• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba hanımlar:))
Pierrre Franckh'in "Rezonans Kanunu" kitabını okuyorum, çok hoş bir kitap, çokta sevdim aslında yalnız bir sorunum var.. Kitapta herşeyin bizim isteklerimize bağlı olduğu ve biz istersek DNA mızı bile değiştirebileceğimiz vurgulanıyor, bu düşünce yapısıyla bazen çelişkiye düşüyorum; çünkü benim dini inancıma göre ben bir şeyi ne kadar çok istersem isteyeyim Allah istemediği müddetçe olmaz...

Böyle düşünmem normal midir, ne yapmalıyım?

Birkaç gündür moralim bozuktu inancımı kaybetmiştim o yüzden olumlamalarımı da yapamadım, kendimi düzeltmek istiyorum, kendimle ve nefsimle baya bir mücadele veriyorum, daha mutsuz olmak istemiyorum:KK43:(

Merhabalar tatlim,
Öncelikle hepimizin tuhaf buhranli donemleri oluyor benim dahil.Hatta bazen 180 derece donuyorum.O zaman diyorum ben de bir insanim bunlari yasamam lazim.Olumlu tarafim bomba gibi yerli yerinde diyorum.Aslinda soyle soyleyeyim kafamda dusunce dosyalari var gibi.Olumlu "ben" e ait bir dosya var,ona tum bilgileri yukluyorum.Mesela o gun olumlulukla ilgili neler okuduysam,neler ogrendiysem oraya yukluyorum.O dosya genelde de hep aciktir.
Canimin sıkkın oldugu zamanlarda ise o dosya kapali gibidir.Ama sapasaglam,guvendedir.Yani ise yaramiyor hepsini at cope diye bir islem yok yani :)

Inanc konusunda cok cok haklisin ben de tam da ergen donemlerimde o hisleri yasiyordum.Insanin en cok sucluluk hissi hissedecegi,kendini surekli sorguladigi bir donemde yani. Belki o yuzden deli gibi arastirmam,bunlarla ilgili kitap okumam;yani kendimi ikna etme cabam ve tabiki bugun ku ben...Evet Allah istemedigi surece yaprak kımıldamaz,ama ruzgar estiginde o yapragin kimildayacagini biliriz.Nerden biliyoruz; deneyimlerimizden biliyoruz.Deneyimlerimizden bilmesek o şeyi yok mu kabul edecegiz.
Ve bizim deneyimleyemecegimiz,laboratuar ortaminda yapilan milyonlarca deneyi yok sayamayiz. Atom parcalanamaz en kucuk yapitas kabul edilirken, daha sonra gelisen teknolojiyle parcalandigi anlasildi. Ama kotu insanlar hemen emellerine alet ettiler ve atom bombasi urettiler :KK43: Her neyse... Su an Einstein den sonra atomun cok cok cok daha kucuk parcaciklari oldugu ortaya cikti.Einstein su an dunyaya birden gelse eminim cok buyulenirdi,ama sozlerinden de anlasiliyor daha da ote seyler oldugunu hissettigi...
Gelgelelim DNA ya...Bu kitaptan sonra hatta yakin zamanda DNA ile ilgili inanilmaz bilgiler elde edilmis durumda.Hatta soylenilene gore beynimizin %3 unu kullaniyoruz eger bu DNA sirlari cozulurse; %97 si icin inanilmaz ongoruler var.Bu ongoruler daha cok düsünce gucune yöneliyor.Cok urkutucu degil mi : ) Ama niye urkeyim ki bunlar aciga ciktikca Rabbimizin uzerimizdeki o harika ilmik ilmik sanati aciga cikacak.Yani benim sunlari dusunerek yaziyor olmam Allahin bir nimeti ve izni.Ben bunlari cok degil 15 sene once boyle bir ortamda yazsam bana deli filan derlerdi.40 yil once desem aman baska bir dunyadan geldigimi bile dusunurlerdi.Artik bizler de acigiz bu konulara,konusabiliyoruz;idrak edebiliyoruz en onemlisi.Bunlarda zaten gelecegin isaretleri aslinda.
Insanlik surekli degisim surecine giriyor ozellikle bilinc anlaminda.Biz su anda yasadigimiz icin olup biteni fark edemiyoruz.Teknolojinin de bunda cok cok etkisi var .Teknolojinin hiziyla bizim degisim surecimiz aslinda dogru orantili es zamanli zaten.Bizler tarih oldugumuzda 2000 yilindan sonraki degisimler inanilmaz gelecegini dusunuyorum inceleyenlere.
Neyse cok dagitiyorum konulari : )Sunu da soyleyeyim birbirinden farkli iki medeniyetin ayni donemlerde ayni icatlari bulmasi tesaduf eseri degil; DNA larin etkilesimi oldugunu okudugumda vayyy canina demistim.Aslinda wifi,telefon,uydu... gibi alici vericilerin icadindaki ilhamin insan beyni oldugunu biliyor muyuz; yani bunlar yapay,sahte olanlar.Allah yapimi olan esas alici verici olan beynimizdeki yapilardan bir haberiz,orjinalinde neler vardir bizim bilmedigimiz ama isin icindekilerin yillarca bildikleri ve neler icin kullandiklari...Yani DNA yi düsüncelerimizle degistirebilecegimiz gercegi belki ileride yapabildigimiz cok klasik bir eylem olsa ya da bunu terapilerle,ilaclar degistirebilseler Allahi sorgulamamiza mi neden olacak.Hayir asla bunlar Allah a daha da yaklastiracak ve cogu seyi daha da onemsizlestirecek gercekler olabilir bence...
Offff ne uzun yazdim.Neler yazarim aslinda daha da uzar da gider :) Rabbim nelere kadirdir,ne kudretleri vardir; ancak Rabbimin neleri bilmemize izin verdigi kadar biliyoruz.Alemlerin Yuce Yaradani aklimdan neler geciyor potansiyellerimize dair; bize neler bahsettigi,ucacak gibi oluyorum şükürden Es Sekur Ya Latif Ya Kuddus...

