- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Benimde iyi hissetmeye öyle ihtiyacım var kiAmin Canimöyle olsun ❤ Ben bugün bolca temizlik ev toparlama yaptım. Bebekle birlikte temizlik düzen daha bir titiz olmuştum bu virüs nedeniyle daha da dikkat eder olduk galiba sonra güzel bir duş aldim duşa girmedem suya niyetimi söyledim. Bu dusla suyla arınmaya yüzde yüz bütün hücrelerimle ve benligimle ışıkla ve sevgiyle dolmaya niyet ediyorum dedim Her banyoda yapiyorum. Çok çok daha iyi hissediyorum.
Düşüncelerimi de yokluyorum ara ara duyguları serbest bırakmaya salıvermeye özen gösteriyorum
Sanki bu corona olayi ile birlikte tüm dünya kendini temizliyor değil mi insanlar evler sokaklar caddeler şehirler arınıyor enerji yükseltmeye çalışıyor dünya...
Dilerim en kısa zamanda herşey düzelsin⚘
Ohhh ne iyi yapmissin canim. Harika bir imajinasyon olmuş, ben de sirkeli suyla yıkıyorum ara ara yüzümü gün içinde. Sirkeli su zaten enerji yukseltmek icin birebirdir şu an ne kadar cok kullaniliyor degil mi? Her sey bizi enerjiyi yukseltmeye cekiyor. Şükürlerimiz artiyor mesela.Komsu,arkadas kahve sohbeti bile ne kadar luks geliyor,düşününce şükrediyoruz sanki olmayacak seyler olmuş da yaşamışız gibi...Dışarıya özgurce cikip yurumek, elle selamlasmak, sarilmak, yakin mesafe durup konusmak... bunlari dusununce bile nasil mutlu oluyoruz...Bunlarin hepsi illüzyon...Hepsi birer mutlulugu,şükrü yakalayabilmemiz icin.Ancak bu şekilde enerjimiz temizlenebilirdi,yükselebilirdik. Şu an işte bu tum zıtliklarla enerji yükselişleri gerceklesiyor.Amin Canimöyle olsun ❤ Ben bugün bolca temizlik ev toparlama yaptım. Bebekle birlikte temizlik düzen daha bir titiz olmuştum bu virüs nedeniyle daha da dikkat eder olduk galiba ☺ sonra güzel bir duş aldim duşa girmedem suya niyetimi söyledim. Bu dusla suyla arınmaya yüzde yüz bütün hücrelerimle ve benligimle ışıkla ve sevgiyle dolmaya niyet ediyorum dedim Her banyoda yapiyorum. Çok çok daha iyi hissediyorum.
Düşüncelerimi de yokluyorum ara ara duyguları serbest bırakmaya salıvermeye özen gösteriyorum
Sanki bu corona olayi ile birlikte tüm dünya kendini temizliyor değil mi insanlar evler sokaklar caddeler şehirler arınıyor enerji yükseltmeye çalışıyor dünya...
Dilerim en kısa zamanda herşey düzelsin⚘
Coook öncelerde de dedim burada; aldığımız oksijenin bir lütuf olduğunu bilseydik her nefes alışımızda şükrederdik. Şu an tam da bu dönemdeyiz, oksijenimizin akcigerimizin kıymetini bilme zamanı. Aldigimiz kokuya,tada,duyduklarimiza,hissettiklerimize.. tüm duyu organlarimizin bize sundugu harika ürünlere şükretmemiz gereken bir dönem. Şu an bunlari okuyup buraya yazabildiginize gore ne mutlu size, daha pek cok guzel sey okuyabilirsiniz.Benimde iyi hissetmeye öyle ihtiyacım var ki☹
Evet hala sabah oluyor hala güneş doğuyor ve çok şükür ki hala nefes alabiliyoruz lakin malum zamanımızda yaşanan şu görünmez düşman binlerce can alırken ve ben daha yeni anne olmuşken önce bebeğimi sonra annemle babamı düşünüyorum ve annemle 5dk uzakliktayken onları görememek onların yanıma gelememesi ayrı bir tramva minik bebeğimin bana muhtacligi bana birşey olursa ya beni ondan koparırlarsa düşüncesi ayrı travma...bilmiyorum şu yaşıma kadar hiç böyle değildim pozitif düşünüp olaylara optimist yaklaşırdım fakat son zamanlarda cidden iyi değilimCoook öncelerde de dedim burada; aldığımız oksijenin bir lütuf olduğunu bilseydik her nefes alışımızda şükrederdik. Şu an tam da bu dönemdeyiz, oksijenimizin akcigerimizin kıymetini bilme zamanı. Aldigimiz kokuya,tada,duyduklarimiza,hissettiklerimize.. tüm duyu organlarimizin bize sundugu harika ürünlere şükretmemiz gereken bir dönem. Şu an bunlari okuyup buraya yazabildiginize gore ne mutlu size, daha pek cok guzel sey okuyabilirsiniz.
