• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Günaydın Kızlarrrrr

İnsan Çaresiz değil Duasızdır.
Hz Mevlana

"Dua etmeyi bırakma "Bu imkansız" deme. İmkânı yaratan Allah varken imkansız olamaz." "Eğer tamamıyla zorluklara daldınsa, daralıp kaldınsa, SABRET; çünkü sabır genişliğin anahtarıdır." Unutma❗️ "Tüm iyi şeyler sabırdan sonra gelir... Maksada SABIRLA erişilir aceleyle değil. Hiçbir ÇABA karşılıksız kalmaz... Bilgeye sormuşlar: " İnsan nasıl sabreder.? " diye.. Demiş ki;
"Unutursun sabredersin" bu en güzelidir.
"Kabul edersin sabredersin" bu en doğru'sudur.
"Vazgeçersin, sabredersin" bu en zoru'dur.
Bir de "işini ALLAH'a havale eder, sabredersin"
İşte bu, en Yüce'sidir ...Sen SABRET, ŞÜKRET, SEYRET

Bu aralar çok negatif takılıyorum malesef;tam benim için bir yazı olmuş.Şu an görünen olaylar da negatif tabi benim için.Tesadüf mü asla.Ama ben biliyorum ki Rabbim negatifiyle poizitifyle her şeyi mükemmel bir şekilde dizayn etmiştir.Ve tabiki diyorum ki görelim Mevlam Neyler Neylerse En Güzelini Eyler;çok şükür bin şükür Eş Şekur Ya Latif El Vehhab...

Paylaşmadan edemeyeceğim o kadar mutlu oluyorum ki hem genelden hem özelden paylaştıklarınıza,mucizelerinize... su negatif durumumda bana ilham kaynağımoluyorsunuz ❤️Aynı olaya farklı ve olumlu bakış açısıyla baktığımızda yaşadığımız olumsuzluklar illüzyon olduğunu kendi negatif yorumumuz olduğunu görüyoruz.Hatta krizi fırsata ceviriyoruz ,basamak yapıyoruz kendimize.Sevgiyle,güvenle,huzurla bırakalım tüm endişelerimizi Yüce Yaradana baksın icabına Ya Kuddüs Ya Hayy Ya Kayyum

"Yanıtını bulamadığınız bir soruyla karşılaştığınızda sevginizi gönderin.Hatta dikkate değer bir gelişme yaşanmıyorsa bile durun,gözlerinizi kapatın,kelimeyi ve enerjisini içinize çekin.Bu kendinizi iyi hissetmek içn oynadığınız bir oyun değil,gerçek bir enerji,gerçek bir güçtür.Sevgi bilincinizi,frekansınızı ve psikolojinizi değiştirir.Kalbinizin merkezini başka hiçbir şeyin yapamayacağı kadar uyarır,duygu santralinin çalışması için yakıt sağlar.Kalbinizi ve beyninizi sevgiyle bir araya getirirseniz bereket nehirleri size doğru akmaya başlar"

Sandra Anna Taylor

Sevgiyle:KK200:❤️

"Yanıtını bulamadığınız bir soruyla karşılaştığınızda sevginizi gönderin.Hatta dikkate değer bir gelişme yaşanmıyorsa bile durun,gözlerinizi kapatın,kelimeyi ve enerjisini içinize çekin.Bu kendinizi iyi hissetmek içn oynadığınız bir oyun değil,gerçek bir enerji,gerçek bir güçtür.Sevgi bilincinizi,frekansınızı ve psikolojinizi değiştirir.Kalbinizin merkezini başka hiçbir şeyin yapamayacağı kadar uyarır,duygu santralinin çalışması için yakıt sağlar.Kalbinizi ve beyninizi sevgiyle bir araya getirirseniz bereket nehirleri size doğru akmaya başlar"

Sandra Anna Taylor

Sevgiyle:KK200:❤️

Canım benim çok güzel paylaşımlar bunlar okurken resmen kalbim hızlı hızlı atıyor.
Enerjini toparlar ve eminimki bu süreci atlatirsin.
Senin toparlanman çok hızlı olur eminim ;)

Canım benim çok güzel paylaşımlar bunlar okurken resmen kalbim hızlı hızlı atıyor.
Enerjini toparlar ve eminimki bu süreci atlatirsin.
Senin toparlanman çok hızlı olur eminim :KK66:

Sagol canim benim :KK200: su animin bile tadini cikariyorum,su an bile coskuluyum desem abartmis mi olurum : )))) Pozitif zamanlarimin kiymetini bilmemi sagliyor,bunu dusunmek bile rahatlatiyor.Cok sukur Mevlama cooook cooook coook

