buttrfly
canim su imajinasyon deneyimlerini oyle guzel masal tadinda anlatiyorsunki aninda gozumun onunde beliriyor o goruntuler:)cook tsk ederim boylesine kiymetli ve senin icin ozel olan bilgileri bizimle paylastigin icin..
Benimde uzun zamandir hani videosunuda izledik gulnihal arkadasimizin paylastigi sagolsun orda tamamen netlestirdigim bir problemim var,duygularin vucud uzerinde yarattigi etkiler o blokaj benimde mide ve gogus kafesi civarinda bir agirlik derin nefes alamama durumu yasiyorum cok stresli ve kaygili oldugum zamanlarda ve anladimki o bolgede bir ve ya bircok duygunun yarattigi bir tikaniklik soz konusu...
Seninde imajinasyon deneyimlerine dayanarak dun gece uyumadan sirt ustu yattim kapadim gozlerimi ve o bolgeye odaklandim ve bir muddet sonra kendimi mide borusu gibi bir yerde gordum,ilerledim biraz ve yolun sonunda o boruyu tikamis kocaman zift gibi simsiyah ama bir topak gibi bisey gordum,hatta ona yaklastikca icimde hem bir korku hemde bir hirs belirdi onu butun gucumle ordan cekip atmak istedim tutundum ve cekmeye basladim cok zordu okadar kalmiski orda sanki yapismis gibiydi ceke ceke sanki yerinden biraz oynatabildim kii o anda kucuk kizim kaldirdi beni ve gozlerimi actigimda ter icindeydim...tam yaklasmistim oysaki tekrar deniyecem elbette ama o tikanikligi yaratan duygular nedir acaba bulmakta zorlaniyorum ve merak ediyorum cok uzun oldu hakkini helal et:)
Bulabilmem icin ne yapmaliyim cunku onu ordan cikarsam bile adini bilmedigim duygular oldugu icin tamamen son bulmayacak sanki oyle hissediyorum..tskler simdiden:)