• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

"Kalbin atışı, kaderin sesidir..." Alintidir

pofu pofu hatirladin degil mi kalp kiprtisi demistik.
Evet aynen oyle bazen bazi hayaller icin oyle carpar ki iste onlar bizim potansiyellerimizdir.Yuregimizin goturdugu yere gitmek lazim.

hatırlamam mı cnm :) onun sesini dinleyip doğruyu bekledim..sonuç ortada :) herşey istediğim gibi gidiyor ÇOK ŞÜKÜR

ALINTIDIR-Nil Gün un Cekim Yasasi kitabindan derlenmis;derleyenin ellerine,gonlune saglik :)
- Evren her şeye “evet” der. Ben başarabilirim, dersen başarırsın.
- Söz, düşünce, duygu ve davranışlar bizi etkiliyor.
- Sadece niyet yeterli olmaz. Davranışların ile niyetini göster. Çünkü başkaları bizi davranışlarımıza değerlendiriyor.
- Evren “evet” der. Gelecek zaman kullanma ifadelerinde. “İstiyorum” dersen sadece, isteme aşamasında kalabilirsin. Sözün büyüsü var. Yapıyorum, de. Oluyor, de.
- Olumsuz şeyleri duygusal yatırım yapmadan dile getirebilirsin. Aksi takdirde uzak dur.
- Değerlendir ama yargılama. Yargıladığımızda, yargıladığımız özelliği kendimize çekiyoruz.
- Kıskançlık ile Evren’e “o bende yok” mesajını veriyoruz. Evren bunu onaylıyor.
- Ne yaparsak kendimize yapıyoruz.
- Bizler özde biriz. Aynı okyanustan gelen ama farklı şekilli kaplarda dondurulmuş buzlar gibiyiz.
- Hayatınıza gelen olaylara dikkat edin. Mesajı aldığınızda tekrar eden olaylar biterler.
- Ağrılar sinyaldir.
- Bu dünyadaki öncelikli amacımız kendimizi tanımak olmalı.
- Sen enerjini artırdığında, eskiler, düşün frekanslar hayatından çıkar.
- Enerjisi yüksek insanlar ile bir arada olmak için enerjini yükseltmen gerek!
- Enerjini yükseltmek için: Aktif teslimiyet içinde ol, Olumlu Düşün, Ver-Paylaş.
- Neye ihtiyacın varsa, onu ver. Para ver, sevgi ver, zaman ver.
- Tohum ek ki, çiçek açılsın.
- Doğada her şey önce veriyor, insan hariç.
- “Param yok” sözünü hayatından çıkar.
- Kendini sevmek kendini beğenmişlik değil. Sen kendini sevmiyorsan, ben niye seveyim.
- Sen seni sevmesini istediğin kişiyi sev.
- Şükran duy, Şükret. Düşün, hiç teşekkür etmediğin bir arkadaşın sana ne kadar süreyle vermeye, yardım etmeye devam eder?
- Hayatın amacı çekirdeğindeki potansiyeli hayata geçirmektir.
- Hayatında nelere şükran duyuyorsun? Evin, yiyebildiğin yemek, ailen, arkadaşların, bu konuşmayı dinleyebiliyor olman? Şükür duymayınca bir şey gelmez.
- Kızgınlık içinde isen yumruğunu sallıyorsan, avucun kapalı demektir. Almaya hazır değilsin demektir. Avucun açıksa almaya hazırsın.
- Niçin değil nasıl diye sor. Nasıl çözebilirim diye sor. Olduğun yerden bir basamak üste çık ve bak. Belki o zaman daha rahat görebilirsin.
- Bil ki, hayatımıza giren her insan bir armağan getirdi. Armağanı görürsen sen gelişirsin. Her insan bir özelliği gösteriyor.
- Biz birbirimiz eğitmeye geldik. Kimse bizi mutlu etmek için gelmedi.
- Mutlu insan sen ol ve yay. Mutluluğun iyileştirici gücü var.
- Sorun: Bu yaşamı cennete çevirmek için ne yapabilirsiniz ve cennet için cehennemden geçmek gerekmiyor.
- Öncelikler sıranda sen kaçıncı sıradasın?
- Sağlıklı şekilde “ben” diyemeyen “biz” olamıyor. Ben ol, sonra biz ol ve BİR ol.
- Hayatınızın mimarı sizsiniz. Enerjimiz devasa ama biz kırıntılar ile yaşıyoruz. Saraydayız ve sarayın bodrumunda bir tek odada yaşıyoruz.
- Kendinizi sevmek anahtar. Kendinizi sevmeye söz verin ve tekrar edin: “Kendimi sevmeye söz veriyorum ve kendimi seviyorum.”

