• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

haa okumanız bitmedi :KK70: ben benim olumalarım bitmedi sandım :KK70: ayy pardon yorgunluktan..evet kuzum aldım :) ne düşünürsen ne istersen onu yaşıyorsun :) bizzat yaşadım bunları..
Vallahi kahkaha attim:KK70:
Allah da sizi guldursun:KK200:
Kelimelerimi dogru secmeye calisiyorum. Nasil desem. Ben biraz zihnimle savas halindeyim:) burda yazanlari uyguluyorum. Kitabi okuyorum. Insallah benim icin de guzel sonuclar olacak :)

Ben de bu topigi bulmadan once orayi okuyordum. Baska seyler ararken burayi buldum. Iyi ki bulmusum. Resmen yazilari okudukca mutlu oluyorum. Aklima istemedigim seyler gelince uzaklastiriyorum. Cok faydasi oldu bana.
Allah sizden razi olsun :) Her istediginiz hayirlisiyla olsun :)

Bu arada daha o zamanki olumlamalariniz bitmedi. Sonuclarini merak ediyorum:)

Olumlamayı yapıp bittikten sonra oldumu olmadı mı kontrol etmek yok canım.Evren direk demek hesap mı tutuyorsun moduna giriyor bereketi kaçıyor,iyilik gibi düşüneceksin enerji oluşsun ve bırak,unut yani.Ulaşması gereken yere ulaştı çoktan oldu yani.Ama şuna örnek vereyim,hayatıma giren pozitif dediğim çok değerli dediğim insanları çekiyorum demiştim.İnanır mısınız hayatıma o kadar güzel insanlar girdiki beni havaya uçurdular varlıklarıyla :KK200::halay: Bir de olumlamalar,imajinasyon gerçekleştiğinde o hissin duygusu daha başka oluyor biliyor musunuz.Sanki sonsuzdaymış hissi,elinizden kayıp gidecek gibi değil bir korku yok saflık içinde.Çünkü gerçekleşmesi için yaptığımız imajinasyondaki his öyle.Saf sonsuz içten sıcacık :) İşte sır burda,an da sonsuzda:KK36:

Olumlamayı yapıp bittikten sonra oldumu olmadı mı kontrol etmek yok canım.Evren direk demek hesap mı tutuyorsun moduna giriyor bereketi kaçıyor,iyilik gibi düşüneceksin enerji oluşsun ve bırak,unut yani.Ulaşması gereken yere ulaştı çoktan oldu yani.Ama şuna örnek vereyim,hayatıma giren pozitif dediğim çok değerli dediğim insanları çekiyorum demiştim.İnanır mısınız hayatıma o kadar güzel insanlar girdiki beni havaya uçurdular varlıklarıyla :KK200::halay: Bir de olumlamalar,imajinasyon gerçekleştiğinde o hissin duygusu daha başka oluyor biliyor musunuz.Sanki sonsuzdaymış hissi,elinizden kayıp gidecek gibi değil bir korku yok saflık içinde.Çünkü gerçekleşmesi için yaptığımız imajinasyondaki his öyle.Saf sonsuz içten sıcacık :) İşte sır burda,an da sonsuzda:KK36:

Bir bilgi daha...Tesekkur ederim.
Ögreniyorum ben de:)
Bazi hayallerim gerceklestikten sonra hayallerim olduklari aklima geliyor. Yani yasiyorum. Sonra aaa bu benim hayalimdi diyorum:)))
Demek hayal et gokyuzune birak diyoruz:)
Tamamdir.

Bir mesajinizda gordum buttrfly buttrfly zihin bosaltmasini nasil yapiyirsunuz?

