Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Hepimiz kendi enerjimize, dönemimize göre bu boşluklardan geçiyoruz canım. Frekanslarla oynamayı öģrendiginde bu boşlukları çok çok defa yaşayacaksın. Ben yılda en az 1 kez keskin değişim yaşadığım için böyle zamanların ne kadar önemli olduğunu biliyorum. En havai, en uçarı dönemlerim bu boşluklar. Akılalmaz yorumlar yapıp,niyetler geçirebiliyorum mesela. Çünkü eskiler eskide kalmış oluyor, tamamen yenide oluyorum. Şu kişi şöyle,bu kişi böyle; şu olay şöyle,... gibi yargılar da olmuyor bu dönemde. Değerlendirilmesi gerek bir dönem diye düşünüyorum. Bu dönemlerin hiç tatmadığımız ama tadacağımız harikalıkların sinyallerini veren ilahi işaretler olduguna inaniyorum ben; tabi bu fırsatı değerlendirebilirsek

Perihosseini yalnız değilsin herzaman mutlu, coşkulu kalamamak normal. Başın sağolsun. Boşluk, hissizlik hali bana da oluyor. Pozitif düşünceye, çekim yasasına ilgi duymadan önce kötü olaylara üzüntü, isyan, melankoliyle karşılık veriyordum. Artık kötü hislere tutunmamaya çalışarak zamanın akmasını bekliyorum. Coşkuyu sevinci bulamadığımız zamanlarda kötü duyguları da itmeye çalışınca boşluk hissetmek normal olsa gerek. Çoğu kişi acının konuştukça hafifleyeceğini düşünür ama hiç öyle olmuyor. Belki sen de bunu hissederek yalnızlaşmışsındır. Hayatının bütününde farkettiğin pozitif gelişmeler varsa onları düşünmeye çalış. Büyük bir kayıp yaşarken küçük güzelliklere heyecan duyamıyor olabilirsin ama farkında olmaya çalış en azından. Artık burda olmasa bile bahsettiğin akrabanla geçirdiğin güzel anıların ve sende uyandırdıği sevginin ne kadar değerli bir birikim olduğunu düşün. Kötü duygular geçip yaşam enerjin güçlenecek tekrar zamanla güzel şeyleri konuşmayı büyütmeyi, kötü günlerdeyse birbirine huzur vermeyi öğrenecek çevrendekiler senden.

Spora başladım tekrar ( milyonuncu kez) kızlar. Henüz taze olan evliliğim pek iyi gitmediği için bende burayı negatifliklerle doldurmak istemediğimden sessiz kaldım. Ama spor çok keyif verdi , bana bu vücut verildiyse onun keyfini çıkarayim biraz istedim bilinçaltının gücüne tekrar başladım, güzel bir çalışma bulmak istiyorum ama açıkçası kendimle ilgili hangi alana yoğunlaşmaliyim bilmiyorum boşluk hala devam ediyor. Nefes meditasyonu yapmaya devam ediyorum yaklaşık 3-4 aydır yaptığım için artık alışkanlık oldu. Gün içinde yada uyumadan önce nefesime odaklanıp düşüncelerin akıp gitmesine izin veriyorum. Onlara bağlanıyorum bu hafiflik harika keşke herkes keşfetse.

Spora milyonuncu kez başlamak Olsun süper hergün yeniden başlamıyor muyuz hayata zaten Hepimiz aynıyız .
Sporun kana pompaladığı o serotonin motivasyon coşku hissi süperdir bayılırım ama ben şu ara yapamıyorum yapabilen yapsın tabii tavsiye edilir
Bebisten önce haftada 2-3 kez yoga pilates karisik yapardım arti yürüyüş ..omurga dimdik duruyor esneksin hicbiryerin ağrımıyor özgüven deseenn ohooo kendime aşığım (hala öyleyimde vaktim yok bulacam ama ) herkes sen bisiler yapiyorsun bizede söyle derlerdi
Halbuki spor evde yürüyüş doğada..bakım da ayni evde meditasyon nefes egzersizide çok yaramıştı elinden geldiğince hayata güzel bakmak ...
O boşluk devam edebilir bir süre ..önce tek bir konuda başlayın atıyorum kendini sevme ,değer verme birkac ay buna çalışın sonra ilişkiler sonra bolluk bereket gibi sırayı kendinize göre ayarlarsınız .
Ayrica siz icinizi dökmek isterseniz ya da soru sormak burdan birimiz mutlaka yardımcı olmaya çalışırız sevgiler

Çok teşekkür ederim.