Son düzenleme:
Kesiflerden daha yeni bahsetmisken bugun yeni bir kitanin daha kesfedildigini duyuyoruz.Tarihler boyunca bildigimiz 7 kita gercegi artik degisiyor.Aslinda yeni bir kesif olmadigini 20 yildir bunun uzerine calisildigini ancak yeni "idrak" edebildiklerini ifade etmisler.
Zamani gelmeden sadece bizler degil bilim adamlari bile o gercegi idrak edemiyor. Iste boylesi "idrak" lar ile zamaninda degisimler baslamis.Caglar degismis, devrimler,ronesanslar,reformlar ve bizim intenet cagi,...Her neyse uzar da gider...
Bu yeni kesfedilen kitanin milyonlarca dogal zenginleri olabilecegi düşünülüyor...Neden olmasin neden tum insanliga fazlasiyla yetecek rezervlere sahip olmasin artik aclik,hastalik gibi sorunlarin yerini tam bir saglik,refahin yerini aldigi; kinin,nefretin,serrin yerini sevgiye,merhamete dondugu insanlarin meraklarini kendine,evrene ve tabiki Yaradana donderdigi bir dünya olmasin neden ? Sadece bir "OL" a bakar Kün Fe Yekün...Ben yine uçuşa geçer...Düsünmesi,hayal etmesi bile yeter bea :KK200::KK68::KK37:

Merhabalar tatlim,
Öncelikle hepimizin tuhaf buhranli donemleri oluyor benim dahil.Hatta bazen 180 derece donuyorum.O zaman diyorum ben de bir insanim bunlari yasamam lazim.Olumlu tarafim bomba gibi yerli yerinde diyorum.Aslinda soyle soyleyeyim kafamda dusunce dosyalari var gibi.Olumlu "ben" e ait bir dosya var,ona tum bilgileri yukluyorum.Mesela o gun olumlulukla ilgili neler okuduysam,neler ogrendiysem oraya yukluyorum.O dosya genelde de hep aciktir.
Canimin sıkkın oldugu zamanlarda ise o dosya kapali gibidir.Ama sapasaglam,guvendedir.Yani ise yaramiyor hepsini at cope diye bir islem yok yani :)

