Kelimesi kelimesine katılıyorum.Ben de bunu toplu taşımada çok kullanıyorum, insanı en çok yıpratan yer orası.Önce dışarı bakarken gördüğüm bütüün yeşillik için şükretmeye başlıyorum sonra oturabildiğim için şükrediyorum(çok şükür hep oturacak yer bulabiliyorum :)) Geçen baktım gökkuşağı var başladım sırıtmaya durduramadım kendimi.Her şey bakış açımızla alakalı aslında güzel bakınca insan her yerden bi güzellik çıkarabilir kolayca.Selamlar sevgili topikcanlarım;
Özel mesajtan takipçilerimizden biri sormuş olumlamadan mı başlayayım hayal panosundan mı diye cevabı yazdım ama buradan yeni başlayanlar,merak edenler varsa onlar içinde paylaşayım
En etkilisi şükür etme. Şükretmek enerjinizi inanılmaz yükseltir. Her şey size çok güzel görünür. Kendinizi,hayatınızı her şeyi çok güzel görürsünüz. Ben her şeyin en iyisine, en güzeline layığım dersiniz. Diliniz otomatik olarak olumlamaya başlar. Kendinizle ilgili umutlarınız, istekleriniz artar. Harika ilhamlar size akar, kendinizi hayal kurarken bulursunuz.İşte burada hayal panosu devreye girer. O zaman gönlünüze göre bir pano yaparsanız coşkuyla,mutlulukla nacizane.
Kelimesi kelimesine katılıyorum.Ben de bunu toplu taşımada çok kullanıyorum, insanı en çok yıpratan yer orası.Önce dışarı bakarken gördüğüm bütüün yeşillik için şükretmeye başlıyorum sonra oturabildiğim için şükrediyorum(çok şükür hep oturacak yer bulabiliyorum :)) Geçen baktım gökkuşağı var başladım sırıtmaya durduramadım kendimi.Her şey bakış açımızla alakalı aslında güzel bakınca insan her yerden bi güzellik çıkarabilir kolayca.
ben deniyorum bir süredirGrigori sayılarını deneyen var mı?
Harika çok teşekkürler canım paylaşım içinTUM ISTEKLERIM TAM ZAMANINDA KOLAYLIKLA, IHTISAMLA, KEYIFLE GERCEKLESIYOR....
2020 nin ilk mesaji ve ilk olumlamasi. Amin. Sukurler olsun.
Caniiimmm Amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinCanım benim nasılsın? Her şey yolunda görünüyor,maşallah. Bebişin nasıl da akıllı,uslu çıktı sözüne uyuyorEn güzel zamanda gelsin kuzucuk coşkuyla,huzurla,sağlıkla
Bu 2019 inanılmaz değişik bir yıldı. Bana her şeyin yine çok çok kolay şekilde gerçekleşebileceğini gösterdi. Ne zaman ne de mekan kavramı bıraktı. Bana sadece seçmek,dilemek düştü... Sonsuz şükürler olsun bu muhteşem ilahi düzene. Her zaman her şey tüm coşkusuyla,bolluğuyla,bereketiyle gelmeye devam ediyor
merhaba bir süredir takip ediyorum baştan okumaya başladım 342. sayfadayım bana en çok ilham veren buttrfly oldu genelde bu nicke sahip arkadaşımızın yazılarını okuyorum bana daha çok enerji verdi ve bu sayfayı okumaya başladığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum dün gece okadar mutluydum sebep yok herşey aslında aynı ama ben mutluydum ve mutluluktan uzunca bir süre uyuyamadım şunu düşündüm Allah beni bu kadar mükemmel yaratmışken kendimi değersiz görmek aciz görmek saçmalık dedim.
