- 31 Ocak 2020
- 76
- 152
- 8
- 44
Telepatiben de inanıyorum,mesela birşeye yada birine yoğunlaştığımız zaman pat diye karşımıza çıkmıyor mu :) bu da düşünce gücünün bi ürünü
Amin canımSahra- aaaaaaaaa hayırlı olsun
Geldi kuzucukbiz onun olduğu zamanları biliriz çok sevindim. Bir dönem topige girip senin hamilelik Günlüğünü okuyordum:)
Mucizeniz hoş geldi sefa geldi. Ailesine huzur verdi...
çok teşekkür ederimMerhabalar topikcanlarım;
İki gündür içimden söylediğim sonra her yerde karşıma çıkan yazıyı bugün de mor alevden okuyunca buradan da paylaşmak istedim.
"“Ben ne olduklarını bile tam olarak fark edemeden benim ve herkesin en yüksek yararına olan tüm ihtiyaçlarım gideriliyor ve arzularım gerçekleşiyor.”
Sizlere de tavsiye ediyorum. İçiniz sıkılıyor olabilir,her şey üst üste geliyor olabilir. Değişimler sıradan şekilde gerçekleşmiyor. Bir çocuk doğururken bile ne aşamalardan,ne sancılardan geçiyoruz. Her biri çok normal bunları bilin olur muumutluyum- sana da cevap oldu bak bu yazdıklarım
Bu aralar öyle daralmıştım ki iş arayışı olsun,karşıma çıkan işlerde olsun.Bu söz güzel bi hatırlatma oldu aslında evrenin kurallarına.Eğer bekliyorsam biliyorum ki en güzeli benim isteklerim için hazırlanıyor şu anda bütün sonsuz olasılıklar içinde gelip beni bulmak için.Her gittiğim görüşme neyi istemediğimi gösteriyor bana bir nevi.Çünkü gireceğim iş değerli vaktime değmeli ve tatmin hissetmeliyim.Şükürler olsun bu güzel düzene.SevgilerMerhabalar topikcanlarım;
İki gündür içimden söylediğim sonra her yerde karşıma çıkan yazıyı bugün de mor alevden okuyunca buradan da paylaşmak istedim.
"“Ben ne olduklarını bile tam olarak fark edemeden benim ve herkesin en yüksek yararına olan tüm ihtiyaçlarım gideriliyor ve arzularım gerçekleşiyor.”
Sizlere de tavsiye ediyorum. İçiniz sıkılıyor olabilir,her şey üst üste geliyor olabilir. Değişimler sıradan şekilde gerçekleşmiyor. Bir çocuk doğururken bile ne aşamalardan,ne sancılardan geçiyoruz. Her biri çok normal bunları bilin olur muumutluyum- sana da cevap oldu bak bu yazdıklarım
Merhabalar topikcanlarım;
Çocuk mu aşama sancı dedin bak hemen üstüme alındımMerhabalar topikcanlarım;
7 Mayıs 2017 de (dogum gunumde) bu harika yazıyı paylastıgın için tesekkurler“Gençken tekneler beni büyülerdi. Küçük bir kayığım vardı ve yalnız başıma göle açılırdım. Saatlerce orada kalırdım.
Bir seferinde güzel bir gecede kapalı gözlerle, kayığımda meditasyon yapıyordum. Akıntı aşağı boş bir kayık geldi ve benimkine çarptı. Gözlerim kapalıydı, bu yüzden şöyle düşündüm: ‘Biri kayığıyla geldi ve kayığıma çarptı.’
İçimde öfke yükseldi. Gözlerimi açtım ve öfke içinde adama bir şey söyleyecekken kayığın boş olduğunu fark ettim.
O zaman hareket edecek yön kalmadı. Öfkemi kime ifade edecektim? Kayık boştu. Yalnızca akıntı aşağı yüzüyordu ve gelip benim kayığıma çarpmıştı. Bu yüzden yapacak hiçbir şey yoktu. Öfkemi boş bir kayığa yansıtamazdım.
Gözlerimi kapattım. Öfke oradaydı ama çıkış yolu bulamadığımdan gözlerimi kapattım ve öfkeye doğru geri geri yüzdüm.
Ve o boş kayık benim fark edişim oldu.
O sessiz gece, içimde bir noktaya geldim. O boş kayık benim ustamdı. Ve artık biri gelip bana hakaret ettiğinde gülüyorum ve diyorum ki: ‘Bu kayık da boş…’
Gözlerimi kapatıyorum ve içeriye gidiyorum. " Osho
Ne zaman içimizden kin,nefret,kıskançlık duyguları hafiften bile geçse kayığın boş olduğunu hatırlayabiliriz
Merhabaaaaaa herkeseMerhabalar arkadaşlarOlumlamalarla ilgili bir şey sormak istiyorum. Benim epeydir hoşlandığım biri var hislerim karşılıklıya dönsün ve daha çok yollarımız kesişsin diye yaklaşık 1 aydır olumlama ve meditasyon yapıyorum. Fakat her şey tersine döndü, normalde haftada en az 2-3 defa gördüğüm çocuğu 2 haftada 1 anca görmeye başladım. Pozitif olduğumdan beri durumumuz daha kötüye gitmeye başladı sanki çekim yasasını tersine döndürdüm bu neden kaynaklanır?
