Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Pozitif düşünceler gönderen insanlar, dünyayı kendi etrafında pozitif olacak şekilde aktifleştirirler ve pozitif yaşamı kendilerine çekerler"
Orjinalinden çevirerek yazdım,umarım aktarabilmişimdir : )
Beni benden alan bir söz daha;
"Arama,araştırma,çalma kapıyı sadece rahatla.Rahatlarsan gelir,rahatlarsan ordadır.Rahatlarsan eğer onunla titreşirsin"Osho
İstediğimiz herşey zaten bize aittir,ama salıvermek lazım rahat bırakmak lazım :)
Rahat birakabileydim iyiydiBu isin esprisi. Yazdiginiz seyleri zihnime alip, uyguluyorum. Hatta yazacagim defterime.
Dunyanin diger ucuna oncelikle tesekkurlerimi sonra da sevgilerimi gonderiyorum. Soyle hissettirdiniz bana: Derdimi anlattim, dunyanin diger ucundakibuttrfly hicbir cikari olmadan ya da karsilik beklemeden derman olmak icin yazilar yazdi. Sukretmek icin bir sebep daha. Bugun beni cokca gulumsettiniz. Insallah siz de coook guzel haberler alirsiniz tez zamanda
![]()
Cok hosuma gittiHava mükemmel,harika bir işim var,çocuklarım ve eşim sağlıklı,maddi durumum her gün daha da iyiye gidiyor,birazdan enfes yemekler yiyeceğim.allah beni seviyor ve kayırıyor,yaşam bana hep şans ve güzellik getiriyor.
Geçmişte ne olduysa tam da olması gerektiği gibi olmuş,"şimdi"olanlar yanı düşüncelerin de geleceğimi ışıl ışıl aydınlatıyor...
Ben çok şanslıyım,bana aşık bir eşim ve iki dünya güzeli bebem var.
Allah isteyen herkeseeee benim eşimden daha aşık bir eş,benim işimden daha kazançlı bir iş,benim çocuklarımdan daha da güzel evlatlar versin...
Kendine bayilmak :) kulaga cok guzel geliyor..."Enerji enerji enerji - "kendinize bayildiginizda dilekleriniz gerceklesir"- Abraham
Kendinizle ilgili iyi hissettiginizde enerjiniz pozitif titresir.
Enerjiniz pozitif titresirken kendinize pozitif seyler cekersiniz.
Eger istediginiz esin, ihtiyaciniz olan paranin, tatminkar bir isin, yeni bir evin,
istediginiz arabanin, mukemmel bir sagligin, tum bu tip isteklerinizin
veya herhangi birinin size gelmesini istiyorsaniz pozitif titresime gecmeniz ZORUNLUDUR.
Bunun anlami da kendinize bayilmanizdir! !
Eger kendinizi sevmezseniz, yuzunuz maviye donene kadar isteseniz de, istedikleriniz deneyiminize gelemez. "
Her şeyin başı kendini sevmek,kendimizi seversek istediğimizi ona layık görür ve kapıları aralarız :) En önemlisi titreşimimiz güzelleşir,pozitifleşiriz.Bizi daha önceden üzen şey umrumuzda bile olmaz artık.Titreşimimize uygun insanlar,olaylar daha çok dikkatimizi çeker ve kendimizi ona yönlendiririz.Hele bir de bunu bilinçli yaparsak enerjimiz düşmeye başlasa bile kendimizi severek tekrar yükseltiriz.Şunu da söyleyeyim kendini sevmek demek egodan gelen boş bir kendini beğenmişlik değildir.Egodan gelen beğenmişlikde kendinden başkasını sevmez sevemez.Başkasını beğenmez,sürekli eleştiri halindedir,başkası ile zoru vardır.Kendimizi seversek başkasına verecek çok sevgimiz olur,kendimizden ayırt etmeyiz onları.Onların başarıları,mutlulukları bizi mutlu eder sanki biz yaşamışcasına.
"Enerji enerji enerji - "kendinize bayildiginizda dilekleriniz gerceklesir"- Abraham
Kendinizle ilgili iyi hissettiginizde enerjiniz pozitif titresir.
Enerjiniz pozitif titresirken kendinize pozitif seyler cekersiniz.
Eger istediginiz esin, ihtiyaciniz olan paranin, tatminkar bir isin, yeni bir evin,
istediginiz arabanin, mukemmel bir sagligin, tum bu tip isteklerinizin
veya herhangi birinin size gelmesini istiyorsaniz pozitif titresime gecmeniz ZORUNLUDUR.
