- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben aynıyım biraz uyuşukluk var üzerimde :)14Ekim - 8 Kasım Terazi burcu dönemi ondan olabilirmiş uyuşuk ağır kanlı hasta gibi hissetmemiz. Yazıyı bulursam paylaşırım.Bol su iç yavaş yavaş kaslarını gevşet hareketlendir.Bir buçuk haftadır o kadar enerjim düşük ki,hiç bir şey yapasım gelmiyor.Düşünmeye bile üşeniyorum neredeyse.Acaba bu aralar dolunay falan mı var:)
(İki kere yazmışım canım düzeltemedi )Canım ben aynıyım biraz uyuşukluk var üzerimde :) 14Ekim - 8 Kasım Terazi burcu dönemi ondan olabilirmiş uyuşuk ağır kanlı hasta gibi hissetmemiz. Yazıyı bulursam paylaşırım.Bol su iç yavaş yavaş kaslarını gevşet hareketlendir.Bir buçuk haftadır o kadar enerjim düşük ki,hiç bir şey yapasım gelmiyor.Düşünmeye bile üşeniyorum neredeyse.Acaba bu aralar dolunay falan mı var:)
Yükselen burcum terazi.Bir ilgisi olabilir mi sence?(İki kere yazmışım canım düzeltemedi )Canım ben aynıyım biraz uyuşukluk var üzerimde :) 14Ekim - 8 Kasım Terazi burcu dönemi ondan olabilirmiş uyuşuk ağır kanlı hasta gibi hissetmemiz. Yazıyı bulursam paylaşırım.Bol su iç yavaş yavaş kaslarını gevşet hareketlendir.
Biz de 2 kere begeniriz:)))(İki kere yazmışım canım düzeltemedi )Canım ben aynıyım biraz uyuşukluk var üzerimde :) 14Ekim - 8 Kasım Terazi burcu dönemi ondan olabilirmiş uyuşuk ağır kanlı hasta gibi hissetmemiz. Yazıyı bulursam paylaşırım.Bol su iç yavaş yavaş kaslarını gevşet hareketlendir.
Cok guzel bir olumlama ve soru. Cok uzun zamandir olumlama yapmiyorum. Daha cok duygu ve dusuncelerimin neden kaynakli oldugunu bulmaya calisiyorum ki basarili da oluyorum:)Kusura bakmayın geç oldu ama İyilikler güzellikler gelsin .....
HAFTANIN OLUMLAMASI
Bir hafta boyunca "Hayatıma mutluluk, kolaylık ve güzellikler getirecek değişimlerin nazikçe gerçekleşmesine izin veriyorum." olumlaması ile her gün çalışmanızı öneririm.
HAFTANIN SORUSU
Soruların da kendine özel bir enerjisi vardır ve bir soruyu sorar, yanıt aramadan beklerseniz yanıtı yaşam içinde karşınıza çıkacaktır. Bu hafta her sabah uyandığınız zaman kendinize "Değişim enerjisini nasıl en verimli ve en faydalı şekilde kullanabilirim ? "diye sorun. Bir yanıt aramayın ve akışta kalmaya odaklanarak gününüze sevgiyle başlayın.
reikiturk.com
Astroloji hoşuma gider takip ederim Çok bilgim canım yükselen burçların etkisinden daha iyi bilen bir arkadaşımız cevaplar kesin.Yükselen burcum terazi.Bir ilgisi olabilir mi sence?
Sağol canım ben de devam ettiremiyorum sürekli ama okuyunca bile değiştiriyor o an insanın hislerini.Cok guzel bir olumlama ve soru. Cok uzun zamandir olumlama yapmiyorum. Daha cok duygu ve dusuncelerimin neden kaynakli oldugunu bulmaya calisiyorum ki basarili da oluyorum:)
Fazla bilgim yok yazaydım iyiydiAstroloji hoşuma gider takip ederim Çok bilgim canım yükselen burçların etkisinden daha iyi bilen bir arkadaşımız cevaplar kesin.
Masallah masallah:)herkese selamlar,
güzelliklerle dolu bir gün diliyorum.
butterfly paylaşımlarını zevkle okumaya ve hergün olumlamaları yapmaya devam ediyorum. hayatımda herşey yolunda çok şükür, bin şükür, iyiki bu sayfayı bulmuşum. 1 yıl önce hayal bile edemeyeceğim hayatı yaşıyorum şu anda, Rabbime binlerce kez hamdü senalar olsun. Ya Şekür, Ya Halim, Ya vedud, Ya samed.
Allah hepinizden razı olsun. inşallah bu sayfaya yolu düşen herkese Rabbim gönlündeki dileklerini yaşamayı nasip etsin.
Pofuuu sen nerelerdesin canım, neler yaptın, unuttun mu bu sayfayı, yoğun musun?
Simdi 409. Sayfadayim. Ara ara donup okuyorum gecmisi. Cok degerli yazilar var burda. Asla kacirmak istemiyorum. Elbette tatildeki gibi rahat okuyamiyorum. Ilk mesajima ne zaman rastlayacagim ve ilk mesajim ne acaba cok merak ediyorum:)Ilk paylasimimi yaptigimdan bebegim icimde bile degildi.Su an 1 yas 1 haftalik.Zaman su gibi akip gidiyor,askla sevgiyle,coskuyla,geliserek aksın gecsin![]()
Amiiin:)canım benim aminnn. senin anda kalmakla ilgili yazını hiç unutuyorum, hep aklıma geliyor, derin bir nefes alıyorum ve hemen şükürlerimi sunuyorum Rabbime. Daimi şükreden kullarından oluruz inşallah, Allah hepimizin yolunu, bahtını açık etsin. Darda kalan kullarının sıkıntısını gidersin.
