- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
Çok güzel yerlerden girmişsiniz şimdi zamanım yok ama inşallah alıntılayarak neden böyle olduğunuzu anlatacam.Ama önce kurban rolünden çıkmanız lazım,bu enerjilerle Sevgilinin gitmesi,ablanızın sözleri gayet normal gözüküyor.Bilinçaltınız bildiğiniz şu durumdan hazlanıyor.Ablanı suçlamaktan vazgeçmelisin içine dönmelisin,ablanın bilinçaltıyla senin bilinçaltı mutlu mesut geçiniyorlar,ona istediğini sunuyor.Ama sen artık ipleri eline almaya karar verir,bilinçaltına artık kendimdeki değeri ışıltıyı görmeyi seçiyorum dersen ve uygularsan.Gör bak o zaman ablan sana ne övgüler yağdırıyor;ablanla ortak DNA lara sahipsiniz.Ablanı enerjilerle o kadar güzel etkileyebilirsin ki.Tecrübeyle sabit yani![]()
tamam bekliyorum.
evet elimden geleni yapıyorum kendi adıma.
ilk iş olarak iletişimimi azalttım ablamla ve kavga ettiğinde uzaklaşıyorum ondan kaynana gibi saatlerce dırdır yapıp insanın iliğini kurutuyor çünkü. inan suçlama yapmıyorum gerçekten en ufak şeyi bile saatlerce hakkında kötü laflarla söylenebiliyor evin içinde, kapımın önünden geçerken bile beddualar ediyor vs o derece berbat bi insan. bu aralar yapamıyor çünkü annemlerle aramız iyi artık.
bu halim onun da hoşuna gidiyor biliyorum çünkü o da benim sefilliğimden kendini yüksek hissederek egosunu besliyor, o yüzden en ufak bir değişim görse bende (mesela düzenli ders çalıştığım dönemlerde) huzurumu bozmak için abuk şeyler yaptı hep.
ablamı düzeltmekten vazgeçtim ben artık, başka bir konuda yazmıştım her konuda ona danışman gibi yardımcı oldum ama o beni sırtımdan bıçakladı artık kardeş bağım yok sevgim yok.
psikiyatrım bile ablamın beni kıskandığı sonucunu çıkardı ve söyledi öyle olunca ben de artık kendimi suçlamaktan vazgeçtim.