Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Selamlar sevgili topikcanlarım;
Özel mesajtan takipçilerimizden biri sormuş olumlamadan mı başlayayım hayal panosundan mı diye cevabı yazdım ama buradan yeni başlayanlar,merak edenler varsa onlar içinde paylaşayım

En etkilisi şükür etme. Şükretmek enerjinizi inanılmaz yükseltir. Her şey size çok güzel görünür. Kendinizi,hayatınızı her şeyi çok güzel görürsünüz. Ben her şeyin en iyisine, en güzeline layığım dersiniz. Diliniz otomatik olarak olumlamaya başlar. Kendinizle ilgili umutlarınız, istekleriniz artar. Harika ilhamlar size akar, kendinizi hayal kurarken bulursunuz.İşte burada hayal panosu devreye girer. O zaman gönlünüze göre bir pano yaparsanız coşkuyla,mutlulukla nacizane.

Kelimesi kelimesine katılıyorum.Ben de bunu toplu taşımada çok kullanıyorum, insanı en çok yıpratan yer orası.Önce dışarı bakarken gördüğüm bütüün yeşillik için şükretmeye başlıyorum sonra oturabildiğim için şükrediyorum(çok şükür hep oturacak yer bulabiliyorum :)) Geçen baktım gökkuşağı var başladım sırıtmaya durduramadım kendimi.Her şey bakış açımızla alakalı aslında güzel bakınca insan her yerden bi güzellik çıkarabilir kolayca.

Sıkıcı dediğimiz yerler bile en keyifli yerler haline geliyor bu bakış açımızla. Ben de sıra beklemekten, bir yerde uzun kalmaktan gıcık alırdım,sıkılırdım. Ama artık böyle ortamlarda ben de şükürlerimi yapıyorum,esmalarımı okuyorum. Bir bakıyorum zaman geçmiş, ne çabuk ya daha bitirmedim diyorum Her şey bir bakış açısıyla değişiveriyor işte. Einstein in zaman göreceliği bu işte

TUM ISTEKLERIM TAM ZAMANINDA KOLAYLIKLA, IHTISAMLA, KEYIFLE GERCEKLESIYOR....

2020 nin ilk mesaji ve ilk olumlamasi. Amin. Sukurler olsun.
Harika çok teşekkürler canım paylaşım için

Yeni yılın ve bu haftanın olumlaması olsun.
Niyetimizi söyledikten sonra en az 7 tekrar okuyalım.
Sabah ve akşam günde iki kere artı meditasyon, nefes egzersizi, dua, esma en çok size ne iyi geliyorsa onunla destekleyin.

Şifa olsun hepimize Amin

TÜM İSTEKLERİM TAM ZAMANINDA KOLAYLIKLA, İHTİŞAMLA, KEYIFLE GERÇEKLEŞİYOR....

ÖYLE OLSUN AMİN

Canım benim nasılsın? Her şey yolunda görünüyor,maşallah. Bebişin nasıl da akıllı,uslu çıktı sözüne uyuyor En güzel zamanda gelsin kuzucuk coşkuyla,huzurla,sağlıkla

Bu 2019 inanılmaz değişik bir yıldı. Bana her şeyin yine çok çok kolay şekilde gerçekleşebileceğini gösterdi. Ne zaman ne de mekan kavramı bıraktı. Bana sadece seçmek,dilemek düştü... Sonsuz şükürler olsun bu muhteşem ilahi düzene. Her zaman her şey tüm coşkusuyla,bolluğuyla,bereketiyle gelmeye devam ediyor

merhaba bir süredir takip ediyorum baştan okumaya başladım 342. sayfadayım bana en çok ilham veren buttrfly oldu genelde bu nicke sahip arkadaşımızın yazılarını okuyorum bana daha çok enerji verdi ve bu sayfayı okumaya başladığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum dün gece okadar mutluydum sebep yok herşey aslında aynı ama ben mutluydum ve mutluluktan uzunca bir süre uyuyamadım şunu düşündüm Allah beni bu kadar mükemmel yaratmışken kendimi değersiz görmek aciz görmek saçmalık dedim.
ben de yaşadığım şeylerle ilgili bişey paylaşmak istiyorum belki birilerine dokunur diye
2012 yılında biriyle tanıştım o biri şuan eşim:)) sonra sebepler çıktı ayrıldık bu sebeplerin çoğunu kendim çıkarmıştım 15 ay ayrı kaldık ama ben nasıl ağlıyorum hayata küstüm ağlamaktan burnumdan kan geliyordu 49 kilodan 40 kiloya düştüm ve ben dönecek diye halen bekliyordum diyordum biliyorum o bana dönecek çünkü sevgisinden çok emindim çok hayal kurdum özel sektörde çalışıyordum üstüne kpssden bir de atanamadım her şey üst üste geldi iyice yerlerdeydim sonra hep hayal kurdum benim üniversiteden arkadaşım vardı o atanmıştı onun atandığı yere atandığı mı hayal ediyordum ve onunla barıştığımı görüntülü konuştuğumu hayal ediyordum bilmeden imajinasyon yapmışım sonra çalıştığım yerde bir kağıda yazmıştım biliyorum bir gün bana döneceksin ve bu kapıdan içeri gireceksin diye .
çok uzatıyorum umarım okursunuz.
aradan zaman geçti ben arkadaşımın olduğu yere atandım ve o iş yerinden ayrılırken yazıyı okudum sonra yırttım attım.aradan zaman geçti o kişi mesaj attı ama döndüğünde eskisi gibi değidli hayal ettiğim gibi oldu o evde görüntülü görüşmeye devam ettik sonra önceden çalıştığım o kapıdan evet içeri girdi arkadaşlarımla tanıştı.herkes bırak artık dönmezd diyordu ben sinirleniyordum biliyorum dönecek dedim çok inandım.
biz evlendik şuan 5 yıllık evliyiz ama evlendiğimden beri çok sorun yaşıyorum ben şuna inanıyorum gerçekten hayal kurmak çok işe yarıyor ben 5 senedir hep kötü hayallerle besledim kendimi ve şunuda anladım hayalden esmalarla yada başka şeklide onu tam bilmiyorum güzel kapatmak lazım belkide
şuan evliliğimde olan sorununmun biteceğine hiç inanmadım dedim biteceğine inansam biliyorum olacak
şimdi şunu seçtim mutlu olmayı seçtim daha iyiyim eskisi gibi hayal kuruyorum güzel bir şekilde ve ben daha iyiyim umarım güzel şeyler paylaşıp daha çok enerji yayayrız birde evliliğimin kötü yanlarını herkese o kadar çok anlattım ki artık anlatıp bu olayı beslemekten vazgeçtim bu konuda inşallah buttrfly bize daha da çok bizi bilgilendirir ve bu sayfada enerji yaymaya devam eder

