takibe aldım.

2020 bizim için hep iyi yönde değişimin ve dönüşümün zamanı olsun. :)

Selamlar,
Uzun süredir yazamıyordum ama sanırım artık yazabileceğim. Yoğun geçen günlerimin sonunda ödülümü aldımBu başarıyı istiyordum ama bu kadar yoğun çalışma dönemini düşünmüyordum. Değdi mi değdi, bu bir gerçek. Bir şeyi hayal ederken,imajinasyon yaparken derler ki hayal gerçekleşirken ki olayların,durumların da sorumluluğunu almalısınız, bütünüyle üstlenmelisiniz. Şimdi çok daha iyi anladım
Bir de bu ödül benim 4 yil onceki filan insallah dedigim seydi, o zaman olsaydi sevincten kafayi yerdim.Ama simdi cok sıradan,normal geliyor onca yaşadığım mucizelerden sonra : )))
Her neyse iste hayatın tümü bize ihtişamla,coşkuyla,bollukla,bereketle ve kolaylıkla gelir

Şu an yaptıgım başka olumlamalar da var ama bu hafta içinde ben de başlıyorum inşallah. Canı gönülden olacagına çok çok inanıyorum :)

Kızlar bugün başıma gelen güzel bir hadiseyi sizle paylaşmak istedim . Belki küçük ama
Markette annemle dolaşıyorduk kivi istedim ben. Annem de o markette pahalı olduğunu başka bir marketten ilerleyen günlerde alacağını söyledi. Sonra marketten çıkıp misafirliğe gittik gider gitmez önümüze meyve getirdiler ve bilin bakalım ne vardı ? Kivi

En cok yiyeceklerle ilgili isteklerimiz gerceklesiyor.Cünkü cekim yasasinin can damarı olan imajinasyon otomatik gerceklesiyor. Limon yedigimizi dusunelim mesela.Hemen gozlerimiz kısılıyor,ağzımız sulaniyor, icimiz bir ürperiyor,hemen goruntusu geliyor...Canimiz bir seyi cektiginde de aynen boyle oluyor ve hooop onumuze geliyor.
Mesela ben bir yere gitmek icin oraya ait yiyecegi dusunurum.Oraya gidip yemek icin Ama bazısında o yiyecekler cok degisik yollardan bana geldi, oraya gitmek yerine.Evren bana dur bak benim hangi yontemlerim,yollarim var diye cevaplandirdi taleplerimi Mesela bir keresinde sushi,miso gibi japon yiyeceklerini hayal ettim.Allah dunyanin bir ucundan japon arkadas cikardi kucuk sehrimde, bana yapti bu yiyecekleri

Çok güzel cidden

Geçmişteki tüm negatif kararlarımın,niyetlerimin; kurduğum tüm negatif bağlantıların,hayal kırıklıklarımın sebebi olan sahip olduğum tüm negatif enerjiyi, negatif titreşimi serbest bırakıyorum. Bu enerjini yerini, gelmiş geçmişimi tamamen şifalandıran pozitif,sevgi dolu enerjilerin doldurmasına niyet ediyorum. Kendimi mental ,ruhsal ,duygusal olarak büyüyüp gelişeceğim; zirvede hissettiren fırsatlara,coşku dolu,mutlulukla dolu an'lara kendimi açıyorum Günün hatta haftanın hatta ayın olumlaması olabilir

Öyle olsun Amin canim
Inanir mısın bende mor alevin son yazilarini okudum ve dedim ki kizlarla paylaşayım çok önemli noktalar mutlaka baksinlar sende aynı enerjilerde yazi paylaşmışsın harika yaa eş zamanlık eş titresimdekilerin birbirini çekmesi bulması
O zaman bende mor alevin son yazisindan içimi ışıldatan bir cümleyi yazayim bugün bunu olumlama gibi çokça tekrar ettim .

BENLIGIMI ICTEN KABUL EDIYORUM. SU AN VE HER ZAMAN BÜTÜN VE BAŞARILI OLDUĞUMU KABUL EDİYORUM.

Şükürler Olsun öyledir

Pozitif bir güne merhaba hanımlar
Dileğimle ilgili ufak kıpırtılar oluyor çok şükür,diyelim bundan daha iyi ne olur?Ben de iki gündür içimden instagramdan gördüğüm şu olumlamayı tekrar ediyorum."Hayata ve evrene güveniyorum.Olan her şey benim hayrına oluyor ve tamamen güvendeyim."
Ne güzel hepimizin enerjisi uyumlanmış sanki

"Hayatın tüm alanlarında başarı dönemleri sıklıkla kişinin seçmiş olduğu deneyimlerde bir sonraki aşamaya yumuşak geçiş amacını taşır. " Mor alev
Her bir başarım diğer gelecek başarıya yumuşak geçiş sağlıyor ve normalleştiriyor. Yukarıda yazmıştım ya daha önceden olsa sevinçten kafayı yerim. Yemeyeyim diye normal modda gerçekleşmiş

Sahra- evet canım bana da varmış mor alevin mesajı

Kizlar dualariniza güzel enerjilerinize ihtiyacim var 2 günlük hastaneye yatirildim erken dogum riskine karsi hafif sanci cikti bazi kontrollerden sonra bazi ilaç onlemleri alınacakmış 32. haftayi gecirsek iyi olurdu dedi doktor dilerim tam vaktinde saglikla doğar bebegim pozitif sayfaya yakışmadı bu haber ama dua ediyorum sakin kalmaya calisiyorum paylasmak istedim burda

Kuzum sağlıkla vaktinde gelsin inşallah. Amiinn.

Bebeğinizi sağlıkla ve tam zamanında kucağınıza almanız dileğiyle Ya Fettah Ya Cami Eş Şekür adlarıyla rabbimin

İçini ferah tut canım. Her şey yolunda gidecek ve bebeğin sağlıklı şekilde doğacak bundan kuşku duyma. Dua edicem sizin için. :)

Tum guzel dua ve enerjilerimi gonderiyorum canim sana oncelikle. Kızımda da oglumda da 26 haftalikken sancilarim başlamıştı 33. haftaya kadar tutabildim kızımı cünkü cok hareket ettim, dr pek bir sey dememisti. Oglumda amerikadaydik.Ordakiler cok panik oldu,erkenden gelecek diye.Doktor cok uyardi stres kesinlikle yok, hareket yok dedi. Dedigi gibi yaptim ne sanci kaldi ne de agrı. 34.haftadan sonra hareketi arttirmamda sakinca yok dedi. Ben de temizlik haric normal hayatima devam ettim.Ve taaa 40 da dogdu. Sana da tavsiyem canim wc haric yerinden kalma, enerjini yukselt, mutlu ol,huzurlu ol yeter. Allahim saglikla kucagina aldirsin,coskuyla buyut bebisini canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…