Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yakınınız ya da tanıdığınız ani bir biçimde vefat etse,siz de, ölümün sevdiklerinizin etrafında dolaştığı hissine kapılır mısınız?
Amin canım,çok sağol...Hayır canım kapilmam..
Çünkü herkesin vadesi farklıdır...
Hani ölüm bulaşıcı bir hastalık değildir ya..
Senin de kapilmaman lazım.
Kim vefat ettiyse Rabbim rahmet etsin..
Ailesine sevdiklerine sabır versin.
Ben korkarım yaa o his bir iki gün tedirgin eder beni biraz duygusal olmamdan kaynaklı yengeç burcuyum. Ama bilirim ki hepimizin bir kaderi nefes sayısı var. Allahım herşeyin hayırlısını versin sevdiklerimizi bize bağışlasın diye dua eder yaşama umudumu sevincimi sıcak tutmaya devam ederim..Bir yakınınız ya da tanıdığınız ani bir biçimde vefat etse,siz de, ölümün sevdiklerinizin etrafında dolaştığı hissine kapılır mısınız?
Bir yakınınız ya da tanıdığınız ani bir biçimde vefat etse,siz de, ölümün sevdiklerinizin etrafında dolaştığı hissine kapılır mısınız?
Allah rahmet eylesin. Öyle düşünürsen hayat cehennem olur, kendimden biliyorum. Bizim yapmamız gereken kabullenip, hayatımızı en iyi şekilde devam ettirmek.Bir yakınınız ya da tanıdığınız ani bir biçimde vefat etse,siz de, ölümün sevdiklerinizin etrafında dolaştığı hissine kapılır mısınız?
Eğer felsefeler şimdiye kadar insanlara bunu öğretseydi, şimdi ölüm korkusu diye bir şey olmazdı. Fakat ihtiyacınız olduğu zaman siz yine de bu gücü yardıma çağırın. Nasıl olsa ayrılma zamanı geldiği zaman sizi kimse durduramayacaktır. Çünkü herkes yüksek emirlerin itaati altındadır. Ölüm diye bir şey yoktur. Sadece başka bir şuur alemine geçiş vardır. Bütün hayat devamlı hareket halindedir. Hayatın ne başlangıcı var, ne de sonu. Bu yüksek gücün sizinle beraber olduğunu daima hatırlayın. Hatta o bazen sizi korur. Bu gerçeğin anlaşılması size yeni ufuklar açacaktır. Tanrı başlı başına bir güç, güzellik ve müziktir. Her şeyi veren O’dur.]
Rica ederim canım evet çok güzelmiş okuduğumda dünkü ölüm korkuma yanıt dedim.Bu haftaki olumlama niyet ve soru da bu alanı kapsıyor işin ilginç tarafı ...Tam da olum uzerine konusmusken...Iste ben de aynen boyle dusunuyorum artik.Sagol canim cok guzel bir paylasim
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Bir annenin evladını kaybedişine şahit olmak beni fazlasıyla üzdü.İnsan ister istemez empati yapıyor.Bu da insanın enerjisini yerle bir ediyor.Ne diyeyim,Allah,ölümü en güzel şekilde idrak edebilmeyi nasip etsin...
Allah’ım rahmet eylesin ailesine sabırlar versin çok üzüldümHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Bir annenin evladını kaybedişine şahit olmak beni fazlasıyla üzdü.İnsan ister istemez empati yapıyor.Bu da insanın enerjisini yerle bir ediyor.Ne diyeyim,Allah,ölümü en güzel şekilde idrak edebilmeyi nasip etsin...
Çok sağol canım.O annenin pozitif enerjiye gerçekten o kadar çok ihtiyacı var ki...Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim,hayatımda gördüğüm en metanetli anneydi.Ağlarken bile "Allah verdi,Allah aldı" diyebiliyordu.Ben dün onun için çok üzgündüm ama bugün senin tavsiyenle ona karşı pozitif hislerimi göndermeye çalışacağım,çünkü yüreğinin ferahlamaya çok ihtiyacı var...Basin sagolsun canim evlat kaybi cok cok cok zordur gercekten.Bol bol sabir dililyorum.O kisiye bol bol umut dolu dualar et canim.Herkes aciyarak,empati duyarak negatif enerji gonderiyor olabilir o kisiye hakli olarak.Ama sen lutfen bol bol pozitif enerji gonder hissedecektir.Belki bu aci ona cok cok cok buyuk guzelliklere vesile kildiracaktir hem cocuguna hem de kendine en onemlisi tum insanliga cok guzel enerjiler gidecektir.Ahh ahhh nelerde ne hayirlar olur da ruhumuz bile duymaz, her kosulda guzel dusunmek lazim bea