- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
ilkokul ortaokul zamanlarindan beri muzige asik bir yanim var. bu tur yontemlerle hic tanismamistim henuz sadece hayal ediyordum elimde gitarim onumde mikrofon sarki soyledigimi herkesin cok cok begendigini :) gitar calmaya da ortaokulda basladim ama biraz sabirsiz bir insanim gitari elime alir almaz sahnelere cikacagimi dusunuyordum heralde :) yillarca bir donem muzikle ic ice bir donem baya uzaginda yasadim. sanirim hemen olmamasi sevkimi kirdi biraktim. gecen yaz yeni bir gitar edindim hic imkanim yokken cok kaliteli bir marka gitari yari fiyatina ikinci el olarak satin aldim ve bir muzik evine yazildim. gecen ocak ayinda muzik evim bir konser duzenledi ve ne oldu dersiniz ? elimde gitar onumde mikrofon daha once iki kisinin bile yaninda sarki soyleyememis olan ben sahneye ciktim onlarca kisinin onunde sarki soyledim:) uzun yillarin hayaliydi bu ve gerceklesti. su an daha fazlasini hayal ediyorum ve istiyorum. zamanim kisitli oldugu icin bisey yapamiyorum ama iki aya kadar zaman yaratabilecem ayriyetten ses egitimi de alacam. istemek guzel bisey hayal etmek umut etmek ama bunlarin yaninda caba sarfetmek calismak da cok onemli.Evet canim sistem aynen boyle calisiyor :) Ve bu kadar kolay aslinda;olmus gibi yasayip o şükür hissiini hucrelerine yayacaksin.Kalbinden cikan harika enerji dalgalariyla evrene yayilacak.Sonrasi bak seyire Rabbimin izniyle.
2014 yılında kendimi amerika sokaklarinda hayal ederdim.Oyle alakasiz sekilde hic yoktan guzellikler oldu.Bugun yine los angeles sokaklarinda arababa kullanirken Rabbime sukurlerimi sundum hayallerimi gercegim yaptigi icin.Heee bir de daha onceleri cok unlu olan hollywood aktoru gordum gibi oldum :)))
Cok cok cok guzel yetenekler bahsetmis Mevlam bize,kullanmaya devammm :)