Bunun anlami da kendinize bayilmanizdir! !
Eger kendinizi sevmezseniz, yuzunuz maviye donene kadar isteseniz de, istedikleriniz deneyiminize gelemez. "
Her şeyin başı kendini sevmek,kendimizi seversek istediğimizi ona layık görür ve kapıları aralarız :) En önemlisi titreşimimiz güzelleşir,pozitifleşiriz.Bizi daha önceden üzen şey umrumuzda bile olmaz artık.Titreşimimize uygun insanlar,olaylar daha çok dikkatimizi çeker ve kendimizi ona yönlendiririz.Hele bir de bunu bilinçli yaparsak enerjimiz düşmeye başlasa bile kendimizi severek tekrar yükseltiriz.Şunu da söyleyeyim kendini sevmek demek egodan gelen boş bir kendini beğenmişlik değildir.Egodan gelen beğenmişlikde kendinden başkasını sevmez sevemez.Başkasını beğenmez,sürekli eleştiri halindedir,başkası ile zoru vardır.Kendimizi seversek başkasına verecek çok sevgimiz olur,kendimizden ayırt etmeyiz onları.Onların başarıları,mutlulukları bizi mutlu eder sanki biz yaşamışcasına.
Cok guzel dilekler. Ciktisini alip asmak lazim aynanin karsisina :)HİTİT DUASI
"Tanrım,
Beni yavaşlat,
Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir...
Zamanın sonsuzluğunu göstererek bu telâşlı hızımı dengele...
Günün karmaşası içinde bana sonsuza kadar yaşayacak tepelerin sükûnetini ver .
Sinirlerim ve kaşlarımdaki gerginliği,
belleğimde yaşayan akarsuların melodisiyle yıka, götür.
Uykunun o büyüleyici ve iyileştirici gücünü duymama yardımcı ol...
Anlık güzellikleri yaşayabilme sanatını öğret;
Bir çiçeğe bakmak için yavaşlamayı,
güzel bir köpek ya da kediyi okşamak için durmayı,
güzel bir kitaptan birkaç satır okumayı,
balık avlayabilmeyi, hülyalara dalabilmeyi öğret...
Her gün bana kaplumbağa ve tavşanın masalını hatırlat.
Hatırlat ki yarışı her zaman hızlı koşanın bitirmediğini,
yaşamda hızı arttırmaktan çok daha önemli şeyler olduğunu bileyim...
Heybetli meşe ağacının dallarından yukarıya doğru bakmamı sağla.
Bakıp göreyim ki, onun böyle güçlü ve büyük olması yavaş ve iyi
büyümesine bağlıdır...
Beni yavaşlat Tanrım ve köklerimi yaşam toprağının kalıcı
değerlerine doğru göndermeme yardım et.
Yardım et ki, kaderimin yıldızlarına doğru daha olgun ve daha
sağlıklı olarak yükseleyim.
Ve hepsinden önemlisi...
Tanrım,
Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET,
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR,
İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ve HİKMET ver.
Her gece yatmadan önce böyle dua ederim bende.
Herkese günaydınlar,
Güzel bir hafta diliyorum, sayfamız canlandı tekrar şükürler olsun. Burda olmak bile enerjimi yükseltiyor, harika paylaşımlar. Herkese ve özellikle de butterfly a yürekten teşekkürler. Rabbim kimin ne derdi sıkıntısı varsa gidersin inşallah, bugünümüze de milyonlarca kez şükürler olsun.
Günaydın, herkese musmutlu haftalar diliyorum
Bir zamanlar burayı deli gibi okurdum, hayatımın en kötü günlerinde burada yazılanlar bana o kadar çok destek olmuştu ki, terapi gibiydi, okudukça rahatlıyordum:)))
Birkaç ay sonra ilk olumlamamı yapmıştım ve benim için küçük ama önemli bir sonuç almıştım, çok mutlu olmuştum ne yalan söyleyeyim:))daha sonra noldu bilemiyorum istesem de olumlama yapamadım, hep başlayıp yarım bıraktım...
İlk olumlamamdan sonra bu konuyla ilgili kitaplar aldım, 1 tanesinden çok memnun kaldım, şimdi tekrardan olumlamaya başlamak istiyorum, hayatımda hala o kötü zamanlarımın etkisi var, geçmişimini sorgulamayı bırakmak, mutlu ve huzurlu günlere adım atmak istiyorum, olumlamaların gücüne inanıyorum..