Caniiimmm Amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Sende iyisin yazindan anladığım kadarıyla.
Çok şükür bekliyor bebek içerde büyüyor .Yatak istirahatine devam.
Dilerim tam vaktinde sağlıkla neşe keyifle coşkuyla bereketiyle doğsun
Benim içinde değişik bir yıl oldu. 2018 biterken bazı kararlar almistim sağlık spor kitap okuma düzen mental açıdan daha iyi hissetmek vs... gibi maşallah çoğunu uygulamışım bu sayede mi acaba diyorum Minik Mucizemiz geldi
Allah nasip etti tabi sartlar koşullar zaman( görecelide simdi uzun konu bosverin ) mekan vs hepsi ayni hizaya mi denk geldi acaba değişik deli sorular vardı yıl biterken aklımda...
Son iki üç günde hep şükür et teşekkür et muhabbeti yazıları msjlari görüyor duyuyordum.
En son yılbaşı günü annem durduk yere Allah şükredeni sever darda koymaz nimetini çoğaltır paylasani sever yalniz bırakmaz dedi. Bende tamam msji aldim dedim. Bu bir süreç ne öğreneceksin (şu son iki ay yatma zorunluluğum için) bakalım yılı şükürle kapatalim dedim. Paylaştım burda da
Bu yıl için liste yapmadim hedefler koymadim yani sadece kalbimden güzel temiz niyetler geçirdim benim ve bütünün en yüksek hayrina diye ...
Moralevdeki yazıları da görünce şok oldum.
Bu yil bıcır bıcır hiç susmadim topikte de kendi özel hayatımda sürekli bir aksiyon o da yapilsin bu da bitsin vs gibi
...Son aylar belki sus dinle seyret şükret zamanıydı...
Tamam Sahra hayat senle konuşuyor her zaman olduğu gibi kalbini dinle
Okumak isteyenlere moralevin linkini bırakıyorum
Benden böyle işte canim ve pozitif güzeller çok uzun yazmışım öperim güzel kalplerinizden

Çok teşekkür ederim ne mutlu bana. Bir kez yaşadıysanız çok defa daha yaşayabilirsiniz. Artık seçimlerinizi daha bilinçle,daha güvenle yapabilirsiniz. Hayatın tümü bana neşeyle,keyifle, kolaylıkla gelir deyip buna gerçekten inanırsanız çok zor şeyler bile size hafifleyerek gelir.

merhaba herkese ben size okuğum kitapları sıralayım
meltem güner niyet bülent gardiyanoğlunun kitapları hepsini aldım ama geneli de aynıydı
serpil ciritçi var onu takip ediyorum halil ata bıçakçı takşp ediyordum
suzan mutluyu takip ediyorum bazen
hakan mengüçün kitaplarını aldım
hepsini okudum az çok bilgim oldu ama niyeyse hiçbiri buttrfly gibi dokunmadı bana

buttrfly acaba acces bars hakkında ne düşünüyorsunuz ''Hayatın tümü bana neşeyle,keyifle, kolaylıkla gelir bunu aklıma geldikçe söylüyorum. bende eğitimini almayı düşünüyordum ama bu sayfayı okuduktan sonra biraz vazgeçtim bizim herşey kendi elimizde diye düşünüyorum umarım sizde kitap çıkarırsınız :))

şu yazınızı okumadan geçenlerde nusreti düşünüyordum acaba o nasıl haya etti diye... bir otelin önünden geçerken onunla ilgili hayal kurmuş sanırım şuan oranın sahibi öyle yazmak istedim her sayfayı okumak istiyorum yavaş 405 teyim sanırım hazine gibi mutluyum Eş-Şekur :))

bu mesajı okuyunca ağlayasım geldi

ülkeyi siz yönetseniz ne güzel olur :)) okudukça bende coşuyorum ne güzel duygular yaşatıyorsunuz bana bir bilseniz

Access bars eğitimi,seansı almadım canım. Sadece okuyorum,videoları takip ediyorum.Bilinçaltının soruları cevaplamaya, komutlara uymaya çalıştığını biliyorum. Çok defa denedim işe yarıyor da. Ama her şey kendimizde dediğin gibi, eğer kendimize inanırsak tüm yöntemler hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…