Çok geçmiş olsun canım.Mezuniyet törenine benim düğünüm gibi o kadar çok anlam yüklemişsin ki canım herşey kusursuz olsun istemişsin.Belki de yaşadığın en küçük aksilik gözünde devleşti. Veeeee ardı arkası gelmedi,olabilecek en kötü şey oldu yine senin gözünde en kötü tabi.Bak ben de sana düğünümden örnek vereyim.Benim saçlar süper şekil alır,asla da bozulmaz kolay kolay,Yani düğünüm haricinde :) Saçlarım maşalıydı ve açıktı düğünümde salona girmeden saçlarımın maşası açıldı.Ne kuaförle ne de başka bir şeyle ilgili tamamen yüklediğim enerjilerle ilgiliydi.İçinde başka anlamlarda vardı çünkü.Neyseki düğün anında amaaaan deyip hiç önemsemedim,ama sonrasında baya bir takıldım nasıl olur ya diye diye, taaa 7sene önce bu olay tabi.Ama artık durumu idrak ettiğim için önemsizleşti,o zaman öyle olması gerekiyormuş deyip geçiyorum,Aksi halde düğünümü saçımın enerjisiyle özdeştirip harika bir olayı,çok keyifli günümü sonradan sonraya kötü hatırlayacam.O yüzden sana tavsiyem, diploma törenindeki sahneyi esas alman.Diğeri yine senin anlam yüklemen,farzet ki içinden geldi ve tekrar kulise çıkmak istemedin bu kadar yeter dedin.O zaman bu kötü hislere sahip olmayacaktın değil mi? O değil de, kötü hislerinin enerjilerinin hayatının başka seferlerinde yine ortaya çıkabilme potansiyelini arttırmış olursun tekrar tekrar hatırlayarak.O yüzden nötr le ,hatta gurur duygunla eşleştir,mezun oldun ve ailen seninle gurur duyuyorlardı o an.Bu kadar yani,başka da bir hisse ihtiyacın yok