• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bademli_Magnum Bademli_Magnum bak buttrfly buttrfly burda ne demis.
Once senin mesajini okudum icim bir ciz etti. Acaba benimki de mi dedim. Hic alakamiz yok seninle ya da hoslandigin cocukla ama kafamda acaba beninkinde de birileri var mi dusuncesi olustu:)) sonra dur tulelut cagirma dedim. Hala mucadele halindeyim :KK70:Sonra eski sayfalari okumaya devam ettim ve karsima bu mesaj cikti:KK200:

Dun gece bir arkadasimla mesajlasiyordum. Mutlu oldugumu, iyi oldugumu yazdim. Artik nasil bir enerji gonderdiysem resmen mesajdan aldim enerjini dedi :))
Önce bana bu sayfayi bulduran, okumami saglayan Allah'a sonra burda deneyimlerini bizlerle paylasan arkadaslara tekrar tesekkur ediyorum. Sukur bugunlerimize:))

Ve Bademli_Magnum Bademli_Magnum herseyin senin icin iyi olduguna inan. Bilemedim buttrfly buttrfly dogru mesaj verebildim mi? :)
saol cnm mesajın için:)
enerji olayına çok inanıyorum, neyi istersen yada kafanda kurarsan o geliyor başına gerçekten.
ama bazen kafamdaki kötü düşüncelere engel olamıyorum, sonrası malum zaten korktuğum şey başıma geliyo:)
neyse benimki bana aşık beni çok seviyor gözü benden başkasını görmüyor diyip pozitif enerji yayıyım bari:)

Aslında tam tersi benim çok hoşuma gitmişti önceki sayfalardaki önemli mesajları bulup çıkarman. Çünkü sürekli eski sayfaları okumuyoruz, okusak bile mesajların hepsi aynı öneme sahip değil. Biri önemlileri bulup çıkarıyor hazır, daha ne isteyelim:))
Cok mutlu oldum boyle dusunmenize:KK200:

Aslinda burda yazilanlara olumsuz bakan kimse yok. Donup dolasip yine kendi kafamizda kurdugumuz olumsuz seyleri taktigimiz ortaya cikiyor:110: iste ben bunu asarsam ki asiyorum(o kadar takip ediyoruz burayi:)) hayat cok daha kolay oluyor benim icin:KK200:
Cumlerler biraz sacma oldu :KK70:umarim anlatabilmisimdir

Cok mutlu oldum boyle dusunmenize:KK200:

Aslinda burda yazilanlara olumsuz bakan kimse yok. Donup dolasip yine kendi kafamizda kurdugumuz olumsuz seyleri taktigimiz ortaya cikiyor:110: iste ben bunu asarsam ki asiyorum(o kadar takip ediyoruz burayi:)) hayat cok daha kolay oluyor benim icin:KK200:
Cumlerler biraz sacma oldu :KK70:umarim anlatabilmisimdir
Saçma oldu demiyoruz:KK20: saçma bulan kendine baksın ben harika cümleler kuruyorum diyoruz:KK70:

Bademli_Magnum Bademli_Magnum bak buttrfly buttrfly burda ne demis.
Once senin mesajini okudum icim bir ciz etti. Acaba benimki de mi dedim. Hic alakamiz yok seninle ya da hoslandigin cocukla ama kafamda acaba beninkinde de birileri var mi dusuncesi olustu:)) sonra dur tulelut cagirma dedim. Hala mucadele halindeyim :KK70:Sonra eski sayfalari okumaya devam ettim ve karsima bu mesaj cikti:KK200:

Dun gece bir arkadasimla mesajlasiyordum. Mutlu oldugumu, iyi oldugumu yazdim. Artik nasil bir enerji gonderdiysem resmen mesajdan aldim enerjini dedi :))
Önce bana bu sayfayi bulduran, okumami saglayan Allah'a sonra burda deneyimlerini bizlerle paylasan arkadaslara tekrar tesekkur ediyorum. Sukur bugunlerimize:))

Ve Bademli_Magnum Bademli_Magnum herseyin senin icin iyi olduguna inan. Bilemedim buttrfly buttrfly dogru mesaj verebildim mi? :)

