• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bir gün bu mesajı yazacağımı biliyordum, binlerce milyonlarca şükürler olsun o işin sahibiyim. (Alıntıdaki mesajım Ocak'ın ilk günlerinde yazıldı. İnanın olumlu düşünün hissedin arkadaşlar. )
Gözünüz aydın,nice kalp atımlı coşkulu deneyimlere :) Kalbinin sesini dinle dediği olay tam da aynen böyle evet.Onda sana ait bir şey var diyor hatta senin diyor:KK200:

Bir gün bu mesajı yazacağımı biliyordum, binlerce milyonlarca şükürler olsun o işin sahibiyim. (Alıntıdaki mesajım Ocak'ın ilk günlerinde yazıldı. İnanın olumlu düşünün hissedin arkadaşlar. )
Hayırlı olsun canım, allah utandırmasın inşallah. Rabbim hayalini kurduğumuz yaşamları yaşamayı nasip etsin hepimize. İnanmak, inanmak ve pes etmemek. Ya şekür.

"Sevgi dolu bir kalp asla bedenine hapsolup karanlıklarda kalmaz...Sevgi özgürlüktür!"Alıntıdır

Ne yaparsak yapalım sevgiyle yapalım hatta aşkla yapalım.Niyetlerimize bütünü düşünerek odaklanalım.Şu an açıklayamadığım manyetik alan hissediyorum kalbimde çok fena heyecan yapıyor : ))) Özellikle sizin evet oldu evet paylaşımlarınızı görünce. Kendimi dünyanın enerji santraline bağlıymışım da ordan yayın yapıyor gibiyim. Açıklayamadığım hisler var.Bu evrenin bir sevgi yasası var,kalplerin coşkuyla atmasını sağlayan...Ve bu yasa gerçekten de tüm fizik kanunları gibi.Dine,ırka,millete bağlı bir şey olmadığına eminim diyebilirim.

"Sevgi dolu bir kalp asla bedenine hapsolup karanlıklarda kalmaz...Sevgi özgürlüktür!"Alıntıdır

Ne yaparsak yapalım sevgiyle yapalım hatta aşkla yapalım.Niyetlerimize bütünü düşünerek odaklanalım.Şu an açıklayamadığım manyetik alan hissediyorum kalbimde çok fena heyecan yapıyor : ))) Özellikle sizin evet oldu evet paylaşımlarınızı görünce. Kendimi dünyanın enerji santraline bağlıymışım da ordan yayın yapıyor gibiyim. Açıklayamadığım hisler var.Bu evrenin bir sevgi yasası var,kalplerin coşkuyla atmasını sağlayan...Ve bu yasa gerçekten de tüm fizik kanunları gibi.Dine,ırka,millete bağlı bir şey olmadığına eminim diyebilirim.
Canım benim, inan senin mesajlarını okuyunca ben de enerji, mutluluk, huzur buluyorum. İnanki o alan gerçekten var ve hepimizi kuşatıyor, kilometrelerce uzak olsak da bir klavye kadar yakınız birbirimize. İnşallah yüreği senin gibi sevgiyle dolup taşan kullar sarsın dünyamızı, ne güzel ben değil biz diyebilmek, ne güzel düşünceler. Rabbime binlerce kez hamdü senalar olsun bugünleri yaşattığı için. Hayal bile edemeyeceğim bir hayatı yaşıyorum, sonsuz şükürler olsun. Kendimizi o kadar kısıtlamışız, o kadar daraltmışız ki, ama çok şükür geçti gitti o günler. Allah sen ve yazan tüm arkadaşlardan razı olsun, ışık oldunuz hayatıma.

Canım benim, inan senin mesajlarını okuyunca ben de enerji, mutluluk, huzur buluyorum. İnanki o alan gerçekten var ve hepimizi kuşatıyor, kilometrelerce uzak olsak da bir klavye kadar yakınız birbirimize. İnşallah yüreği senin gibi sevgiyle dolup taşan kullar sarsın dünyamızı, ne güzel ben değil biz diyebilmek, ne güzel düşünceler. Rabbime binlerce kez hamdü senalar olsun bugünleri yaşattığı için. Hayal bile edemeyeceğim bir hayatı yaşıyorum, sonsuz şükürler olsun. Kendimizi o kadar kısıtlamışız, o kadar daraltmışız ki, ama çok şükür geçti gitti o günler. Allah sen ve yazan tüm arkadaşlardan razı olsun, ışık oldunuz hayatıma.

Çok sağol canım Rabbim razı olsun hepimizden.Çok şükür bin şükür Eş Şekur bizlere bu duyguları ve tabiki bu farkındalığı yaşattığı için:KK200:

Cok sukur bizleri bu sekilde julusyurzn rabbim. Binlerce kere şükürler olsun.

