- 19 Aralık 2014
- 447
- 1.060
- 313
- 38
Çok teşekkür ederim.hemen izleyip güzel gelişmelerle dönüş yapmak istiyorum sizlereM minikkalbim Butun sorunlarimizin temelinde degersizlik hissi yatiyor. Klise ama cocuklugumuza inmemiz gerekiyor. Evrim Balikci nin icimizdeki cocuk ve diger butun meditasyon videolari cok guzel motive ediyor.
Kızlar meditasyon videolarından hangilerileri daha etkili yeni başlayan birine ne önerirsiniz.nerden başlayacağımı bilemiyorum
Bende aldım biraz baktım ama bununla beraber 2 kitap daha aldım. Birini bitirdim dün . Ya diğerine ya da buna başlayacağımMerhaba arkadaşlar en çok merak ettiğim kitabın bugün geldi artık kitaplara verdim kendimi buralar sessizleşti iyice umarım daha sık paylaşım yaparız
bilinçatının gücünü bulamadım onu pdf olarak okuyorum şimdi siz hangi kitapları aldınızBende aldım biraz baktım ama bununla beraber 2 kitap daha aldım. Birini bitirdim dün . Ya diğerine ya da buna başlayacağım
bende akşam rezonans kanununa başlıcamEki Görüntüle 2582037
Şuan bu iki kitabı aldım. Evren daima evet der bitmek üzere. Son 50 sayfası kaldı. Sonra çözüm sizsiniz kitabına geçmek istiyorum. Çok merak ettim. Ondan sonra sanırım rezonans kanununu bitirim. Oda çok övülen bir kitap onuda aşırı merak ediyorum
Bu arada bu iki kitabın yazarının inancın gucu adlı bir kitabı daha var. Onuda alacağım. Onuda çok övmüşler okuyanlar
Bu ara çok sessiz buralar umarım güzel paylaşımlarınızı görürüz pozitif topikcanlar.İyiki hatırlattın canım benim.Ses kaydı yapayım da bol bol dinleyeyim
Çook güzelmiş bu,bugün bunu tekrar edeyim."Her düşüncem ve davranışım hayatımı daha iyi bir hale getirir."
dün ben de sana yazacaktım, zihnen ulaşmışım demek ki. sen nasılsın canım, nasıl gidiyor? ben iyiyim çok şükür.Merhaba arkadaşlar,
Görüşmeyeli nasılsınız:)
hoşgeldin canımcım, inşallah herşey çok güzel olur, öyle de olsun."Şimdi kendinizi bir Nergis ya da Lale soğanı gibi düşünmenizi rica ediyorum. Görünüşte hiçbir şey olmuyor, ölü gibisiniz. Ama içeride tüm sistemler çalışıyor, donmuş toprağın altında, kökler uzuyor, gerekli mineraller alınıyor, toprağa sıkı sıkı tutunuyorsunuz, belli bir vizyon var, sadece henüz başınızı toprağın dışına uzatmadınız ama neredeyse hazırsınız. Imbolc bu enerjiyi taşır ve onun için kutlamalar yapılır, umut yükselir, bahar yoldadır! Tam da bu yılın ilk aylarındaki halimizi anlatmıyor mu?"
demiş sevgili topikcanlar.Ben de aynen böyle düşünüyordumTopigimiz sessizleşmedi sadece müthiş enerjiler icinde oldugumuzdan dinlenmeye geçtik.Her gecen gun gelisip güçleniyoruZ, cok yakinda cicekler açaçak,tırtıllar kozalarindan kelebek olarak çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?