Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

@gülhilal in paylaştığı ilk iki video canım.Google yaz kitabını tanıttığı 35 dakikalık ve 19 dakikalık videoları.Sadece ikisi benim dinlediğim.İnanki hiçbirinde tam konsantre bile olmadım.Nasıl oluyor,nasıl gelişiyor hemen girebiliyorum moda bilmiyorum.Hatta bir keresinde kafamda emin olduğum neden olarak yani bir şey vardı.Ondan o kadar alakasızdı ki nasıl o düşünceden etkilenmedi bambaşka şeyi çıkardı bilmiyorum. Bir de ben kesinlikle direnç oluşturmuyorum, olur mu olmaz mı diye.Ondan belki de :) Rahatlık çözer tatlım,çünkü onlar çözülmek isteniyor
gulhilal gulhilal tekrar paylaşabilir misiniz bu videoları, ben de merak ettim.

Ne kadar harika bir topik bu ya, enerjiler enerjiler...Burdaki yazdıklarınız paylaştıklarınız,özelden paylaştıklarınız... Rabbim şu anki şükür,huzur hissimi ziyadesiyle size yansıtsın okurken:KK200: Bu güzel enerjilerde sizi hayallerinize ışınlasın inşallahhh:halay::KK9::KK36:

İyi haftalar hepinizeee!
Bi ara banlandım, sonra da yazamadım :) Meditasyonlarıma devam ediyorum 8. günümdü bugün. Bir ara uzun uzun yazıcam, güzel gelişmeler var.
Masallah:nazar: Ben de rezonans kanununu buyuk bir hevesle okorum. Bu sayfaya basladigimdan bu yana 3.regl donemim ve bende hic sinir yok:halay:Normalde boyle olmazdim:KK70:

merhaba kızlar günaydın :)
kafamda çok istediğim bir dileğim vardı. olacağına odaklandım. ve gerisini zamana bıraktım. olması benim için bi mucize gibiydi . ama olacağına inandım . bazen pes ettim ama kendimi hemen toparladım devam ettim. ve yorulduğum zamanlarda da zamana bıraktım. olması mucize gibiydi dua ettim ,kafamda olmuş kabul ettim.
zor bir sınavdı . bir günde olmadı bir ayda olmadı aylarca bekledim koca bir sabırla (anlatılmaz yaşanır :) ). şunu da belirteyim olmasa da o benim gönlümde olmuş kabul ediyorum dedim resmen garip bi teslimiyet oldu (iç sesimde ) :)
ve dileğim geçen hafta oldu , artık yepyeni bir hayata başlıyorum. gerçekleşmesi benim için mucizeydi ama oldu binlerce şükür :) sakın sakın umudunuzu yitirmeyin, hemen pes etmeyin. bazı şeyler bi günde olur bazısı aylar . önemli olan sizin onu gerçekten istediğiniz ,olmuş kabul ettiğiniz, o yaşayacağınız biraz heyecan biraz ferahlık . görmeden oldu demeniz bunun şükrünü etmeniz :) diliyorum ki darısı sizlere ,diğer dileklerimizi paylaşmamıza olsun . bana da güzel dualarınızı yollarsanız çok sevinirim mutlulukla kalın:KK200:
canım ne güzel Allah sevincini daim etsin. benimde bir dileğim var şuan belirsiz ve 1 yıldır bekliyorum ne zaman çözüleceği belli deil. bende öyle bazen olmuş gbi kabul ediyorum sonrada bukadar kendni kaptırma olmazsa üzülürsün diyip pes ediyorum 1 ay flan depresyon takılıyorum sonra başa dönüp olmuş kabule ediyorum böyle böyle geçiyor zaman inşallah benimde gerçekleşir dileğim

Çok sağolasın canım, Allah razı olsun. Dediklerini uygulamaya çalışacağım, inşallah en kısa zamanda hedefime ulaşırım.
Bir de bişey daha soracağım, yurtdışında yaşamak sence nasıl bir duygu? Yani orada gurbettesin, zor mu, yoksa hayatından memnun musun? İmkanları olursa 2 kızım var, yurtdışında yaşasınlar, çalışsınlar istiyorum. Allah nasip ederse inşallah.