Özelden öneri isteyen bir arkadaşıma yazmıştım ama genelleştirip topikle paylaşmak istedim.Çünkü çok çok çok karşılaştığımız bir durum hatta aile içinde bile anne baba kardeşlerimizle bile yaşayabiliyoruz kaldı ki komşular,iş arkadaşları,sosyal arkadaşlar... Araya mesafe koymakla ilgili önerim;

Temel düşüncemiz sevgi biliyorsunuz.Ama bazen çok iyi bile olsalar enerjiler tutmadığı için hayata bakış açı tutmadığından filan malesef iyi elektrikler alamıyoruz.Haliyle aynı ortamda hele hele de kendi özelimize müdahale edecek boyuta gelince daha da yıpranıyoruz enerjilerle.Ki ben zannetmiyorum biz böyle hissederken karşıdaki bizim hislerimizden farklı hissetsin.Ama nedir, hala konuşmaya,gelmeye istemediğimiz davranışlara devam ediyorsa bilinçaltı bizimkinden farklı işliyordur.Belki elektriği kötü alıyor ama bilinçaltından bilince geçerken vicdan azabı olarak geçiyordur mesela kendini baskı altına alıp geliyordur.Ama iyi bir şey sanıyordur kendi bağımlılık, korku, alışkanlık hissi de olabilir.
İşte bunları aklında tutararak ki böylece sen de kendi bilinçaltını ve egonu ikna etmiş olacaksın iyilik ve sevgi yoluyla.Sonra imajinasyonlarla alacaksın karşına o kişiyi ya da kişileri anlatacaksın aynen böyle der gibi sevgiyle açık açık.Ben sizin daha mutlu olmanızı ve daha mutlu deneyimler yaşamınızı seçiyorum demelisin.Bildiğin yönlendirme :) O rahatlığı hissetmelisin mutlaka ama karşılıklı.Reelde de çok iyi gelecek emin ol,negatif enerji bağını çözmüş olacaksın çünkü.

Arkadaslar fal topiginden kopup ben de ara iza katildim. Ben eterik bagi kesmeyi beceremedim sanirim. Rica etsem bana yardimci olur musunuz? Gecmiste biriyle yasadigim seyler konusunda hic yüzlesemedim. Su an farkli hayatlarda farkli sehirlerdeyiz, ben yüzlesemedigim icin bu yillardir icimde büyüyor büyüyor. Aklimdan cikaramiyorum. Tabi bu sirada onunla ilgili oyle tesadufler oluyor ki hayatimda insanlar kirk yil dusunsem aklima gelmez bu senaryo diyor ve hoop yine benim aklimda. Cok zaman gecti silmem lazim, durumun vehametinin farkindayim. Bana yardimci olur musunuz? Bu adama olan düsünsel bagimi nasil koparirim?

Betül Mardin'in hayat hikayesini dinlemeyi seviyorum.Çok güzel örnek alınacak bir hikaye.Tutkusu ile rüzgarı kendi yönüne çevirmeyi bilmiş.Kimisi için şanstır yaşadıkları,ama bence değil küçükken verdiği yeminle yani kararla başlamış kuantum çarkı...

Arkadaslar fal topiginden kopup ben de ara iza katildim. Ben eterik bagi kesmeyi beceremedim sanirim. Rica etsem bana yardimci olur musunuz? Gecmiste biriyle yasadigim seyler konusunda hic yüzlesemedim. Su an farkli hayatlarda farkli sehirlerdeyiz, ben yüzlesemedigim icin bu yillardir icimde büyüyor büyüyor. Aklimdan cikaramiyorum. Tabi bu sirada onunla ilgili oyle tesadufler oluyor ki hayatimda insanlar kirk yil dusunsem aklima gelmez bu senaryo diyor ve hoop yine benim aklimda. Cok zaman gecti silmem lazim, durumun vehametinin farkindayim. Bana yardimci olur musunuz? Bu adama olan düsünsel bagimi nasil koparirim?

Sadece şu dediklerinizden çıkarımlama yapmak isterim.Bence siz kendinizle yüzleşmeniz lazım.Haksız bir durumla karşı karşıya kalmışsınız bence ve bilinçte fazla andığınız için bilinçaltınıza sizin cümleleriniz olarak geçmiş olabilir ve içten içe siz kendinizi suçluyorsunuzdur.O yüzden o kişiyle ne yaşadıysanız ve sizde hissttirdiği duygular üzerine çalışma yapın.Hangi kötü duyguysa o duygular onlara olumlama yapım.Her geçen gün bilinçaltınız size o olumlamalarına uygun hatıralar çıkaracak güzel güzel ve yaşayacaksınız da başka başka.Böylelikle duygularınız yer değiştirecek inşallah.Sonra inanıyorum o kişiye en fazla acıyacaksınız.Bizzat yaşadım :)

Heee bir de diyorsunuz tesadüfler yaşıyorum tabiki yaşayacaksınız bilinçaltınız mıknatıs gibi çalışıyor.Bu da onun kanıtı :)

İyi Haftalar :KK51:

Bugünün olumlaması; "Kalbimden geçenleri rahatlıkla yapacak bolluk ve bereket artık hayatıma geliyor"

