Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Harikasınız burda da paylaşsanıza enerjiniz çok güzel
Çok sağolun enerjimi yükselttiniz Sağlıklı olduğum için şükürler olsun. Oğlum eşim kardeşlerim yeğenlerim babam sağlıklı olduğu için şükürler olsun. Bunları yazacak elim olduğu için telefonum internetim olduğu için şükürler olsun. Elektriğim suyum doğalgazım evim eşyalarım giyeceklerim yiyeceğim sıcak bir yatağım olduğu için şükürler olsun. İşim olduğu için şükürler olsun. Param olduğu için şükürler olsun. İhtiyaçlarımı karşılayabildiğim için şükürler olsun aldıklarım ve alabilecekletim için şükürler olsun Bugün daha mükemmel bizi yaratıyoruz bu liste çok saha fazla uzar gider herşey şükür sebebi dikkat ettim 3 veya 4 ay oldu bu topiği takip edeli hep şükrediyorum çok şükür bakıyorum ilk defa bu aylarda hep param oldu önceden hep ay sonu zor gelirdi şimdi altın bile yaptım çok şükür ya şekür eş şekur bin şükür Para konusu yanlış anlaşılmasın şükürün artılarını göstermek için ekleyeceğim foto şükür defterim sadece şükürlerimi yazıyorum mum yakıyorum bu mumun kokusu harika

Eklentiler

• 782BCA48-D476-478A-BD3E-1C8BBA2A7DB9.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Ne güzel bi etkinlik, uzun zamandır sessiz okuyucuydum yazma zamanııı artık
1.Ailem yanımda olduğu ve arkadaşlarımdan güzel haberler aldığım için
2.Konuşabildiğim ve evde radyoda çalan şarkıya eşlik edebildiğim için
3.Güzel diziler bulup izleyebildiğim için
4.Şirketlerden başvurularıma karşılık güzel telefonlar alabildiğim için (O telefonlardan birinin o en çok istediğim şirket olması için neler mümkün?)
5.Kendimi geliştirmek adına başladığım kursları izlemeye devam etmek için gerekli motivasyonu bulabildiğim için

ŞÜKÜRLEER OLSUUN ❤❤❤

Rica ederim arkadaşlar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Yazdiklariniz çok güzel teşekkürler paylaştığınız için devamını bekleriz vallahi ☺
Eskiler bilir beni aslında bebiş doğmadan önce (şükürler olsun varlığına ) elimden geldiğince topikte aktif olmaya çalışıyordum fayda gördüğüm yaptığım haftalik olumlama dua vs.. burda paylaşıyordum.
Topige ilk defa uğrayanlar ya da okuyanlar bize deli diyorlardir bunlar neyin kafasini yaşıyor diyorlardir kesin diye güleriz hep isin espirisi tabi. Topigimize flaş tv dersek eğer bir program vardı orda sürekli halay çekiyorlardı yaa işte o halayın başlarından biriyim ben
Elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışacağım bana da iyi gelir bu aralar.
buttrfly ve topikteki kızlar beni halayımızda tek bırakmayın emi

Son düzenleme:
Ben baştan sona okudum topiği ve sizin hamile kaldığınızı görünce o mesajı çok merak ettim gördükten sonra kızı olacak dedim inşallah sonra baktım kızmış sağlıcakla büyütün ne mutlu allah isteyen herkese versin inşallah bu arada

Çok güzel bir liste daim olsun şükürleriniz inşallah

Yaa Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤ Amin Allahim dileyen herkese nasip etsin biz özlemle baya bekledik geldi şükür minik mucicemiz
Ne kadar enteresan ve güzel degil mi birbirini hiç görmeden tanimadan burda buluşup güzel niyetlerle enerjilerle insanlarin birbirine dua etmesi, yükseltmesi iyiki varsınız arkadaşlar

Merhaba mesela 1.saat saat kaç işin öğlen 1 mi gece 1 mi

Şükür çok daha fazla şükredilecek şeyi kendisine çeken harika enerjisi vardir. Çok hızlı gerçekleşir. Çünkü an da gerçekleşir ama tüm zamanlara doğru yayılır
Dün ben de bir sürü şükür yapmıştim. Paylaşayım hemen;
1-İçimdeki bolluk hissine şükürler olsun. Kendimin ve sahip olduklarımın kıymetini biliyorum, onlar benim için çok çok değerli

2-Maddi bolluğuma şükürler olsun. Evde olup cocuklarimlayım,maaşım ödeniyor. Bakıcımız 1 ay gelemedi; ücretini ödeyebilecek maddi manevi bolluğu kendimde buldugum icin şükürler olsun.

3-Ihtiyac olan şeyleri kolaylık internet araciligi ile aliyorum,bunun icin hem teknolojiye hem de kargo çalışanlarinin varliklarina şükürler olsun. Gelen kargo çalışanlarina 5 10 lirada teşekür ucreti verebiliyorum; bunun da maddi manevi bolluguna şükürler olsun.

4- Uzun süredir diyetteyim. 2 ay önce diyet yapacak ortamimiz yoktu ofiste. Sonra bir arkadasimiz geldi aramiza. Mucizevi şekilde hem iş yükümu aldi hem de hepimizin diyete girmemiz araci oldu. Sayesinde cok kilo verdik. Varligina şukurler olsun.

5-Uzun sure aradan sonra spora başladim. Ilk gunler 10 dk yapabilirken ancak su an 1 saat yapabiliyorum. Günden güne güclendigim gelistigim icin tabiki devami getirebildigim icin sonsuz sukurler olsun.

6- Aof 4. Sinif son donemim. Geçen donem yanlislikla 2 3 dersin testlerini çözmüstum.Sonra farkettigimde bunun bana hediyesi ne ola ki dedim ve simdi su zamanda karsiligini aldim. Cocuklarla ders calismak cidden zor olabilirdi.