Çok doğru mesaj vermişsin canım,çünkü bir kişiyi severken başkası da sever mi düşüncesi resmen kıtlık bilinci düşüncesi ve malesef özgüven düşüklüğü de içerir bunun sebebi olumsuz bir kalıp da olabilir. Bolluk bilinci kalıbında şöyle düşünülür bana erkek mi yok ya da sadece hedefe kitlenip yani erkeğe içten mesajlar gider en çekici benim,en güzel benim,en dişi benim : )))) denilirse diğerleri hiç olur zaten.Siz diyince farkettim ben kendim için eşime hep şöyle demişimdir en seksi,en güzel hep benimdir.O yüzden çok şükür eşimle ilgili negatik kalıbım bulunmaz güvenle ilgili.İşin ilginci istemsiz olarak da eşim de benim için en seksi,en yakışıklıdır hep öyle düşünür öyle derim hep.Yani demem o ki avınıza kitlenin kızlzar,enerjiyi dağıtmayın : ))))

Saçma oldu demiyoruz:KK20: saçma bulan kendine baksın ben harika cümleler kuruyorum diyoruz:KK70:

Aynı fikirdeyim,saçma bulan kendisine baksın :)))

İstediğinizi yazın,sormak istediğinizi sorun kızlar lütfen çekinmeyin saçma filan demeyin.Bazen en saçma dediğimiz yerden çıkar olumsuz kalıplarımız,çünkü hep saçma diyoruz ve halının altına süpürüyoruz.Sonra başımıza bela olup duruyor

Muhteşem enerjilerle dolu zaman diliminde olduğumuza eminim,içimden sürekli yeni imajinasyonlar geçiyor.Sanki yeni yeni kapılar açılıyor.Habire yüksek enerji,yüksek vibrasyon çalışması içinde buluyorum kendimi :) Bugün mesela gül yağı alacağım inşallah,çok yüksek enerjisi varmış.Dün de 2 doğal taş aldım kargoda :) İnşallah bu ara bol bol paylaşımlar planlıyorum :KK200::KK9::KK36:

Bu arada geçen ay deli gibi gezi yaptım,dünyanın en büyük kanyonu ve en görülmesi gereken yerlerinden Grand Canyon a gittim.Muhteşemdi ve ben bunun Yüce Yaradanımın şükürlerime binaen sunduğunu düşünüyorum.Dur sen dur daha ben neler yaptım der gibiydi burası,muhteşem enerjilerle doluydu.Asıl bombayı patlatıyorum,ben buraya rüyamda gitmiştim daha önce :KK200:

Merhabalar
Ben bu sayfayı takip etmeye dün başladım.
Zaten olumlamalara ve meditasyon tarzı rahatlamaya ilgim vardı zaman ayırıyordum.
Fakat burda farklı kavramlarla karşılaştm.
İmajinasyon nedir ? Nasıl olusturulur ve neye yarar? Merak ettim açıkçası.
Burayı keşfettiğim için şanslı hissediyorum kendimi:)

QUOTE="buttrfly, post: 52173526, member: 290654"]Muhteşem enerjilerle dolu zaman diliminde olduğumuza eminim,içimden sürekli yeni imajinasyonlar geçiyor.Sanki yeni yeni kapılar açılıyor.Habire yüksek enerji,yüksek vibrasyon çalışması içinde buluyorum kendimi :) Bugün mesela gül yağı alacağım inşallah,çok yüksek enerjisi varmış.Dün de 2 doğal taş aldım kargoda :) İnşallah bu ara bol bol paylaşımlar planlıyorum :KK200::KK9::KK36:[/QUOTE]
Maşallah tatlım enerjine hayranım:nazar::nazar:

Kim demistir tam bilmiyorum canim,ama en cok kabul edilen midenin duasiymis.Yani canimizin bir sey istediginde birinin getirmesi hemen ona ulasmamiz...Bunun nedeni cok acik tabi bu benim yorumum...Canimiz bir sey istedigince direk tadini almis gibi oluyoruz,kokusunu da aliyoruz;goruntu olayi kolay zaten :) Yani yani bildiginiz etkili imajinasyon yapiyoruz,enerjiyi yukluyoruz veee sonuc hemencik gerceklesiyor istegimiz,kalben istemia gibi oluyoruz.Sonra diyoruz ki aaa dilek kapim acikmis Allahtan baska sey isteseydim,ebee canim kardesim diger isteklerinde de 5 duyu organina hitap edebilip imajinasyonunu yapsan ve kalben istemis olsan kabul olacak,Allahin izniyle tabi.Bu da Allahin bir takdiri zaten bu enerji olayi :) Yaaaa iste oyle :)