Ay kuzummm beni tanıyan birinin de -hele de senin gibi tahlil yeteneği iyi olan-böyle alenen tasdiklemesi çok hoşuma gitti :KK66:
Eziklik hiç yakıştırmam kendime,ben sürünsem de kuyruğum dik gezerim,çok güçlüyümdür,hem ruhen hem de bedenen bu arada anladım ben seni. İşte biraz da bu yüzden şımarıklık mı ediyorum diyorum ya,herşeyim var daha ne diyorum anladın sen :KK66:
Takdir ettim sizi:)) onceki mesajinizda da cok guzel anlatmissiniz.

Bazi hayallerim gerceklestikten sonra hayallerim olduklari aklima geliyor. Yani yasiyorum. Sonra aaa bu benim hayalimdi diyorum:)))
Tamamdir.

Bak ben birazdan zihnimi boşaltacam aynen şöyle.Önce uzanacağım, penceremden görünen ağaçlara bakarak Rabbim ne güzel yaratmışsın diyerek sanatına iltifat edecem :) Sadece zihninizdeki güzel manzaraya bile yapabilirsiniz.O huzur ve güvenle,gözlerimi kapatacağım havası alınmış balon gibi düşüneceğim bedenimi yere yapışmış gibi :) O dümdüz his inanılmaz rahatlatıcı ferah : )))) Sonra başlayırım mor küre ritüeline.Negatif enerjiler dışarı,pozitif güzel enerjiler içeri.Ve sonra tabiki imajinasyonlarım,olumlamalarımı içine serpiştirerek.Ayaklarımın yerden kesilme hissi ü,coşku huzur.mutluluk,yoğun şükran duygusuyla,şimdiden kabul olduğu için binlerce şükür diyerek gözümü açıyorum :)

Tamamdir.

Çok haklısın canım benim bazen hayalimizi öylesine içten yaşarız ama farkında bile olmayız.Daha sonra aklımıza gelir ben hayalimi yaşıyorum yaaa deriz :) Bazı insanlarda -eşim de dahil buna bazen-çok istediği bir şey gerçek olduğunda çok sevinmesini filan beklersiniz o da çok önemsiz bir şey gibi hıı evet der önemsiz bir şey gibi,düşük enerjiyle : ))) Yani demek istediğim kimisi hayalini yaşar ama farketmez bile,kıymetini de bilmez o an ın.Halbuki o anlar şükür ister,çoğalmak ister.Değer görmezse o enerji nötr e geçer nacizane. Bir de bende şu oluyor; mesela hoşlanmadığım biri bile olsa eğer güzel bir şey yaşıyorsa içten takdir eder,imrenirim.Ne güzel maşallah derim.Sonra bir bakarım aynısını hatta daha güzelini ben yaşıyorum,bu da çok önemli daha önce bahsetmişimdir : )

Bugun oyle ilginc bisey oldu ki...:)
Bundan sanirim 13 yil once ailece kullandigimiz bir sac kremi ve sampuan vardi ipekin badem sutlusu :)
Dun bulasiklari dizerken nedense o sac kremi sampuani animsadim
O kokuyu...cocuklugumun kokusudur yani...
Bugun bingo! Annem geldi ve elinde ipek sampuan :KK57: ama ben sokun dibindeyim tabi:ıslık:

Bir blogtan aldım. Sahibi de yaında yazar diye düşünüyorum.