ben de yaşadığım şeylerle ilgili bişey paylaşmak istiyorum belki birilerine dokunur diye
2012 yılında biriyle tanıştım o biri şuan eşim:)) sonra sebepler çıktı ayrıldık bu sebeplerin çoğunu kendim çıkarmıştım 15 ay ayrı kaldık ama ben nasıl ağlıyorum hayata küstüm ağlamaktan burnumdan kan geliyordu 49 kilodan 40 kiloya düştüm ve ben dönecek diye halen bekliyordum diyordum biliyorum o bana dönecek çünkü sevgisinden çok emindim çok hayal kurdum özel sektörde çalışıyordum üstüne kpssden bir de atanamadım her şey üst üste geldi iyice yerlerdeydim sonra hep hayal kurdum benim üniversiteden arkadaşım vardı o atanmıştı onun atandığı yere atandığı mı hayal ediyordum ve onunla barıştığımı görüntülü konuştuğumu hayal ediyordum bilmeden imajinasyon yapmışım sonra çalıştığım yerde bir kağıda yazmıştım biliyorum bir gün bana döneceksin ve bu kapıdan içeri gireceksin diye .
çok uzatıyorum umarım okursunuz.
aradan zaman geçti ben arkadaşımın olduğu yere atandım ve o iş yerinden ayrılırken yazıyı okudum sonra yırttım attım.aradan zaman geçti o kişi mesaj attı ama döndüğünde eskisi gibi değidli hayal ettiğim gibi oldu o evde görüntülü görüşmeye devam ettik sonra önceden çalıştığım o kapıdan evet içeri girdi arkadaşlarımla tanıştı.herkes bırak artık dönmezd diyordu ben sinirleniyordum biliyorum dönecek dedim çok inandım.
biz evlendik şuan 5 yıllık evliyiz ama evlendiğimden beri çok sorun yaşıyorum ben şuna inanıyorum gerçekten hayal kurmak çok işe yarıyor ben 5 senedir hep kötü hayallerle besledim kendimi ve şunuda anladım hayalden esmalarla yada başka şeklide onu tam bilmiyorum güzel kapatmak lazım belkide
şuan evliliğimde olan sorununmun biteceğine hiç inanmadım dedim biteceğine inansam biliyorum olacak
şimdi şunu seçtim mutlu olmayı seçtim daha iyiyim eskisi gibi hayal kuruyorum güzel bir şekilde ve ben daha iyiyim umarım güzel şeyler paylaşıp daha çok enerji yayayrız birde evliliğimin kötü yanlarını herkese o kadar çok anlattım ki artık anlatıp bu olayı beslemekten vazgeçtim bu konuda inşallah buttrfly bize daha da çok bizi bilgilendirir ve bu sayfada enerji yaymaya devam eder
şu yazınızı okumadan geçenlerde nusreti düşünüyordum acaba o nasıl haya etti diye... bir otelin önünden geçerken onunla ilgili hayal kurmuş sanırım şuan oranın sahibi öyle yazmak istedim her sayfayı okumak istiyorum yavaş 405 teyim sanırım hazine gibi mutluyum Eş-Şekur :))Tekrar cok tesekkur ederim.Tevekkul zamanla ve inancla gelisiyor.Cunku deneyime ihtiyaci oluyor insanin,tecrube etmesi gerekiyor.Hayatimda bunlari uygulayip da yasayan insan gormedim,duymadim da reelde sadece okuduklarim vardi.Ve bir dünya cok bilmis insan türü; bir seyi deli gibi isteyip,didinen,calisan sonra da hedefine ulasinca ben imkansizi yaptim kimse yapamaz diye ukala ukala gezinen insan turu; diger bir türü de yine cok calisan amacina bir sekilde ulastiktan sonra yooo bir sey yapmadım ki ben oldu iste deyip ser verip sir vermeyen insan tipi.Hayatim nerdeyse hep bu insan türleriyle gecti :) Taki buraya gelene kadar.Ama ama oyle insanlar tanidim ki islerini askla şevkle yapan cok basarili insanlar,yaptiklari o harika isi oyle kolay anlatirlar ki yoook artik bu mu deyip küçümseyesimiz gelir.En önemli icatlara baktigimda yok artik nasil da kolay dedigimi biliyorum : ))).Ayni su an global ünlümüz Nusr-et gibi.Allah yolunu acik etsin.Nusretin arkasindan ne konusuluyor,ne var sanki alti üstü et diyorlar.Adam tuzu dökmüyor ki düşüncesinde ici sevgi yüklü kalplerini döküyor.Ve sevgi oyke evrenseldir ki tum insanlara ulasir hem de inanilmaz sekilde.Ama bakip da görmek var Nusret'e :) Su an inanilmaz ilham kaynagim kendisi.