Ben de hep yemek ie ilgili dualarim kabul oluyor derdim. Yemegi cok sevdigim icin oldugunu dusunurdum sebebi buymus demek. Ay cok guzel oldu ogrendigim. Tesekkurler:)

Her şey halkalar gibi birbirine bağlı

Her şey halkalar gibi birbirine bağlı olduğu için, bir şey başka bir şeye yol açar.
55a83ae9e00fde116fbf65faa02cd04f_1305711800.jpg

Her türlü yargılama yanlıştır. Çünkü tüm dünya derin bir bağ, iletişim içerisindedir. Bütünü bilmeden parçayı bilemezsiniz. Şu an hem geçmişe hem de geleceğe bağ oluşturur. Tüm yargılamalar sadece bir parçayı içerdiği için yanlıştır.

"Köyün birinde yaşlı ve fakir bir adam yaşarmış. Fakat bu adamın öyle güzel beyaz bir atı varmış ki krallar bile kıskanırmış. Atı almak için muazzam fiyatlar teklif ettikleri zaman yaşlı adam şöyle demiş "Atım benim için bir dost gibidir, bir dostumu nasıl satarım? " Çok fakir olmasına ve çok fazla para teklif edilmiş olmasına rağmen atı satmamış. Bir sabah uyandığında atını yerinde bulamamış. Tüm köy "Bak işte gördün mü atın çalındı. Aptallık yaptın ve satmadın. Böyle değerli bir şeyi sen nasıl koruyabilirsin? Onu istediğin fiyata satabilirdin ama şimdi at gitti. Çok büyük şanssızlık." demişler. Yaşlı adam "Çok uzağa gitmiş olamaz. At zaten sabit bir hayvan değildir. Nasıl hemen böyle yargılara varabiliyorsunuz? Bunun şanssızlık olup olmadığını nasıl bilebilirsiniz? Nasıl böyle yargılara varabilirsiniz?" demiş. Köylüler "Bizi aptal yerine koyup felsefe yapmayı bırak. Felsefeye gerek yok. Hazineyi kaybettin. Bu bir şansızlıktır." demişler. Yaşlı adam "Tek bildiğim atın gitmiş olduğu. Hikayenin tümünü bilmiyoruz. Kim bilebilir ki bunun şansızlık olup olmadığını, bunu neyin takip edeceğini?" demiş. Köylüler, yaşlı adama gülerek onun delirdiğini düşünmüşler. On beş gün sonra at, yanında bir düzine atla geri dönmüş. Bu sefer tüm köy tekrar toplanmış ve "Evet sen haklıymışsın biz yanıldık. Bu şanssızlık değil bir kutsanmışlık, bir şansmış demişler." Yaşlı adam "Bunun şans olup olmadığını bilemeyiz. Tek söyleyebileceğimiz atın döndüğü ve yanında on iki at olduğu. Bir sayfayı okuyarak tüm kitap hakkında nasıl yorum yapabilir, yargıda bulunabiliriz?" demiş. Bu sefer köylüler sessiz kalmayı tercih etmişler. Yaşlı adamın bir tane de genç bir oğlu varmış. Vahşi atlardan birini terbiye ederken bacağını kırmış. Köylüler yine toplanmış "Haklıymışsın, bu bir talihsizlikmiş. Tek oğlun vardı o da şimdi sakatlandı. Sana şimdi kim yardım edecek?" demişler. Yaşlı adam "O kadar uzağa gidip yargıda bulunmayın. Bunun şansızlık olup olmadığını bilemeyiz. Bu da sadece hikayenin bir parçası. Hayat parça parça gelir Yargı ise bütünü kapsar" diye yanıt vermiş. Birkaç hafta sonra ülke, komşu ülke ile savaşa girmiş. Köydeki tüm gençler zorla askere alınmış. Sadece sakat olan yaşlı adamın oğlu kalmış. Bunun üzerine tüm köy büyük bir üzüntü ve ağlayışa gömülmüş. Köylüler yaşlı adama "Sen haklıydın bu bir şansmış. Oğlun sakat ama seninle, bizimkiler ise gitti." demişler. Yaşlı adam "Sizinle konuşmak imkansız. Devamlı yargılarda bulunuyorsunuz. Sadece oğullarınız zorla askere alındı. Bunun şans mı şansızlık mı olduğunu kimse bilemez.Sadece Tanrı bilir." diyerek yanıtlamış."
Tanrı bilir dediğiniz zaman bu; sadece bütün bilir manasına gelir. Hemen yargıda bulunmak, parçalar ile hemen sonuca varmaktır. Sizi aşan şeyler vardır. Fakat buna rağmen yargıda bulunursunuz. Yargılama bir engeldir. Yargılama yapmak, zamanla size yardımı olmayan bir alışkanlık halini alır.
Yaratılışta her an yeni bir durumdur. Bunun tadına varır veya kaçırırsınız. Herakles şöyle demiştir "Aynı nehirden iki kere geçemezsiniz." Her şey yeni ve özgündür fakat sizin zihniniz yaşlıdır. Eğer anı yaşarsanız tüm her şey farklı görünür. Yargılarda bulunup kendinizi bilgi hapishanesine kapatmayın. Özgür, köksüz ve evsiz kalın. Bunlar semboldür. Evsiz bir sanyasin; geçmişle bağı kalmamış, geçmişle olan köklerini koparmış manasına gelir. İçinizde köksüz ve geçmişle bağlarınızı koparmış olun.
Tanrı ile beraber yürümek istiyorsanız aralıksız bir şekilde, hareket halinde olmalı ve yolculuğa devam etmelisiniz. Bu yüzden yolculuk hiç bitmez. Bir yol biter, başkası başlar. Bir kapı kapanır diğeri açılır.

