Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ilahi beni güldürdün ya allah da senigüldürsün inşallah.bende öyleyim canımm çok meraklıyımdır böylee her konuya ilgi sararım. ama bende gelgeçimdr yani olumlamaya başlıyorum yarım kalyor bir heves kitap alıyorum yarım kalıyor eskiden dha deliydimde şimdi çocuktu eş ti iş ti evdi biraz yasıldım =)))
hahahh aminnn canım hep gülelim musmutlu olalımmmm :)Ay ilahi beni güldürdün ya allah da senigüldürsün inşallah.
Bi insan yaşadığı duyguları nasıl böyle güzel ifade eder.."Bilinçaltı bütün bu özelliklerinin dışında kendi kayıtlarına uygun olayları gerçekleştirmek için durmadan çalışır. Kendi inançlarını kişinin hayatına çeker ve inandığı herşeyin gerçek olması için çalışır. Kolektif bilinçaltına ve dolayısı ile kolektif bilince bağlı olduğu için bunu yapması çok kolaydır. Eğer bilinçaltınız fakirliği hak ettiğinize inanıyorsa bunu gerçekten deneyimlemeniz için gerekli şeyleri yapacaktır, buna emin olabilirsiniz"
Kızlar hepimiz zenginliği hak ediyoruz.Çünkü ben Allahimin güzeli sevdiğini ve güzelliği kullaarında görmeyi istediğine inanıyorum.Maddi durumumuz çok şükür fena sayılma ülkedeyken iki memuruz işte,ama buraya gelince alım gücümüz arttı.Ülke de zengin olduğu için bir sürü seçim şansımız oluyor,paradan çok zevk devreye giriyor mesela.Araba Ve benzin fiyatları ülkemize göre çok uygun.Jeep tarzı Büyük arabalara binmek öyle lüx göstergesi filan değil burada,zevkler konuşuyor yine.Bunun da ben bolluk bilincinin sonucu göstergesi olduğunu düşünüyorum,arabalara çok anlam yiklüyoruz çünkü.Kişisel olarak maddi artışıma baktığımda şükredeceğim şeyler çoğalıyor açıkcası bana Rabbimi daha çok hatırlatıyor.Yediğim sebzelerdeki meyvelerden değişik yiyeceklerden aldığım her tatta Allahımın bir ikramı olarak görmek beni ayrıca mutlu da ediyor.Sanki hücrelerim alkış tıtuyor hep beraber:) Yaptığım yardımlar arttı en önemlisi bu bence,aldığım hediyeler de değişti tabi.İyiliklere vesile olmak daha da kolaylaştı çok şükür bin şükür.Rabbim her daim iyiliklerine vesile kısılsın bizleri inşaallah.Bir de demişsiniz ya huy değişiyor diye,olumlama yaparken ya da isterken maddi manevi zenginlik diye belirtebilirsiniz.Manevi zenginlik de çok önemli maddi artış yaşarken bence,geride kalmamalı manevi artış.Yani bence zenginlikle karakter değişimi tamamen kişiye has.Fakirlikle de insan çok değişiyor bence.Aç gözlü olabilir,kindar,kıskanç,fesat olabilir.Yani bence bilinçaltını bilinçli seçimlerimizle güzelliklere bolluklara yönlendirelim maddi manevi :)
Allahım mucize daha yaşattı bana,Bu paylaşımı yapmadan önce kafamda 3 5 soru vardı.Allahım yardım et dedim.Rastgele sayfa açtım ordan bu kısım çıktı,Sevgi enerjimi gönderdim.Dün nerdeyse tüm sorularıma çok çok alakasız insanlardan cevap aldım.Hem de birebir şok şok oldum."Yanıtını bulamadığınız bir soruyla karşılaştığınızda sevginizi gönderin.Hatta dikkate değer bir gelişme yaşanmıyorsa bile durun,gözlerinizi kapatın,kelimeyi ve enerjisini içinize çekin.Bu kendinizi iyi hissetmek içn oynadığınız bir oyun değil,gerçek bir enerji,gerçek bir güçtür.Sevgi bilincinizi,frekansınızı ve psikolojinizi değiştirir.Kalbinizin merkezini başka hiçbir şeyin yapamayacağı kadar uyarır,duygu santralinin çalışması için yakıt sağlar.Kalbinizi ve beyninizi sevgiyle bir araya getirirseniz bereket nehirleri size doğru akmaya başlar"
Sandra Anna Taylor
Sevgiyle![]()
Bi insan yaşadığı duyguları nasıl böyle güzel ifade eder..
Hayranım sana bu konuda ifadeler çok yalın ama çok net.
Harikasin canım valla okudukça çok çok mutlu oluyorum anlıyorum böyle içimde hissediyorum çok şükür.
Böyle güzel ifade şeklin senin bu konuda gerçekten artık profesyonel olduğunu gösteriyor bence.
Benimde okurken aldığım haz doğru yolda olduğumu hissettiriyor.
