canımcım sakın moralini bozma, çoğunlukla oluyor öyle tehlikeler, ama sen iyi düşünki iyi olsun, bebişiniz accık daha sıksın dişini. Rabbim sağlık versin, sana da bebişe de.Kizlar dualariniza güzel enerjilerinize ihtiyacim var 2 günlük hastaneye yatirildim erken dogum riskine karsi hafif sanci cikti bazi kontrollerden sonra bazi ilaç onlemleri alınacakmış 32. haftayi gecirsek iyi olurdu dedi doktor dilerim tam vaktinde saglikla doğar bebegimpozitif sayfaya yakışmadı bu haber ama dua ediyorum sakin kalmaya calisiyorum paylasmak istedim burda
Ben bugün yapmaya başladımArkadaşlar.bu olumlamayı başlayıp başlayıp bırakıyorum.bu sefer 1 ay tamamlamak niyetindeyim.çünkü 2 gün bile yapsam hayatımda olumlu değişimler oluyor. Benimle beraber yapmak isteyen var mı acaba?
Sahra canım nasılsın? Merak ediyorum seni. İyi haberlerini bekliyorum inşallahh.Kizlar iyi geceler cok cok teşekkür ederim guzel dualariniz iyi niyetleriniz icin iyiki varsinizdoktor birakmadi hastanede yatiyorum bir iki gün sanci önleyici ilaç serum yapiliyor bebege ciger geliştirici igne yapildi Allah korusun her ihtimale karsi eger rahim boyunda kisalma görülmezse eve gönderecekler dilegim dualarım 35 - 36 lari gecirmek
Sağol canim iyiyim hastanedeyiz antibiyotik ve sancı durdurucu bir ilac veriyorlar acilma yok şükür ama bir kontrol altına almadan birakmak istemiyor doktor.Sahra canım nasılsın? Merak ediyorum seni. İyi haberlerini bekliyorum inşallahh.
iyi olmanıza sevindim kuzu, antibiyotik neden?Sağol canim iyiyim hastanedeyiz antibiyotik ve sancı durdurucu bir ilac veriyorlar acilma yok şükür ama bir kontrol altına almadan birakmak istemiyor doktor.
Tedbiri aldik gerisi Allaha emanet artık :)
Sizler nasilsiniz topik sessiz bu ara galiba cok bakamıyorum.
Muhtesem ilahi duzendeyiz,her sey kontrol altında canım benim.Buna inan yeter. Rabbim senin ve bebeginle. Allahim o guzel anlari sana kolaylikla yasatacak hatta yasatiyor bile emin ol.Bu surede bol bol mor alevi oku.Ordaki meditasyonlari yap canim benim.Dualarim enerjilerim seninle.Buradan okuyacagiz, bugun biraz uykusuzum bebegim uyumuyor gazi var yazilarini Allahin izniyleSağol canim iyiyim hastanedeyiz antibiyotik ve sancı durdurucu bir ilac veriyorlar acilma yok şükür ama bir kontrol altına almadan birakmak istemiyor doktor.
Tedbiri aldik gerisi Allaha emanet artık :)
Sizler nasilsiniz topik sessiz bu ara galiba cok bakamıyorum.
Iyi olun canim cok şükür. Temiz grlsin sonuclarin insallahiyi olmanıza sevindim kuzu, antibiyotik neden?
evet Allaha emanetler canım zamanında sağlıkla gelsinler inşallahhh..
ben de iyiyim. şeker yükleme yapıldı bugün belli olacak sonucu..
Amin canim öyle olsun insallah cok teşekkür ederim güzel niyetlerin öngörülerin icinMuhtesem ilahi duzendeyiz,her sey kontrol altında canım benim.Buna inan yeter. Rabbim senin ve bebeginle. Allahim o guzel anlari sana kolaylikla yasatacak hatta yasatiyor bile emin ol.Bu surede bol bol mor alevi oku.Ordaki meditasyonlari yap canim benim.Dualarim enerjilerim seninle.Buradan okuyacagiz, bugun biraz uykusuzum bebegim uyumuyor gazi var yazilarini Allahin izniyle
Amin canim öyle olsun insallah cok teşekkür ederim güzel niyetlerin öngörülerin icin
Elimden geldiğince pozitife dönüştürmeye çalışıyorum baktım biraz mor aleve okuyacagim bol bol nefes egzersizi yapiyorum güzel görüntüler getiriyorum gözüme
buttrfly Canim demissin yaa "Buradan okuyacagiz, bugun biraz uykusuzum bebegim uyumuyor gazi var yazilarini Allahin izniyle "
Buna iptal iptal iptal diyorumrahat pırtlayan gaz cikaran gatta uyuyuan bebek olsun be kuzum buna Amin diyeyim
Ayy hadi inşallah canimHaklısın canım gazını çok rahat çıkartan bebek olsunÇok güzel uyuyor,ben uyandırıyorum sevmek için ; çok sakin çok akıllı bir bebek de bize
Seçimler bu kadar kolay ama gazsız bebeği demek ki hiç düşünemiyorum bile. Hayatımızdaki olaylarda düşünebildiğimiz,kabul edebildiğimiz kadarlar.
