Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

bu konuda Bircan Yıldırım ın Hayat Cesurlara Torpil Geçer kitabını tavsiye ederim, ordaki uygulamaları yaptığın zaman, birşeyler değişmeye başlayacaktır. bir de geçmişi affetme videoları internette araştır, onkatı uygula, geçmişi temizlemediğimiz müddetçe maalesef hayatta hep aynı olayları yaşayıp dururuz.

Sahra- cıgımızın meleği gelmiş❤
Allahim saglikla,mutlulukla,coşkuyla büyütmeyi nasip etsin. Sahra- bize de zaman ayır, özlüyoruz seni ve o harika paylasimlarini
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah dün sizin mesajınızı görünce öyle sevindim sanki sevgilimden mesaj gelmiş gibi

Evrenin iyisi kötüsü yoktur. Sadece duygularimiza karşılık yarattığı alanlar vardir.Zamani gelince bu alanlar hayatımıza dahil olur. Nasıl böyle olur, nasıl yapar derken evrene kendi adımıza da gerceklesmesi icin soru sormuş oluruz. Ve öyle olaylar,öyle kişiler gelir ki nasıl ya dedigimiz şeyleri yaşarken buluruz. Annenizin yaptıklarını yargıladınız ve duygu durumu oluşturup bu alanı kendinize açmış oldunuz. Annenizin karşısına o insanlar değilde bambaşka insanlar gelseydi, annenizi el üstünde tutsalardı annenizi yine zavallı görür müydünüz? Tam tersi annenizi cok sevilen,cok sayılan bir insan olarak görürdünüz. Ama annen yaşadıklariyla,geçmişiyle oluşan enerjileri ile o insanlari cekti hayatina ve tabi sizi de. Annenizin enerji karşılığı siz ve hayatindaki o insanlar. Anneniz pozitif olsaydi, kendine deger verip sevseydi annenizin her yaptigi hoş gelirdi en azından size. Ama size bile negatif gelmiş anneniz. Kızlar annelerinin kaderlerini enerjilerini taşıdıklari için taşırlar. Artik aldiginiz bu negatif enerjileri kaynağına göndermeniz gerekiyor. Yargıladığınız tüm durumlari ortadan kaldırmalısınız; annenizin o durumlarini o enerjiyle olabilecek en iyisi oldugunu kabul etmeli,bilmelisiniz. Bu durumda iyi ya da kòtü diye değerlendirmezsiniz ve o alandan çıkmış olursunuz. Ve bunun gibi ne kadar yargılarınız varsa hepsini yıkmalısınız. Bakış açılarınızı değiştirdikce olaylar,insanlar da değişecek. Siz kendinizi sevdiginiz,kendinize güvendiginiz alani yaratırsanız size sevilmeyi hak ettiginizi gösterecek olaylar ve kişiler alanınıza girmek icin can atacaklar

Saglikli Mutlu huzurlu haftalar dilerim kizlar
buttrfly im yazmış sağolsun haber vermis topikte.
Evet bebisimiz geldi cok şükür
Iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederiz teyzeleri
Biraz minik dogdu ama cok güçlü savaşçı bir cadi toparladi maşallah.
Bende özledim topigi sizleri umarim su lohusa kafasi biter cabuk toparlanip o eski canli enerjik hallerimle gelir paylaşım yaparim.
Bana esime sizin olmaz olsa da tedavilerle zor olur diyen doktorlara karsi Yaradanın gönderdiği minik mucizemle sadece hayallarinize niyetlerinize önce saglam bir inançla sonra saf sevgiyle inanin ve isteyin kızlar o istek kalbinize indiyse Allahin izni ile gerceklesiyor
Kocaman sarildim hepinize sevgiler

merhaba allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Merhabalar herkese. Buraya ilk mesajım olacak bu :) Dünden beri yazılanları inceliyorum. Senelerdir bu foruma girip hep falcı bulurdum :) Nasıl oldu da buraya hiç denk gelmedim derdim önceden olsa ama şimdi her şeyin bir vakti olduğunu bildiğim için şükrediyorum. Bazı şeylerin sonunda zamanı geldi diye :)
2019 Ekim ayında çok tesadüfi bir şekilde biriyle tanıştım. Theta Healing diye bir şeyi ilk kez duydum ve seanslar almaya başladım. Kendimle, bilinçaltımla alakalı başka başka şeyler öğrenmeye başladım. İlk kez o zaman o çalıştığım hanımefendi olumlu düşünceler, sözlerin önemi hakkında beni bilgilendirdi ve araştırmalara başladım. İlk zamanlar uygulamakta zorlansam da bir şekilde hayatımın bir parçası haline geldi. Bana en başından beri olumlamalar vermişti ama ciddiye alıp okumuyordum. Yılbaşından sonra umutsuz olduğum bir günde onun benim için yazmış olduğu olumlama cümlelerini açıp okumaya başladım. Kendim başka başka şeyler ekledim. 21 gün oldu mu bilmiyorum, çünkü hep okumaya devam edeceğim cümleler onlar. Günle sınırlamak istemedim ve düşündüğümde kendime inanamıyorum. Gerçekten mutlu bir şekilde uyanıyorum. Bunda da bir hayır var deyip normalde kafama takacağım konuların iyi taraflarına odaklanıyorum. Bunda tabiki bir süredir aldığım seansların, enerji çalışmalarının da etkisi çok büyük ama ben kendi kendimi nasıl değiştirdiğimi gözlemleyebiliyorum. Ben değişirsem çevremdeki her şeyin değişeceğini artık biliyorum. Burada yazılan her şey o kadar güzel ki. Farkındalığı artmış insanlar olarak bizi sevgi dolu, harika neler bekliyor acaba diyorumm :)