Evsiz barksızlara ev, işsiz-eşsizlere iş ve eşler nasip etsin inşallah. memleketimizi kötülerin, kötü güçlerin şerlerinden korusun.
Aaaa gercekten cok ilginc:)Sözlerinize Dikkat Edin
Düşünceleriniz ve duygularınız gibi sözleriniz de içinde yaşadığımız dünyayı ve deneyimlerinizi değiştirme gücüne sahiptir. Bu, yüksek sesle başkalarına söylediğiniz sözler kadar sessizce kendinize söyledikleriniz için de geçerlidir. Kendinize iyi bir insan olmadığınızı söylemekteyseniz bu gerçekliği tezahür ettirmeye başlarsınız. Zihninizi olumlu sözcüklerle doldurun ki hayatınız da olumlu yönde açılıp genişlesin. “Abrakadabra” kelimesi, Arami dilinde “Konuştuğum üzere yaratacağım” anlamına gelen “Abraq ad habra” cümlesidir. Çocukken, ne anlama geldiğini bilmeksizin, kimbilir ne kadar sık söylemişizdir bu cümleyi.
çok etkilendim bu yazıdan paylaşmak istedim. ..
sevgiler herkese...
Cok guzel anlatmissin:)Kendini baskida hissediyorsun.Peki bu baskinin hissiyle artik kotu titresimle kendine cektin bir es.Zaten o da ayni temennilerle es olarak seni secmis olacak.Sonra Allah korusun yine de hic begenmedigin durumlar ortaya cikacak.Yine olaya el alem girecek aman ne derler...Zar zor bosandin varsayalim.On milyonlarca cool düsünce tarzindan yine elalemin dusunce tarzini sectin,ne derler diye...Ne demezler ki hele sen gozunde onlari daha da buyutmus olacaksin ki nerde milletin hayatina mudahale eden tip varsa karsina cikacak.
Biraz sert gelebilir ama buna ihtiyacjn var canim.Elalemden farkli bambaska dunya var sen onlardan ziyade kendi dusuncelerini ustun tuttugun surece birak konusmayi hakkinda düsünmek icin bile kafalarinin basmadiklarini dusunecekler,yeltenemeyecekler bir kere.O da bjr tuhaf diyecekler en fazla.O kadar cok ornegi var ki duydugum gordugum.
Icimden sana ye,gez,dua et kitap serisini onermek geldi icimden lutfen oku.
Bu arada ben 30 yasindayim.Evliyim hatta 2 ccocugum var, ama esimle taaa liseden beri birlikteydik.Universite biter bitmez evlendik sayilir.Ama benim cogu arkadas en az 26 27 yasinda evlendi.Calistigim yerdekiler ise kimi tam 30 unda artik yeter evlenim baskisiyla ya da 30 undan sonra evlendi.
Ben yurtdisindayim malum 30 yas ve 2 cocuk,hele ben 23 24 gosteriyormusum ona da sasiriyorlar.Bildigin vah tuh diyecekler,cocuk gelin niyetine.Cunku kendileri icin ideal yas 35 36 evlilik hemen ardindan cocuk zaten.Toplumdan topluma degisiyor gorusler...Yani hani bunu da goz onunde bulundararak dusunmende fayda var evlilikle boyut degistiriyorsun.Buradan aldigin pek cok sey oldugunu dusunuyorsan bence en onemlisi dusuncen degisirse,titreseminin degisir;titresimin degisirse hayatindaki insanlarda degisir ve tabiki hayatina girecek insana da yon vermis olursun.Umarim anlatabildim :)
Simdi 409. Sayfadayim. Ara ara donup okuyorum gecmisi. Cok degerli yazilar var burda. Asla kacirmak istemiyorum. Elbette tatildeki gibi rahat okuyamiyorum. Ilk mesajima ne zaman rastlayacagim ve ilk mesajim ne acaba cok merak ediyorum:)
Not: surekli elbette kelimesini kullandigimi fark ettim acaba nasil bir etkisi oluyor?
Ben de hemen bir öneri yapayım, bu da bir seçenek :) 42. Sayfadayken ana sayfaya ekleyin .Her açtığınızda 42 den açar ama oradan ilerlemek daha kolaydır.Daha sonra ilerki sayfaları eklersiniz ordan ilerlersiniz.
harikasın canım, çok da güzel anladım. çok teşekkürler, şimdi aklımdan bir sayı tutup gidiyorum okumayaKızlar bende sayfayı kolaylıkla açmak için yaptığım şeyi söyleyeyim. Buranın sayfa linkine tıklıyorum yani yukardaki çubukta www.kadinlarkulubu.com falan yazıyor ya o linkin sonunda page yazıyor yani sayfa demek oluyor o hemen arkasında sayı var oraya istediğim sayfayı yazıyorum hemen oraya gidiyor. Umarım anlatabilmişimdir