Alintidir-
“Düşünürsek” zaman oluruz - “Hissedersek” boşluk oluruz - “Duygulanırsak” enerji oluruz - “Sezersek” hareket oluruz

Bilinçaltımızda derin düşünerek “zaman” oluyor ve bu boşluk içinde elektrik yüklü “his” partikülleri harekete geçiyor. Temel duygularımız ise boşlukta hareket halinde olan “his” elektronlarını iyonize ederek “enerji”ye dönüşürken, sezgi, kuantum gücü ile düşüncelerimizi morfik alan dalgaları olarak “hareket”e geçiriyor.

Morfik alan hipotezine göre, morfik alan varlıkların ortak düşünce güçleri ile meydana gelir ve zaman içinde bu morfik alan dalgaları aynı düşünceleri taşıyan diğer morfik alanlarla iletişim ve etkileşim kurabilir. Bu etkileşimin yeterli frekans düzeyine ulaşması ile de morfik rezonans olayı gerçekleşebilir. Morfik rezonans, morfik alan ile bu alana ilişkin morfik birimler yani varlıklar (örneğin insanlar) arasında, bir geribildirim mekanizması olarak açıklanabilir. Böylece arzulanan yazgının düşünce partikülleri, kuantum sezgi ile harekete geçerek, düşüncelerimizi gerçeğe dönüştürme aşamasında aynı frekanstaki morfik birimlerden destek alabilirler.

Bu fenomen, yapılan değişik bilimsel araştırmalarla, morfik alanların mevcudiyetini bizlere göstermekte ve bilinç üstü ve bilinçaltı algılarımızı morfik alanlar sayesinde, şaşırtıcı örneklerle nasıl birbirine bağladığını gözler önüne sermektedir . Bu alanda öncü bir bilim adamı olan Dr. Rupert Sheldrake , biyolojik ve fiziksel gerçekliliğin yapısı ile ilgili yukarıda sözü geçen bilimsel araştırmaları yapan ünlü bir araştırmacı biyologdur ve çalışmaları Darwin’in evrim teorisine yeni bir bakış ve yaklaşım getirmiştir. Sonuçta amaçlanan, yazgıyı tutucu kader anlayışından soyutlayarak, hedeflenen yazgının bilinç üstü farkındalığından, bilinçaltı farkındalığına geçişini, kuantum anlayışı ile sezinleyerek gerçeğe dönüştürebilmektir. "

Olumlu düşünme ve çekim yasasıyla 11 yaşımda,orta 1 e giderken sınıf arkadaşımın babasının aldığı kitaplarla tanışmıştım.O kadar çok sürükleyiciydi ki daha sonra ben de almaya başladım tabi o zaman çok yaygın değildi hatta ülkemizdeki yerli yazarlar sayılıydı diyebilirim ki onlar da bana çok sıcak gelmiyordu.Norman Vincent Peale'nin kitaplarıyla başlamıştım daha sonra da Antony Robbins ile devam etmiştim.İnanılmazlardı...Ama tabi o zamanlar dileklerim çok şükür oluyordu ama şimdikiler gibi değildi o zamanlar hep bir acelem vardı sanki,olmazsa olmaz gibilerdi.Şimdilerde ise imajinasyonunu yapıyorum yani hayalin içinde oluyorum 5 duyu organımla hissediyorum ve gerisini Rabbim'e bırakıyorum. Sonra bir bakıyorum aynısını hatta daha güzelini yaşıyorum :) Rabbimin Latif ismi tecelli etmişki diyorum fazlasıyla sunmuş.Size hemen bir örnek vereyim, canımdan çok sevdiğim 14 yıldır her gününe varlığı için şükrettiğim sevgili eşimle 15 yaşında tanıştım ve sevdim...Şükürler olsun.
Çok sevdiğim bir söz var: Her dilek kabul olmaz;içinde duygu olan coşku olan dilekler kabul olur.Kalben istemek lazım
ne kadar hoş yazmışsınız...Bu hayalleri biraz daha açar mısınız..imajinasyonu...

