- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
All benden bitane de burdaymis
Bende ne senaryolar yazardim bir bilsen,daha olmamis olmasina imkani olmayan seyler icin bile senaryom hazirdi gerisi var sen dusunhayir bide oylesine kaptirirdimki kendimi gercekten senaryolarim gerceklesiyordu (kuantum dan habersizken tabi)sonrada bak nasil olduu biliyodum ben zaten
Arkadaslarim bana nane lutfen sen sus derlerdi o dereceamaaa degistirdim kendimi baya yol aldim cok sukur,hatta bazen atesimi olcer gibi yapip sen iyimisin diyorlar
hic olmadigim kadar iyiyim cok sukur bin sukur bu farkindaligi saglayan rabbime ilahi duzenine
Bakma benim cok yazasim geliyor ama sacmalarim diye yazamiyorum![]()
Imajinasyon hemen olabilen bir sey degilmis. Uzerine bol bol calisma yapmak gerekiyormus. Ben insallah yaz donemi bitince calismalara baslayacagim.
Tabiiiii hayal kurma konusunda superimdir. Kendi kendimi gaza getirip bilendigim de oluyordu onceden

Bugun ise is arasinda hem olumlama yaptim. Hem sonu guzel olan eglenceli hayaller kurdum:))
Tabi benim ufak sorunum. Yeni bir iliski istiyorum. Bu elbette sorun degil ama aklimdaki kisi yani eskisi diyeyim(aramizda adi konmus bir sey de yasanmadi ) hayallerime de geliyor