Selamlar...
Aslan dolunayı'nin etkisindeyiz; yani en azından bir akrep burcu olarak çok çok çok ciddi etkisi altındayım. Sanki 1 yılım hatta ömrüm : ))) bu dolunaya hazırlanmış gibi. Ailem,cocuklugum, akrabalarım,bilinçaltım,bilinçüstüm,... noktaların muazzam birleşimi...enerjilerin hiçbir yere kaybolmadan durup dönüşmek için ortam kollaması...Hiçbir şeyin tesadüf olmaması, her şeyin ilahi düzende muhteşem yerini alması; tam da şimdi, bu yerde...Duygulardan duygulara,enerjilerden enerjilere geçerken; fazlalıkları atarken sincap gibi biriktirdiğim kestanelerim olan enerji yakıtlarım

Sonuç: Artık duygularımin kurbanı değilim, duygularımın kahramanıyım

Sizlere de tavsiyem; şu aralar yaşadıklarınıza dikkat edin; geçmiş yaşamınızda iyileşmeyi,değişmeyi bekleyen duygulara sunulan bir fırsat zamanı olabilir

Arkadaşlar merhaba herkese konuyu uzun süredir takip ediyorum. Ama bir türlü olumlu düşünceye geçemiyorum dışarıya öfkemi yansıtmasam da bazı durumlarda içimdeki öfkeyi kontrol edemiyorum. Aslında asıl altından kalkamadığım şöyle bir durum var. Evliliğimde eşimden sevgi görmüyorum hala bütün sevgisi ailesinin üzerinde sanki benim hayatında hiç yerim yokmuş gibi. Söz ile sevgi talep ettiğimde de pek karşılık göremiyorum. Başka alanlara yönelip kafamdan düşünceleri uzaklaştırmaya çalışıyorum acaba bende değersizlik duygusu olduğu için mi böyle hissediyorum diyorum ama böyle durumlar bile enerji ve bilinçaltı ile mi alakalı? Bu konuda vereceğiniz tüm tavsiyelere açığım desteklerinizi rica ediyorum sevgiler

Merhaba,
Merkeziniz,odağınız hep kendiniz olmalı. Sevgiyi önce kendinizden bekleyip,kendinizde bulmalısınız. Eşinizin ya da diğerlerinin sizinle ilgilenmemesi sizin kendize yansımanız sadece. Daha önceki değersizlik duyguları da öyle. Aileniz belki sizi sevmedi çünkü dna nız, hücreleriniz bu sevilmeme enerjileri ile kaplı. Hayattaki en önemli amacınız kendinizi sevmeyi öģrenmek belki de. Sevginin olmadigi yerde öfke vardır. Kendinizi sevmeyi öğrendiğinizde öfkeniz de dönüşecek, sevgisizliğe sadece "ne kadar yazık ki kendilerini bu mükemmel duygudan alıkoyuyorlar" diye bakacaksınız. Sevilmedeginize değil onların sevememesine acıyacaksınız.

Kendinizi nasıl seveceksiniz? En sevdiginiz şeyleri sadece kendiniz için yapıp,kendinizi şımartmayı öģreneceksiniz. Başkasına ayıp olmasın diye yaptığiniz yada yapmadiginiz her şeyi terketmelisiniz; çünkü bu şekilde en büyük ayıbı kendinize yapmış oluyorsunuz. İstemiyorsanız hayır demeyi öğreneceksiniz. İstediginize de evet demeyi tabi. Başkasına hayır dedikçe değerlisiniz emin olun. Tabi bu hayır derken kendinizden emin olacaksınız altinda acaba enerjisi olmayacak.

Ve tabi içsesinizle oynayacaksınız. Eğitilmemiş içses bizi sürekli eleştiren ebevyn gibidir. Bu eğitimsiz içsesi eleştiren ebevyn sesinden sınırsız sevgiyle dolu ebevynin sesine dönüştürmelisiniz.

Kendimi gerçek anlamda nasıl sevmem gerektiğini bilmiyorum sanırım sorun orda. Çünkü hayatıma hep öyle insanları seçtim. Şunu da merak ediyorum bu durumu sadece aile tarafından sevilmemeye mi bağlamalıyız? Yani yaşadığımız her şeyim sorumlusu biz miyiz? Hiç mi başka insanların eksiklikleri yok?