Cok etkileniyorsaniz sosyal medyadan uzak durun.Ortada ne şehit cenazeleri ne Elazig depremi vardi daha ne olacak daha ne olacak diyen insanlarla doluydu bdv mesela. Hep birlikte evrene sordular.Evren de cevaplarini sundu.Ben de onlarla birlikte daha nasil guzelleri var,bunlarin hediyeleri neler dedim.Rabbime şükürler olsun cok guzel geciyor bu gunlerim,her gün ayri nimetlerle bereketle geliyorBir bakış açısı kadar uzaklikta mutluluk,huzur,coşku. Sizlere de tavsiye ediyorum Yaradanın yarattigi harikaliklari gorelim,odağiniz neyse onu büyütürsünüz.Hala gunes doguyor, hem icimizde ki hem disaridaki bahari büyütelim
Anladigim kadariyla inancli bir insansiniz. Gorunmez dediginiz düsman her zaman zaten vardi şeytan.Amaci vesvese vermek,şüpheye düşürmek degil mi ? Eee o her zaman var. Allah her zaman ki Rahim olan Rahman olan. Ondan geldik ona donecegiz. Akliniza gelebilecek en kotu senaryoyu getirin yapabileceginiz bir sey var mi? Bize düşen sadece takdiri ilahi demek. Onun hikmeti,onun bildigi demek.; şu ana kadar yaşadiklarimiza şukretmek varsa da yaşyacaklarimiz Allahim senin lütfun diyebilmek.Gerisi boş,gerisi egonun-şeytanin hileleri. Yeni bebeginiz varmiş, kusursuzlugunu inceleyin. Haberiniz var miydi iceride neler olup bittiginden hamileyken,buyuyor mu besleniyor mu diye? Yine aynen öyle olmaya devam etmeniz gerekiyor;güvenle,huzurla,tevekkülle.Evet hala sabah oluyor hala güneş doğuyor ve çok şükür ki hala nefes alabiliyoruz lakin malum zamanımızda yaşanan şu görünmez düşman binlerce can alırken ve ben daha yeni anne olmuşken önce bebeğimi sonra annemle babamı düşünüyorum ve annemle 5dk uzakliktayken onları görememek onların yanıma gelememesi ayrı bir tramva minik bebeğimin bana muhtacligi bana birşey olursa ya beni ondan koparırlarsa düşüncesi ayrı travma...bilmiyorum şu yaşıma kadar hiç böyle değildim pozitif düşünüp olaylara optimist yaklaşırdım fakat son zamanlarda cidden iyi değilim
Enerjiniz düşükken isteklerinizle,niyetlerinizle uyumlu olamazsıniz,bu yüzden işlerin ters gitmesi normaldir. Her zaman yapabilecegimiz en guzel ve en iyi şey pozitifte kalmak,akışta kalmak,an da kalmak.Gerisi olasılıklar dünyası...kızlar moralim bir kere düştüğü zaman enerjimi yükseltemiyorum. sürekli kaybetme korkusu içinde yeni işlere de başlayamıyorum ne yapmalıyım allah aşkına ya konunuzu 200.sayfaya kadar okudum devam da ediyorum bu arada :)
Ara ara okurum burayı, kendi içim de savaşım bitmez hiç tabi dış etkenler de çok fazla. Mesajlarınız çok etkili.Coook öncelerde de dedim burada; aldığımız oksijenin bir lütuf olduğunu bilseydik her nefes alışımızda şükrederdik. Şu an tam da bu dönemdeyiz, oksijenimizin akcigerimizin kıymetini bilme zamanı. Aldigimiz kokuya,tada,duyduklarimiza,hissettiklerimize.. tüm duyu organlarimizin bize sundugu harika ürünlere şükretmemiz gereken bir dönem. Şu an bunlari okuyup buraya yazabildiginize gore ne mutlu size, daha pek cok guzel sey okuyabilirsiniz.