Her şey gibi kolaylık zorluk kişiye göre değişiyor.Beklentilerin ve motivasyonun bıraktıklarının üstüne çıkarsa hele bir de işler yolunda giderse çok güzel.Ben buraya çok rahat koşullarda geldim,hemen her şey bir anda hal oldu.Kurulu düzendi çünkü.Ama buraya dil öğrenmek için gelen,doğum için gelen, çalışmak için gelen gibi bir sürü nedenden gelen insan gördüm. Her birimizin burası için tanımı bambaşka.Herkes yaşadığıyla değerlendiriyor. Ben genelde görülecek gezilecek yerdeyim mesela,bana göre on numara ama 1 saatlik uzaklıktaki mesefelerde çok fena yerler varmış .Yokluk,pislik,şiddet,... ne ararsan var bölgesiymiş.Ben hiç görmedim sadece tesadüfen duydum.Farklı kültürlere ilgisi olan,değişikliğe açık, psikolojik açıdan güçlü insanlar için çok çok çok güzel bir deneyim. Ama dışarıya kapalı bir insan için berbattır herhlde.Aşırı muhafazakar bir kesim olan çoluk cocuklu aile benim yaşadığım yerde geziyor diyelim.Farklı zamanlarda gördükleri iki erkeği bir arada el ele hatta dudak dudağa gördüklerinde verecekleri tepki,tutumları... düşünemiyorum mesela. Burası gerçekten çok uç bir yer her yönden.Ben kendimi hiç gurbetçi gibi hissetmedim çünkü çevremde 70'miletten insan var.Onlarda benim gibi diyorum ve rahatşlıyorum.Anne baba kardeş bağı çok duygusal olanlar için çok zordur herhalde.Ne kariyeriyer ne para umurlarında olur herhalde.Benim öyle bir sorunum yok çünkü iki çocuğumla uğraşmaktan zaman nasıl geçiyor anlamıyoruö.Öyle duygusallıklar bana lüks kalıyor : )))) Ben çok memnunum dil sorunum yok.Çekingen birisi değilim,önyargılarım yok o yüzden her türlü insanla kolayca iletişim kurabiliyorum.Çok meraklıyımdır farklı kültürlere.Onların kültürüyle ilgilenmek onlar için nezakettir,hoşluktur.Orda zaten pozitif bağ kuruluyor.Bunlar çok önemli kişisel avantajlar canım.Yani işte kişisine yerine zamanına göre değişiyor bea yurtdışı yaşam.En hayırlısı en güzeli en kolayı olsun hem senin için hem de kuzuların için.Biliyorsun formülü canım imajinasyon imajinasyon :halay::KK200:

Forumda 'yeni mesajlar' ı her tıkladığımda mutlaka bir bdv konusu dikkatimi çekiyor.Merak edip dayanamayıp konuları okuyorum.Konuları okudukça ister istemez empati yapıyorum ve sanki olayları ben yaşamışım gibi bana bir fenalık geliyor,kalbime sıkıntılar çöküyor.Sonra kendimi bu topiğe atıyorum ve mutlaka buttrfly buttrfly nin bir mesajını görüyorum ve kalbim rahatlıyor:))) İyi ki bu topic ve siz arkadaşlarım varsınız:)