----

alıntıdır

Cok guzel anlatilmis. Ben hep derim Allah in sevgili kuluyum. Istedigim cogu sey oldu. Olmayanlara da iyi ki olmamis dedim. Ama sonradan iyi ki olmamis dedim:)) yasarken oyle hissetmiyordum. Yasli adam yasarken de farkinda... Ben de artik yasli adam gibi oldugum icin mutluyum:))) olumlamami da yapayim:KK200: umarim dogru olmustur.

Olumlama nedir?
İşte evrene iletilen tüm bu niyetlerin, içten ve hissederek söylenmesine olumlama (afirmasyon) deniyor. Olumlamayı tanımlarken dikkat edilmesi gereken şey, dilek ya da dua ile karıştırmamaktır. Çünkü olumlama, gerçekleşmesi ya da devam etmesi istenen bir şeyi gerçekleşmiş sayıp, söz konusu pozitif imgeyi zihne yerleştirir. Zihne yerleştirilen bu pozitif imge de, kişinin bakış açısını kalıcı olarak şekillendirir ve olayları daha pozitif bir tavırla karşılamasını sağlar. Yaptığı olumlamalar sonucunda niyetlerine ve gerçekleştirmek istediği pozitif amaçlarına odaklanan kişi, adeta hayatının direksiyonuna yeniden geçmiş sayılabilir.

Olumlama nasıl yapılır?
Peki olumlamayı hayatımızda başarıyla uygulamak için neler yapmak gerekir? Dilerseniz biraz da bundan bahsedelim. Aslında olumlama yapmak için kesin bir kural ya da metoda ihtiyacınız yok. Tüm kalbinizle niyetlerinize odaklanır ve gün içinde dilinizin de kalbinizle paralel hareket etmesini sağlarsanız olumlama yapmaya çoktan başladınız demektir. Yani koşarken, yürürken, otobüsteyken hatta dul alırken bile olumlama yapabilirsiniz!

Ancak bazı uzmanlar olumlamaların meditasyonla birleştirildiğinde çok daha iyi sonuç verdiğini düşünüyorlar. Bu tekniği uygulamak içinse günde sadece 10 – 15 dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır:

• Tamamen konsantre olup, meditasyonunuzdan güçlü bir etki alabilmek için sessiz ve uyaranlardan uzak bir ortamda oturun.
  • Size huzur verip duygularınıza odaklanmanızı sağlayacak bir meditasyon müziği eşliğinde, olumlama cümlelerinizi sesli bir şekilde tekrarlayın.
  • Olumlama cümlelerinizi tekrarlarken, bu cümlelerin anlattıklarını zihninizde görselleştirin ve bu görselleri dikkatle inceleyin.
  • Bu 10 – 15 dakikalık seans sonunda kendinizi hafiflemiş ve cesaretlenmiş hissedebilirsiniz.

