merhaba kızlar günaydın :)
kafamda çok istediğim bir dileğim vardı. olacağına odaklandım. ve gerisini zamana bıraktım. olması benim için bi mucize gibiydi . ama olacağına inandım . bazen pes ettim ama kendimi hemen toparladım devam ettim. ve yorulduğum zamanlarda da zamana bıraktım. olması mucize gibiydi dua ettim ,kafamda olmuş kabul ettim.
zor bir sınavdı . bir günde olmadı bir ayda olmadı aylarca bekledim koca bir sabırla (anlatılmaz yaşanır :) ). şunu da belirteyim olmasa da o benim gönlümde olmuş kabul ediyorum dedim resmen garip bi teslimiyet oldu (iç sesimde ) :)
ve dileğim geçen hafta oldu , artık yepyeni bir hayata başlıyorum. gerçekleşmesi benim için mucizeydi ama oldu binlerce şükür :) sakın sakın umudunuzu yitirmeyin, hemen pes etmeyin. bazı şeyler bi günde olur bazısı aylar . önemli olan sizin onu gerçekten istediğiniz ,olmuş kabul ettiğiniz, o yaşayacağınız biraz heyecan biraz ferahlık . görmeden oldu demeniz bunun şükrünü etmeniz :) diliyorum ki darısı sizlere ,diğer dileklerimizi paylaşmamıza olsun . bana da güzel dualarınızı yollarsanız çok sevinirim mutlulukla kalın