Cok etkileniyorsaniz sosyal medyadan uzak durun.Ortada ne şehit cenazeleri ne Elazig depremi vardi daha ne olacak daha ne olacak diyen insanlarla doluydu bdv mesela. Hep birlikte evrene sordular.Evren de cevaplarini sundu.Ben de onlarla birlikte daha nasil guzelleri var,bunlarin hediyeleri neler dedim.Rabbime şükürler olsun cok guzel geciyor bu gunlerim,her gün ayri nimetlerle bereketle geliyorBir bakış açısı kadar uzaklikta mutluluk,huzur,coşku. Sizlere de tavsiye ediyorum Yaradanın yarattigi harikaliklari gorelim,odağiniz neyse onu büyütürsünüz.Hala gunes doguyor...Haydi hem icimizde ki hem disaridaki bahari büyütelim
Tabii ki seve seve yazarim.strawberryland Sprituel film onerilerine acigim. Genelde film izleyerek zaman geciriyorum.
Iyi geceler canlar. Çok mutluyum çünkü uzun zamandır listemde bekleyen bir türlü firsat bulup da alamadığım kitaplarımı aldim sonunda hem de %50 indirimleYasadigim şehirde bir kitabevinde indirim vardi hemen degerlendirdim burada onerilen tum kitaplari not etmistim fakat sadece bunlari bulabildim. Daha cok internette satiliyo sanırım. Bılincaltinin gücü , Sınırsız Güç ve Düşünce Gücüyle Tedavi cok beğenilmişti. Mümin Sekmanin kitabi ve Seninle Başlamadı ise rafda dikkatimi cekti ve sanki "Beni oku pişman olmazsın" dedi Beğendiğim bölümleri buradan paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum Masamda karsida dizili olan kitaplari da burada duyup okumuştum cok guzeller. Tavsiye edebilirim
Teşekkür ederimNego bilincaltinin gucu,sinirsiz guc, louise l. Hayy kitaplarindan baslayabilirsin. Diger kitaplar da gayet guzel
Bas ucu kitabimdir bu da
Kuantum Başarı
Bir Sandra Anne Taylor eseri olan Kuantum Başarı en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Bu kitabi cok duydum ilk firsatta alacagim. Size bir sey sormak istiyorum. Ben imgeleme yapiyorum ama bunu hergun mu ya da en azindan 21 gun ardarda mi yapmak gerekir ? Ben bu kadar uzun sure goturemiyorum bir istegiIlk defa paylasiyorum sanirim. Harika bir kitap daha tavsiye ediyorum,tekrar tekrar okunasi bir kitap.
Pegasus Yayınları Yeter ki İsteyin: İsteklerinizi Gerçekleştirmeyi Öğrenin - Ester Hicks & Jerry Hicks Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Pegasus Yayınları Yeter ki İsteyin: İsteklerinizi Gerçekleştirmeyi Öğrenin - Ester Hicks & Jerry Hicks yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Bu kitabi cok duydum ilk firsatta alacagim. Size bir sey sormak istiyorum. Ben imgeleme yapiyorum ama bunu hergun mu ya da en azindan 21 gun ardarda mi yapmak gerekir ? Ben bu kadar uzun sure goturemiyorum bir istegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?