Hayat karmaşık değil.
  1. Siz ve evren yalnızsınız. Evren sizin lambadaki cininiz ve söyleyeceklerinizi yapmak için, karar vermenizi bekliyor.
  2. Hayatı zorlarsanız, o da sizi zorlar.
  3. Olmasını istediğiniz bir şey varsa, oldu sayın.
  4. ‘Ye kürküm ye’, ‘Para parayı çeker’, ‘Ne ekersen onu biçersin’, lafları boşuna söylenmemiştir. Evrende her zaman benzer benzeri çeker. Mutlu hissediyorsanız, daha fazla mutluluğu; mutsuz hissediyorsanız, daha fazla mutsuzluğu çekersiniz.
  5. Yoksul olduğunuzu düşünüyorsanız, hiçbir zaman zengin olamayacaksınız demektir.
  6. Mutlu olmak istiyorsanız, şu an çok mutlu olduğunuzu hissedin. Öyle değilse bile.
  7. Para istiyorsanız, çok paranız olduğunu düşünün, kendinizi çok zengin hissedin ve bu kadar çok parayla yapacaklarınızı planlayın.
  8. Hislerinizi ve düşüncelerinizi kontrol etmeyi öğrenin. Hisleriniz sizi değil, siz hislerinizi kontrol edin. Mutsuz hissetmeye başladığınız an, fark edin ve hemen güzel bir şeye yöneltin düşüncelerinizi ve tekrar iyi hissedin.
  9. Siz hayatınızın merkezindeki mıknatıssınız, bunu hiç unutmayın. Benzerlerini çeken bir mıknatıs. Hayatınızda, olmasını istediğiniz şeylere benzer durumlar yaratın.
  10. Olmak istediğiniz kimliğe bürünün. Unutmayın, evren sizin o an gerçekten öyle mi olduğunuzu yoksa öyleymiş gibi mi yaptığınızı bilmez. Evren sizin o an yaydığınız enerjiyi bilir ve benzer enerji alanlarını size getirir.
  11. Kocaman bir ev istiyorsanız mesela, kendinizi o evin içinde hayal edebilmelisiniz.
  12. İmgeleme yeteneğinizi geliştirin. İstediğiniz durum olmuş gibi düşünüp, sonrasında yaptıklarınızı imgeleyin.
  13. Tüm bu yazılanların gerçek olduğuna inanın. İnanın ya da inanmayın, evren size şu an inandığınızı verecek. Hadi canım olur mu öyle şey diyorsanız, evren size olmaz diyecektir.
  14. Olmasını istediğiniz şeyi gelecekte olacakmış gibi hayal etmeyin. Şu an olmuş gibi hayal edin. Siz sonrasına bakın. -ecek / -acak ekiyle oluşturulan düşüncelerin geri dönüşü sürekli geleceğe aktarılır, bunu bilin.
  15. Hastaysanız ve iyileşmek istiyorsanız, iyileşeceğim demeyin, iyileşmek için de uğraşmayın. Sağlıklı olduğunuzu düşünün, söyleyin, sürekli ne kadar sağlıklı olduğunuzu söyleyin.
  16. Varlığınızı paylaşın. Paylaşmak, evrene bolluk mesajı gönderir ve evren bollukla karşılık verir.
  17. Sahip olduğunuz şeyler için teşekkür edin, şükredin, şükran, memnuniyettir ve memnuniyet getirir.
  18. Unutmayın, geleceğiniz, şimdi hissettiklerinizin kusursuz bir yansımasıdır. Yolunuzun doğruluğunu anlamak için hislerinizden yararlanın. İyi hissediyorsanız, doğru yoldasınız demektir. Kötü hissediyorsanız, korkuyorsanız, endişeleriniz varsa, başka bir yöne yönelin.
  19. Çekim Yasasını öğrenin. Evrendeki her şeyin temelinde kuantum fiziği vardır. Kuantum fizikçilerinin sözlerini okuyup anlayın.
  20. Çekim Yasası siz bilseniz de bilmeseniz de, uygulasanız da uygulamasanız da, inansanız da inanmasanız da çalışıyor.
  21. Bundan sonra ne olacağına siz karar verin.
  22. Hiçbir şeyin hemen başarılamayacağı gerçek ama hislerinizi kontrol etmeyi öğrenip, imgeleme yeteneğinizi geliştirdiğinizde hayatınızı değiştireceksiniz, bunu bilin.
  23. Bu yazıyı buraya kadar okuduysanız, hayatınız değişti bilin.
SAYGILAR! BİR DOST
Alıntı
http://www.terstenglob.com/wp-content/uploads/2015/10/2015-10-07-2B00.20.37.png