Cok sevindim hem sizin hem kendi adıma.Oncelikle net oluyorum,bildigin elime kagit kalem aliyorum.Ne istiyorum ve nasil olsun istiyorum.Isteklerimin kalbimde kipirti olusturmasi gerek.Yoksa uzerine dua bile edesim gelmiyor.Oyle olunca uzerinde durmuyorum bu istegin.Istegimin kolaylikla,coskuyla,sevgiyle ve bütünün hayrina olacak sekilde olmasi esas.Mesela diyelim ki cok para kazanacagin bir işim olsun istiyorum,ama önceligim o işten cok zevk almak ve yaptigim hizmetin talep edenler tarafindan cok fayda gormesi. Kazandigim parayi da sadece kendim icin degil insanlara yardim amacli kullanmayi da hedefliyorum,onlarin mutlulklarini hissediyorum cocuuklara hediye gibi misal :) Bunlarin enerjisi cok fazladir,icinizi durduk yere ısıtır;iyiligin bedenlenmis hali olur kendinizi güzelliklere vesile hissedersiniz.Duygular cok onemli cooook.
Iste bir guzel maddeler cikarip duygulari harladıktan sonra meditasyonlarla sönmesinenizin vermiyoruz.Meditasyon dedigim sakin sessiz bir yerde imajinasyon yapmak benimkisi.Olduktan sonraki hissi simdiden yasayip sükretmek.Imajinasyonda da hayalinizi kokusuyla,dokusuyla,tadiyla,duyarak,görerek canlandiracaksiniz.Onu da zamanla gelistireceksiniz.Oyun gibi...
Ben de aynilarini sormustum. Once de sormuslardi. Siz 2-3 ayda bir anlatiyorsunuz tekrar tekrar:) Siz coskuyla yaziyorsunuz ya ben de sizi oyle hayal ediyorum. Hatta kafamda bir tipiniz bile olustu:KK70:

Okurken bile heyecanlanıyorum çok güzel anlatıyorsunuz, kuru bilgi değil verdikleriniz içinize sindirdiğiniz o kadar belli ki, inşallah ben de bir gün böyle olabilirim. Çok teşekkür ediyorum...

Evet her şeyden önce ne istediğime karar vermem ve onu beynimde iyice şekillerdirmem lazım. Sanırım ben biraz aceleye getiriyorum aslında bildiğin mesai harcamalıyım ama uyumadan önce imajinasyon yapmaya çalışıyorum o zaman da düşüncelerim çok çabul dağılıyor ve hemen uyuyorum zaten:KK48:

Peki canım bir şey daha sorabilir miyim, belli bir süresi oluyor mu, olana kadar mı devam ettiriyorsun, her gün tekrarlıyor musun?
Ama siz benimle cok ayniymissiniz. Merak ettim.simdiki durumunuzu:)

buttrfly buttrfly çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabın için. Senin adına çok sevindim, yani orada olup da ortama ayak uydurabilmek çok müthiş bişey olsa gerek. Allah daha da güzel günler nasip etsin inşallah. Buradaki ortam yani hayat koşulları o kadar zorlaştı ki, inan artık çocuklarım için ne isteyeceğimi bilebilemiyorum. Gerek meslek anlamında, gerekse gelecek hayat koşullarında yarın ne olur öyle bilinmezliklerle dolu ki. Ama olumlarla, imajinasyonlarla, dualarla tüm bu zorlukları aşacağımıza inanıyorum. Inşallah rabbim ülkemizi bu zor zamanlardan tez zamanda kurtarsın, herkese hayırlı günler, huzur, bolluk bereket nasip etsin. Sana sonsuz sevgilerimi gönderiyorum canım, iyiki varsın, iyiki tanışmışım, iyiki bu topik var.En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:anne::anne::KK37::KK37:

Forumda 'yeni mesajlar' ı her tıkladığımda mutlaka bir bdv konusu dikkatimi çekiyor.Merak edip dayanamayıp konuları okuyorum.Konuları okudukça ister istemez empati yapıyorum ve sanki olayları ben yaşamışım gibi bana bir fenalık geliyor,kalbime sıkıntılar çöküyor.Sonra kendimi bu topiğe atıyorum ve mutlaka buttrfly buttrfly nin bir mesajını görüyorum ve kalbim rahatlıyor:))) İyi ki bu topic ve siz arkadaşlarım varsınız:)

Yaaa ne kadar mutlu oldum boyle dusunmenize.Iyiki varsiniz,iyiki variz.Rabbim fazlasiyla devam etmek nasip etsin boyle guzelliklere:KK200:

Back
X