Inanc konusunda cok cok haklisin ben de tam da ergen donemlerimde o hisleri yasiyordum.Insanin en cok sucluluk hissi hissedecegi,kendini surekli sorguladigi bir donemde yani. Belki o yuzden deli gibi arastirmam,bunlarla ilgili kitap okumam;yani kendimi ikna etme cabam ve tabiki bugun ku ben...Evet Allah istemedigi surece yaprak kımıldamaz,ama ruzgar estiginde o yapragin kimildayacagini biliriz.Nerden biliyoruz; deneyimlerimizden biliyoruz.Deneyimlerimizden bilmesek o şeyi yok mu kabul edecegiz.
Ve bizim deneyimleyemecegimiz,laboratuar ortaminda yapilan milyonlarca deneyi yok sayamayiz. Atom parcalanamaz en kucuk yapitas kabul edilirken, daha sonra gelisen teknolojiyle parcalandigi anlasildi. Ama kotu insanlar hemen emellerine alet ettiler ve atom bombasi urettiler :KK43: Her neyse... Su an Einstein den sonra atomun cok cok cok daha kucuk parcaciklari oldugu ortaya cikti.Einstein su an dunyaya birden gelse eminim cok buyulenirdi,ama sozlerinden de anlasiliyor daha da ote seyler oldugunu hissettigi...
Gelgelelim DNA ya...Bu kitaptan sonra hatta yakin zamanda DNA ile ilgili inanilmaz bilgiler elde edilmis durumda.Hatta soylenilene gore beynimizin %3 unu kullaniyoruz eger bu DNA sirlari cozulurse; %97 si icin inanilmaz ongoruler var.Bu ongoruler daha cok düsünce gucune yöneliyor.Cok urkutucu degil mi : ) Ama niye urkeyim ki bunlar aciga ciktikca Rabbimizin uzerimizdeki o harika ilmik ilmik sanati aciga cikacak.Yani benim sunlari dusunerek yaziyor olmam Allahin bir nimeti ve izni.Ben bunlari cok degil 15 sene once boyle bir ortamda yazsam bana deli filan derlerdi.40 yil once desem aman baska bir dunyadan geldigimi bile dusunurlerdi.Artik bizler de acigiz bu konulara,konusabiliyoruz;idrak edebiliyoruz en onemlisi.Bunlarda zaten gelecegin isaretleri aslinda.
Insanlik surekli degisim surecine giriyor ozellikle bilinc anlaminda.Biz su anda yasadigimiz icin olup biteni fark edemiyoruz.Teknolojinin de bunda cok cok etkisi var .Teknolojinin hiziyla bizim degisim surecimiz aslinda dogru orantili es zamanli zaten.Bizler tarih oldugumuzda 2000 yilindan sonraki degisimler inanilmaz gelecegini dusunuyorum inceleyenlere.
Neyse cok dagitiyorum konulari : )Sunu da soyleyeyim birbirinden farkli iki medeniyetin ayni donemlerde ayni icatlari bulmasi tesaduf eseri degil; DNA larin etkilesimi oldugunu okudugumda vayyy canina demistim.Aslinda wifi,telefon,uydu... gibi alici vericilerin icadindaki ilhamin insan beyni oldugunu biliyor muyuz; yani bunlar yapay,sahte olanlar.Allah yapimi olan esas alici verici olan beynimizdeki yapilardan bir haberiz,orjinalinde neler vardir bizim bilmedigimiz ama isin icindekilerin yillarca bildikleri ve neler icin kullandiklari...Yani DNA yi düsüncelerimizle degistirebilecegimiz gercegi belki ileride yapabildigimiz cok klasik bir eylem olsa ya da bunu terapilerle,ilaclar degistirebilseler Allahi sorgulamamiza mi neden olacak.Hayir asla bunlar Allah a daha da yaklastiracak ve cogu seyi daha da onemsizlestirecek gercekler olabilir bence...
Offff ne uzun yazdim.Neler yazarim aslinda daha da uzar da gider :) Rabbim nelere kadirdir,ne kudretleri vardir; ancak Rabbimin neleri bilmemize izin verdigi kadar biliyoruz.Alemlerin Yuce Yaradani aklimdan neler geciyor potansiyellerimize dair; bize neler bahsettigi,ucacak gibi oluyorum şükürden Es Sekur Ya Latif Ya Kuddus...

Teşekkür ederim cevabınız için, uzun uzun açıklamışsınız:KK36::KK36:
Laf olsun diye söylemiyorum gerçekten donanımlısınız ve olaylara, durumlara farklı bir bakış açısıyla bakıyorsunuz:)))

Aslında düşündüm de benim için en güzeli çok fazla ayrıntılara takılmamak, yani ben şükrümü ve olumlamamı yaptıktan sonra gerisini düşünmemeliyim, aynı şey dua ederken de geçerli, daha duamı bitirmeden "acaba olur mu, olmaz mı" diye düşününce büyüsü kaçıyor, olmuyor sanki, işte benim için en zoru da bu "gerisini düşünmeme kısmı"... Sanıyorum ki tevekkül eksikliğim var:(

Teşekkür ederim cevabınız için, uzun uzun açıklamışsınız:KK36::KK36:
Laf olsun diye söylemiyorum gerçekten donanımlısınız ve olaylara, durumlara farklı bir bakış açısıyla bakıyorsunuz:)))

Aslında düşündüm de benim için en güzeli çok fazla ayrıntılara takılmamak, yani ben şükrümü ve olumlamamı yaptıktan sonra gerisini düşünmemeliyim, aynı şey dua ederken de geçerli, daha duamı bitirmeden "acaba olur mu, olmaz mı" diye düşününce büyüsü kaçıyor, olmuyor sanki, işte benim için en zoru da bu "gerisini düşünmeme kısmı"... Sanıyorum ki tevekkül eksikliğim var:KK43:

Yapacagimiz en guzel sey acisiyla tatlisiyla ne yasiyorsak herbir seyin en olmasi gerektigi sekilde oldugunu bilmek ve Allah' a sonsuz guven icinde kendimizi teslim etmek :) Tevekkul eksikligi dersen kendinde sucluluk hissedersin ama sen bu halinle de kusursuzsun,cunku olman gereken durumdasin.Aslinda kusur tanimimizda sorun var.Soyleki her seyin enerji oldugunu biliyoruz negatif enerjide negatif durumlar yasamamiz gerekir;bu durum kusursuzluk ornegidir.Yani negatifken pozitif etkiler,olaylar yasamak kusuru gosterir :) Yani bunu bilmek bile bizi rahatlatmali aslinda daha oncekiler olmasi gerektigi gibi oldu.Ben artik yonumu pozitife ceviriyorum ve pozitifi deneyimlemeyi seciyorum deyip hayatinizi ona gore yasarsasiniz( negatif insanlari cikarmak,tv seyretmemek,sosyal medyayi sadece pozitif yonden takip etmek,gund3 mutlaka 1 saat meditasyon yapmak ve diger enerji yukselticileri okumak...) degisimleri goreceginizi dusunuyorum.Aciya bile bakisiniz degisecek.Insanlar sizi alanen uzmeye calissa bile siz o gorunmeyen aciyan,uzulen ruhi goreceksiniz.Birakin nefreti kin duymayi icinizden sevgi gondereceksiniz.Yani pozitif yasam demek her sey laylaylom demek degil ki bakis laylaylom demek; ama dolayisiyla hayat da laylaylom oluyor : ))))

Bastan beri okuyorum buttrfly buttrfly cigim 150lerdeyim simdilik sayfada gorunce ben de alabilsem dedigim(pek disari cikmiyorum okuldan eve evden okula yakin oldugu icin birbirine) bilincaltinin gucu kitabini o gun bir vesile ile aldim. Istedikten sonra hersey oluyor :)) En onemli sey ise ne istedigini bilmek ve odaklanmak. Seni dusundum ne guzel istedigini elde etmissin diye sonra kendime ne istiyorum diye soruyordum ve buldum hem de icime sine sine buldum. Sira geldi gerceklestirmeye Rabbimin izni ile. Olumlu olmak istiyorum fakat esim benim tam zittim. Onun karamsarligini nasil asacagimi ve hedeflerimi gerceklestirebilmek icin izlemem gereken yol konusunda onu nasil ikna edecegimi bana soyleyebilir misin. Esime de olumlama yapiyorum ama bazen olumsuzluga dusunce resetleniyor olumlamam

Merhabalar olumlama yapmak pozitif düşünce yapısı istediğini dogru şekilde yönlendirmek çok onemli.dusunce tarzmi isteklerimi degstrmeye kendi çabamla olumlama yapmaya çalışıyorum ve evet sökülen bir iplik gibi uzayip gelmiyor ama hayattan beklentilerim yavaş yavaşta olsa oluyor biraz yol kat ettim.bana evrenin verdiği msjlari hissediyorum takip ediyorum.sayenizde bir hayat kurtarılacak ve güzel kapılar açılacak...

Arkadaşlar hepinize selamlar sevgiler...
21 gün olumlama yapmaya başladım demiştim daha önce ve olumlamanin yanında 170 adet Ayetel Kürsi okuyacağım demistim...
Çok şükür ki olumlama yaptığım konu oldu tam anlamıyla gerçekleşti.
Hatta daha yarisindayken güzel gelişmeler yaşadım.
Olumlama bittikten sonra da tam gerçekleşti duâm olumlamam diyeyim. Hamdolsun Yaradan'ıma şükürler olsun Ya Şükür diyorum...
Şimdi biliyorum kii bu sayfayı okuyan çok fazla arkadaş var diyeceğim umutlu olmak inanmak teslim olmak öncelik.
Yazdım hergün aklıma geldikçe yazdım kendi kendime mesaj attım.
Olmuş gibi yasamisim gibi yazdım taaaa yüreğimde hissederek şükrederek yazdım...
Hatta bugün okudum yazdıklarımı tekrar kendim bile şaşırdım detaylara...
Çok tatlı detaylar yazmışım aynısı yaşadım yahuuu bu kadar oldum.
Hayata bakış açım böyleydi ama şimdi artık profesyonel olma yolundayim..
Tesadüf mü ???
Buraya gelmemm asla asla değil !!!!
Mevlâm çok büyük çok hemde.
Isteyin dileyin sınır koymayın inanin içten yürekten...
buttrfly buttrfly Rabbim senden bin kere razı olsun.
İnanılmaz bir kilavuzsun muhteşem bir cevhersin vesile olduğun şeyler asla kucumsenmeyecek kadar önemli değerli biliyorsun değil mi?
Vesile olan bir diğer kılavuz @pofu Rabbim senden de razı olsun kuzum.
Hepinize sevgiler kucak dolusu öpüyorum ♥ ♥ ♥ ♥
pofu pofu

