Çok teşekkür ederim canim benim Amin inşallahgözün aydın olsun canım.. sözleşmenizi de beğendim maşallah.. inşallahh sağlıkla zamanında gelsinler..
Hayırlı mutlu huzurlu cumalar pozitif güzeller
Biz taburcu olduk dün doktor yatak istirahati şartı ile birakti.
Acilma yok şükür sanci da bu aylarda her hamilede olacak kadar var yatarak şu süreci atlatırım ki evde psikolojim çok daha iyi.
7-8 günün sonunda hoca rahim yolu biraz yükselmiş çok güzel bir haber dedi.
Hocam ben kızımla anlaşma yaptım içerde sağlıkla büyüdüğü her hafta için bir masal kitabi kazanacak dedimooo çok güzel biraz daha kalsin bende alirim dedi.
Dün aksam eşime market alışverişinde kasada 4 tane hikaye kitabı hediye etmişler.
Geldi bak bebise 4 kitap daha geldi diyorbu isaret ne demek kizim bize 4 hafta daha içerde kalma sözün var. insallah öyle olsun.
Işte böyle kizlar moralim daha iyi sizlere haber vermek istedim.
Dün dolunay ve 12.12 enerjisi vardi güzel pozitif niyetler ektiniz insallah yapmadiysaniz bugün yapın uzayda zaman kavrami yok.
Bakalim hayat bizlere ne gibi güzellikler mucizeler getirecek
Neşeli keyifli coşkulu hafta sonları dilerim herkese
Cok teşekkür ederim canımgözün aydıın canım tekrardan çok geçmiş olsunnnnnnnn
Çok teşekkür ederim canim benimSahra- Canim cok sevindim. Aklim hep sizdeydi. Sozlesmenize bayildim.
Çok tatlısınızHayırlı mutlu huzurlu cumalar pozitif güzeller
Acilma yok şükür sanci da bu aylarda her hamilede olacak kadar var yatarak şu süreci atlatırım ki evde psikolojim çok daha iyi.
Hocam ben kızımla anlaşma yaptım içerde sağlıkla büyüdüğü her hafta için bir masal kitabi kazanacak dedimooo çok güzel biraz daha kalsin bende alirim dedi.
Dün aksam eşime market alışverişinde kasada 4 tane hikaye kitabı hediye etmişler.
Geldi bak bebise 4 kitap daha geldi diyorbu isaret ne demek kizim bize 4 hafta daha içerde kalma sözün var. insallah öyle olsun.
Dün dolunay ve 12.12 enerjisi vardi güzel pozitif niyetler ektiniz insallah yapmadiysaniz bugün yapın uzayda zaman kavrami yok.
Amin canim öyle olsun inşallah teşekkür ederimÇok tatlısınız.Evren size çok güzel mesajlar iletmiş.Bebişiniz tüm bereketiyle geliyor .Çok şükür her şey yolunda
Cok guzel bir haber bu canım, aranizda yaptiginiz somut ilk anlaşma,ne guzelHayırlı mutlu huzurlu cumalar pozitif güzeller
Acaba neden boyle bir dusunceye kapildiniz. Profesyonel birinden ders alarak cok rahat araba kullanabilirsiniz. Ben direksiyon sinavinda cok kotuydumMerhaba, bu topiği çok severek takip ediyorum ve sizlerden çok şey öğrendim hepinize çokkkk teşekkür ediyorumöğrendiğim çok şey olsa da hala çok eksiğim var.araba kullanmaya nasıl başladınız.benim acilen kendimi motive edip arabaya alışmam lazım bunun için nasıl bir olumlama yapmalıyım kendimi nasıl hazırlamalıyım.ehliyetimi yıllar önce almıştım ancak hiç trafiğe çıkmamıştım hep bi bahane buldum ama şimdi çocuklarım için bunu yapmalıyım okula gitmek çok zor hava soğudu servis de öğrenci sayısı yeterli olmadığı için ayarlanmadı.arkadaşlarımdan bazıları bu bi yetenek işi diyor kimisi cesaret ve güven olduktan sonra gerisi kolay diyor.sizce hangisi?sizin güzel motive edici hikâyeleriniz varsa dinlemek isterim.Bu arada bir kaç denemem oldu tabi yakın zamanda hiç bilmeden de kimseyi tehlikeye atmam o kadar da vasat değilim ancak gaza geleceğim araba sürmeyi keyifli hale getirebileceğim tavsiyelere ihtiyacım var
