Daha öncede yazmıştım canim. Son 2. 5 yildir satürn oglaktaydi,muhtesem derecede egittti, zorladı oğlaklari. Etrafim oglaklarla çevreliydi, resmen etraflarında melek gibiydim ya onlara enerji taşıyan,onları dinlendiren; canım oğlak arkadaşlarımAranızda oğlak var mı? 2021'de Oğlak'lar uzun süredir devam eden zorlayıcı etkilerden kurtuluyor deniyordu yorumlarda. Öyle de oldu galiba:) aylardır sürüncemede olan konular çözülüyor hayatımdaBir de ufak şeyler ama çok güzel zamanlamalar oluyor. 10 dklığına eve uğramışken kargo gelmesi ya da çok karmaşık nasıl anlatacağım diye dertlendiğim konuları karşımdakinin kendiliğinden sorup araştırıp şıp diye anlayıvermesi gibi. Astrolojiyi pek iyi bilmiyorum ama yorumlayabilen varsa sevinirim. Çok merak ediyorum oğlaklar için bu yılki astrolojik durumu.
Evet kendinizi gerçekten sevmeyi öğreninceye kadar; başkalarında sevgisizliğe odaklanacaksınız. Olabilecek o kadar şeyde ,hissedilebilecek binlerce şeyden odağınız bu. Her şeyin sorumlusu enerjimiz, frekansımız; bunlardan dolayi oluşan duygularımız,düşüncelerimiz.Kendimi gerçek anlamda nasıl sevmem gerektiğini bilmiyorum sanırım sorun orda. Çünkü hayatıma hep öyle insanları seçtim. Şunu da merak ediyorum bu durumu sadece aile tarafından sevilmemeye mi bağlamalıyız? Yani yaşadığımız her şeyim sorumlusu biz miyiz? Hiç mi başka insanların eksiklikleri yok?
Evet şunu farkettim bir şeyde diretmek istenilen şeyi uzaklaştırıyor yani bir şeye körü körüne saplanmak doğru bir şey değil. O zaman söylediğiniz şu noktaya çıkıyor; her şeyin güzel ve olumlu taraflarını görebilmek mi güzel kapılar açar insana? Ya da sevgi göremediğiniz bir ilişkide hep sizin mi vermeniz gerekir?Evet kendinizi gerçekten sevmeyi öğreninceye kadar; başkalarında sevgisizliğe odaklanacaksınız. Olabilecek o kadar şeyde ,hissedilebilecek binlerce şeyden odağınız bu. Her şeyin sorumlusu enerjimiz, frekansımız; bunlardan dolayi oluşan duygularımız,düşüncelerimiz.
Hadi inşallahhh.. ben de çok güzel enerjiler alıyorum. Geliyor gelmekte olan demek.Pozitif güzeller nerdesiniz? Siz yazmayınca astroloji sayfalarına girdim. Şubat sonrasında çok güzel enerjiler var diyorlar
Mutlu yaşlar olsunHadi inşallahhh.. ben de çok güzel enerjiler alıyorum. Geliyor gelmekte olan demek.
Küçük kuzum 1 yaşına girdi. Onun telaşesi vardı. Yürüyor ama diş yok
Ben olumlamalara pozitif düşünmeye devamPozitif güzeller nerdesiniz? Siz yazmayınca astroloji sayfalarına girdim. Şubat sonrasında çok güzel enerjiler var diyorlar
Amin Canim ilaç gibi geldi yazinSelammm topikcanlarım;
Muhteşem bir dolunay var bugün' degerlendirmenizi tavsie ederim Bugunlerde ortaya cikan negatifliklere dikkat edin, artik beni sal diyen enerjiler; sizler de bırakın artık, gitsinler
Bugune ozel yaptigim ritüellerimin su ana kadar ki kismi soyleÖnce bir güzel toz alma islemi yaptim, tozlarin artik düśük enerjileri çektigine inaniyorum, o yuzden az eśya sart.Sonra adaçayı-üzerlik tütsümü yaptım. Üzerine sandal ağacı tütsüsü ile tarçınlı mumu da yaktım: doğal taşlarımi da tütsülerden geçirdim. Beyaz bir kağıda içīmī döktüm, níyetlerimi yazdim:izin vermeyen ne kadar enerjileri,blokalajladigim inanclarimdan kaynakli tum olumsuzluklari kaynagina ilettimine izin verdim.Olumlamalarımı da paylaşayımmm
Okudugum,duydugum,izledigim,... bana ait olmayan inanclari satin alip,dna larima kadar tasiyip; ben yapmam, ben gitmem, ben demem, ben olmam diyerek o harikaliklarimi, mucizlerimi daha baśinda baltaladigim ne kadar negatif enerji alani varsa hepsini iptal ediyorum, sahiplerine gonderiyorum. O onlarin zamaniydi, onlarin çekimiydi, onlarin inançlarinin seçimi ve sonucuydu; hepsi bu.