Harika:KK200:

Kizlar gunaydin, herkese sahane haftalar diliyorum.
Benim sizin ufacik yardimlariniza ihtiyacim var :) dun bi anda hislenerek ozledigim bi insana mesaj attim. Icimden cok geldi gurur onur bisey dusunmeden yazdim. Sonrasinda da hatta neden yazdm ki sesini duymaliyim diye aradim. Gordu mesajlari aramami, ses yok, yanit yok. Haliyle icim cok skldi ve o enerjimi atamadigim icn bi anda vesveseler sardi, hayatinda baskasi var dusunceleri.. Bu dundendir aklimdan cikmadigi icn biraz buruk uyandim ve yarim enerjimle olumlama calismami henuz yapamadim. Bu skntinin 'baskasi var kesin' gibi bana faydasi olmayacak kotu dusuncelerin, bi cikis yolu icn bildiginiz dua, esma var mi? Ya da olumlamalarimi ne sekilde yapmaliyim bugn?

Diger konulara yazmak istemedm, cunku ben pozitif seylerle donatmak istyorum etrafimi. Ic skntilari, enerji dusuklugu ve moral bozucu olaylar hepimizin hayatnda olabilir. Mucizeler gibi bunlar da gercek.Nasil korunmali ya da bas etmeliyiz bunun tavsyesini sizlerden almak isterim. Simdiden tesekkurler.

Ben de bu durumdayim sanirim.
Aklima geliyor sonra hemen uzaklastiriyorum baskasi oldugu fikrini :)
Hatta olumlamama evlenecegim insan diye basladim. Yani cumlelerim evlenecegim insan ama dusuncemde ve imajinasyonlarim da o var. Sanirim bir yerde yanlis yapiyorum.
Icimde bitmemis birisi. Daha dogrusu takinti olmus. Eee ne yapcam ben. Evrene ne gonderecegim:KK70:

Bugun oyle ilginc bisey oldu ki...:)
Bundan sanirim 13 yil once ailece kullandigimiz bir sac kremi ve sampuan vardi ipekin badem sutlusu :)
Dun bulasiklari dizerken nedense o sac kremi sampuani animsadim
O kokuyu...cocuklugumun kokusudur yani...
Bugun bingo! Annem geldi ve elinde ipek sampuan :KK57: ama ben sokun dibindeyim tabi:ıslık:

Yaşadığımız dönemin bilinç yükselişinde kokuların önemli faktör olduğunu düşünüyorum.Yaklaşık iki ay önce hiç hatırlamadığım bir anım bir koku ile daha o an yaşıyormuş gibi gözümün önüne geldi.O an arkadaşımla çok derin telepatiye girdiğime eminim : )))) O yüzden bence sizin bu inanılmaz olayınız,anneni hissettin kokuyla :)

Ben de bu durumdayim sanirim.
Aklima geliyor sonra hemen uzaklastiriyorum baskasi oldugu fikrini :)
Hatta olumlamama evlenecegim insan diye basladim. Yani cumlelerim evlenecegim insan ama dusuncemde ve imajinasyonlarim da o var. Sanirim bir yerde yanlis yapiyorum.
Icimde bitmemis birisi. Daha dogrusu takinti olmus. Eee ne yapcam ben. Evrene ne gonderecegim:KK70:

Ben tesadüf olduğunu düşünmüyorum canım,şu an ruh halinle ruh eşin o kişi demek ki.Ama tabi isteklerine şekil verirsen değişebilir de : ))))

Kendime bayiliyorum
Kendimi cok seviyorum.
Enerji doluyum.
Ask doluyum.
Seviyor ve seviliyorum.
Canim kendim, bayiliyorum sana,fistik gibisin.
10 numara, 5 yildiz insan gibi insansin..

