Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Eveet geldi gerçekten güzel haberler baharla birlikte. Virüs de bakarsın yaz sıcaklarında yok olup gider. Maskesiz gezmeyi yeni yerler görmeyi ben de çok özledim. Kendimizi dış hatlar teminalinde elimizde italya japonya biletleriyle bulsak ve yanımızdan geçene mesafe koymaya çalışmadan anı yaşasak ne güzel olurdu bu genel rahatlamanın dışında 2020 boyunca elimi attığım herşey çözüldü çözülecek durumunda sürüncemede kalmıştı. Onların engelleri kalkıvermiş gibi oldu. O yüzden astroloji sayfalarında çokça geziniyorum artık. Pozitif enerjili yorumlar okudukça paylaşırım:)

Peki benim içim çokça sıkılırken, ağlamaklı bir halde depresyon kapıya dayandı diye düşünürken rastgele açtığım bu sayfada karşıma bu yazınızın çıkması manevi yükselişler için okunur diyor hemen bu esmaya başlıyorum.

Geçmiş olsun canım ne iyi ettin paylaştın ben de okuyayım bu ara çok yoruluyorum.
Şifa olsun inşallah hepimize

Ben ne yapacağım şimdi... Bana da yol gösterseniz
Tam bir buhran içindeyim....
Konu açtım bdv de.. Kısaca burdan da yazayım.
Aldatıldım, 1hafta geçti öğreneli...
Şimdi ruhsal anlamda çok karmaşığım.
Bana da bir yol gösterin lütfen

Konuyu anlayacak kadar göz attım geçmiş mesajlarına. Çok geçmiş olsun. Durumu kabullenemedikçe paylaşmaya çalışmanı çok iyi anlıyorum ama çok yazışmışsın bu konu üzerine. Paylaşırken ya da seninle benzer şeyleri yaşayanların yazdıklarını okurken olayları tekrar tekrar yaşıyorsun. Oysa artık bitmiş, bundan sonraki zamanın senin kontrolünde. Her anını en yüksek potansiyeliyle kullan. Şimdinin Gücü kitabını okumanı önerebilirim daha önce de yazmıştım sanırım ama çok güzel buluyorum. Hem kafanı dağıtır hem de temiz sayfa açmanı sağlar belki. Bir de güzel imajinasyonlar yap kolaylıkla hayatına devam ettiğini, maddi manevi refah içinde çocuklarınla mutlu anılar biriktirdiğini düşle. Nerden gelecek bu refah diye düşünmeden kendiliğinden, hep olan birşeymiş gibi, herkeste doğal olarak olan bir refahmış gibi düşle hergün birkaç dakikalığına. Gerçekliğe döndüğündeyse geçmişin kızgınlığını bir kenara bırakıp seni iyiye götürecek adımlara odaklan. Hukuki yönden haklı tarafta kalmaya duygularına kapılmamaya çalış. Çocuğun bu günleri hatırlarsa annem herşeye rağmen hayatımızda neşe ve çoşku tutmayı başarmıştı desin. Çok iyi olursunuz umarım

Çok teşekkür ederim inşaallah çok iyi ve mutlu oluruz..
Evet kendimi konısmak ve yazmaktan alıkoyamıyorum...
Düşünmemeye çalışıyorum bazan onu da başaramıyorum.
Ama elimden geleni yapacağım.

Günaydın;
Herkese çok güzel bir gün diliyorum :) Buralarda yazılanları okuyorum, kendimce çalışmalar yapıyorum. Şu aralar yazmanın büyüsünü keşfettim. Yazmak bazı fikirlerin, dileklerin, şükürlerin daha etkili ve yavaş şekilde zihnimden akmasını sağlıyor. Mutlu hissediyorum kendimi. Sizin de yazıya dökerek uyguladığınız çalışmalarınız var mı acaba?

Bende hergün günlük ya da planlayıcı olarak kullandığım defterime artık olumlama ve şükürlerde yazmaya başladım.
Eskiden kötü hissettiğim, kızgın hissettiğim olayları ve durumları yazardım o sayfaları hep yırttım attım. Başka eski bir defterim var yine öyle hissedersem içime atmamak için yazıya döküyorum ama artık eskisi gibi o sayfaları saklamiyordum hemen yırtıp atıyorum.
Yukarıda yazan hanımefendiye de tavsiye ederim. Başkasına anlatmaktan daha etkili bence.

Merhabalar,
Hayatta her şey enerjidir. Enerjiler ise bizim yaşadıklarımıza, olanlara yüklediğimiz anlamlar sonucu açığa çıkan duygular frekans olarak ortaya çıkar. Bu frekanslara uygun insanlari,durumlari,olaylari çekeriz.