Kızlar merhaba. Henüz çok bir şey okuyamadım ama yukarıda kalp çarpması ile ilgili bir şey görünce yazmak istedim. Geçen gün harika bir iş ilanı gördüm bana tam uygun, ve o an o kadar tatlı bir kalp çarpıntısı hissettim ki :) çok tanıdık bir çarpıntıydı çünkü ne zaman o heyecanı hissetsem beni heyecanlandıran o şeyi mutlaka yaşarken buldum kendimi :)

pofu pofu buttrfly buttrfly Nefs Nefs kızlarr merhaba, takipteyim topiginizi. Çok az bir kısmını okudum ama müthiş geldi, ben de yakın zamanda paylaşım yapacağım inşallah Allaha emanet olun..:))
hoş geldin cnm :) nasılsın bu arada? :) topiğimiz çok güzeldir..okuyabildiğin kadar oku ve hayatında varsa böyle şeyler lütfen bizimle paylaş :)

buttrfly buttrfly yine harikasınnn :)tşk ederim paylaşımların için

hoş geldin cnm :) nasılsın bu arada? :) topiğimiz çok güzeldir..okuyabildiğin kadar oku ve hayatında varsa böyle şeyler lütfen bizimle paylaş :)

Iyiyim canım cok şükür sen nasılsın? Aslında daha önce hic okumadım ama hayatımda hep pozitif olmaya hep pozitif düşünmeye çalışıyorum. Kötü birşey olsa bile onun kötü tarafını değil dr hep iyi olabilecek yönünü düşünüyorum bu da o kadar kolaylaştırıyor ki hayatı anlatamam. Uzun uzun konuşuruz yine topikte, artık bilimsel olarak da okumaya başlayacağım bu konular hakkında :))

braindamage braindamage tatlim ben seni dualar grubundan mi biliyorum; yoksa daha once buraya takiliyor muydun ? Takilmiyorsan buraya telepati ile ben seni cagirdim : )))) r Gecen kk derdim var da gezerken nickini gordum, aaa niye gelmiyorki dedigim bu topige : )))) Simdide gelecem demissin,gel tabiki yaaa demekki sana ihtoyacimiz var :)

Yaaa pofu pofu cum ben sana tesekkur ederim topigini kendimin gibi kullaniyorum.Kendim acsam topigi asiri sorumlulugun verdigi sıkıcı baski enerjisiyle boyle guzel paylasimlar cikaramazdim emin ol :KK66:

ne kadar hoş yazmışsınız...Bu hayalleri biraz daha açar mısınız..imajinasyonu...
Tesekkur ederim,eger detayli merak ediyor ve arastiriyorsaniz konuyu tavsiyem en basindan beri okuyabilirsiniz,benim asil paylasimlar 50 lerden sonra.Ayri ayri yerlerde cok defa bahsettik.Uzerinde durulmasi gereken,pratik yaptikca gelisen bir olay imajinasyon.Yukarida da bahsettigim gibi hayal ederken 5 duyu organinizi kullandiginiz bir dusunme eylemi.Su an kisadan bahsedeceklerimden sadece google a yazarak ulasabilirsiniz,ama gecmise bakarsaniz detaylar var tabi.

Ozelden cok defa mesaj aliyorum olumlu dusunme ise yariyor mu, nasil yapiliyor diye yada ilk defa yazan uyeler sayfalarda gezmeden nasil oluyor diye soruyor.Inanin her birini ayrintiyla cevaplamak isterim ama bu konular emek istiyor,iyice sindirmek,pratik yapmak isiyor; neler yazilmis neler soylenmis diye merak edip oncesini okumuyorsaniz olmaz zaten.Yaptim oldu gibi bir sey degil ki bilincalti kaliplari gibi zor duvarlar var,once onlari yikmak lazim.Bu da arastirip ogrenmekle olur nacizane.

braindamage braindamage tatlim ben seni dualar grubundan mi biliyorum; yoksa daha once buraya takiliyor muydun ? Takilmiyorsan buraya telepati ile ben seni cagirdim : )))) r Gecen kk derdim var da gezerken nickini gordum, aaa niye gelmiyorki dedigim bu topige : )))) Simdide gelecem demissin,gel tabiki yaaa demekki sana ihtoyacimiz var :)
Evetttt dua topiginden:)))) Yapma yaaa gerçekten o enerjiyi göndermişsin ki hemen damladim:) Tam bana göre :)))

