• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Müthiş bir ilhamla kendime yeni bir mor küre ritüeli geliştirdim.Şiddetle tavsiye ediyorum.Böyle ilhamın bugün gelmesi tessdüf değil,astroloji de çok değişim dönemlerde olduğumuz söyleniyor :)

Ritüelim aynen şöyle.Çevremizden pek çok negatif enerji alabiliyoruz.Başkasının hakkımızda kötü konuşması,kötü düşünmesi,kem gözleriyle nazar değdirmesi... bunların hepsi bize yansıyor malesef.İşte amacım bunlara karşı oluşturduğum mor küre savunmasından fazlasını yapmak.Gelen negatif enerjiler benim mor küreme çarptıktan sonra mor bir enerji dalgasıyla sevgiye dönüşüp havai fişek ışıkları gibi saçılıp tüm evrene yayılıyor.Sevginin kaynağı da benim yani :halay::KK36: Muhteşem bir enerji dönüşü yapmış oluyorum, çok keyifli.Tavsiye ediyorum canlar
canım bunu nasıl yapıyosun

Bu video öfke için ama, sen aynı şeyi kendi problemin için uygulayabilirsin.Videoda görsel olması çok iyi:)
Evet izledim cok faydali bir video gercekten tsk ederim:)
Gormede imajine etmede sorun yok bende aslinda,cok rahat imajine edip olaya girebiliyorum ama bendeki olumsuz duygular yillarin birikimi oldugu icin resmen kok salmislar olduklari yerde,cikarmakta gucluk cekiyorum sadece insallah bu gece bu isi cozucem:)

Merhaba arkadaşlarrr. Bu olumlamaları kpss için yapmak istiyorm. Her gün gece sessizliğinde "memurum, tarım bakanlığı beşiktaş şubesinde mühendisim." diyorum yani kendi kendme sesli :KK16:
Ya ama inanamiyorm sanki. Nasıl cümleler kursam? Hedef belli. Imajinasyon olayina da gireceğim, şubenin resmini buldum.:KK48:
Yazsam mı acaba? Adresi de belli :)
Bu çalışmalarla bildiğim sorular gelir ben de atanırm :-)
Şans benden yana olur, evren atanmama yardm ederrrr:KK71:

Merhaba arkadaşlarrr. Bu olumlamaları kpss için yapmak istiyorm. Her gün gece sessizliğinde "memurum, tarım bakanlığı beşiktaş şubesinde mühendisim." diyorum yani kendi kendme sesli :KK16:
Ya ama inanamiyorm sanki. Nasıl cümleler kursam? Hedef belli. Imajinasyon olayina da gireceğim, şubenin resmini buldum.:KK48:
Yazsam mı acaba? Adresi de belli :)
Bu çalışmalarla bildiğim sorular gelir ben de atanırm :-)
Şans benden yana olur, evren atanmama yardm ederrrr:KK71:

Sizi bilmem ama ben çok müthiş çekim yapıyorum,daha dün sana yazacaktım sessiz sessiz beğeniyorsun,teşekkür ederim ama artık aramıza katılıp yazsan muzlupastacım diyordum ki bugün yazdın : )))

Şimdi sana bir şey uydurcam :) Canın muzlu pasta istedi,pastacıya gittin her zamanki pastacın ama işi büyütmüş ünlü bir markanın satışını yapacak.Bu pasta narkası çok elit bir firma,müşteri memnuniyeti çok önemli.İlk sayış yaparken tüm pastalar ücretsiz oluyor; hatta sipariş bile verebiliyorsun o gün tamamen senin zevkine göre eve getiriyorlar.Sen gidiyorsun aman Allahım gözlerine,kulaklarına inanamıyorsun.Diyorsun ki ee o zaman arkadaşlarımı da çağırayım bari,olayı coşturuyorsun.Neyse 2 saat sonra pastan geliyor,arkadaşların filan muhteşem bir gün oluyor arkadaşlarınla eğleniyorsun filan :) İşte bu güzel olay gibi senin dışında gelişen, sen istedin bir göz Allah verdi iki göz gibi sen kpss düşünürken açılan yeni bir dev bir firmanın ya da daha sonra devleşecek bir firmaya harika imkanlarla mühendis olabilmen ile bu pasta olayının gerçekleşme ihtimali aynıdır.Birini tesadüf gözüyle bakarsın,diğerine mucize hatta imkansızlık gözüyle bakarsın.Beni nerden bulur dersin,ütopya dersin.Ama kendini evrenin tüm güzelliklerine açık hale gelir kabul eder,bunları kendine layık görürsen ve de enerjini titreşimini yüksek tutarsan istediklerinle uyumlanırsın tatlışım. Bırak akışına her şeyi,kısıtlama kendini,evet kpss ye çalış ama keyifle çalış eğlenerek çalış...En harika hocalar da,en harika sorular da gelir seni bulur.Rahat bırak senin olsun colşkuyla,neşeyle:KK200::halay:

Çoçukluğum dahil olmak üzere gençliğimde de çevremde beni yakından tanıyan içimi bilenler çok duygusalsın,polyannasın,ayakların yere bassın biraz derlerdi. Çok önemsemezdim ben de böyleyim derdim : ))) Evet şimdi diyorum iyiki öyleymişim.Artık daha da eminim.Hayatımızdaki her şey enerji.Bu enerjilerin yakıtı düşüncelerimiz değil duygularımız.Üzüntülerimiz,suçluluklarımız,kurban rollerimizle oluşturduğumuz acınma duygularımız ya da coşkularımız,mutluluklarımı,umutlarımız,neşelerimiz,paylaştıklarımızla,iyiliklerimizle açığa çıkan ya da geleceği düşünerek peşin peşin hissettiğimiz tüm haz duygularımız... kaderimizi belirleyen :KK200:

Sizi bilmem ama ben çok müthiş çekim yapıyorum,daha dün sana yazacaktım sessiz sessiz beğeniyorsun,teşekkür ederim ama artık aramıza katılıp yazsan muzlupastacım diyordum ki bugün yazdın : )))

Şimdi sana bir şey uydurcam :) Canın muzlu pasta istedi,pastacıya gittin her zamanki pastacın ama işi büyütmüş ünlü bir markanın satışını yapacak.Bu pasta narkası çok elit bir firma,müşteri memnuniyeti çok önemli.İlk sayış yaparken tüm pastalar ücretsiz oluyor; hatta sipariş bile verebiliyorsun o gün tamamen senin zevkine göre eve getiriyorlar.Sen gidiyorsun aman Allahım gözlerine,kulaklarına inanamıyorsun.Diyorsun ki ee o zaman arkadaşlarımı da çağırayım bari,olayı coşturuyorsun.Neyse 2 saat sonra pastan geliyor,arkadaşların filan muhteşem bir gün oluyor arkadaşlarınla eğleniyorsun filan :) İşte bu güzel olay gibi senin dışında gelişen, sen istedin bir göz Allah verdi iki göz gibi sen kpss düşünürken açılan yeni bir dev bir firmanın ya da daha sonra devleşecek bir firmaya harika imkanlarla mühendis olabilmen ile bu pasta olayının gerçekleşme ihtimali aynıdır.Birini tesadüf gözüyle bakarsın,diğerine mucize hatta imkansızlık gözüyle bakarsın.Beni nerden bulur dersin,ütopya dersin.Ama kendini evrenin tüm güzelliklerine açık hale gelir kabul eder,bunları kendine layık görürsen ve de enerjini titreşimini yüksek tutarsan istediklerinle uyumlanırsın tatlışım. Bırak akışına her şeyi,kısıtlama kendini,evet kpss ye çalış ama keyifle çalış eğlenerek çalış...En harika hocalar da,en harika sorular da gelir seni bulur.Rahat bırak senin olsun colşkuyla,neşeyle:KK200::halay:
Evet sonunda yazdım :))
Ben şu an en iyi iş imkanlarinin devlette olduğunu düşündüğüm icin ki buna özel sektorde yasadigm olumsuzluklar sebep oldu, o yuzden galiba kpss olayina kanalize oldum. Ama yine de ben bilemem nerden ekmek yiyeceğim, nerden bana para akacak. İstediğm iş şartları insani olması, bu da beni kpss ye yönlendrdi. Hee varsa ki özel sektorde öyle bi firma, mutlu olacağım, iyi para kazanacağm ve insani çalışma şartları olan, gelsin beni bulsun :)))
Ama o zaman hedefm şaşmş oluyo işte o konuda kafam karışıyor.
Akşam 5te çıktğm, iyi para kazandğm, huzurlu, sakin, keyif aldığım, kendimi güvende hissettiğim,haklarımın korunduğu uzun ömürlü bir iş istiyorm.
Bu arada yazdklarn için tesekkur ederim , guzel ilgin için :))) :*

Merhaba.
Herkese kucak dolusu sevgiler gonderiyoruuuum:KK200:

"An" da kalan arkadaslarimiza bir sorum var. Mesela ev supururken ne dusunuyorsunuz? Bugun ev supuruyordum da aklima geldi:KK66:

Bu arada, dun basimiza gelen olaylarla ilgili hemen karar vermemiz gerektigini bir kere daha ogrendim. Sonuna kadar beklemek gerekiyor. Iyi dusundugun zaman evren en guzel sekilde cevabini veriyor:KK200: cok baska planlarla yola ciktik. Olumsuz bir olay yasadik ve planlarda degisiklik yapmak zorunda kaldik. Gun sonunda hepimiz iyi ki planlar degismis dedik. Benim omrum boyunca yasadigim en guzel gunlerden biriydi.