Bana ve çevremdekílere mutlu eden,ilham veren, coskuyu-bollugu -bereketi-ihtasami-sagligi saģnak saģanak yagdiran oluşlar ve durumlar gelir sadece. Mucizeler her zaman benim sadik dostum gibidir; hep benimle birliktedir. Her an, her durumda kendini gostererek beni şımartir ve ne kadar sevilesi;ne kadar sayılası bir varlık olduğuma bana hatırlatır.Evrenin bu görkemli düzenine sadece şükretmek ve hayranlıkla parçaların yerli yerince yerleşimini izlemek düşer bana. Sonsuz şükürler olsun Eş Şekur Ya Latif Ya Mucib Ya Muktedir Ya Mukaddim Ya Berr Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir❤❤❤
Merhaba Peri,Bu arada işle ilgili olumlamalarimi tam oturtamadim bana yardımcı olabilir misiniz. Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım. Hayırlı , bol kazançlı, iyi insanlarla çalışacağım hergün keyifle gideceğim bir iş diyorum ama sonra düşünüyorum bu bir iş teklifi olarak mı bana gelmeli yoksa kendi kurduğum bir iş mi olmalı? Ayrıca bol kazanç derken belirsiz gibi oluyor net bir rakam mı soylemeliyim? Ve imajinasyon yapamıyorum çünkü net olarak istediğim bir iş ve iş ortamı yok. Vallahi içim öyle dolu ki. Bazen düşünüyorum acaba işi kendi ayaklarım üzerinde durmak için değil çevremi susturmak için mi istiyorum. Ve aylardır bu konuyu düşünüp olumlama vb yapmaya çalışsam da olmuyor. Demek ki ortada çözmem gereken birşey var ama ne..
Cevabınız için çok teşekkür ederimMerhaba Peri,
Hissettiklerin,kafa karışıklığın hepsi normal. Bir zaman ben de öyleydim. Parayı neden sadece kazanılacak bir şey olarak kısıtlıyorum ki diye kendimi sorguladım bir dönem. Evrenin sınırsız sonsuz olasılıkları var mevcut para durumunun artması için. Aslında olay sadece para da değil ki. Kaynak bolluğu da çok önemli. Para kazanmıyorsun ama dünyanın en güzel şeylerinin sana bir vasıtayla geldiğini varsayalım. Tatile çıkmak için para ödemiyorsun ama sürekli dünyanın her yerinden ulaşım masrafları+otel+tatil+günlük para karşılanacak şekilde davetler alıyorsun. Burada hobin gibi eğitimler alıyorsun,veriyorsun filan yani bunlar gibi imkanların var.
Sosyal medyadan takıpleştiğim japon bir arkadaşımın hayatı aynen böyle mesela. Uzun süredir Florida da harika bir otelde tatil gibi hayat sürüyorlar; eşi çalışıyor,kendisi de değil hem de. Kendisi giyinip kuşanıyor; çok güzel fotolar paylaşıyor habire. Bana da neler mümkün evren bunlar gibi demek düşüyor .
Önceliğiniz ne hissetmek,ne yaşamak istiyorsunuz;bunlara odaklanın gerisi ilham olarak akacak zaten. Ne istediğiniz de gittikçe şekillenecek,dışarıdaki uyaranlarla.
" Yerini özgürlüğe,coşkuya,maddi manevi bolluğa,keyifli kahkahalarla dolu sosyalliğe, bol bol uçaklı-pasaportlu gezilere bırakır " önce bu duana sonra tüm yazına Amin amin amin öyle olsun inşallah CanımSelamlar sevgili topikcanlarım,
Mart ayı müjdesiyle geldi; yavaş yavaş kısıtlamalar kalkıyor. Diliyorum hayırlara vesile olur ve tamamen elini eteğini çeker corona bizden. Yerini özgürlüğe,coşkuya,maddi manevi bolluğa,keyifli kahkahalarla dolu sosyalliğe, bol bol uçaklı-pasaportlu gezilere bırakır
Enjoytheride demiştin ya enerjiler güzel geliyormuş diye; geldi geldi nihayet çok şükür.
Bol bol imajinasyon yapma, enerjik alanlar oluşturma zamani. Hobilerimize,sevdiğimiz şeylere yani kendimize bol bol zaman ayırma zamani tatlışlarım. Hadi evrene gösterelim; ne kadar sevilmeye,mutluluğa layık varlıklar olduğumuzu ki o da bize evet evet aynen öyle desin
Çocukların dahil olduğu imajinasyonların çok daha çabuk gerçekleştiğine inanıyorum tatlim, çünkü saf enerjileriyle direk olaya,ortama dalıyorlar" Yerini özgürlüğe,coşkuya,maddi manevi bolluğa,keyifli kahkahalarla dolu sosyalliğe, bol bol uçaklı-pasaportlu gezilere bırakır " önce bu duana sonra tüm yazına Amin amin amin öyle olsun inşallah Canımkızıma gezdirecegim öğreteceğim çok sey var
Yaaa süpermisÇocukların dahil olduğu imajinasyonların çok daha çabuk gerçekleştiğine inanıyorum tatlim, çünkü saf enerjileriyle direk olaya,ortama dalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?