• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhabalar son bir haftada içimde acayip bir sinir var arkadaşlar. Nedenini nasıl bulurum bilmiyorum. Nasıl sorular sormam lazım?
Merhaba mevsim gecislerinde genel olarak herkes yaşıyor bende var biraz 🤦‍♀️ Uykuya beslenmeye dikkat etmek gerek sanirim birde bizim hormonlarımız artip azalıyor en önemli etken gibi regl doneminden cikma yaklaşma bir sürü faktör neyse cok konuştum 😁
Sevgili zihnim bedenim ve ruhum sakinlesmem icin gereken dengeyi ve sağlığı en uygun hizli bir sekilde yapacağını biliyorum teşekkür ederim de bırak...
Sevgili zihnim seni nasıl sakinlestirebilirim canim bedenim rahatlamak ve gevsemek icin nelere ihtiyacın var seni seviyorum ve elimden geleni yaparım gibi... cevaplar gelir farkında olalım yeter 🥰

Merhaba mevsim gecislerinde genel olarak herkes yaşıyor bende var biraz 🤦‍♀️ Uykuya beslenmeye dikkat etmek gerek sanirim birde bizim hormonlarımız artip azalıyor en önemli etken gibi regl doneminden cikma yaklaşma bir sürü faktör neyse cok konuştum 😁
Sevgili zihnim bedenim ve ruhum sakinlesmem icin gereken dengeyi ve sağlığı en uygun hizli bir sekilde yapacağını biliyorum teşekkür ederim de bırak...
Sevgili zihnim seni nasıl sakinlestirebilirim canim bedenim rahatlamak ve gevsemek icin nelere ihtiyacın var seni seviyorum ve elimden geleni yaparım gibi... cevaplar gelir farkında olalım yeter 🥰
İçimdeki çocuk sıkılıyor gibi hissediyorum.. ilgi istiyor , gel oynayalım bırak şu dertleri bir kenara diyor. Bunu da dışardaki arkadaşlarıma söylesem kafayı yedin derler ama burada anlaşılmak çok süper

İçimdeki çocuk sıkılıyor gibi hissediyorum.. ilgi istiyor , gel oynayalım bırak şu dertleri bir kenara diyor. Bunu da dışardaki arkadaşlarıma söylesem kafayı yedin derler ama burada anlaşılmak çok süper
Tamam işte dinle onu süper 👍 Bazen kulak ardı ediyoruz çocuk sesimizi sevgi istiyor dinlenilmek istiyor.. iyiki yazdın bazen cekiniyoruz etrafa acılamıyoruz koskoca kadin ne ic sesi ne çocugu falan diyebilirler diye ama burda anliyoruz birbirimizi bosverelim onları 🤗
Ben bazen açar ödüllü animasyon filmleri izlerim sevdiğim bir yiyecek eşliğinde (bebisten önce daha çok yapardim iyi oldu tekrar yapayım 🤩)
Hadi simaralim biraz derim..
Aslinda bilinc altimiz cocuk sesimiz onu dinlediğimizde bizi sevdiğimiz alana cekecektir ..

Merhaba kızlar you tube da bulunan subliminal videolar için ne düşünüyorsunuz ? Bilinçaltına daha kolay gitme ihtimali olur mu acaba subliminal olumlamaların ?
Ben mistik yolun videolarını begenerek dinliyordum bir ara iyi gelmişti ama baska kanallara güvenemedim. Vardır belki araştırmak lazim. sevdigim olumlama cümlelerini kendi sesimle kaydedip dinledim bunun cok faydasını gördüm. Bilinç altini proglamada kendi sesimizin daha etkili olduğunu okumustum bir yerde hatırlayamadım şimdi bilinç altının gücü ya da loise hayy in kitaplarından biriydi sanırım.

Selam kızlar
Dün The Secret filmini izledim. Çok beğendim, zaten genel olarak bildiğim konulardı ama uzmanlardan ve tecrübe edenlerden de dinleyince daha da bir etkilendim. İzlemeyenler varsa Netflix'ten izleyebilir bu arada.