Hiç kimsenin, hiç bir şeyin üzerimde gücü olmasına izin vermiyorum. Hayatın tam merkezindeyim, hayatı seviyor ve özgürce hareket ediyorum. Hayatımın yazarı benim, bu benim hayatım. Günaydın.
İlk cümle olumsuzluk kalıbı değil mi ?
Değilse bende kullanıcam da :)

İlk cümle olumsuzluk kalıbı değil mi ?
Değilse bende kullanıcam da :)
Benim şahsi fikrim evet ilk cümle olumsuzluk kalıbıdır.Bilinçaltının inatla herkesin her olayın üzerimde gücü olmasına izin veriyorum diye yorumlayacağını düşünüyorum,hatta daha fazlasını da.O yüzden hayatımdaki olayların tek yöneticisi benim diyerek deavam edilebilir.Nitekim diğer cümleler çok sağlam;özellikle hayatımın yazarı kısmı❤️

Bu aralar çok negatif takılıyorum malesef;tam benim için bir yazı olmuş.Şu an görünen olaylar da negatif tabi benim için.Tesadüf mü asla.Ama ben biliyorum ki Rabbim negatifiyle poizitifyle her şeyi mükemmel bir şekilde dizayn etmiştir.Ve tabiki diyorum ki görelim Mevlam Neyler Neylerse En Güzelini Eyler;çok şükür bin şükür Eş Şekur Ya Latif El Vehhab...

bu aralar malesef ki bende hep bir olumsuzluk düşüncelerdeyimm
böyle yazılar okuyarak belki eski enerjimi yakalarım
zihnimede oluşmuş bazı kalıplardan çıkmak istiyorum
dün dünde kalıp ben bugune odaklanmak istiyorum
elimde olmayanlar değil olanlara şükür deyip anı yakalımak istiyor bilmem anlatabildimm

Biraz önce zenginlige karşı tuhaf bir tutumum oldugunu farkettim :) Soyle ki sanki zengin olmayi istemek cok hos bir sey degilmis gibi, hani isteklerimizi rahat rahat anlatiriz suna ihtiyacim var buna ihtiyacim var deriz de daha iyi bir hayat icin zengin olmayi istemek ve bunu soylemek sanki ayipmis paragozluluk gibiymis hissine kapildim.Acaba bu hissin temelinde kucuklugumde izledigim filmlerden kalma zengin kotu kapli insan,fakir ama mutlu iyi insanlar mi var.Cunku kucukken boyle yesilcam filmlerine bayilirdim,hos ama su andakiler daha fena : ))) Siz ne düsünüyorsunuz,bazen soyle bilincalti ile uzman insanlarla oturup konusasim var neler cikar altindan : )))))Tabi sonrasinda yabani otlari ayiklamak uzere oturup konusmak :)

doğru diyosunuz kızlar bendede var bi zenginlik için dua etmeye kalkıyorum sonrada Hayırlısına sağlığımıza bu günümüze şükür e getiriyourm lafı. kızlar belkide okadar yoksul insanlara karşı bu duayı etmeye utanıyoruz bilinç altımız ne hissediyor artık bilemiyoruz

doğru diyosunuz kızlar bendede var bi zenginlik için dua etmeye kalkıyorum sonrada Hayırlısına sağlığımıza bu günümüze şükür e getiriyourm lafı. kızlar belkide okadar yoksul insanlara karşı bu duayı etmeye utanıyoruz bilinç altımız ne hissediyor artık bilemiyoruz
Gunaydinn:)
Aynen katiliyorum ,bende de boyle oluyor malesef vicdan devreye giriyor hemen,sanki dunyada bu kadar yoksul ve ac insan varken boyle bir zenginligi istemeye hakkim yokmus gibi hissediyorum utaniyorum resmen:/
Bide farkli bir boyutu daha var tabi, bende olusan(bilmiyorum sizlerde de varmi)ben kucukken ninem hep soyle dua ederdi"allahim cok veripte azdiranlardan eyleme"diye...
Nedense sanki cok zengin olunca yada istedigin zenginlige ulasinca,maneviyattan uzaklasacakmisim gibi dunya telasina malina kendimi fazlasiyla kaptirip degisecekmisim hissi..iste bu beynimi cok kurcaliyor...

Gunaydinn:)
Aynen katiliyorum ,bende de boyle oluyor malesef vicdan devreye giriyor hemen,sanki dunyada bu kadar yoksul ve ac insan varken boyle bir zenginligi istemeye hakkim yokmus gibi hissediyorum utaniyorum resmen:/
Bide farkli bir boyutu daha var tabi, bende olusan(bilmiyorum sizlerde de varmi)ben kucukken ninem hep soyle dua ederdi"allahim cok veripte azdiranlardan eyleme"diye...
Nedense sanki cok zengin olunca yada istedigin zenginlige ulasinca,maneviyattan uzaklasacakmisim gibi dunya telasina malina kendimi fazlasiyla kaptirip degisecekmisim hissi..iste bu beynimi cok kurcaliyor...
aslında düşünürsen çok doğru deilmi. kendimden bliyorum ben bu örneği, işe başlamadan önce namazımı kılardım kuranımı okurdum işe başladım yok onumu alsam bunumu alsam işte vaktim kalmıyor bebekte oldu dye namazı bıraktım çok üzülüyorum ama başlayamıyorum. ozaman dua şeklimizi değiştircez. 'Allahım rızkımızı arttır ama kişiliğimizi değiştirme'dye dua edicez canım.