Bastan beri okuyorum buttrfly buttrfly cigim 150lerdeyim simdilik sayfada gorunce ben de alabilsem dedigim(pek disari cikmiyorum okuldan eve evden okula yakin oldugu icin birbirine) bilincaltinin gucu kitabini o gun bir vesile ile aldim. Istedikten sonra hersey oluyor :)) En onemli sey ise ne istedigini bilmek ve odaklanmak. Seni dusundum ne guzel istedigini elde etmissin diye sonra kendime ne istiyorum diye soruyordum ve buldum hem de icime sine sine buldum. Sira geldi gerceklestirmeye Rabbimin izni ile. Olumlu olmak istiyorum fakat esim benim tam zittim. Onun karamsarligini nasil asacagimi ve hedeflerimi gerceklestirebilmek icin izlemem gereken yol konusunda onu nasil ikna edecegimi bana soyleyebilir misin. Esime de olumlama yapiyorum ama bazen olumsuzluga dusunce resetleniyor olumlamam

Cok guzel bir deneyim olmus izin sizin icin kitabin bir sekilde size ulasmasi : ) Tum isteklerimiz icin de gecerli sadece bir kitap icin degil.Inandigimiz kadar yasiyoruz.
Malesef karsimizdaki kisilere kabul etmedikleri surece dogrudan etki edemiyoruz.Konusma falan faso fiso yani.Ama siz enerjinizi yukseldikce cevrenizin de enerjisi yukselecek heleki esler asla direnemez.Kendi donusumunuzle,degisiminizle ilgili hic laf etmeyin.Farkeedecek zaten.Cunku fiziksel olafak bile degiseceksiniz.Daha genc giruneceksiniz,isildayacaksiniz resmen.Farkinda olmadan size cekilecek,ne yapiyor ne ediyor bile dusunecek.Farkinda olmadan yine size uyacak.Aman sakin uyandirmayin ;) sadece tadini cikarin.Bir bakacaksiniz esiniz sizin gibi konusacak,cunku bilincaltindan bilincaltina muazzam gecis var.Esinizin icten icten guzel yanlarini tebrik edin.Lafla soylemeyin basta.Jcten sukredin Allaha sunar gibi.Esiniz hissedecek size donusu super olacak emin olun.Ama dedigim gibi sir verin ser vermeyin :)

21 gün olumlama yapmaya başladım demiştim daha önce ve olumlamanin yanında 170 adet Ayetel Kürsi okuyacağım demistim...
Olumlama bittikten sonra da tam gerçekleşti duâm olumlamam diyeyim. Hamdolsun Yaradan'ıma şükürler olsun Ya Şükür diyorum...
Şimdi biliyorum kii bu sayfayı okuyan çok fazla arkadaş var diyeceğim umutlu olmak inanmak teslim olmak öncelik.
Olmuş gibi yasamisim gibi yazdım taaaa yüreğimde hissederek şükrederek yazdım...
Tesadüf mü ???
İnanılmaz bir kilavuzsun muhteşem bir cevhersin vesile olduğun şeyler asla kucumsenmeyecek kadar önemli değerli biliyorsun değil mi?
pofu pofu
Yazdım. Derken nereye yazdınız onu anlamadm

Merhabalar olumlama yapmak pozitif düşünce yapısı istediğini dogru şekilde yönlendirmek çok onemli.dusunce tarzmi isteklerimi degstrmeye kendi çabamla olumlama yapmaya çalışıyorum ve evet sökülen bir iplik gibi uzayip gelmiyor ama hayattan beklentilerim yavaş yavaşta olsa oluyor biraz yol kat ettim.bana evrenin verdiği msjlari hissediyorum takip ediyorum.sayenizde bir hayat kurtarılacak ve güzel kapılar açılacak...