Neticeye geleyim bizim su anki Amerika macerasi da oyle.Rabbimden aska sevkle istedim,hic suphe duygusu olmadan.Nasil olur beni ilgilendirmiyirdu.O asamada olabilecek en kolay sekilde oldu.Panomu pc ye yaptim,kopyala yapistir ile.Cok guzel muzikler esliginde dinlerken ona baktim,imajinasyonumu yaptim.Her gun vakit ayirdim hemen hemen 10 dk 15 dk.Cok mutsuz oldugum,inanilmaz kotu hissettigim anlarda bana guc verdi.Onlarin guvende oldugunu biliyordum,hayallerimin.Bol bol kitap okuyirdum,kuantumla.Inanc arttikca daha yakin hissediyorsunuz olacagini.Coskuyla,mutlulukla gerceklesti cok sukur.Rabbimin izniyle digerleri de gerceklesecek, ben sevgiyle besliyorum onlari.Olmasa da cok onemli degil,ben pesin pesin o hissi yasadim olmus gibi o bile yeter
bu mesajı okuyunca ağlayasım geldiKörü körüne istenilen bir şeyden pek bir hayır gelmez bence de :) Hırs vardır icinde, ihtiras vardır.Negatif hisler uyandirdi bende.Pozitif düsüncelerin icinde istedigimiz sey ise tutkudur,azim vardır.Aslinda bir araçtır o bir sürü amaca giden.Hedef para olsun misal sadece cok para kazanmak yoktur,o parayla neler yapacağındir tutkun.Egitim alırsın kendini gelistirirsin,cocuklarin vardir onlari egitimine harcarsin.Yardim yapacaksindir 3 degil 10 yaparsın.Bunlarin her biri şükür sebebidir,güzelliklerin devamini saglar.Pozitiflige pozitiflik katar.
Hicbir sey icin bu bizim icin hayirsiz diyemeyiz.Sanirim daha onceki anlattiklarimi okumadiniz.Olsun,yine de acmak istiyorum simdi.Ister cok istedigimiz seyi yasarken olsun ister beklenmedik yasadiklarimiz milyonlarca ihtimalden rastgele cikmiyor karşımıza.Pozitif ya da negatif yanimiza ve bilincaltimiza gore cikiyor.Degerlendirme bize kaliyor.Sen dersin ki yasamaz olaydim bu kahrolasi olayi,nerden cikti bu insan ben derim ki ben olayi da bu insani da hayatima ben tasidim.Demek ki halletmem gereken ,affetmem gereken bir olay ya da bir kisi var.O olaya da o kisiye de pozitif duygularimi gonderirim.Korku bagini keserim, gerekirse o insanla gorusmem zaten :) Sonra zaten hem gecmis olayi hem de simdikini kokunden cozerim.