7- Hayatimin tümü bana ihtişamla gelir inancinda oldugum icin cok sukur, öyle de.

8- Kendimi küçük şeylerden mutlu olabilmek icin egittigime sonsuz şükürler olsun. Anıma eşlik eden sese,görüntülere,kokulara,dokulara,tatlara şükürler olsun. Kendilerini onurlandırıyorum, sizler de dahil

9- Cocuklarimin, eşimin varligina,sagliklarina,mutluluklarina şükürler olsun. Birlikte yaşadıklarimiza,yaşayacaklarimiza ve kurabildigimiz hayallerimizin varliklarina sonsuz şükürler olsun.

10-Evrenin muhtesem işleyeşine Rabbimin bu muazzam dizaynina sonsuz şükürler olsun. Her şey muhteşem denge üzerinde. Bu denge ile ilgili farkındalığima,bilgime,deneyimlerime sonsuz şükürler olsun ❤❤

Geçmişimde her kimsem, ne yaşamışsam yaşadım. O zamanın enerjileriyle, o zamanın düşünceleriyle onlardı çektiklerim kendime. Sevgiyle anıyorum, teşekkür ediyorum her birine.

Bugün, tam da şu an çok güçlüyüm. Yaptıklarımla, olduğum kişiyle gurur duyuyorum. Harika çekim alanım var,sevgi doluyum. Hayatıma her an gurur duyacağım, sürekli varlıklarına şükredeceğim olayları ve kişileri dahil ederim.

Şimdiye kadar yaptığim tüm yargılarımla oluşturduğum negatif enerjilerin alanlarını yıkıp yakıyorum, tüm oluşumlarini iptal ediyorum. Kimi ne için eleştirerek ,kime ne için acıyarak, kimi ne için yargılayarak bu kadar da olmaz diyerek, ben olsam.. diyerek empati yaparak açığa çıkarttığim tüm negatif enerjileri kaynağına gönderiyorum.

Geçmişteki yargılayan,güvenmeyen,eleştiren,şüphe duyan,küçümseyen,büyüten,kötüleyen,kakalayan,aşağılayan,kibirlenen,kınayan tüm negatif enerji kalıplarımın yerine kabule geçen, sevgiyle dönüştüren; coşkuyu,huzuru,sağligi,bolluğu-bereketi,başarıyı, aşkı, şevki,ilhamlari çeken muhteşem enerjileri kalıplarını kabul ediyorum

dolunay günü tamda buna benzer şeyleri eleştirdiklerimi yargılarımı acıdıklarımı yazdım yaktım

Harikasın canım yüreğine, yazan ellerine sağlık Amin öyle olsun. Bende kabul ediyorum dua ve niyetlerini

Merhaba arkadaşlar regresyon hakkında ne düşünüyorsunuz

Genlerimizi atalarımızdan alıyoruz. Genlerin içerisinin enerji yüklü olduğuna inanıyorum. Bu enerjiler korkuları,coşkuları,sevinçleri,endişeleri,suçlulukları,özgüveni, özsaygıyı,mutluluğu,huzuru,... vb içeriyor. Bir bellek gibi düşünün genleri. Bu enerjileri açığa çıkartacak olayları, yaşamları her şeyi barındırabiliyor. Döneme göre, çevreye göre hemen ortaya çıkıyor. Eğer kişi kendini enerji anlamında eğitirse, geliştirirse kendi enerjisine hükmedebiliyor yani genlerine de. Regresyon terapisine inanıyorum ben. Güneş Tan ın tekniklerini kendimde çok defa uyguladım. Ve inanılmaz görüntüler gözümün önüne geldi. Çok çok çok öncesine dayanan atalarımdan aldığım genlerimden gelen enerjilerin kaynaklandığı olaylara, yeminlere gittim mesela.
Yaşadıkları olayları (kızı,eşi parası için kaçırılıp öldürülmüş; ya da malını,parasını korumak için başkasını öldürmüş, öldürülmüş,...) kendi çerçevesinde değerlendirmiş yaşadığı tüm olayları zenginliğe,bolluğa, ferahlığa bağlamış ve sonucunda orta halli hatta fakir bir insan olmayı seçerse daha az acı çekeceğine daha az göze batacağına karar vermiş, yemin etmiş insanların genini taşıyor olabiliriz, ben bir tanesinde öyleydim mesela. İşte bunları kişilerin kendi korkuları, kendi kararları olduğunu anlayıp enerjileri serbest bırakırsak gerçek kendimiz olabiliriz diye düşünüyorum.

umutluyum- bak giriş kısmında geçmişimde her kimsem derken sadece kendi geçmişimizi kastetmedim aslında. Dna larımızı aldığımız tüm atalarımızın geçmişini de kastettim. O yüzden tüm zamanlara doğru diyorum hep mesela.

Teşekkür ederim ben güneş tanım tekniğini bir kere yapabildim ölğm korkusu çıktı o bana iyi geldi o ara fazla vardı çok şükür şimdi yok bundan. Daha iyi nasıl olur başka yapamadım

Merhaba arkadaşlar bugün regresyon yaptıracaktım ödemeyi de yaptım bir yanım deli gibi yaptır dedi bir yanım pimpiriklendi içim rahattı ama yinede vazgeçtim

Ben bugün sabah kalktım içimdeki çocuğu iyileştirme meditasyonu yaptım iyi geldi Bugün güneş tanın yazılarını okudum biraz gerçekten çok ilginç Hayat hikayeleri var. Şimdi şunu merak ettim kilo ile ilgili çalışmalar yapan güneş tan neden kilolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…