Biz bir harikayız evet hem de her halimizle,neysek kendimize onu çeken harika mıknatısısız ❤️

Ben tesadüf olduğunu düşünmüyorum canım,şu an ruh halinle ruh eşin o kişi demek ki.Ama tabi isteklerine şekil verirsen değişebilir de : ))))

Sekil verme nasil olacak? Onun disinda baska birini tum ayrintilariyla hayal ederek mi? Aslinda onun olmasini da isterim:) falan filan iste :)))

Duygusal Hayatımızın Çöpünü Boşaltalım,

İşinize yarayan ne varsa bilgisayarınızda saklar; işe yaramayan, güncelliğini yitirmiş ne varsa bu kutuya atarsınız. Olmazsa, geri dönüşüm kutusunu da boşaltır, tüm işe yaramaz şeyleri bir defada uzay boşluğuna gönderiverir, bir daha yüzünü bile görmezsiniz.

Peki, yaşanmış, bitmiş, güncelliğini kaybetmiş, artık üzerinizde hiçbir etkisi kalmamış ya da sadece olumsuz tortularını taşıdığınız duygularınızdan ne haber?

Yaşadığınız anda bile hoşlanmadığınıza karar verdiğiniz anılar… Eski aşklarınızı ne yaptınız mesela? Yoksa yaşanıp bittikten, üzülüp bunalıp stresini çektikten sonra onları ahde vefa olsun diye kaldırıp beyninizin en kıymetli yerindeki duygusal çöplüğünüze mi attınız? Attınız, buraya kadar güzel. Acaba onlar şimdi o çöplükte, canınız ne zaman sıkılmak ve kendinize bunalım yaratmak isterse çıkarıp çıkarıp kullanılmak üzere emre amade mi bekliyor?

Sizi Üzen Duyguları Artık Yanınızda Taşımayın!

Bazen şöyle bir cümle söylendiğini duyarım da, kanım mı donsun, kahkahalarla güleyim mi şaşırır kalırım. Mesela kimi arkadaşlar der ki; “Ben eski aşklarımın hiçbirini unutmadım, yaşadığım ne varsa anılarımda, aklımda.”

Aferin. Bu kadar vefalı olduğunuz için kendinizi tebrik edebilirsiniz; bir de tenekeden madalya takın bari! Zihninizde kaç tane yaşanıp bitmiş aşk, yaşanmış ama kötü bitmiş ilişki, ne bileyim kazık atmış, sizi üzmüş arkadaşlarınızla ilgili anılar, kısaca canınızı sıkıp sizi üzebilecek ne varsa sakın bir yere göndermeyin. Ömrünüzün sonuna dek beraber yaşayın!

İnkar edemem; aşk güzel bir duygudur. Bizi mutluluktan bebekler gibi zıplatır, kış ortasında bahar yaşatır, mutlu olmamızı sağlar. Vefa da güzeldir. Yaşanılmış olayları, insanları, ilişkileri, aşkları unutmamak gerekir. Peki ama biz? Kendimize olan vefa borcumuz? Kendimize karşı yerine getirmemiz gereken görevlerimiz ve sorumluluklarımız?

İçimizdeki duygu çöplüğü bana göre gerçek bir bomba gibidir. Nasıl ki bir çöp bidonu, içine tehlikeli maddeler atıldıkça sessiz sakin şişer, dolduğunda da patlar; içimizde taşıdığımız ve hoşlanmadığımız ne varsa doldurduğumuz ‘Duygu Çöplüğü’ de işte böyle tehlikeli bir bölgedir.

Aşk güzeldir elbet. Doğar, büyür, yaşar. Ama unutmamak lazımdır ki bir gün mutlaka biter. Doğası gereği bitmek zorundadır. Tarihe mal olmuş ünlü aşklara baktığınızda göreceksiniz ki, ya kadın ölmüştür, ya erkek… Aşkları da araya ölüm engeli girip bitmeye fırsat bulamadığından, tarihe mal olmuştur. Son aşama hep bitiştir; bu kaçınılmaz. Bitişlerden sonra da zavallı ruhumuzda iyiler yanında kötü olayları da mı tutacağız? Bize kendimizi kötü hissettiren olayları zihnimizde, duygu çöplüğümüzde neden barındıralım?

