Merhabalar, internette niyet ile ilgili bir örnek buldum; ancak bu doğru mu değil mi emin olmak için size sorayım yanlış birşey yapmayayım dedim, kaş yapayım derken göz çıkarmayayım sonra :)))
" X ile ilgili yaşadığım olumsuz duyguları hayatımdan tamamen uzaklaştırmaya niyet ediyorum, bundan sonra benim için en doğru insanı hayatıma çekmeyi ve bu insanla sevgi dolu bir ilişki kurmayı kabul ediyorum, şu anda X ile ilgili hissettiğim tüm olumsuz duygulardan acılardan ya da beni rahatsız eden herşeyden tamamen kurtulmaya tüm kalbimle niyet ediyorum, ondan tamamen
arındım, temizlendim, uzaklaştım ve bunu teyit ediyorum, niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı, bunun için teşekkür ediyorum"
Niyet bu şekilde, eski sevgiliyi unutma ile ilgili
Benim halen unutmakta zorlandığım, takılı kaldığım biri var, ayrılalı uzun zaman olmasına rağmen ona olan duygularım bazı dönemlerde coşuyor, işin kötü tarafı şu an görüştüğüm tanımaya sevmeye çalıştığım biri var ve ben artık geçmişimi kurcalamak istemiyorum, hakkımdaki hayırlı kişi kim ise onun bir an evvel hayatıma girmesini ve onun sevmeyi istiyorum...
Sizce bu niyeti yapsam yanında nasıl bir olumlama yapmalıyım?
Ya da bu niyeti hiç yapmayıp başka niyet ile olumlama mı yapsam? Fikir verebilir misiniz
Uzun oldu biliyorum ama kelimelerin cümlelerin çok güçlü olduğuna inanıyorum, o yüzden bu kadar didikliyorum:))