Uzun zamandır yapmadığım olumlamalarıma filmin de verdiği gazla bu sabah başladım yeniden. Kendimi daha iyi hissediyorum. Umarım sonucu da harika olur. 🦚

Pozitif dostlar sanırım bugünlerde bazı bilinçaltı kalıplarımı kırdım. Hani insan etrafta suç bulmadan önce hatayı kendinde aramalı başkalarının tercihlerine alanlarına saygı duymalı alttan alıp karşıdakini anlamaya çalışmalı vs. kulağa çok doğru geliyorya. Pek doğru değilmiş. Ama aklımda bu düşünce o kadar işlemiş ki insanların çok hatalı çirkin oldukları konularda bile üstüme gelmesine egolarını ortaya çıkarmasına ortam yaratıp durmuşum. Çok azıcık tanıdığım insanlarla ama farklı farklı kişilerle aynı sorunların döngüsüne girince anladım bunu. Birkaç gün önce kırılıverdi o bilinçaltı kalıbı. Haklıyım ben ya bu ne böyle dedim içimden ve dışımdan. İşlerim çözülsün diye peşlerinde koştuğum insanlar kapılarında beklediğim kurumlar yardım edelim diye peşime düştü bugün. Hala tam yüksek frekansa geçemedim bu konuda ama üzülmeden yıpranmadan kendi haklılığımdan emin olmak ona göre hareket etmek bile önümü aydınlatı. Başkalarının yaşamadığını farkettiğiniz ama sizin tekrar ederek başınıza gelen sorun döngüleriniz varsa bilinçaltınız ne yapıyor bir gözlemleyin olur mu..

bi kaç gündür nette dolanırken rastgeldiğim bir konu üzerine araştırma yapıyorum,daha önceden de denemelerim olmuştu ve sonuçlarını da bizzat yaşamıştım,tabi öyle bugün yapayım yarın olsun diye bişey söz konusu değil,önce inanmak,sonra içten istemek,dualarla arzularla bunu dile getirmek yani evrene söylemek,ve sonucunu beklemek...bunu her gün yaptım,defalarca,bıkmadım usanmadım ,inandım,kim ne derse desin onlara kulak asmadım,hayalini kurdum,istediğim şeyin resimlerini yapıştırdım her yana,tabi bunları yaparken gerçekten de bi gün ona ulaşıcağıma içten inanmıştım,kimin ne dediği umrumda olmadı,ulaştımda,aradan geçen zaman zarfında artık ona ulaşmış olmanın mutluluğu zaten pahabiçilemezdi.
konuyu açma sebebim ise,böyle deneyimleri olanlar var mı?neler yaptı?bunu öğrenmek istediğimden :)
rica ediyorum inanmayanlarınız yorum yapmasın
MErak ettim o çok istediğiniz şey oldu mu acaba ?

Merhaba
Yanlis hatirlamiyorsam 2-2.5 yil surdu
Bu surec cok zordu
Pes ettim vazgectim.ama tekrar toparlandim tekrar yaptm
Anliycaginiz asla nolursa olsun bırakmayın
Yine yazmıştım buraya.Senelerdir bu konuyu bilirim, okurum, araştırırım.10 küsür seneden beri ama bi istikrar sağlayamadım isteklerimde.

Şuanki hayatımdan çok memnunum elbette ama hayallerimin bi bi çoğu gerçekleşmiş değil.

Hep şunu söylüyorum kendime 'Eğer çekim yasası doğruysa, ben (biz) müthiş bi enerji ve yaratım gücüne sahipsem, farkında olduğum halde istikrarsızlığım yüzünden hayallerim yarım kalırda gerçekleşmezse kendimi hiç affetmeyeceğim'😑😑
Bu dünyadan boş gitmiş olurum gibi geliyor.

MERHABA KENDİME NOT OLSUN (Unutma Her şey Sensin 🧍🏻‍♀️🌸💜)
C29E4D12-4E6C-45DA-B5C7-8046A81A20B2.webp