Diyecegim su; yasadiginiz olumsuzluklarla ilgili sakin uzulmeyin. Sonu cok guzel olabiliyor:KK200:

Bende bendee :KK68:basagim ve burcumu cok seviyorum pek sirin oluyoruz yaa:KK70:
Ne olmus basakta gecen sene?

Başakların bir nebze pozitif düşünceyle ilgisini anlarım da kovaların kuantumla,olumlu düşünmeyle ilgileneceği aklımın ucuna gelmezdi bea.Geçen yıl başağın senesiymiş,bu yıl da kovanın sırası sanırım.Evriliyorlar resmen, kaç kişi gördüm ilgilenmeye başlayan ya da ilgilenen. Aslında bu bile gösteriyor ki yavaş yavaş ciddi anlamda kuantum dönemine giriyoruz.Bu benim yorumum tabi :)

Rica ederim canim:)
Asil biz senden coookkk sey ogreniyoruz seninde dedigin gibi,birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin....
Bu gece yine denedim ama o duygulari o borudan cikaramiyorum:KK43:
Oylesine yapismiski,ama bide soyle denemek istiyorum bugun hani cekiyorum ya ciksin diye yerinden,tam karsisina bir pencere acayim ciktigi gibi ucsun gitsin icimden:))yazarken bile rahatlama geliyor
Bak ben her defası da çıkartırken çok zorlanıyorum, ama devam ediyorum.Hatta bir keresinde arkasından bir gücün ittiğini imajine ettim,öyle çıktı.Çıkan şey, söyleyeyim mi tuvalet peçetesi ve aklıma bebeklik dönemim geldi.Sanırım o korku hissimin sebebi benim tuvalet döneminde yaşadığım bir zorlukla ilgiliydi, tabi ben yine şok... Yani size kolayca anlatıyorum ama bana da inanılmaz geliyor hala gerçek mi değil mi diye sorguluyorum bile...

Cok guzelmis ya masallah,ben o mor kureyi cok deniyorum ama tutturamiyorum ya bir kere gorebildim ondan sonra dahada gormedim:confused:
Bir ortama giriyorsun mesela ve etrafinda sana huzursuzluk veren kisiler var,o kalabalikta hemen nasil mor kureyi gormeye calisacaz peki?
Cunku baya bir odaklanmak gerekiyor sanki:KK64:
Ben sonrasında yapıyorum genel de o anda yapmıyorum yani.Aklıma da gelmiyor açıkcası hiç

Merhaba.

"An" da kalan arkadaslarimiza bir sorum var. Mesela ev supururken ne dusunuyorsunuz? Bugun ev supuruyordum da aklima geldi:KK66:

Bu arada, dun basimiza gelen olaylarla ilgili hemen karar vermemiz gerektigini bir kere daha ogrendim. Sonuna kadar beklemek gerekiyor. Iyi dusundugun zaman evren en guzel sekilde cevabini veriyor:KK200: cok baska planlarla yola ciktik. Olumsuz bir olay yasadik ve planlarda degisiklik yapmak zorunda kaldik. Gun sonunda hepimiz iyi ki planlar degismis dedik. Benim omrum boyunca yasadigim en guzel gunlerden biriydi.

Diyecegim su; yasadiginiz olumsuzluklarla ilgili sakin uzulmeyin. Sonu cok guzel olabiliyor:KK200:

İşte "Görelim Mevlam neyler neylerse en güzelini eyler" canım senin bugünkü deneyimin.Çok sevindim.Sonsuz ihtimaller varken olumsuza takılmak gerçekten karamsarlık.Şu aralar benim yerimde başkası olsa inanın negatif enerjilerde olurdu,ama ben biliyorum ki Rabbimin en harika planları benim ve ailem için :KK36:.Muazzam bir dengedeyiz,her şey yolunda Ev süpürürken ben olumlama yaparken buluyorum kendimi,sonra bir bakıyorum yarı imajinasyon yapıyorum.Ama bunların hepsi istemsiz gerçekleşiyor,planlı değil yani.An da kalamıyorum : ))))

