Lütfen baştan okumaya başlayın, ilerleyen sürede neyi kasttetiğimiz analayacaksınız.Ama ben yine de bir özet geçeyim çünkü şu an çok yeni kişiler var takip eden.Halk dilinde kullanılan egoyla bilimsel ego aslında çok farklıdır. Ego şımarık sabırsız bir çocuk gibidir.Bir şeyi takıntıyla istiyorsanız,;isteğinizin özünde heves coşku yerine korku endişe varsa bilin ki bu şımarık çocuk yani ego devreye girmiştir.Size sürekli kötü bir şekilde isteğinizi hatırlatacak enerjinizi sömürecek.Zaman kalmamış darlanmış hissi verecek, herkes de var bir tek siz de yok hissi verecek.Önce bu çocuğun gözünü doyurmanız lazım.Bu imajinasyonlarla olacak.Ego ve bilinçaltı çok güzel planlanmış başarılı imajinasyonları tamamen gerçek sanıyor,ulaştın sanıyor hatta onu bir anı sanıyor ve müthiş doyuma ulaşıyor.Doyuma ulaşınca şu geliyor reelde amaaaan olmasa da olur modu,ben yaşadım zaten : ))) İşte bu seviyeye geldiğinizde bu ay olmadı yine olmayacak mı sorularınız vesveseleriniz sona erecek, o zaten oldu bile diyeceksiniz.Etkili imajinasyon için lütfen sayfaları okuyun,çok yöntem verdik.Ki zaten emek verilerek olcak bir şey, yaptım oldu değil bu imajinasyonlar olumlu düşünme. Ama hayatınızı tüm yönüyle değiştirecek yollar bulmuş olacaksınız sadece belli istekler için değil, emeğe değer bence :)