Bu işin sırrı ne abd de ne mars ta işin sırrı sadece siz de.Eğer siz açık değilseniz ilahı gelse evet hiçbir şeye yapamaz,zorlamak da çok saçma zaten.Kişi hazır olduğunuda tek bir söz bile yeter.Akışta olmanız lazım.İlla ben açık olmak,kabul etmek istiyorum diyorsanız önce kendinizi ikna etmeniz lazım.Olumlu düşünceyle ilgili bir sürü kitap okuyarak yazı okuyarak başlayın mesela.Kendinize dayanak oluşturun.Sonra zaten yeni kalıplar oluşacak,iyimser olacaksınız.Çok fazla iddialı konuşmaktan vazgeçersiniz,olabilir neden olmasın seviyesine gelirsiniz en azından.
Değişim hissi içinizde coşku,keyif neşe uyandırması lazım.Onu canı gönülden istemek lazım bir de.Sanki hastalığı tedavi eder gibi bilinçaltı kalıbını değiştirme mantığı olmaz yani.Kendinizi kabul etmiyorsunuz,değer vermiyorsunuz, sevmiyorsunuz demek zaten.Önce kendinizi sevmeye başlayın mesela.Olumlamalar yapın mesela,Kanıtlar filan oluşturun.Belki işiniz kolaylaşır.Yani ben şimdi şunu anlamadım.Bu kadar güzel deneyimlerle,bu kadar güzel enerji dolu bir foruma gelip ben yaptım,kimlerle çalıştım olmuyor çok zor demek ???Şu forumdaki en olumsuz yorumdu,şok oldum açıkcası.Neyse umarım isstediğinizi alırsınız ama önce ne aradığınızı belirleyin nacizane.