Ehliyeti zaten babamın isteği üzerine almıştım o benden daha hevesliydi eşimde aynı şekilde hep kullanmamı istedi ama benim içimden gelmiyordu şimdi ise 1 haftadır trafikteyim ilk gün heycan yaptım ama şimdi şükürler olsun o heyecanım gitti gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş aslında bakış açısının önemini anlamış oldum bir kez daha hatta şöyle bir şey yaşadım dün kısaca anlatayım.trafiği yoğun olan bir yol vardı değişiklik olsun kendimi biraz daha geliştireyim diye dönüşte ordan geleyim dedim sonrada bu saatte çok yoğun olur daha sakin bi vakitte geçerim deyip kendi yoluma yöneldim ki az ileride yol çalışmasından dolayı yolu kapatmışlar mecburi istikamet olarak gitmeyi düşündüğüm yola çıktım ve çok şükür ki hiç sorun yaşamadan keyif içerisinde eve döndüm.Acaba neden boyle bir dusunceye kapildiniz. Profesyonel birinden ders alarak cok rahat araba kullanabilirsiniz. Ben direksiyon sinavinda cok kotuydumkucuk bir ilcede oldugum icin gecebildim. Soyle soyleyeyim ben kendimi gecirmezdim ama simdi gayet iyi kullaniyorum. Turkiye nin bir ucundan bir diger ucuna kadar tek basima kullanabilirim. Hatta kullaniyorum da. Ama araba kullanmak benim icin cok buyuk bir hevesti. Tavsiyem esinizden ve babanizdan ders almamaniz dedigim gibi imkaniniz varsa ders alin ya da arkadaslarinizdan destek alin
Çokteşekkür ederim canim benim AminCok guzel bir haber bu canım, aranizda yaptiginiz somut ilk anlaşma,ne guzelBundan daha guzel daha keyifli haberlerin nasıl olurdu acaba?
Hayatîn tümü bize neseyle,coskuyla,keyifle kolay bicimde geliyor, cok sukur tum coskularimiza
Teşekkür ederim canımSahra- cok guzel bir haber bu. Oncelikle gecmis olsun canim neden kimse yazmiyor ben bir silkeleyim topigi diye geldim meger bana bildirimler gelmiyormus onu ogrendim
Herkes cok iyi insallahben cok iyiyim. Hayat en guzellerini yine onume seriyor
Ne güzel olmuş istedigin canım bu olumlamaları nasıl yaptığını paylaşırmısın?kızlar merhaba , daha önce bu topige yazmıştım çok istediğim bir şey vardı ve bu konuda çok olumlamalar yaptim , uzunca bir süre sonuc anlamamıştım yaklaşık 2 buçuk 3 ay ama aniden beklediğim şey oldu son aylarda ve çok şükür sabırla devam ettiğim olumlamalarim sonuç verdi. o zamanlar ne yapacağımı bilmiyordum en baştan topigi her gün 50 60 sayfa okuya okuya notlar alarak ilerledim sadece soz ile değil aynı zamanda imgeleme yaptım . şimdi başka bir isteğim hatta 2 isteğim daha var artık bugünden itibaren onlar için olumlamaya başlıyorum, topik aktif beraber ilerleyelimnasılsınız
Canım neler yaptığını bizimle de paylaşır mısınkızlar merhaba , daha önce bu topige yazmıştım çok istediğim bir şey vardı ve bu konuda çok olumlamalar yaptim , uzunca bir süre sonuc anlamamıştım yaklaşık 2 buçuk 3 ay ama aniden beklediğim şey oldu son aylarda ve çok şükür sabırla devam ettiğim olumlamalarim sonuç verdi. o zamanlar ne yapacağımı bilmiyordum en baştan topigi her gün 50 60 sayfa okuya okuya notlar alarak ilerledim sadece soz ile değil aynı zamanda imgeleme yaptım . şimdi başka bir isteğim hatta 2 isteğim daha var artık bugünden itibaren onlar için olumlamaya başlıyorum, topik aktif beraber ilerleyelim ♥ nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?