Ayrıca aynı meditasyonu, uyku pozisyonuna geçtikten sonra avuçlarını tavana doğru çevirerek de yapabilirsiniz. Bu olumlama meditasyonu, uyku öncesinde bilinçaltınızın temizlenmesini ve sabaha çok daha pozitif bir bakış açısı ile uyanmanızı sağlayacaktır.

----

ALINTIDIR

Benim olumlamam pek 10-15 dk surmuyor.

Cumlelerimi 3 defa tekrarliyorum. Sonra imaji asyon yapiyorum.

Bendede oylee gecen gun hatta guzel bi olaydi benim icin cokta sevinmistim bi arkadasimla paylastim ki benimde dilegimle alakali bir konuydu ertesi gun olumsuz bir durum oldu :KK43:
Sanirim bunu ben de cok yapiyordum. Gercekten iyi olmayan yonde etkilenebiliyor. Cok sevdigim arkadaslarima bu olaylara basladigimi soyledim. Anlattim yaptiklarimi. Kendimi daa iyi hissettigimi... Biraz dalga gectiler:))) bu benim motivasyonumu bozmadi ama artik cenemi tutmami ogrenmem lazim. Hayatimdaki her degisikligi herkese soylememeliyim:))

esma olarak Ya Vedüd

niyet olarak:
Mutlu, huzurlu ve uyumlu bir ilişkiyi seçiyorum. Seveceğim kişinin hızla hayatıma geldiğini biliyorum.

olumlama olarak ise
herşey mükemmel
onunla bir bütün gibiyiz
çok mutluyum
beni seven biri var artık... diyebilirsin

Yaaaaaaaa inanamiyorum:KK70:

Ben kac gundur olumlama yapiyorum diye niyet ediyormusum:KK70:

Cok komigim:-) Allah da beni güldürsün:halay:

O zaman bu gece bastan basliyorum. Tesekkurler pofu pofu :KK200:

Hayir herseyi de sorarim diyorum. Sorsana asil cumleni. Ama ben bunun da benim icin iyi bisey olduguna inaniyorum. Daha kuvvetli olumlamalar yapabilmem icin bir sebep, bir baslangic:KK200:

Yaaaaaaaa inanamiyorum:KK70:

Ben kac gundur olumlama yapiyorum diye niyet ediyormusum:KK70:

Cok komigim:-) Allah da beni güldürsün:halay:

O zaman bu gece bastan basliyorum. Tesekkurler pofu pofu :KK200:

Hayir herseyi de sorarim diyorum. Sorsana asil cumleni. Ama ben bunun da benim icin iyi bisey olduguna inaniyorum. Daha kuvvetli olumlamalar yapabilmem icin bir sebep, bir baslangic:KK200:
Aşkta ya cami esması da kullanılıyor sanırım. Tuğçe Işınsu'dan duymuştum, ben de arada çekiyorum bu esmayı.. Etkisi de oluyor bence;)

" “alıcının” bizden ne kadar uzaklıkta olduğunun hiçbir rolü yoktur. Bu alıcı yan komşumuz da olabilir, dünyanın öbür ucunda bulunan bir kişi de olabilir. Oluşturulan ve yayılan rezonans alanı, her zaman doğru kişiye ulaşır. Böylece istediğimiz hedefimizle aramızda, enerji yoluyla kesin ve aktif bir bağlantı kurabileceksek eğer, neden en büyük arzularımızın gerçekleşmesi için daha fazla bekleyelim ki?"

Sadece en büyük arzularımız için değil korkularımızı yenmek,hayatımıza istemediğimiz değil istediklerimiz çekmek için enerjileri doğru kullanmalıyız.Hiçbir şey rastgele değil,yolda karşılaştığımız insanlar karşımıza çıkan sayılar bile.Her şey muhteşem bir düzende...Evet her şey kader ama işte bu kaderin de bir düzeni var Yüce Yaradanın ın muhteşem matematiğinde saklı:KK200:

Back
X