Inanki boyle bir baslangic yapman bile mükemmel.Cunku düsünceni farkli seylere cevirdikce olumsuz olarak nitelendirgin durumlara negatif enerji bagini kesmks oluyorsun.Olumsuz durumlar negatif duygularla hislerle beslenir.Nefret ettigimiz insana 8hissettigimiz kotu hisler onlara guc katar,enerjilerini besler.O enerjiyi,o gucu bizden alirlar hemde.Boyle kimselere ya da olaylar guc vermeyelim,beslemeyelim nacizane.Cok guzel bir hayat var,acılardan bile cikacak harika hayat deneyimleri,dersleri var.Onlara uzulmek yerine hayatimza basamak yapip yukselmek bizim elimizde.
Gelisimlerinizi 4 gozle bekliyorum.Rabbimin milyonlarca guzelliklerine odaklanalim yeter.Sevgilerle

Tesadüf mü ???
pofu pofu

Cok cok cok sevindim canim benim hatta gozlerim doldu.Istemeyi bildikten sonra Rabbim neler nasip ediyor.Bilincalti bilincle bulussun yeter.Muhtesem bir sır; kimsede sasmayacak bir duzen.Cunku ilahi duzen bu,kanun gibi.Yercekimi gibi,kaldirma kuvveti gibi,...Milyonlarca sukurler olsun Rabbime bu guzel denge icin Es Sekur Ya Latif El Vehhab.

Allah razi olsun donusun ve guzel sozlerin icin tekrar.Rabbim aratarak devam ettirsin gelisimini,gelisimimizi canim benim

Hayatımızda olan her şey, inandıklarımızın sonucudur.

Darel Rutherford..

Sadece gerçek sevgiyi deneyimleyenler sevginin gizemlerini açıklayabilir...

Rumi

Etrafında gördüğün bu dünya gerçek dünya değil. Var olmadığından değil vardır, ama sen onu bir hayal ekranı aracılığıyla görüyorsun. Arada bir bilinçsizlik var; ona bakıp kendi tarzında yorumluyorsun;

Osho

“İnsan, düşlediği zaman, bir dahidir.”

Akira Kurosawa

“Görünüşünüz, yalnızca kalpten bakabildiğinizde berraklaşır. Dışarı bakanlar düş kurar, içe bakanlar uyanış yaşar.”

Carl Jung

Cok begendiğim sözlerdi,sizlerle paylasmak istedim :)
Ozellikle Osho'nun bahsettigi " bilincsizlik" ten kastı bilincten uzak bilincaltimiz.Zamaninda duydugumuz,okudugumuz,izledigimiz genelde de bize ait olmayan kaliplar olarak bilincaltimiza girer.Ordan gelir yorumlarimiz,hayata bakis acimiz,sinirlarimiz...

KENDİ FREKANSIMIZI YÜKSELTEREK İYİLEŞTİRMEK
Bir dalganın belli bir zaman birimi (genellikle saniye) içerisinde tekrarlanma sıklığına, yani bir saniye içindeki döngü sayısına “frekans” denir. “Hertz” birimiyle ölçülür. Herşey titreşmektedir. Bu nedenle herşeyin frekansı vardır. İnsan bedenindeki her hücrenin kendine göre bir doğal frekansı vardır. Aynı şekilde, her hastalığın, her bakterinin , her virüsün de doğal frekansı vardır. Her hücreyi kendi doğal frekansına döndürmek, bedeni sağlığa kavuşturur. Bedenin frekansıyla çatışan, onu bloke eden dalga boyları ise hastalığa hatta ölüme neden olabilir. Yalnız maddî/fiziksel şeylerin değil, duyguların, düşüncelerin, isteklerin, ilişkilerin, filmlerin, kitapların, dokümanların, toplumsal konuların ve bireysel bilincimizin de frekansı vardır.

Amerikalı Bilim Adamı Dr. David Hawkins , ( 1927-2012) frekanslar , frekansların bilinç düzeylerinde etkisi , ilişkisi üzerine binlerce araştırma yapmış ve ortaya Hawkins bilinç haritası denen Tabloyu çıkarmıştır. Yaptığı deneylerde , yüksek frekanslı duygu ve düşüncelerin ; düşük frekanslı olanlardan daha güçlü ve etkili olduğunu . En yüksek frekansa ulaşmış bir bilincin düşük frekanslı 70 milyon bilinci dengelediğini klinik olarak kanıtlamış ve Power vs Force - An Anato my of Consciousness ( Güç Kuvvete Karşı – Bilincin Anatomisi ) Kitabında detaylı olarak anlatmış.

Bilinç Haritası

Yapılan araştırmalardan kritik seviyenin 200-cesaret olduğu, ölçümü 200 un altında çıkan duyguların düşüncelerin, durumların kişiyi ve çevresini zayıflattığı , yorduğunu, aşağıya çektiğini ortaya çıkartmış.

Bir başka ilginç bulguysa , yüksek bilinç frekanslarının şaşırtıcı sayıda düşük frekansı dengelediği yönünde . Bireylerden herhangi birinin bilinç frekansı yükseldiğinde , çok sayıda düşük frekanslı bilinci etkileyip dengeleme imkanı olması .