Dün evi barki temizledim adaçayı yaktım ve başka bir çeşit ağacın çırasini yaktım (adını unuttum) gece geçtim camın önüne kendimi insanları affederken ve kendime şefkat uygularken buldum. Dolunay olduğunu unutmuşum sonra birden aklıma geldi baktım ama göremedim hava çok bulutluydu. Kendimce bir ritüel yapmis oldum

Aranızda oğlak var mı? 2021'de Oğlak'lar uzun süredir devam eden zorlayıcı etkilerden kurtuluyor deniyordu yorumlarda. Öyle de oldu galiba:) aylardır sürüncemede olan konular çözülüyor hayatımda Bir de ufak şeyler ama çok güzel zamanlamalar oluyor. 10 dklığına eve uğramışken kargo gelmesi ya da çok karmaşık nasıl anlatacağım diye dertlendiğim konuları karşımdakinin kendiliğinden sorup araştırıp şıp diye anlayıvermesi gibi. Astrolojiyi pek iyi bilmiyorum ama yorumlayabilen varsa sevinirim. Çok merak ediyorum oğlaklar için bu yılki astrolojik durumu.

Tanrılar okulu kitabı bu konuya bolca değiniyor. Buttrfly tavsiyesi üzerine okumuştum çok orijinal bir kitap. Bütününde mantık ve gerçekçilik aramadan dreamer karakterinin cümlelerini irdelerseniz 'başka insanların hiç mi eksiği yok sadece kendimizi mi eleştirmeliyiz?' konusunu netleştiriyor bence. Sizin dünyanız sizin çevrenizde, size birşeyler öğretmek üzere dönüyor. Telefonu açınca sorulan kiminle görüşüyorum sorusu yerine, ben kimim sorusunu yerleştirmek üzerine bir bölüm vardı hatta. Baya akılda kalıcı bir anlatımı var kitabın. Sizi ilgilendiren şey başkalarının yanlış yapması değil o yanlışları ya da yanlışı yapan kişileri hayatınıza nasıl ve neden çekmiş olduğunuz. Bunları hayatınıza çeken davranış kalıplarınızı farkedip iyileştirebilirseniz, sizi üzen insanlara mesafe koymayı ya da onları doğru şekilde hareket etmeye teşvik etmeyi öğrenebilirsiniz.

Günaydın birkere daha yazmıştım ama bulamadım konuşmayı. Bebek düşünüyorum olmadı bir süredir ve korkuyorum, cokta istiyorum bugün de klomene başladım, ne yapmam lazım kafamdaki korkuyu atmam ıcın olumlama için ne yapmam lazım bana yazmıştınız hepsini esmaları da felan ama bulamadım

Konuşmaya dalıyorum ama o kitaba başlamak gözümü korkutuyordu. Özellikle e kitap şeklinde okuyacağım için of kim başlayacak diyordum. bir aydır falan öylece bekliyor. Sizin yazinizla şimdi okumak için gaza geldim. ( Gaza gelmeyi bekliyormuşum)

Teşekkür ederim tavsiyeniz için kitabı olmuştum çok derin bir kitap, evet hayatımızdaki her şey bize bir şeyler öğretmek için var çok noktayı tespit edip kendi bakış açımı içsel olarak değiştirdiğimi söyleyebilirim. Evet neden çektiğimi de farkettim ama sonuçta ortada mevcut bir gerçeklik oluyor özellikle konu evlilik olunca bırakıp gitmek ye çözüm olmuyor. Ve sadece bana öğretilmek istenen ne denildiğinde de olmuyor.

Bi elimiz karnımızda bi elimiz kalbımızde birşeyde öğretmiştinz bana ama hatırlayamıyorum
Merhaba korkmayın bu kadar korku enerjisi daha fazla korkuyu negatifligi çeker. Önce kendinizi rahatlatin
Bu sayfada tavsiye edildiyse muhtemelen ya nefes egzersizidir ya da meditasyon bende hatırlayamadım ama 4 - 2 - 4 nefes egzersizini öyle yapabilirsiniz. Burnunuzdan 4 sn ye yavaşça nefes alın 2 sn ye karninizda tutun (kendinizi kasmayin ya da sıkmayın rahat bir yerde oturun ya da uzanın) 4 sn ye de yavaşça verin. Nefes sonlarinda kisa bir olumlama kelimesi ya da cümlesi söyleyin sessiz ama duyacağınız kadar.
Ben " Sakin ol , Herşey yolunda, Hayata Güveniyorum " gibi o anki durumuma göre yapardım.
Başlangıçta 2-3 dk dan fazla yapmayın güzel kafa yapiyor basiniz dönmesin aman dikkat edin
Esma da tam hatırlayamadım ama sağolsun buttrfly cok güzel esmalar önermişti bende unuttum şimdi. Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Vekil çok okumuştum bende önceden
Allahim rast getirsin en hayirli güzel zamanda Sağlıkla neşeyle huzurla gelsin bebeğiniz inşallah

Cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…