ben izledim, çok beğendim.Kizlar Atiye dizisini izleyen var mi?
Amin Çok teşekkür ederim canım
Bende merak ediyorum vakit bulursam bakacağım bir güzel yorumlar vardi int de ..Kizlar Atiye dizisini izleyen var mi?
Kizlar Atiye dizisini izleyen var mi?
Eki Görüntüle 2587379
Eminim hepimizin vardır olmazların olduğu gerçekleştiği ... Ve onlar icin dua ederken nasıl bir kalp ve enerji ile dilediğini hatırla ...
Sonrasında ardı sıra sonsuz şükredesin gelir koşulsuz bir sevgi dolar kalbine (hiihh işte o kanalda o titreşimde bulunmak hep anlatmak istediğimiz neşe keyif çoşku anında istemek) aaa evet şöyle yapmıştım böyle hissetmiştim bak olmuşlar
Ve şimdi gönlünden geçenler NEDEN OLMASIN❤
Harika bir hisBu yazıyı okumadan 2 saat önce bunun ingilizce versiyonunu okumuştum. Düşündüm evet dedim aynen öyle, hemen yine bir huzur yine bir mutluluk. Ve bunu okudum evren sağımı,solumu kolluyor her yönden destekliyor beni dedim.
Bir de dün elime ekmeği aldım gideyim de bahçeye bırakayım kuşlar yesin diye. Eşim doğruldu, tesadüf olamaz bu : )))
Haber okuyormuş; dışarıya kuşlar için ekmek bırakma projesi.İşte bu tam hiza dedim
Aminn canım..Kızlarcan09e bugun saat 2 de doğum yapacaktı dilerim bebisde kendi de çok iyidir
Hayirli sağlıklı mutlu huzurlu bir evlat olsun inşallah
Hoşgelmiş meleğin canim benimSagliklikla,mutlulukla,coskuyla büyütün kuzucugu.Tebrik ederim. Dunyanin en guzel hissidir anne olmak bence, Rabbim tum dileyenlere nasip etsin.Aminn canım..
İnşallah daha iyi oluyoruz
Canım teşekkür ederim..amiiinnHoşgelmiş meleğin canim benimSagliklikla,mutlulukla,coskuyla büyütün kuzucugu.Tebrik ederim. Dunyanin en guzel hissidir anne olmak bence, Rabbim tum dileyenlere nasip etsin.
gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütsünAminn canım..
İnşallah daha iyi oluyoruz
Ssğol canım amin inşallahhgözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütsün
Herkese merhabaaaaaaHayallerimGercekOldu nasılsın tatlım uzun süredir göremedim seni.
Saglikli Mutlu huzurlu haftalar dilerim kizlar
buttrfly im yazmış sağolsun haber vermis topikte.
Evet bebisimiz geldi cok şükür
Iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederiz teyzeleri
Biraz minik dogdu ama cok güçlü savaşçı bir cadi toparladi maşallah.
Bende özledim topigi sizleri umarim su lohusa kafasi biter cabuk toparlanip o eski canli enerjik hallerimle gelir paylaşım yaparim.
Bana esime sizin olmaz olsa da tedavilerle zor olur diyen doktorlara karsi Yaradanın gönderdiği minik mucizemle sadece hayallarinize niyetlerinize önce saglam bir inançla sonra saf sevgiyle inanin ve isteyin kızlar o istek kalbinize indiyse Allahin izni ile gerceklesiyor
Kocaman sarildim hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?