Her yanlışında kendini acımasızca eleştirip üzme…
Gereğinden fazla üzülmek, bugünün gücünü tüketir, yarınlarının güzelliklerini çalar.
Aksine, başını okşa, kendini kucakla ve her şeyin geçeceğini kendine hatırlat.
Yaşadıklarının senin için önemli bir ders olduğunu bil.
Bu tecrübe ile aldığın bilgiyi incele, bir daha ki sefer için hazırlıklarını yap.
Kimsenin senin adına karar vermesine izin verme,
ama başkalarının da haklı olabileceklerini unutma.
Asla başka insanlar üzülmesin diye kendini üzme.
Unutma! Sen kaldırabiliyorsan onlar da kaldırabilir.
Her zaman ama her zaman, mutlaka kendine iyi davran.
Sen buna layıksın!
Hayatta en büyük dostun sen olabileceği gibi, en büyük düşmanın da sen olabilir.
Seçimini yap ve kendin için dost mu yoksa düşman mı olacağına karar ver.
Yaşamdaki tüm acılarını atlatabilirsin, her şeye rağmen mutlu olmayı başarabilirsin,
istersen kötü alışkanlıklarını bırakabilir ve her zaman yeniden başlayabilirsin.
Bugün, hayata yeniden başla!
ilk adımın kendini bağışlamak olsun!
Tıpkı kasvetli ve bulutlu bir havanın ardından kendini gösteren güneş gibi olabilirsin.
Ve aynı güneş gibi, ay gibi, her gün ve her gece bıkmadan usanmadan yeniden doğabilirsin.
Asla tecrübe kazanmaktan kaçma…
Ne kadar zor olursa olsun, yeniden ayağa kalk ve devam et!
İnan bana, o tecrübelere ihtiyacın var…
Unutma! Yapılacak daha nice yeni hatalar var,
öğrenilecek daha nice yeni dersler var,
tekrar tekrar aynı hatalara düşmek niye?
Unutma! Her şey sende gizli.
Hayatın kötü bir yola girmişse, direksiyondakinin sen olduğunu hatırla!
Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnız, güçlü hissettiğin kadar güçlüsün.
Seçimi yapacak olan sensin...
Panayot Edvırt Yorgiadis

Selamlarrr canlarım.Harika ama çok yoğun bir haftaydı.Çok önemli,çok değerli bir davetten bahsetmiştim ya işte o davet gerçekleşti.Benim için muhteşem bir deneyimdi.Birçok ünlü sanatçılarımız vardı.Medyadan görmüşsünüzdür belki,hollywood da düzenlendi.Dopdolu 2 gündü.O harika stüdyoda,kırmızı halıda yürümek...tarifsiz bir duyguydu gerçekten.Diğer en güzel şey de konuştuğum ünlülerin de aynı ilgiyi bana göstermesiydi;kıyaftimi,beni,enerjimi beğenmeleriydi.Bir kere daha ne kadar özgüven dolu bir insan olduğunu kendime ispat ettim bu arada :KK70:hep bunlar imajinasyonlar canlar :rapci: Her karşılaşmamda ve konuşmamda sanki yıllar önce tanıdığım kişilerle oturup sohbet ediyor gibiydi,ama biliyorum bunlar çoook normal daha önce yazdıklarım gibi hepimiz biriz ,birbirimizi hissediyoruz :KK71::KK200:
Yine günlersen birgün rastgele açıp bir sayfa okumuşumdur ve karşıma ihtiyacım olan şey çıkmıştır... 🥰
Bugün özgüvenimi düşüren eski iş arkadaşımla karşılaştım da o zamanki benle şu anki benin özgüveni arasındaki farkı düşünüyordum. Aslında özgüvenimizi oluşturmada çevre de çok önemliymiş.Bunun sadece kendimizle ve deneyimlerimizle ilgili olduğunu düşünürdüm önceden.
Sonra rastgele bir sayfa okuyayım dedim de bu çıktı karşıma. Sizin sık kullandığınız cümle gibi tesadüf mü, asla :)
Bu konuda, alıntıladığım mesajınızdaki imajinasyonlarınızı nasıl yapıyorsunuz merak ettim. Sormak istedim :)

Yine günlersen birgün rastgele açıp bir sayfa okumuşumdur ve karşıma ihtiyacım olan şey çıkmıştır... 🥰
Bugün özgüvenimi düşüren eski iş arkadaşımla karşılaştım da o zamanki benle şu anki benin özgüveni arasındaki farkı düşünüyordum. Aslında özgüvenimizi oluşturmada çevre de çok önemliymiş.Bunun sadece kendimizle ve deneyimlerimizle ilgili olduğunu düşünürdüm önceden.
Sonra rastgele bir sayfa okuyayım dedim de bu çıktı karşıma. Sizin sık kullandığınız cümle gibi tesadüf mü, asla :)
Bu konuda, alıntıladığım mesajınızdaki imajinasyonlarınızı nasıl yapıyorsunuz merak ettim. Sormak istedim :)
Ayyy yaa ne güzel bir denk geliş,eşzamanlilik :KK200::dua::KK49: 1 ayı geçmiştir buraya yazmayalı. Hem yazma istegimin gelişi hem de geçmişten muhteşem bir anımı bana hatırlatmanız, cok tesekkur ederim🤗🥰 Tesadüf mü aslaaa : ))) Bugun de bu sozu cok kullandım ben ya : ))
İmajinasyon bir anıyı düşünürken zihnimzde bir goruntu olur,sesleri duyarız ya hayallerimiz içinde öyle olmalı. Mesela bugun kardesinizle,arkadasinizla... kiminle ne konustuysaniz o kişiden harika sozler duydugunuzu hayal edebiliyor musunuz? Mesela bugun size derdini anlatan birinin dert degilde harika bir sey anlattigini dusunebiliyor musunuz? Şimdi o kisi size iltifat etsin mesela ... Şimdi de o kisiyi istediginiz kişiye dönüştürün, film yıldızı olsun mesela ya da kimden neyi duymak istiyorsunuz o kişiye ve o söze dönüşsün; hayalinize yönlendirin bir de. Bu şekilde de uygulayabilirsiniz imajinasyonu. Ben artık gözü açık bile imajinasyon yapabildigim için normal düşünme hali gibi, yeme içme gibi doğal. Umarım en kısa zamanda siz de bu harika yetenegimizden istifade edebilirsiniz.Imajinasyon bence insanoglunun en guclu yeteneği.