Günaydın arkadaşlar;
Olumlama ve niyet çalışmalarına devam ettiğim süre içinde de birkaç örneğini gördüğüm için sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Hani derler ya büyük konuşma diye. Artık asla olmayacak şeklinde düşündüğüm konular oluyor, benim başıma gelmez diye düşündüğüm konularla ilgili sıkıntılar yaşıyorum.
Fark ettim ki ben olmasını istediğim konular hakkında kendimi kötü düşünmeye sevk ediyorum. Hep en kötü olanı düşünüyorum.
Burada yaptığımız çalışmalar ise zihnimi farklı düşünmeye odaklıyor.
Bunu özel hayatımda, iş hayatımda defalarca yaşadım. Siz bu konuda neler tavsiye edebilirsiniz acaba?
Bunu ben de çok sık yaşıyorum. Asla dememek gerekiyor hayat seni tükürdüğünü yalatıyor çünkü.
Şöyle yapabilir misiniz; olmasını istediğiniz şeyi olmazsa en kötü ne olabilir diye felaketleştirin. ve en kötü olabilecek senaryoyu yaşayın iliğinize kadar. Sonra bu düşünceyi özgür bırakın. Artık size hizmet etmesin.
"yaratıcı imgeleme" kitabından aşağıdaki metni örnek paylaşıyorum, işinize yarayabilir.
Genellikle çok erken yaşlarda edindiğimiz temel değersizlik duygularından kaynaklanır. Temel inanç öyledir: "Ben gerçekten çok iyi (sevilmeye layık, değerli) bir kişi değilim; onun için en iyisine sahip olmayı da hak etmiyorum."
Bu inanç genellikle başka duygularla, bazen de gerçekten iyi olduğumuz ve iyi şeyleri hak ettiğimiz şeklindeki karşıt duygularla karışıktır. Ama eğer, kendinizi en harika durumların içinde hayal etmekte zorlandığınızı ya da "Buna asla sahip olamam" veya "Bunun benim başıma gelmesi olanaksız" gibi düşünceler taşıdığınızı görürseniz, kendinizle ilgili
"imaj'ınızı yakından incelemeniz gerekebilir.
Kendinizle ilgili imajınız, kendinizi nasıl gördüğünüzü, kendinizle ilgili neler hissettiğinizi kapsar. Bu genelde karmaşık ve çok yüzlüdür. Kendi imajınızın değişik yüzleriyle ilişkiye geçebilmek için, gün boyunca çe itli zamanlarda ve çeşitli
durumlarda kendinize, " şu anda kendimle ilgili neler hissediyorum?" diye sormaya başlayın. Değişik zamanlarda zihninizde kendinizle ilgili ne tür fikirler ya da imajlar taşıdığınıza dikkat edin. Yapacak ilginç şeylerden biri de, " şu anda kendime nasıl görünüyorum?" diye sorarak kendi fiziksel imajınızla temas kurmaktır.
gözün aydın olsun canım.. sözleşmenizi de beğendim maşallah.. inşallahh sağlıkla zamanında gelsinler..Hayırlı mutlu huzurlu cumalar pozitif güzeller
Biz taburcu olduk dün doktor yatak istirahati şartı ile birakti.
Acilma yok şükür sanci da bu aylarda her hamilede olacak kadar var yatarak şu süreci atlatırım ki evde psikolojim çok daha iyi.
7-8 günün sonunda hoca rahim yolu biraz yükselmiş çok güzel bir haber dedi.
Hocam ben kızımla anlaşma yaptım içerde sağlıkla büyüdüğü her hafta için bir masal kitabi kazanacak dedimooo çok güzel biraz daha kalsin bende alirim dedi.
Dün aksam eşime market alışverişinde kasada 4 tane hikaye kitabı hediye etmişler.
Geldi bak bebise 4 kitap daha geldi diyorbu isaret ne demek kizim bize 4 hafta daha içerde kalma sözün var. insallah öyle olsun.
Işte böyle kizlar moralim daha iyi sizlere haber vermek istedim.
Dün dolunay ve 12.12 enerjisi vardi güzel pozitif niyetler ektiniz insallah yapmadiysaniz bugün yapın uzayda zaman kavrami yok.
Bakalim hayat bizlere ne gibi güzellikler mucizeler getirecek
Neşeli keyifli coşkulu hafta sonları dilerim herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?