Tablo şöyle :

300 seviyesindeki bir kişi 200’ün altındaki 90.000 kişiyi,
400 seviyesindeki bir kişi 200’ün altındaki 400.000 kişiyi,
500 seviyesindeki bir kişi 200’ün altındaki 750.000kişiyi,
600 seviyesindeki bir kişi 200’ün altındaki 10 milyon kişiyi,
700 seviyesindeki bir kişi ise 200’ün altındaki 70 milyon kişiyi dengelediği görülmüş.

Pozitif ve herşeyi olduğu gibi kabullenen mutlu bir insanın yaydığı enerji, 90.000 insanin yaydığı düşük enerjiyi dengelemektedir.
Sevgiyi gerçek anlamda yaşayan bir insanın yaydığı enerji,750.000 insanin yaydığı düşük enerjiyi dengelemektedir.
Barış ve huzur içinde yaşayan bir insanın yaydığı enerji,10 milyon insanin yaydıgı düşük enerjiyi dengelemektedir.
Mevlanalığı yaşayan bir insanın yaydığı enerji,70 milyon insanin yaydığı düşük enerjiyi dengelemektedir.
Peygamber,budha seviyesinde yaşayan bir insanın yaydığı enerji ise tüm insanlıgın yaydığı düşük enerjiyi dengelemektedir...

Yapılan araştırmalar ve sonuç teyitleri yıllar sürmüş ve yüzbinlerce denek üzerinde çalışılmış.
Hawkins, insanlığın %85’inin 200’ün altında titreştiğini, son dönemde insanlığın ortalama farkındalık seviyesinin 204’e ulaştığını, yani negatif-pozitif sınırını aştığını, ancak insanın anlamlı bir şekilde tatmininin 250’nin altında gerçekleşemediğini yazmaktadır.
Bireyler gibi, toplumların ve kültürlerin, ülkelerin, coğrafyaların da titreşim seviyeleri vardır. Bu titreşimler , o alanda yaşayan insanlar, bitkiler , toprak, hava, eşyalar,binalar vs tarafından oluşturulmaktadır. 200’ün altındaki enerji alanları, açlık, kıtlık ve hastalıkların çok yaşandığı, cahillik ve işsizliğin çok olduğu, ilkel şartlara sahip ortamlardır. Tatmin edici bir yaşam 250 lerde başlamaktadır. 300’lerde teknolojik ve ekonomik olarak çok gelişmiş bir toplum mümkün olmakta, 400’lerde ise yüksek bir eğitim, bilgi, kültür ve sanat seviyesi yaşanacaktır. 500, başka bir büyük sıçramanın gerçekleştiği bir eşiktir. 500’lerin sonlarında toplum artık spiritüel bir toplum haline gelmektedir. 600, bütün topluma şefkat ve sevginin hâkim olduğu, bütün eylemleri sevginin yönlendirdiği bir seviyedir.

Şimdi tablonun 200 ün altında kalan ve 200 ün üstünde kalan kısımlarına tekrar göz atalım . Sonra dönüp içimize, düşüncelerimize, sözlerimize, dualarımıza bakalım . Biz acaba bu tablonun neresindeyiz. Yaşadığımız yeri, mahalleyi, kenti, ülkeyi, dünyayı iyileştirmek için bizim üzerimize düşen nedir ?
ALINTIDIR

Haritayi dosya olaral yükledim.Bu harika bir arastirma.Hani diyorsuuz ya esimi sevgilim ailemi nasil etkileyecem.Sadece cevreye degol insanligi etkiliypruz enerjimizle,pozitif frekansimizla:KK200:

Eklentiler

• FB_IMG_1487680746665.webp
    FB_IMG_1487680746665.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 82
Cok cok cok sevindim canim benim hatta gozlerim doldu.Istemeyi bildikten sonra Rabbim neler nasip ediyor.Bilincalti bilincle bulussun yeter.Muhtesem bir sır; kimsede sasmayacak bir duzen.Cunku ilahi duzen bu,kanun gibi.Yercekimi gibi,kaldirma kuvveti gibi,...Milyonlarca sukurler olsun Rabbime bu guzel denge icin Es Sekur Ya Latif El Vehhab.

Allah razi olsun donusun ve guzel sozlerin icin tekrar.Rabbim aratarak devam ettirsin gelisimini,gelisimimizi canim benim

Amin canım benim...
Çok şükür hamdolsun Rabbime.
Yaşattığı günlerim için yasatacagi günlere şimdiden hamdolsun şükürler olsun diyorum.

Yazdım. Derken nereye yazdınız onu anlamadm

Canım yazdım yanii olmasını istediğim şeyi satır satır cümle cümle yazdım.
Kendime mesaj şeklinde yazıp gönderdim.
Ilmik ilmik en ince detayini bile yazdım. Olmuş gibi yazdım. Yazarken o anı yaşadım hissettim ta yüreğimde.
Vee en önemlisi de yaşattığı için sukrettim. Çok mutlu oldum. Gerçekten yaşamış olarak kabul ettim..
İnşallah ifade edebildim canım. Yine de kafana takılan bir şey varsa sor.
Yardımcı olmaya çalışırım.