ALINTIDIR-Nil Gün un Cekim Yasasi kitabindan derlenmis;derleyenin ellerine,gonlune saglik :)
- Sadece niyet yeterli olmaz. Davranışların ile niyetini göster. Çünkü başkaları bizi davranışlarımıza değerlendiriyor.
- Evren “evet” der. Gelecek zaman kullanma ifadelerinde. “İstiyorum” dersen sadece, isteme aşamasında kalabilirsin. Sözün büyüsü var. Yapıyorum, de. Oluyor, de.
- Olumsuz şeyleri duygusal yatırım yapmadan dile getirebilirsin. Aksi takdirde uzak dur.
- Değerlendir ama yargılama. Yargıladığımızda, yargıladığımız özelliği kendimize çekiyoruz.
- Kıskançlık ile Evren’e “o bende yok” mesajını veriyoruz. Evren bunu onaylıyor.
- Bizler özde biriz. Aynı okyanustan gelen ama farklı şekilli kaplarda dondurulmuş buzlar gibiyiz.
- Hayatınıza gelen olaylara dikkat edin. Mesajı aldığınızda tekrar eden olaylar biterler.
- Ağrılar sinyaldir.
- Enerjini yükseltmek için: Aktif teslimiyet içinde ol, Olumlu Düşün, Ver-Paylaş.
- Kendini sevmek kendini beğenmişlik değil. Sen kendini sevmiyorsan, ben niye seveyim.
- Şükran duy, Şükret. Düşün, hiç teşekkür etmediğin bir arkadaşın sana ne kadar süreyle vermeye, yardım etmeye devam eder?
- Hayatında nelere şükran duyuyorsun? Evin, yiyebildiğin yemek, ailen, arkadaşların, bu konuşmayı dinleyebiliyor olman? Şükür duymayınca bir şey gelmez.
- Kızgınlık içinde isen yumruğunu sallıyorsan, avucun kapalı demektir. Almaya hazır değilsin demektir. Avucun açıksa almaya hazırsın.
- Niçin değil nasıl diye sor. Nasıl çözebilirim diye sor. Olduğun yerden bir basamak üste çık ve bak. Belki o zaman daha rahat görebilirsin.
- Bil ki, hayatımıza giren her insan bir armağan getirdi. Armağanı görürsen sen gelişirsin. Her insan bir özelliği gösteriyor.
- Sorun: Bu yaşamı cennete çevirmek için ne yapabilirsiniz ve cennet için cehennemden geçmek gerekmiyor.
- Sağlıklı şekilde “ben” diyemeyen “biz” olamıyor. Ben ol, sonra biz ol ve BİR ol.
- Hayatınızın mimarı sizsiniz. Enerjimiz devasa ama biz kırıntılar ile yaşıyoruz. Saraydayız ve sarayın bodrumunda bir tek odada yaşıyoruz.
- Kendinizi sevmek anahtar. Kendinizi sevmeye söz verin ve tekrar edin: “Kendimi sevmeye söz veriyorum ve kendimi seviyorum.”

Offff inanılmaz güzel geldi..
Derleyenin yüreğine sağlık ama bize ulaştıranin yüreğine de kocaman bir sağlık @buttrfly ♥♥
Gerçekten ne kadar sade ama öz anlatmış.
Okurken tık tık oturdu yerine.
Bu yazıyı hergün okumak lazım.

pofu pofu buttrfly buttrfly Nefs Nefs kızlarr merhaba, takipteyim topiginizi. Çok az bir kısmını okudum ama müthiş geldi, ben de yakın zamanda paylaşım yapacağım inşallah Allaha emanet olun..:))

Canım ne güzel seni burda görmek çok sevindim..

Yaa burası varya inanılmaz müthiş bir topik pofu pofu iyiki de açmış sağolsun. İnanılmaz bilgi sahibi deneyimleri var tam bir cevher.
buttrfly buttrfly buttrfly buttrfly da aynen bir cevher inanılmaz paylaşımlar da bulunup harika şeyler yaşatıyor. Onun yazılarını okurken kalbin bile ritmi değişir.
Ben okuyorum daima takipteyim inanılmaz degisimlere sebep oldu ve bazı tecrübeler yaşadım...
Zaten inanç işin özü Rabbimden istemek inanmak teslim olmak eee çok şükür o da var.
O zaman sadece uygulamak kalıyor.
Sen de oku dene ve gör.
Hoşgeldin.
Sen Saksi_Degilim_Ben ve aslii benim için hafizamda ayrı bir yerdesiniz..
Çok bunaldigim dönemde Duâ ettigim ilk dua topigi arkadaslarimdiniz..
İnşallah onlarda gelir.
Hadi bakalım enerji gondereyim onlara bende etiketlemeden :KK66:
:KK66:

Son düzenleme:
Kızlar bugün içim kıpır kıpır Rabbim güzel bir şey yapmamı nasip ediyor :KK66: :KK66:
Bende niyetlendim 21 güne.
İnşallah buraya da evettttt oldu demeye geleceğim...
İnanıyorum çünkü daha önce de oldu yaşattı Rabbim çok şükür hamdolsun...
@buttrfly
inan kii çok çok faydan oldu.♥♥♥
Tekrar Teşekkürler @pofu can♥♥♥
Canım benim senin sayende olumlama yaparak beynimi yönettim yeme alışkanlığım değişti yerin ayrı teşekkür ederim gulhilal gulhilal ♥♥♥

Son düzenleme:
Tesekkur ederim,eger detayli merak ediyor ve arastiriyorsaniz konuyu tavsiyem en basindan beri okuyabilirsiniz,benim asil paylasimlar 50 lerden sonra.Ayri ayri yerlerde cok defa bahsettik.Uzerinde durulmasi gereken,pratik yaptikca gelisen bir olay imajinasyon.Yukarida da bahsettigim gibi hayal ederken 5 duyu organinizi kullandiginiz bir dusunme eylemi.Su an kisadan bahsedeceklerimden sadece google a yazarak ulasabilirsiniz,ama gecmise bakarsaniz detaylar var tabi.
teşekkür ediyorum konunun başından okumaya başladım o kadar merak ettim ki ama anca 20.ci sayfalara geldim. demek 50.ci sayfada başlıyor paylaşımlarınız bakacağım teşekkür ediyorum. konu içinde paylaştıysanız yormak istemem sizi okurum sağolun sevgiler...:KK200:

- Ağrılar sinyaldir.

Sevgili buttrfly,

Bir süredir okuduğum yabancı kitaplardan yola çıkarak kendimce bir tesbitimi yazmak istiyorum.Okuduğumuz kitapların hepsinde bahsedilen ana fikir "olumlu düşünmek" üzerine. Aslında dikkatle incelediğimizde zaten pek çok ayet ve hadislerde,İslam öğretilerinde güzel düşünmenin ve kalbimizden daima olumlu düşünceler geçirmemiz gerektiğinin mesajları verilir bize.Ama bunları söyleyen İslam dini olunca nedense biz Müslümanları bir tembellik kaplıyor.Kendi dinimizin söyledikleri Batı'nın sözleri kadar cazip gelmiyor bizlere maalesef. Dua etmenin,dua ettikten sonra tevekkül etmenin adı "Çekim Yasası,Pozitif Düşünce,Kuantum Kanunu,Evren" (bu isimlerin hiç birine sıcak bakmıyor ve benimsemiyorum)olmuş. Halbuki Peygamberimiz “Allah’a duânızı kabul edeceğine inanarak duâ edin. Şunu bilin ki, Allah kendisinden başka bir şeyle meşgul ve gafil kalbin duâsını kabul etmez.” (Camiü’s-Sağir, 1/s.115.) buyuruyor. Şu Hadis-i Şerif bile bilinçaltımız için o kadar güzel bir kalıp ki, ama maalesef elimizde olanın kıymetini algılayamıyoruz.

Bence Batı, İslam öğretilerini keşfetmiş,daha sonra bu öğretileri farklı isimlerle dünya pazarına sürmüş ve istediği tepkiyi almıştır.Yalnız tek bir farkla,İslam "Rabbine güven,tevekkül et ve dualarına cevap verileceğine inan" der. Batı ise, açık açık beyan etmese de "Tanrı sensin" mesajını verir. Kainatın merkezinin insan olduğuna inandığım için insanın da bir çekim gücü olduğuna sonuna kadar inanırım.Ama bu inanç kendimi tanrı görme noktasına gelirse işte o zaman tehlikeli bir duruma düşerim.Bu noktada sağlam bir manevi altyapı çok önemli.Esas mesele Allah'ın varlığına,birliğine dayanıp doğru düşünmek ve düşündüğünü hayata geçirebilmek.Ben artık Allah'ın, dualarımıza cevap verirken bilinçaltımızı da hesaba katarak cevap verdiğini düşünüyorum.Belki bu yüzden bazı isteklerimiz olurken bazıları olmuyor.Mühim olan bilinçaltını düzeltmek.