Daha önce vazgeçmem gerek sanırım diye vazgeçmeye karar vermiştim o günlerde de full kendisine maruz kalmıştımMerhabaaaaaa herkese
Aslında kişide ısrar etmemiz pek doğru olmayabilir. Belki de senin için hayırlı olan o değildir. Evren sana bunu gösteriyordur. Olumlamanda kullandığın cümleleri belki degistirebilirsin.
Bu durumlarda kontrol cok yapilir, oldu mu olmadi mi diye.Oldu mu olmadi mi diye düşünmek bile negatif enerji barındırır. Hatta genelde korku enerjisidir. Göremeyecek miyim, yine mi göremeyecek miyim diye telaşlı,korkulu negatif enerji yayarsaniz. Şu an yaptiginiz değerlendirmede bu yönde zaten. Vazgectiginde cok gormenin sebebi de o negatif enerji bagini kesmenden. Ne zaman tamamen pozitife gecersen o zaman harika şeyler olur.Bunun icinde kendi enerjini yuksek tutman,kendini olaylardan insanlardan bagimsiz sekilde mutlu tutman. Zaten o kişiyi gorup gormenin de pek bir anlami kalmayacak. Işte o zaman gercekten akış başlayacaklar isteklerininDaha önce vazgeçmem gerek sanırım diye vazgeçmeye karar vermiştim o günlerde de full kendisine maruz kalmıştımNegatif olunca güzel pozitif olunca kötü şeyler oluyor sanki anlayamıyorum bu durumu :/
Daha önce vazgeçmem gerek sanırım diye vazgeçmeye karar vermiştim o günlerde de full kendisine maruz kalmıştımNegatif olunca güzel pozitif olunca kötü şeyler oluyor sanki anlayamıyorum bu durumu :/
Bu durumlarda kontrol cok yapilir, oldu mu olmadi mi diye.Oldu mu olmadi mi diye düşünmek bile negatif enerji barındırır. Hatta genelde korku enerjisidir. Göremeyecek miyim, yine mi göremeyecek miyim diye telaşlı,korkulu negatif enerji yayarsaniz. Şu an yaptiginiz değerlendirmede bu yönde zaten. Vazgectiginde cok gormenin sebebi de o negatif enerji bagini kesmenden. Ne zaman tamamen pozitife gecersen o zaman harika şeyler olur.Bunun icinde kendi enerjini yuksek tutman,kendini olaylardan insanlardan bagimsiz sekilde mutlu tutman. Zaten o kişiyi gorup gormenin de pek bir anlami kalmayacak. Işte o zaman gercekten akış başlayacaklar isteklerinin
İmajinasyon işini bugüne dek farkında olmadan çok yapmışım zaten ama dediğiniz gibi zihin devreye girip nasıl olacak ki? Hadi canım imkansız ama ben yine de hayal edeyim diye baştan engel koyuyordu. Tabi 5 duyu şeklinde yapmamıştım pek zihni tamamen devre dışo bırakıp söylediğiniz şekilde deneyeceğim bundan sonra çok teşekkürlerBiri ile tanışmak veya tekrar görüşmek istiyorsanız en etkili yöntemlerden biri imajinasyon. Yalnız imajine edilecek zaman dilimi kısa olmalı. Öbür türlü zihindeki negatif düşünceler devreye girebiliyor. Görüşmek için önce araması veya bir şekilde iletişim kurmuş olmak gerekiyor. Bu kısmı düşünürseniz zihin kurulacak senaryoları onaylamayabiliyor. Nasıl arasın numaram yok onda veya bunun gibi gereksiz ayrıntılar akla gelebiliyor. Bunun yerine Mesela bir restoranda oturduğunuzu hayal edebilirsiniz. Bu durumda arama, karşılaşma safhaları kendiliğinden hallolmuş oluyor.
Ancak oturduğunuz anı ayrıntılı olarak beş duyuyla hayal etmek gerek. Bildiğiniz daha önce gittiğiniz bir yerde hayal ederseniz daha kolay olur.. Cam kenarında bir masada oturduğunuzu, tatlı olarak künefe yediğinizi, künefeyi kesip yeme anınızı canlandırabilirsiniz tabi karşınızda o oturuyor ve size gülümseyerek bakıyor. Yediğiniz künefenin de tadını gerçekten yemiş gibi almanız gerekiyor.
Bundan sonra olacağına inanarak bekliyoruz. Aklımıza geldiğinde de üzerinde düşünmeden sadece o fotoğrafı aklımıza getiriyoruz.
Bu yöntem çok işe yarar. Ben çoğu isteğimle ilgili bu yöntemi kullanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?