Başakların bir nebze pozitif düşünceyle ilgisini anlarım da kovaların kuantumla,olumlu düşünmeyle ilgileneceği aklımın ucuna gelmezdi bea.Geçen yıl başağın senesiymiş,bu yıl da kovanın sırası sanırım.Evriliyorlar resmen, kaç kişi gördüm ilgilenmeye başlayan ya da ilgilenen. Aslında bu bile gösteriyor ki yavaş yavaş ciddi anlamda kuantum dönemine giriyoruz.Bu benim yorumum tabi :)
Boğanın dönemi ne zaman başlıyor acep:))

Bak ben her defası da çıkartırken çok zorlanıyorum, ama devam ediyorum.Hatta bir keresinde arkasından bir gücün ittiğini imajine ettim,öyle çıktı.Çıkan şey, söyleyeyim mi tuvalet peçetesi ve aklıma bebeklik dönemim geldi.Sanırım o korku hissimin sebebi benim tuvalet döneminde yaşadığım bir zorlukla ilgiliydi, tabi ben yine şok... Yani size kolayca anlatıyorum ama bana da inanılmaz geliyor hala gerçek mi değil mi diye sorguluyorum bile...
Kaderini Değiştir kitabında,bu teknik vesilesiyle ana rahmindeki döneme giden bile olduğunu yazıyordu.Yani yaşadığın yüksek ihtimalle gerçeğin ta kendisi.

Bencede kesinlikle kuantum donemine giriyoruz ve girmeliyizde:)
Evet biz basaklar sezgilerimiz kuvvetlildir ve mistik seylerle ilgiliyiz...
Vee yine ben cikaramadim o pisligi icimden yaa:(
Acaba yeteri kadar konsantre mi olamiyorum?
Nedir yani hic bisey anlamadim sanki bir ciksa okadar rahatliyacamki anlatamam oyy oyy deneyecem yine baska care yok:(

Merhaba.

Ay canim yazini okudum cok begendim :)) resmen bubyaziyi gormem okumam bi tesaduf. sayfada oylesine gezinirken okudugum yazi ta.da bana hitap eden biseydi :) senin sondaki o guzel kelimenn .. uzulmeyin sonu guzel olabiliyor insallahta iyle olur diyorum kendim icinde :KK68:

İşte "Görelim Mevlam neyler neylerse en güzelini eyler" canım senin bugünkü deneyimin.Çok sevindim.Sonsuz ihtimaller varken olumsuza takılmak gerçekten karamsarlık.Şu aralar benim yerimde başkası olsa inanın negatif enerjilerde olurdu,ama ben biliyorum ki Rabbimin en harika planları benim ve ailem için :KK36:.Muazzam bir dengedeyiz,her şey yolunda Ev süpürürken ben olumlama yaparken buluyorum kendimi,sonra bir bakıyorum yarı imajinasyon yapıyorum.Ama bunların hepsi istemsiz gerçekleşiyor,planlı değil yani.An da kalamıyorum : ))))

Duymak istedigim cevap buydu:) surekli anda kalinmaz degil mi?:KK70: Olumlama fikri cok guzel:KK200: Bundan sonra ben de boyle yapacagim. Imajinasyon ile iliskimi biliyorsunuz zaten:KK70:

Bugun yasadigim bir olayi da anlatmak istiyorum. Bendeki olumlu degisim artik baskalari tarafindan da fark ediliyor:) Farkli sehirde olan kardesim yanimiza geldi. Benim dilimden dusmuyor tabi; olumlu dusunun, hersey cok guzel, iyi ki burdayiz, olaya bir de su tarafindan bak...

Yasadigimiz bir olay uzerine ailecek konusurken ben gayet pozitif bir taraftan yaklastim. Babam da kardesime "Ablanda da cok buyuk degisimler var" dedi:KK66:

Insanlik icin kucuk ama benim icin buyum bir olay:)))

Gercekten evrene ne gonderirsen o sana geri geliyor.

Henuz olamamis olaylar uzerine de cok dusunur, kurardim. Kavgaya kadar gotururdum olaylari:KK48: Simdi dusunuyorum da nasil yapmisim bunlari? Aklima boyle bir sey geldiginde hemen konuyu degistirip baska seylere odaklaniyorum. Hatta acaba kizlar bu topige neler yazmis diye dusunuyorum. Nasil guzel bir fikir alacagim onlardan diyorum:KK200:
Yani az cok demeyin yazin buraya biseyler bacilarim:KK70:

Back
X