Olumlamanız genel olarak çok güzel ve çok anlamlı.Ama size taviyem -cak -cek eki kullanmamanız.Çünkü etkisizleştirdiğini düşünüyorum belirsizlik var çünkü. Önerim
" Kalbimden geçenleri rahatlıkla gerçekleştiren bolluk ve bereket hayatıma sürekli akıyor" diyip şükür hissiyle sonlandırmanız.İçte olacak ki dışarıda da olsun :KK200:

İçimizde neysek dışımızda da o' yuz. Bu bir yasadır.Rabb ne diyor "Ben kulumun zannı üzerineyim" Ve ben biliyorum Rabbim muhteşem bir düzende muhteşem bir denge kurmuş.Şükürler olsun bu dengeye ve bu düzene ; bolluklar bereketi için merhametine ve rahmetine Ya Rahman Ya Rahim Ya Gani Ya Muğni Eş Şekur

"Bu evrende her ne görüyorsan bir yansımadır. Tutsaklık gibi görünüyorsa, bu senin yansıman demektir. Özgürleşme gibi görünüyorsa, yine senin yansımandır. Suda tek bir güneşten yansıyan pek çok güneş gördüğün gibi, aynı şekilde tutsaklık ve özgürleşmeyi de gör. Güneş yükselir ve pek çok havuz vardır … kirli ve temiz, büyük ve küçük, güzel ve çirkin. Tek bir güneş pek çok havuzda yansır. Yansımaları sayan biri pek çok güneş olduğunu düşünür. Yansımalara değil, gerçekliğe bakan biri tek bir güneş görür. Dünyaya bakış tarzın seni yansıtır. "

Osho

Sadece şu dediklerinizden çıkarımlama yapmak isterim.Bence siz kendinizle yüzleşmeniz lazım.Haksız bir durumla karşı karşıya kalmışsınız bence ve bilinçte fazla andığınız için bilinçaltınıza sizin cümleleriniz olarak geçmiş olabilir ve içten içe siz kendinizi suçluyorsunuzdur.O yüzden o kişiyle ne yaşadıysanız ve sizde hissttirdiği duygular üzerine çalışma yapın.Hangi kötü duyguysa o duygular onlara olumlama yapım.Her geçen gün bilinçaltınız size o olumlamalarına uygun hatıralar çıkaracak güzel güzel ve yaşayacaksınız da başka başka.Böylelikle duygularınız yer değiştirecek inşallah.Sonra inanıyorum o kişiye en fazla acıyacaksınız.Bizzat yaşadım :)

Heee bir de diyorsunuz tesadüfler yaşıyorum tabiki yaşayacaksınız bilinçaltınız mıknatıs gibi çalışıyor.Bu da onun kanıtı :)
Oncelikle cok tesekkur ederim, cok guzel tahlil etmissiniz. Gercekten ben de hayatimi degistirmek istiyorum.

Bana bir oneriniz var mi? Mesela kendimle yuzlesmem yaptigim hatalar icin kendimi de onu da affetmem ve yoluma aydinlik devam etmem icin? Ilk 1 ay sunu yapabilirsin bu sana iyi gelir gibi bir oneri? Mesela her sabah Allahtan onunla aramdaki bagi koparmasini istemek gibi? Eterik bagi kesme boyle bir sey galiba, daha once video izlemistim melekleri cagirip bagimizi koparmasini diliyorduk.

Oncelikle cok tesekkur ederim, cok guzel tahlil etmissiniz. Gercekten ben de hayatimi degistirmek istiyorum.

Bana bir oneriniz var mi? Mesela kendimle yuzlesmem yaptigim hatalar icin kendimi de onu da affetmem ve yoluma aydinlik devam etmem icin? Ilk 1 ay sunu yapabilirsin bu sana iyi gelir gibi bir oneri? Mesela her sabah Allahtan onunla aramdaki bagi koparmasini istemek gibi? Eterik bagi kesme boyle bir sey galiba, daha once video izlemistim melekleri cagirip bagimizi koparmasini diliyorduk.

Belki de beni size önerimle Allah aracı kaldı;şimdiden duanızı kabul etmek için :) Bence sadce düşüncelerini olumlamak bile yeterli olacak;zira düşünceler değişirse hayat değişiyor bir insana olan yaklaşımınız mı değişmeyecek.Dediğim gibi siz ne ile suçladıysa ona afeetme çalışması yapın ,varsa ve bulursanız tabi.Ama işe yarayacağını düşündüğünüz şeyleri de yapın tabi olumlu düşünme adına.

Belki de beni size önerimle Allah aracı kaldı;şimdiden duanızı kabul etmek için :) Bence sadce düşüncelerini olumlamak bile yeterli olacak;zira düşünceler değişirse hayat değişiyor bir insana olan yaklaşımınız mı değişmeyecek.Dediğim gibi siz ne ile suçladıysa ona afeetme çalışması yapın ,varsa ve bulursanız tabi.Ama işe yarayacağını düşündüğünüz şeyleri de yapın tabi olumlu düşünme adına.

Tamamdir cok tesekkur ederim : ) Hemen simdi basliyorum dusuncelerimle degismeye, yarin sabaha bile birakmiyorum. Tekrar tesekkur ederim : )

Back
X