Burayı yine takipteyim, iyi ki varsınız![]()
Ben de sizin gibiyim:) en basindan basladim okumaya. 2 yil kadar gecikmisim
Burada olan pozitif enerjiyi aliyorum. Bana cok iyi geliyor. 5 temmuzda ilk olumlamama basladim. Sonucunu alacagima inaniyorum. Dusunce seklimi degistirmeye basladim. Olaylara bakis acimi. Tabi kolay olmayabiliyor. Sonucta yillardir yaptigim bir seyi degistirmeye calisiyorum.
Imajinasyonu yapabiliyor muyum bilmiyorum :)
Dun bilincaltinin gucu kitabini okumaya basladim. Daha dogrusu kitabi inceledim
Burada birbirimizden aldigimiz enerjiyle cok mutlu oldugumuzu, olacagimizi biliyorum.
Günaydın, herkese musmutlu haftalar diliyorum
Bir zamanlar burayı deli gibi okurdum, hayatımın en kötü günlerinde burada yazılanlar bana o kadar çok destek olmuştu ki, terapi gibiydi, okudukça rahatlıyordum:)))
Birkaç ay sonra ilk olumlamamı yapmıştım ve benim için küçük ama önemli bir sonuç almıştım, çok mutlu olmuştum ne yalan söyleyeyim:))daha sonra noldu bilemiyorum istesem de olumlama yapamadım, hep başlayıp yarım bıraktım...
İlk olumlamamdan sonra bu konuyla ilgili kitaplar aldım, 1 tanesinden çok memnun kaldım, şimdi tekrardan olumlamaya başlamak istiyorum, hayatımda hala o kötü zamanlarımın etkisi var, geçmişimini sorgulamayı bırakmak, mutlu ve huzurlu günlere adım atmak istiyorum, olumlamaların gücüne inanıyorum..
Burayı yine takipteyim, iyi ki varsınız![]()
Ben de sizin gibiyim:) en basindan basladim okumaya. 2 yil kadar gecikmisim
Burada olan pozitif enerjiyi aliyorum. Bana cok iyi geliyor. 5 temmuzda ilk olumlamama basladim. Sonucunu alacagima inaniyorum. Dusunce seklimi degistirmeye basladim. Olaylara bakis acimi. Tabi kolay olmayabiliyor. Sonucta yillardir yaptigim bir seyi degistirmeye calisiyorum.
Imajinasyonu yapabiliyor muyum bilmiyorum :)
Dun bilincaltinin gucu kitabini okumaya basladim. Daha dogrusu kitabi inceledim
Burada birbirimizden aldigimiz enerjiyle cok mutlu oldugumuzu, olacagimizi biliyorum.
kızlarr bişey demek istiyorum
forumda mesajları yenilediğimde hep bi derdim var köşesindeki yazılar çıkıyor karşıma
başlıklar ise aynen şöyle: ''çok kötüyüm'',''bunalımdayım'' ,''çok yalnızım ''.... cidden artık okumuyorum ya,içim şişiyor baktıkça
Darisi basima :)Ben artık bdv ye hiç girmiyorum...Enerjimi aşşagıya çekiyor bazı konular. Bakmıyorum o yüzden... Tv de izlemiyorum, magazin proglarınıda, benim stilimi hergün izlerdim mesela ayyy ne fena bir programmış negatif..izlemiyorum onuda..ekşi sözluk okurdum onada bakmıyorum artık..cok art niyetli yazılar cok orda..enerji kaybı resmen..facebook da yok artık..bana ne insanların yaşamından herkes birbirinin gözüne birşeyler sokmaya çalışıyor orada da...
Artı...kim ne yapmış, kim ne giymiş, kim nasıl davranmış hiç umrumda da degil...insanları artık eleştirmiyorum...etrafımdakiler için diyorum bunu...
tamamen kendime döndüm içime...you tube işime yarayacak videolar arayıp onları seyrediyorum. internet radyoyu açıp yabancı müzik dinliyorum. dinlerken hayaller kuruyorum. bir de burda sizinle takılıyorum :)
Arındım ve kendimi mutlu hissediyorum artık.
olumlamalarım bitti cnm :)Ben de bu topigi bulmadan once orayi okuyordum. Baska seyler ararken burayi buldum. Iyi ki bulmusum. Resmen yazilari okudukca mutlu oluyorum. Aklima istemedigim seyler gelince uzaklastiriyorum. Cok faydasi oldu bana.
Allah sizden razi olsun :) Her istediginiz hayirlisiyla olsun :)
Bu arada daha o zamanki olumlamalariniz bitmedi. Sonuclarini merak ediyorum:)