Bu arada burda bugune anı olarak kalsın🥰❣ kadınlar kulubunun çok güzel,çok tatlış üyesi En buyuk kk En buyuk kk ile canlı kanlı çok keyifli,enerji dolu güzel bir zaman geçirdik,kahve içtik,hoş sohbet ettik, nerelerden nerelere dedik. Evren ve yasalari öyle guzel ki,sonsuz şükürler olsun anıma; anıma eşlik eden sizlere :KK200::dua::KK36:

Böyle kapanma zamanlarında deli gibi sorular geçiyor aklımdan; hemen burada da biraz sorular sorayım:KK49:

🦋Hangi akılalmaz diyecegim olaylar zincirleri var ki hiç alakasız noktaların birleşmesi ile oluşan beni ve ailemi keyiften keyife,coşkudan coşkuya zıplatan ❣
🦋 Daha öncelerde tuh,vah ettiģim şeyler bugün bana fazlasıyla kolayca dönüş yapsa ve desem işte tam yeri tam zamanı bu desem bu mayıs ayında❣
🦋Varlığına şükrettiğim hangi nezaket,zarafet,sevgi dolu-samimiyet-içtenlik dolu ilişkilerim var? İş ilişkisi,dostluk ilişkisi,aşk-aile... tüm alanlarım için neler mümkün???
🦋Aklımdan bile geçirmedigim,sürdürülebilir hangi para kaynaklarım varki; banka hesabımda sürekli bir neşeli,harika,bolluk bereket icinde hareketliligi izledigim?
🦋 Çok defa aaa bu böyleymiymiş ben ne kadar farklı düşünmüşüm,kalıplamışım dediğim şeyler bir aydınmayla çok güzel alanlar açtılar ve eski-yeni tüm çekimlerimi dönüştürdüler. Başka hangi yargılarım var aslında tamamen illüzyon olan, yine bir aydınlanmayla ışık ışık olsa aydınlansa evrenim; harika çekimlerime dönse kolaylaşsa her şey???
Ben bu soruları sordum ya o zaman, hepsinin cevabını aldım diyebilirim;inanilmaz güzel bağlantılarım oldu; öyle noktalar öyle yerlerde birleşti ki ben bile bu kadarını hayal edemezdim dedim. Şu an varlığına şükrettigim nezaket dolu insanlarla çevrelendim mesela; sonsuz şükürler olsun hepsinin varlıklarına tekrar tekrar ❣🥰
Evet şu 1 ayda inanilmaz aydınlandım,blokajlarım kendini yaldır yaldır aydınlatti ; şu an tuz buz oldular sanki; kendileriyle birlikte ne kadar oluşumları varsa hepsi birer birer kaynağına ışınlanıyor sanki coşkuyla,neşeyle,keyifle. Evet bana düşen sadece muhteşem bir huzur ve güvenle bana ögrettikleri için,verdikleri için teşekkur ederek onları uğurlamak o kadar:KK200::KK200::KK200:

Selam arkadaşlar
Eğer bilginiz varsa ho'oponopono yöntemiyle ilgili birşey sormak istiyorum. Bunu olumlama gibi mi yapmak lazım yoksa ne bileyim gün içerisünde istediğimiz saatte söyleyebilir miyiz? İlla meditatif şekilde olmamız mı gerekiyor?
Bir de bu yöntemin faydasını gören var mı?
Araştırmalarımda herhangi bir olayı düşünmeniz gerekmez diyor. Öylece birşey düşünmeden yapabilirmişiz.

Back
X