Çok Şükür Rabbime. ♥ ♥ ♥
ellerine ağzına sağlık canımm hayranlıkla okuyorum yazılarını"Bilinçaltı bütün bu özelliklerinin dışında kendi kayıtlarına uygun olayları gerçekleştirmek için durmadan çalışır. Kendi inançlarını kişinin hayatına çeker ve inandığı herşeyin gerçek olması için çalışır. Kolektif bilinçaltına ve dolayısı ile kolektif bilince bağlı olduğu için bunu yapması çok kolaydır. Eğer bilinçaltınız fakirliği hak ettiğinize inanıyorsa bunu gerçekten deneyimlemeniz için gerekli şeyleri yapacaktır, buna emin olabilirsiniz"
Kızlar hepimiz zenginliği hak ediyoruz.Çünkü ben Allahimin güzeli sevdiğini ve güzelliği kullaarında görmeyi istediğine inanıyorum.Maddi durumumuz çok şükür fena sayılma ülkedeyken iki memuruz işte,ama buraya gelince alım gücümüz arttı.Ülke de zengin olduğu için bir sürü seçim şansımız oluyor,paradan çok zevk devreye giriyor mesela.Araba Ve benzin fiyatları ülkemize göre çok uygun.Jeep tarzı Büyük arabalara binmek öyle lüx göstergesi filan değil burada,zevkler konuşuyor yine.Bunun da ben bolluk bilincinin sonucu göstergesi olduğunu düşünüyorum,arabalara çok anlam yiklüyoruz çünkü.Kişisel olarak maddi artışıma baktığımda şükredeceğim şeyler çoğalıyor açıkcası bana Rabbimi daha çok hatırlatıyor.Yediğim sebzelerdeki meyvelerden değişik yiyeceklerden aldığım her tatta Allahımın bir ikramı olarak görmek beni ayrıca mutlu da ediyor.Sanki hücrelerim alkış tıtuyor hep beraber:) Yaptığım yardımlar arttı en önemlisi bu bence,aldığım hediyeler de değişti tabi.İyiliklere vesile olmak daha da kolaylaştı çok şükür bin şükür.Rabbim her daim iyiliklerine vesile kısılsın bizleri inşaallah.Bir de demişsiniz ya huy değişiyor diye,olumlama yaparken ya da isterken maddi manevi zenginlik diye belirtebilirsiniz.Manevi zenginlik de çok önemli maddi artış yaşarken bence,geride kalmamalı manevi artış.Yani bence zenginlikle karakter değişimi tamamen kişiye has.Fakirlikle de insan çok değişiyor bence.Aç gözlü olabilir,kindar,kıskanç,fesat olabilir.Yani bence bilinçaltını bilinçli seçimlerimizle güzelliklere bolluklara yönlendirelim maddi manevi :)
Allahım mucize daha yaşattı bana,Bu paylaşımı yapmadan önce kafamda 3 5 soru vardı.Allahım yardım et dedim.Rastgele sayfa açtım ordan bu kısım çıktı,Sevgi enerjimi gönderdim.Dün nerdeyse tüm sorularıma çok çok alakasız insanlardan cevap aldım.Hem de birebir şok şok oldum.ghyk hemen aklıma sen geldin,aynen senin yaşadıkların gibi.Sanki beynimden geçeni okumuşlar gibi yahu.Çok şükür bin şükür.Şiddetle tavsiye ederim,
Çok teşekkür ederim, inşallah daha yoğun ilham ve enerjilerle devam etmeyi nasip etsin paylaşımlarımıza.ellerine ağzına sağlık canımm hayranlıkla okuyorum yazılarını
Merhaba arkadaslar.
Bilgili arkadaslarin onerisine ihtiyacim var.
Bir yakinimizin, en yakinimiz olan kisinin guvenini tamamen kaybetmissek guvenini geri kazanmak icin , hatamizi affatmesi icin nasil bir olumlama soyleyebiliriz.
Kelimeler cok onemli. Ben konuya tsm hakim degilim. Dogru kelimeleri kullanmak istiyorum.
Tesekkur ederim.Olumlama da yapsın ama benim için en etkili yöntem ona sevgi ve minnet enerjisi göndermesi.Bunun içinde birlikte geçirdiği güzel anıları düşünmek ve onun hissettirdiği güzelliği duyguları düşünüp iyiki var diye kalbinden geçirmesi.Çok çok etkili
Eterik bag kesme gibi karsimizdaki insanin kalbine mor isiklarla sevgi ve minnet enerjisi gonderdigimizi mi hayal ediyoruz? Tam olarak beynimizden nasil gecirecegiz.Olumlama da yapsın ama benim için en etkili yöntem ona sevgi ve minnet enerjisi göndermesi.Bunun içinde birlikte geçirdiği güzel anıları düşünmek ve onun hissettirdiği güzelliği duyguları düşünüp iyiki var diye kalbinden geçirmesi.Çok çok etkili
Eterik bag kesme gibi karsimizdaki insanin kalbine mor isiklarla sevgi ve minnet enerjisi gonderdigimizi mi hayal ediyoruz? Tam olarak beynimizden nasil gecirecegiz.
Seni cok sikmak istemiyorum ama bugun nette cok arastirdim.tatmin edecek birsey bulamadim.
merhabalar :) youtube taki affetme meditasyonlari ne kadar etkilidir ?
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Yok yok neden sıkasın,yardım edebileceğim şeyse hiç sıkıntı yok zevkle.Mor ışık da olur da sadece geçirdiğiniz güzel anıları sevgiyle hatırlamak gibi..Ne güzeldi diye...Sadece hissetmek bile yeter.Olayı kafanda canlandırıp özür dileyebilirsin karşına alıp sanki olayın devamı gibi.Olay dediğimde güveni kıran olay...İnşallah işe yarar canım
cevapladiginiz icin tesekkur ederim :) elbette inaniyorum ve ise yaramasini cok istiyorum cunku gecmisi affetmeden gelecegim icin net isteklerde bulunamiyorum. affetmem gereken o kadar kisi ve olay var ki.. sanirim bi tanesini affettim bile :)Ben ilk denemelerimi onlarla yapmıştım çooook işe yaramıştı.Ama işte hep inanç meselesi,inandıktan sonra her sey işe yarar :)