Canım yazdım yanii olmasını istediğim şeyi satır satır cümle cümle yazdım.
Kendime mesaj şeklinde yazıp gönderdim.
Ilmik ilmik en ince detayini bile yazdım. Olmuş gibi yazdım. Yazarken o anı yaşadım hissettim ta yüreğimde.
Vee en önemlisi de yaşattığı için sukrettim. Çok mutlu oldum. Gerçekten yaşamış olarak kabul ettim..
İnşallah ifade edebildim canım. Yine de kafana takılan bir şey varsa sor.
Yardımcı olmaya çalışırım.
Harikasin canım ne kadar da guzel ve icten anlatmissin.Her yazinin bile enerjisi var biliyorsun, su yazdiklarinin enerjisini bana aktarabildiysen esas kendine yazdiklarinin enerjisini dusunemiyorum.Frekans tavan yapmis ve isteginle uyumlanmis; ve tabiki sana gelmis.Hele simdideb gelecek gunlere sukurler olsun demen beni benden aldi zaten Rabbe mukemmel bir tevekkul ornegi bence.Hemen kendime pay cikarayim su hisleri hissettirdigi ve su cumleleru okuyup yazmayi nasip ettigi icin binlerce kere sukurler olsun.Moderatorler ve tabiki KK nin cok degerli adminleri sizleri de aniyorum her zaman tesekkur ederek En Büyük KK
Minnet,tesekkur onemli :) Okuyup gormeleri onemli degil tabiki,ben enerji gonderim yeter : )))

Harikasin canım ne kadar da guzel ve icten anlatmissin.Her yazinin bile enerjisi var biliyorsun, su yazdiklarinin enerjisini bana aktarabildiysen esas kendine yazdiklarinin enerjisini dusunemiyorum.Frekans tavan yapmis ve isteginle uyumlanmis; ve tabiki sana gelmis.Hele simdideb gelecek gunlere sukurler olsun demen beni benden aldi zaten Rabbe mukemmel bir tevekkul ornegi bence.Hemen kendime pay cikarayim su hisleri hissettirdigi ve su cumleleru okuyup yazmayi nasip ettigi icin binlerce kere sukurler olsun.Moderatorler ve tabiki KK nin cok degerli adminleri sizleri de aniyorum her zaman tesekkur ederek En Büyük KK
Minnet,tesekkur onemli :) Okuyup gormeleri onemli degil tabiki,ben enerji gonderim yeter : )))

Çok sevindim canım senden bunları duymak inan ki inanılmaz mutlu etti beni.
Senin yazılarında da muhteşem bir enerji var sadece beni değil bir çok kişiyi etkisi altına alıyor ;)
Evetttt çok çok şükür kii Rabbime tevekkülum sonsuz hiç şüphesiz ondan gelen herşey bizim için en hayırlı en doğru olanıdır.
Şöyle kii O'ndan gelene sonsuz teslimiyet çok güzel bir duygu ve Yüce Yaradan'ımız ona teslim olanlara hep güzellikler nasip eder.
Ben de teşekkür ederim kk kurucularina burda bunları yazmama yazılanları okumama vesile oldukları için.
♥♥♥♥

Uzun uzun yazmistim ilk heyecanimla ama bir turlu gonderemedim sanirim boyle olmasi gerekiyordu :)

Daha yeni yepyeni bir kita kesfedildi derken daha yeni NASA dunya buyuklugunde su ve canlilik izleri tasiyan 7 yeni gezegen kesfettigini acikladi.Rabbim icimdekileri biliyor sizler de az cok biliyorsunuz.Rabbimin sonsuz ve sinirsizligindan diliyorum dunyanin hatta evrenin bolluga berekete ve tabiki sevgi bahcesine donmesini Ya Muktedir Ya Mukaddim adiyla...:KK200::KK200::21::KK68:

“Allah her şeye Muktedirdir.” (Kehf Suresi 45. Ayet Meali)

“Gökleri ve yeri Yaratan, melekleri ikişer, üçer, dörder kanatlı elçiler yapan Allah'a hamd olsun. O, yaratmada dilediği arttırmayı yapar. Şüphesiz Allah, her şeye gücü yetendir. Allah, insanlara rahmetinden her neyi açarsa artık onu tutacak, kısacak kimse yoktur. Her neyi de tutar kısarsa onu da ondan sonra salacak yoktur. O, öyle Güçlüdür, öyle hikmet Sahibidir.” (Fatır Suresi 1-2. Âyet Meali)

Back
X