Bunu bende bir youtuberdan duymuştum. Kişisel gelişim kitaplarını okumayı çok seviyorum. Bu konuyla da alakalı geçen gün
Theta Healing-Sıra Dışı Enerji Yaklaşımına Giriş diye bir kitap gördüm ama almadım. Siz okudunuz mu ya da tavsiye edeceğiniz kitaplar var mi? :)

LaraPars Ben bir kitap aldım seans almaya başladıktan sonra ama bana çok saçma geldi. Anna Stibal'ın kitabıydı. Yani bana yapılan şey çok daha farklı bir şeydi. Mesela sonrasında İnnerSpeak yöntemiyle farklı bir şeye başladık. O daha da değişikti. Bunların öğrenilebilir şeyler olduğuna inanıyorum ama doğuştan gelen farklı bir yetenekleri olduğuna inanıyorum bunu uygulayan insanların. O yüzden o tarz değil de kişisel gelişim kitapları bana daha çok yardımcı oldu. Mesela şu an Diana Cooper - Spiritüel Yasalar kitabını okuyorum. Okuması kolay, zevkli bir kitap. Tavsiye edebilirim :)

Bende şuan yaratıcı imgeleme diye bir kitap okuyorum. Bitsin hemen ona da başlayayım. Çok teşekkürler

Freedom9095 Evliligin ilk baslarinda genelde boyle durumlar oluyor, sonra kendimi ezdirmeyecegim moduna giriyorsun. Herkesin iliskisi farkli. Kendi evliligini kimseyle kiyaslama, evindeki hicbirseyi disardan birine anlatma. Esinle konus, tatli dille ama. Asla suclayici dil kullanma, laf sokmak ise yaramaz.
Bie arkadasim bana saygi istenmez alinir demisti. Sen durusunla bu saygiyi cevrenden alacaksin, sinirlarini iyi cizeceksin. You tube Tulay Kok , Serhat Yabanci videolari cok faydali. Mutfakta is yaparken surekli dinlerim.

canım sağlıklı huzurlu analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn

Masallah gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün, Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Hadi biraz olumlama yapalım
+ Ben yeterliyim.
+Şu an tam da ihtiyacım olan yerdeyim.
+Zıtlıklar beni güçlendirir, onlar en iyiyi çekmem için araçlarımdır. Neyi istemediğimi bilirsem ne istediğimi çok daha iyi bilirim
+Olduğum kişiyi çok seviyorum.
+Etrafım sevgiyle dolu.Bana hak ettigim değeri coşkuyla gösteriyorlar.
+ Ben harika bir mıknatısım.Yüksek, ilahi çekimimle en iyileri kendime çekiyorum.
+Sonsuz fırsatlar bana sınırsız biçimlerde coşkuyla akıyor.
+Başarı,mutluluk,bolluk bereket bana muazzam kolaylıkla,alan hızında gelir.
+Tüm güzellikleri, hayallerimin ötesinde olan tüm harikalıkları kabul eden,alan harika enerji alanım var

Sonsuz şükürler olsun olan,olmuş olan tüm herşey gelmekte olan tüm mucizevi,rüya gibi gerçekleşen coşku dolu her şeye

Merhaba buttrfly bu mesajını şimdi okudum. Daha onceki paylasımlarında bilinçaltından bilinçaltına geçiş oldugunu söylemiştin.dün akşam da aklıma bu sözün geldi ve eşim üzerinde uygulamak istedim. İçimden cok derin bir inanç ve sevgiyle sözlerimi soyledim. Amacım onun bilinçaltına bu sözlerimi iletmek onun kabul etmesini saglamaktı. Veee sadece beş dk oldu olmadı eşimden dönüt aldım. Tabi ben şok içimden gülerek bu kadar hızlı mı ya dedim☺harika bir deneyim oldu benim için. Hemen ertesinde bu mesajı okumam tesadüf mü asla değil
İyi ki varsın cnm çoğu mesajın gözlerimi yaşartıyor oyle güzel enerjin var ki Rabbim hep daim kılsın bu enerjini içindeki mutluluguMevlam Eş Şekur adıyla şükürlerini artırsın.

Bu topigi okurken kendimi zaman makinesinde hissediyorum 2017 şubat ayındayım şuan☺ Bu topik e güzel enerjilerini veren herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun ❤❤❤

Ben şuan bilinçaltının gücü kitabını okuyorum ama yarısına zar zor gelebildim hep aynı seyler yazıyor gibi.bu topik benim için cok daha faydalı oldu. Kitapta okurken o ruhu enerjiyi hissedemiyorum ama burada enerji patlaması var masallah ☺

Ben bunu hiç denemedim ama ilginç bir şekilde bu yazı kendimi iyi hissettirdi. Az önce " ben değerliyim" dedim ve yağmurlu ve kara İstanbul günü bana daha sevimli geldi sanki. Teşekkür ederim güzel insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…