Manevi alt yapısı olmayan pek çok insan, kişisel gelişim kitapları okuduktan sonra bir anda kendilerini devleşmiş,uzaya atılmak üzere olan bir füze gibi hissediyor.Ama bir süre sonra hiç bir şey hayal ettiği gibi olmayınca ciddi depresyon yaşıyorlar.Ben bile manevi bir alt yapım olmasına rağmen bu yanılgıya düşmüştüm bir dönem.İşte bu noktada iş,Müslüman kişisel gelişim yazarlarına düşüyor.Ama maalesef bizim Müslüman yazarlar bu alanı çok boş bıraktılar ve yeterince önemsemiyorlar.Çoğu teknik bilmiyor ya da kendilerini bilinçaltı konusunda yeterince geliştirmiyorlar.İster istemez kıyas yapıyorum ve bizim yazarlarımızın zayıflığını görünce hem kızıyorum hem de üzülüyorum.Geçtiğimiz aylarda aynı zamanda terapist olan bir Türk yazarın sırf ismine aldandığımdan kitabını aldım. Almasaydım daha iyiydi.Bilinçaltıyla ve olumlu düşünmeyle ilgili pek çok hadis,ayet ve İslam büyüklerinin sözlerini yazmış.Tamam çok güzel ama hiç bir teknik yok.Bu anlamda bir Muhammed Bozdağ vardı,o da dördüncü kitabından itibaren teknik vermeyi bırakıp deneme türü niyetine yazmaya başladı kitaplarını.

Nil Gün'e gelince, onun hakkındaki düşüncelerimi biliyorsun. Evet kendisi Türk ama onun da anlattıklarının alt yapısında "Tanrı sensin" fikri var. Kendisi muhtemelen ateist.Olabilir,herkesin kendi inancı.Ama kendisinin batılı yazarlardan farkı,İslami değerleri aşağılıyor olmasıdır.Kabul, çok donanımlı ve kendisini çok iyi yetiştirmiş ama kutsal değerlerimizle ilgili fikirlerinden olsa gerek kendisinden herhangi bir fayda sağlayacağımı düşünmüyorum.Çekim Yasası kitabını ilk okuduğumda kitabını tamamlamıştım çünkü kitabın tamamında ne yazdığını bilmiyordum.İkinci kez okuduğumda ise,
ancak yarısına kadar okuyabildim çünkü daha fazlasına tahammül edemedim.Halbuki şu ana kadar okuduğum hiç bir yabancı kaynakta İslami değerlerle ilgili en ufak bir eleştiri görmedim.

İnşallah Müslümanlar da bu bilinçaltı,olumlu düşünme işine adamakıllı el atarlar da Müslümanların doğru düzgün faydalanacağı eserler verirler.Yabancı eserler de bir yere kadar.İnsanın içindeki boşluk tamamen dolup mutmain olamıyor.Şahsen ben öyle hissediyorum...

Son düzenleme:
Iyi geceler herkese. Yeni gelenler ne iyi ettinzde geldiniz. Burda olmamız kesinlikle tesadüf değil.
Ben 36 yardımı bitirdim.geri dönüp bakınca hayatta istediğim her şeyi elde ettim ama gel gör ki sonuçları bazen ağır bedeller şeklinde oldu.
Fark ettim ki ben istemeyi bilmiyormusum.
Teslimiyeti bilmiyormusum.
Zaten eskiden çok inançlı biri degildim. Hep isyan, hep isyan nereye kadar.
Kurban psikolojisine girmek, suçlayacak birini bulmak her zaman çok kolay. Ben yetistigim aile ortamini sucladim hep.simdi sukrediyorum. Annem babam hala basimda.Allah uzun hayirli omur versin.
Hayatının sorumluluğunu almak, akışa teslim olmak, direnmemek,isyan etmemek daha rahatlatıcı.
Bu bilince ulaşmam mutsuzluklarima çözüm ararken sürekli okuyup araştırarak oldu.
Eşimin olaylara bakış açısı bana da farklı bir pencere açtı.
Nasıl dua etmeliyim, istemeyi bilmiyorum diye araştırırken burayı buldum.
Gör ki Mevla ne eyler
Ne eylerse güzel eyler....

Yeni mottom bu oldu.....

Back
X