Bak simdi kendimden ornek vereyim.Burada yasayan bizim gibi bir dunya insan var,ama o körü körü isteyenlerden de.Su an diyorlar niye geldik bu lanet olasi yere.Ama olaylari yasamadan onceki hallerini ozetleyeyim.Cok istedikleri sey oldu ve artik cok siradanlasti.Şükür kelimesini agizlarinda duymadim bu essiz guzellikler icinde.Sükür ne, hatta ulastiginin nankoru olmak derler ya aynen oyle :) Sonra elestirmeler filan hat safhada,cevrelerine de oyle insanlari cektiler ve olaylar da.Hic de şasirtici olmayacak olaylar yasadilar.Bu olayin bilimsel aciklamasini yapayim kendimce.Istedigimiz seylerin enerjisi yüksektir,sahip olduklarimizdan.Enerjiyi yükseltir yükseltir ,kuantum sicramasi yapariz.Sicrama yaptigimiz yerin enerjisi yüksekte her zaman onceki bulundugumuz kademeye gore.Enerjimizi yükselttigimiz enerjide koruyup sabitlememiz lazim,aksi hale tepetaklak gideriz :) Nankörlük,degerbilmezlik ve diger negatif yönler sükür,degerbilirlik,memnuniyet,...gibi pozitif duygularin ustundeyse kacinilmaz son gelecek.Hic de bana uygun degilmis,kotuymus diyecegiz.Hayirlisi degilmis diyecegiz.Zaten hayirlisi degilmis demek baslibasina bir negatif dusunce bence.
"Körükörü istek" düşüncesi görecelidir aslinda,hatta baskasini elestirirken kullaniriz. Bak başina neler geldi... diye devam eder.Bence bakış açiniza reset atın tamamen :)
ülkeyi siz yönetseniz ne güzel olur :)) okudukça bende coşuyorum ne güzel duygular yaşatıyorsunuz bana bir bilsenizKesiflerden daha yeni bahsetmisken bugun yeni bir kitanin daha kesfedildigini duyuyoruz.Tarihler boyunca bildigimiz 7 kita gercegi artik degisiyor.Aslinda yeni bir kesif olmadigini 20 yildir bunun uzerine calisildigini ancak yeni "idrak" edebildiklerini ifade etmisler.
Zamani gelmeden sadece bizler degil bilim adamlari bile o gercegi idrak edemiyor. Iste boylesi "idrak" lar ile zamaninda degisimler baslamis.Caglar degismis, devrimler,ronesanslar,reformlar ve bizim intenet cagi,...Her neyse uzar da gider...
Bu yeni kesfedilen kitanin milyonlarca dogal zenginleri olabilecegi düşünülüyor...Neden olmasin neden tum insanliga fazlasiyla yetecek rezervlere sahip olmasin artik aclik,hastalik gibi sorunlarin yerini tam bir saglik,refahin yerini aldigi; kinin,nefretin,serrin yerini sevgiye,merhamete dondugu insanlarin meraklarini kendine,evrene ve tabiki Yaradana donderdigi bir dünya olmasin neden ? Sadece bir "OL" a bakar Kün Fe Yekün...Ben yine uçuşa geçer...Düsünmesi,hayal etmesi bile yeter bea
merhaba herkese ben size okuğum kitapları sıralayım
meltem güner niyet bülent gardiyanoğlunun kitapları hepsini aldım ama geneli de aynıydı
serpil ciritçi var onu takip ediyorum halil ata bıçakçı takşp ediyordum
suzan mutluyu takip ediyorum bazen
hakan mengüçün kitaplarını aldım
hepsini okudum az çok bilgim oldu ama niyeyse hiçbiri buttrfly gibi dokunmadı bana
buttrfly acaba acces bars hakkında ne düşünüyorsunuz ''Hayatın tümü bana neşeyle,keyifle, kolaylıkla gelir bunu aklıma geldikçe söylüyorum. bende eğitimini almayı düşünüyordum ama bu sayfayı okuduktan sonra biraz vazgeçtim bizim herşey kendi elimizde diye düşünüyorum umarım sizde kitap çıkarırsınız :))
ülkeyi siz yönetseniz ne güzel olur :)) okudukça bende coşuyorum ne güzel duygular yaşatıyorsunuz bana bir bilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?