Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

gözün aydıın canım tekrardan çok geçmiş olsunnnnnnnn

Çok tatlısınız.Evren size çok güzel mesajlar iletmiş.Bebişiniz tüm bereketiyle geliyor.Çok şükür her şey yolunda

Cok guzel bir haber bu canım, aranizda yaptiginiz somut ilk anlaşma,ne guzel Bundan daha guzel daha keyifli haberlerin nasıl olurdu acaba?
Hayatîn tümü bize neseyle,coskuyla,keyifle kolay bicimde geliyor, cok sukur tum coskularimiza

Acaba neden boyle bir dusunceye kapildiniz. Profesyonel birinden ders alarak cok rahat araba kullanabilirsiniz. Ben direksiyon sinavinda cok kotuydum kucuk bir ilcede oldugum icin gecebildim. Soyle soyleyeyim ben kendimi gecirmezdim ama simdi gayet iyi kullaniyorum. Turkiye nin bir ucundan bir diger ucuna kadar tek basima kullanabilirim. Hatta kullaniyorum da. Ama araba kullanmak benim icin cok buyuk bir hevesti. Tavsiyem esinizden ve babanizdan ders almamaniz dedigim gibi imkaniniz varsa ders alin ya da arkadaslarinizdan destek alin

Ehliyeti zaten babamın isteği üzerine almıştım o benden daha hevesliydi eşimde aynı şekilde hep kullanmamı istedi ama benim içimden gelmiyordu şimdi ise 1 haftadır trafikteyim ilk gün heycan yaptım ama şimdi şükürler olsun o heyecanım gitti gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş aslında bakış açısının önemini anlamış oldum bir kez daha hatta şöyle bir şey yaşadım dün kısaca anlatayım.trafiği yoğun olan bir yol vardı değişiklik olsun kendimi biraz daha geliştireyim diye dönüşte ordan geleyim dedim sonrada bu saatte çok yoğun olur daha sakin bi vakitte geçerim deyip kendi yoluma yöneldim ki az ileride yol çalışmasından dolayı yolu kapatmışlar mecburi istikamet olarak gitmeyi düşündüğüm yola çıktım ve çok şükür ki hiç sorun yaşamadan keyif içerisinde eve döndüm.

Çokteşekkür ederim canim benim Amin çok ihtiyacım var hayata nese ve keyifle bakmaya yaşamaya
Teşekkür ederim canım Evet bol bol yazin topige kizlar benim enerjinize ihtiyacım var

kızlar merhaba , daha önce bu topige yazmıştım çok istediğim bir şey vardı ve bu konuda çok olumlamalar yaptim , uzunca bir süre sonuc anlamamıştım yaklaşık 2 buçuk 3 ay ama aniden beklediğim şey oldu son aylarda ve çok şükür sabırla devam ettiğim olumlamalarim sonuç verdi. o zamanlar ne yapacağımı bilmiyordum en baştan topigi her gün 50 60 sayfa okuya okuya notlar alarak ilerledim sadece soz ile değil aynı zamanda imgeleme yaptım . şimdi başka bir isteğim hatta 2 isteğim daha var artık bugünden itibaren onlar için olumlamaya başlıyorum, topik aktif beraber ilerleyelim nasılsınız

Ne güzel olmuş istedigin canım bu olumlamaları nasıl yaptığını paylaşırmısın?

Canım neler yaptığını bizimle de paylaşır mısın çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…