Zihnimizi Çöplerinden Kurtarma Aşamaları

Gelin isterseniz bugün beynimizin “Duygu Çöplüğü” bölümünde bir tarama çalışması yapalım. Bizi üzen, bunaltan, mutsuz eden, süründüren ne varsa onları aklımızdan çıkarıp uzayın boşluklarına bir daha buluşmamak üzere gönderelim. Bunu başarmak için de şu sıralamayı takip edelim:

Öncelikle evimizin içinde kendimize sakin bir yer bulalım. Mekan seçimi size ait olup ses ve gürültüden etkilenmeyeceğiniz, rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer olması gerekmektedir.

Terapimizi yapacağımız mekanın renkleri ise rahatlatıcı, pastel renklerden seçilmiş olmalı. Renk seçim imkanımız yok ise, hiç olmazsa oturduğumuz yere yeşil, mavi, pembe, sarı gibi renklerin pastel tonlarından oluşmuş veya bu da bulunamıyorsa beyaz bir örtü örtmek yeterli olacaktır.

Mekan seçimini yaptıktan sonra yanımıza bir adet kalem ve bol miktarda küçük kağıt (hatırlatma kağıtları boyutunda olması yeterli), bir adet kutu, bir de kulaklıkla hareketli bir müzik dinlememize imkan verecek herhangi bir alet alarak, yalnız kalabileceğimiz ve rahatsız edilmeyeceğimizden emin olduğumuz anda mekanımıza çekilelim.

Rahatça oturabileceğimiz bir pozisyonda yerimize yerleşip kendi içimize dönerek duygu çöplüğümüzde tarama yapmaya başlayalım. Bu taramayı yaptıkça aklımıza gelen her olay bir diğerini çağıracak, birbiri ardına kötü anılarımız yavaş yavaş sıraya dizilmeye başlayacak.

Her bir kağıdın üzerine ayrı ayrı canımızı sıkan, bizi üzen, bunaltan hangi anımız varsa onları kısa notlar halinde yazalım.

İçimizde varolanları bitirdiğimize ve hepsini kağıda döktüğümüzü düşündüğümüz anda yazma işlemine son verelim.

Kağıtlarımızı sıraya koyalım. Mekanımıza çekilirken yanımıza almış olduğumuz kutuyu yakınımızda bir yerlere koyalım. Müziğimizi dinlemek üzere kulaklıklarımızı takalım. Dinlemek üzere seçtiğimiz parçaların hareketli bir tempoda olmasına özen gösterelim; çünkü ağır ritimli parçalar bizim dağılıp anılarımıza dalmamıza neden olur.
Sıraya koyduğumuz kağıtları teker teker alıp okuyalım (tercihen sesli), okuyup bitirdikten sonra da buruşturup çöp sepetine atalım. Bu işlemi yaparken gözlerimizi kapatalım. Bu arada bu olayın beynimizin içinden dertop olup kağıdımızı attığımız kutuya düştüğünü hayal edelim.

Yazdığımız kaç adet kağıt varsa hepsi için aynı işlemi uygulayalım. Tüm kağıtlarımız bittiğinde, bunları doldurduğumuz kutuyu da alıp hepsini akan bir suya keyifle boşaltalım. Akar su hiçbir zaman kir barındırmaz, kötü anılarımıza da layık oldukları finali yaşatacaktır.
Bu terapiyi, olumsuz hisler bizi ne zaman rahatsız ederse tekrar uygulayabiliriz. Lütfen unutmayın, bunu vefasız olduğumuzdan veya insanlara değer vermediğimizden değil, sadece karmakarışık hislerle baş başa kalmak yerine, biraz olsun ferahlamak ve ruhumuzu rahatlatmak için yapıyoruz. Önce de söylediğim gibi aşk güzeldir; yaşanılanlardan ise sadece güzel olanlar muhafaza edilmeye layıktır.