Siz yaşadığınız bu olaya buhran diye bakarsınız, bir başkası karakterini ortaya koydu,hayatımdan çıkarttim böylece der ve kurtulmuş gözüyle bakar. Bakış açınızı değiştirdiginizde hicbir şey eskisi gibi olmaz. Biri gider biri gelir dersiniz,eski bir kıyafeti atıp yenisini almak gibi heyecanlanabilirsiniz bile bu aşamada. Ben gerçekten sevdim,unutamam,cok acı çekiyorum filan demeyin. Gerçek sevgi olsaydı,karşıdaki de sizi gerçekten severdi;aranızda saf bir iletisim olurdu. Egodan gelen sevgi gibi görünün ilişkinin altında hep bir açığı kapatma dürtüsü yatar. Bu ilişkide birisi enerjiyi sömürür,yükselir. Diğeri de dibe iner habire. Sonuç ayrılma ile sonuçlanabilecegi gibi genelde aldatma ile sonuçlanır.
Benlikten gelen sevgi her iki bireyi de yükseltir. Hem maddi hem manevi anlamda bolluk gelir.Işleriniz açılır, kısmenitiz artar.Bu ilişkiye başlarken zaten çok güzel enerjiler içindesinizdir,sevdiginiz kişide öyle. Birbirinize muhteşem çekim gücüyle çekilirsiniz.

Umutsuzluk umutsuz ilişkileri doģurur. Kendimizle olan ilişkilerimiz diğerler iliskilerimizin aynasidir. Kimseyi kendinizden üstün tutmamayı öģrenmek için size cok guzel bir fırsat bu. Asıl felaket,buhran kendinizi bu hislerin içinize sokmanız. Kendisi kaybeder demeyi öğrenmelisiniz,bu da kendinizi sevmekle-kendinize deger vermekle olur. Bunlari başarırsaniz size deger veren,el ustunde tutan kisileri,durumlari cekersiniz. Başarılar diliyorum.

Ne kadar güzel ne kadar mükemmel yazmışsınız... Benim hep aynı kişiliğe sahip insanları çekmem de ki sebep bunlarmış demek ki....
Ne güzel fikirler paylaşmıssınız çok teşekkür ederim
Bakış açımız değişirse akışımız değişir.
Çok teşekkür ederim

Bugün YouTube da zenginlerin ev turlarını izledim. Bilinç altıma biraz bolluk bereket yüklenmiş midir ne dersiniz hahaha
Bol bol soru sorsaydın o arada evrene cevaplandırması için canım
Mesela nasıl hissediyorlar bu kadar güzel evleri almak üzerelerken?
Bu evlerden birini ben alsam içini nasıl doldurur? Kimlerden yardım alırdım?
Bu kadar büyük,lüks evlerde yaşamak bana nasıl hissettiriridi ki kimlerin övgülrrini alirdim?
... gibi sorular yani : )))

Soru sormak hiç aklıma gelmedi bidahakine deneyeceğim. Genelde kendi zevkime göre nasıl dizayn ederdim onu düşündüm sanki paraları var ama zevkleri yok gibi neyse kınama Peri

merhabalar, son zamanlarda ben de karşıma çıkan videolar vb konularla ilgili olumlama konusuna merak saldım. Mistik yol meditasyonlarını dinleyerek uyuyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum. Gün içinde sürekli telkinlerde bulunuyorum. Bu konuda hakkında daha fazla kitap vb okumak istiyorum, önereceğiniz bir kitap var mı acaba ?

merhabaaa nasılsınız?? nasıl gidiyor hayat?

size bi kaç bi şey yazmak istedim, pek aktif olmasam da burada, şuan fazlasıyla enerji çalışmlarıyla ilgileniorum ve bildiğiniz üzre astroloji eğitimi alıyorum, karma üzerine yeni eğitime başladım kendimi buldum diyebilirim :) her neyse, enerjilerinizi açığa çıkartmak için öncelik yapmanız gereken en önemli eylem AFFETMEK'dir. Affetmeyi öğrenmeniz gerekir, bir çok enerji blokajı buraya bağlıdır.. siz ne kadar iyi olursanız olun hayatınızda bazı şeyler rayına oturmuyorsa sadece hayatınıza dönüp bir bakın, nerede kime öfkeniz var...

En zorlandığım şey aileme, arkadaşlarıma , eşime hepsine kırgınlığım var. Ve affetmek adına meditasyon olumlama yapsam bile o an etkili oluyor. Evet diyorum bunlar yaşandı ama insanız hata yaparız vb. Affetmek için bir sürü düşünce geçiyor.
Fakat sonradan yeni bir kötü olay yaşasam ya da aynı hataları tekrarladiklarinda tüm negatif duygular geri geliyor. İşte diyorum yine kalbini kırdılar . Buna sen izin verdin. Bende yavaşça hepsinden bir yanımı saklamaya başladım. Bana zararlı davranışlarını hissettiğim yada gördüğüm an bir süre iletişimi kesiyorum. Kendime böyle bir koruma mekanizması yaptım..

Bu konuda sınırlar videosu bende çok işe yaradı. Tülay kök seri halinde videolar var, izlemek istersen. Ne zamanki kendime döndüm kendimle ilgilendim, gerçekten beni üzen kişi geri adım atıp benle ilgilenmeye eski davranışlarını sergilememeye başladı. İş bizim kendi sınırımızı koruyabilmekte bence.

Louise L. Hayy Echart Tolle kitaplarını tavsiye ederim aklıma geldi şimdi. Bilincaltinin Gücü Joseph Murphy-Rezonans Kanunu bunlari mutlaka okuyun.

Şu ara başucu kitabım Esther-Jerry Hicks "Yeter ki isteyin." Sanaya Roman da cok guzel tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…