aslında düşünürsen çok doğru deilmi. kendimden bliyorum ben bu örneği, işe başlamadan önce namazımı kılardım kuranımı okurdum işe başladım yok onumu alsam bunumu alsam işte vaktim kalmıyor bebekte oldu dye namazı bıraktım çok üzülüyorum ama başlayamıyorum. ozaman dua şeklimizi değiştircez. 'Allahım rızkımızı arttır ama kişiliğimizi değiştirme'dye dua edicez canım.
Dua seklimizi degisiriz dedigin gibi ama bence yanlizca bu cozum degil,bir kere bilinc alti kaliplarimizi degistirmedigimiz surece ne kadar dilde tekrar etsekte kalbte inandirici olmuyorsa ne kadar degisebilirizki?
Ben cok fena merakliyim ya icime doner sorarim,disima doner sorarim:KK53:kendimle ve derinimle ilgili seylerde gercekten cok sorular soruyorum kendime hemde bazen oyle koyulasiyor sohbet,kendime cay kahve ikram edip yatiya kalmazmisiniz diyesim geliyor:KK48:
Azcuk deliyimdir de mazur gorun beni:KK53:ben boyle mutluyumm:KK68:

Canlarım merhaba öyle guzel düşünüyorsunuz ki aslında zenginliği en Cok siz hak ediyorsunuz. Paranızın bol olduğunu düşünüyorum da ne cok yardımlarınız olurdu muhtaç insanlara. Ben çok istiyorum eğer zenginlik kötü birsey olsaydı Allah u Teala bir peygamberine (hz. Süleymana) o kadar büyük saltanat verir miydi. Yine söylüyorum çok istiyorum hayırlısı ile versin Kerim olan Allah

Canlarım merhaba öyle guzel düşünüyorsunuz ki aslında zenginliği en Cok siz hak ediyorsunuz. Paranızın bol olduğunu düşünüyorum da ne cok yardımlarınız olurdu muhtaç insanlara. Ben çok istiyorum eğer zenginlik kötü birsey olsaydı Allah u Teala bir peygamberine (hz. Süleymana) o kadar büyük saltanat verir miydi. Yine söylüyorum çok istiyorum hayırlısı ile versin Kerim olan Allah
Merhaba canim:)vee kocaman bir AMINN diyorum o guzel dilek ve dualarin icin:)

Kesinlikle kotu bir sey degil zenginlik dogru soyluyorsun,sonucta varlikta yoklukta yaradan dan amenna!
Iste onemli olan bu zenginligi dogru yerlerde,dogru insanlarla ve ihtiyac sahipleriyle paylasmak...
Ama ne yazikki gunumuzde zenginlik kavrami o kadar bencillik uzerine kurulmuski birakin paylasmayi,varliklarina varlik katmak icin turlu oyunlara basvuruyorlar iste tamda bu yuzden ulkemizde ve dunyada aclik,sefalet yoksulluk bitmiyor cunku paylasmayi bilmiyoruz biz insanlar cok yazik:(

Dua seklimizi degisiriz dedigin gibi ama bence yanlizca bu cozum degil,bir kere bilinc alti kaliplarimizi degistirmedigimiz surece ne kadar dilde tekrar etsekte kalbte inandirici olmuyorsa ne kadar degisebilirizki?
Ben cok fena merakliyim ya icime doner sorarim,disima doner sorarim:KK53:kendimle ve derinimle ilgili seylerde gercekten cok sorular soruyorum kendime hemde bazen oyle koyulasiyor sohbet,kendime cay kahve ikram edip yatiya kalmazmisiniz diyesim geliyor:KK48:
Azcuk deliyimdir de mazur gorun beni:KK53:ben boyle mutluyumm:KK68:
bende öyleyim canımm çok meraklıyımdır böylee her konuya ilgi sararım. ama bende gelgeçimdr yani olumlamaya başlıyorum yarım kalyor bir heves kitap alıyorum yarım kalıyor eskiden dha deliydimde şimdi çocuktu eş ti iş ti evdi biraz yasıldım =)))

canım benim çok sağol Allah razı olsun inşallah zengin olursam yardım etmekten asla vazgeçmicem. inşşallah sende zengin olursun nden olmasın veren Rabbim sonsuz bereketinden bizede nasip eder ol der olur.

Back
X