Bizi rahatsız eden ne varsa uzaya yollayıp hem rahatımızı kaçırmayalım, hem de yeni ve güzel duygulara gerekli yeri açabilelim.
Alıntı

Cok guzelmis. Hemen uygulayacagim :)

Sekil verme nasil olacak? Onun disinda baska birini tum ayrintilariyla hayal ederek mi? Aslinda onun olmasini da isterim:) falan filan iste :)))

Mesela aklınızdaki kişi esmer ama sen diyorsun ki hayatıma kumral uzun boylu,beni el üstünde tutan hali vakti yerinde beni bulutların üstündeymiş hissini uyandıracak,benim gelişimime her yönden destek sağlayan ve aynı zamanda benim de onu çok mutlu edeceğim birlikten her yönden keyif aldığım kişiyi kendime çekiyorum dersin mesela.Şekillendirmiş olursan.Ama yok ben direk o kişiyi istiyorum dersen de mümkün.Eğer sen inanırsan hepsi gerçek olur.Herkes tarafından çapkın olarak bilinen adam sen de en sadık insan olur,başkasının ilişkiye önem vermez dediği adam seni el üstünde tutar : ))) İmajinasyonlar iyi yapıldığında büyü gibidir gerçekten.Olmaz olmazlar olur.

Mesela aklınızdaki kişi esmer ama sen diyorsun ki hayatıma kumral uzun boylu,beni el üstünde tutan hali vakti yerinde beni bulutların üstündeymiş hissini uyandıracak,benim gelişimime her yönden destek sağlayan ve aynı zamanda benim de onu çok mutlu edeceğim birlikten her yönden keyif aldığım kişiyi kendime çekiyorum dersin mesela.Şekillendirmiş olursan.Ama yok ben direk o kişiyi istiyorum dersen de mümkün.Eğer sen inanırsan hepsi gerçek olur.Herkes tarafından çapkın olarak bilinen adam sen de en sadık insan olur,başkasının ilişkiye önem vermez dediği adam seni el üstünde tutar : ))) İmajinasyonlar iyi yapıldığında büyü gibidir gerçekten.Olmaz olmazlar olur.
Tesekkur ederim:KK200: yazdiklariniz bile cok iyi geldi. Olmus kadar mutlu oldum okuyunca:) Hakkimizda hayirlisi :KK200: Cumleleriniz de cok guzel:)

Daha cok basindayim ya heyecan var icimde. Acaba dogru yapiyor muyum? Nasil bir sonuc alacagim? Ama sonucu beklememek gerekiyor. Hayal et gokyuzune birak. O gelip seni bulacak... surekli bunlari dusunuyorum:KK70:

Bugun basima cok guzel bir sey geldi. Direk umudum artti:KK200: Yagmur yagiyordu, balkona ciktim kitap okumak icin (bilincaltinin gucu kitabi). Not alarak okudugum icin yalniz olmak istedim. Balkona cikmamla balkondaki guvercinlerin ucmasi bir oldu. Karsi apartmana gittiler. O kadar cok yagmur yagiyordu ki islandilar. Cok uzuldum keske buraya gelseler tekrar, islanmasalar diye dusundum. Sonucta ben ciktigim icin gittiler. Kitaba dalmisim kafami kaldirdim bir baktim ki kuslarin yarisi gelmis. O kadar mutlu oldum ki cok icten istemistim geri gelmelerini. Islandiklari icin cok uzuluyordum.:dua: Oldu iste dedim. Gercekten istedim oldu. Belki kucuk bir olay ama beni cok mutlu etti ve rahatlatti:KK200:

Back
X