İşin sırrını biliyorsun canım imajinasyon imajşnasyon... Çocuklarımız üzerinde de çok etkisi var aynen eşimiz gibi.Çünkü çocuklarımız bizden çok etkileniyor,pozitif enerjimizle pozitiflenip hayatına pozitif olayları çekiyor.Rabbime şükürler olsun daha şimdiden kızımla ilgili pek çok güzel dönüt alıyorum.Çok iyi yerlerden eğitim alıyor ve öğretmenlerinden de duymak istediğim cümleleri duyuyorum Rabbime sonsuz şükür olsun.Size tavsiyem kendinizi sıkıntıya sokmayın.Rabbimin binlerce kapısı var,kendinizi akışa bırakın.Mesela diyelim orta bir puan aldı hatta daha kötü.Ek kontenjan açılır ya da daha farklı bir fırsat yine girer olumlamalarla ve tam bir güvenle.Belkide pek hoşuna gitmeyecek birbölüme girdi 4 yıl sonra mezun olduğunda diyelim öyle fırsatlar çıkar ki karşısına aman Allahım iyiki girmişim der...Bunun gibi bir milyon ihtimal var.Kendinizi kasıpta şu güzel zamanları lütfen zehir etmeyin canım.Ben zehir ettim çünkü ordan biliyorum.O kadar daraltmıştım ki hayatı sadece burdan bile negatiflik kitabı yazarım.Ama pozitife geçtiğim anda Rabbim yağdırdı.Hem de okuduğum bölümle alakasız yerden.Benim üniversite sınavım ve sonrası hayatım sana dediklerimin tam tersi canım,çünkü ben hayat mamak meselesi haline getirdim kafamda.Şimdiki aklım olsa hiç ama hiç kasmazdım.Elimden geleni yapar,hayatımı da yaşardım.İyi bir puan da alsam kötü bir puan da alsam Rabbimin hep benimle olduğunu benim için en iyisini planladığını düşünürdüm İmajinasyon imajinasyon diyorum başkada bir şey demiyorum,kızının huzurlu mutlu olduğunu hem güzel arkadaşlarıyla geçirdiği güzel vakitleri hem de çok keyifle çalışarak istediği puanları aldığını imajine et canım ve tabiki ne duymak görmek istiyorsan