Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm sizler sağolun.Sahra- canim basiniz sagolsun. Ben sayfalari sondan geriye okuyunca cenazeniz oldugunu sonradan gordum.
Bence ilk adımı profil fotonuzu değiştirerek atmalısınız :)))
La Casa hayranıyım![]()
Psikologlar genelde danışanını dinleyip sadece yol gösteriyorlar diye biliyordum.Demek ki bazı psikologlar da kendilerini geliştirmeye başlamışlar:))Günaydiiiiiiiin topikcanlar. Cok guzel bir gunden hepinize merhababiliyorsunuz psikologa basladim. Dun 2.seansimi aldim. Emdr uyguladi. Cok hosuma gitti. Baska bir arkadasa ozelden tazmistim. Sizlerle de paylasmak istedim. Bir takim konusmalardan sonra basladik.
Duygularini degistirmek senin elinde. Onu gosterdi bana. Once kendini guvende hissedecegin yere git dedi. Sonra orayi en ince ayrintisina kadar tarif et dedi. Orasi senin yerin. Simdi orda ne istiyorsan yap. Kiminle olmak istiyorsan o gelsin. Bunu da soyle yapiyorsun. Hoca komutu veriyor. Sen kendini orda hissetmeye calisiyorsun. Eger bir seylerle ugrasirsan orda oldugunu daha da iyi hissedersin dedi. Tabi bu uzun bir sure degil 10 saniye kadar. O arada duzenli olarak dizlerinin biraz uzerine vuruyor yaklasik 8 defa. Simdi burnundan derin nefes al agzindan ver diyor ve gozlerjni ac. Ne hissettin? Gercekten orada olabildin mi? Duyguyu Nerende hissettin?ben ilk midemde sonra sirtimda son olarak da omuzlarimda hissettim. Bunu belki ayni sekilde 10 defa yaptik. Hepsinde olmasa da cogunda kendimi orda hissettim. Oraya bir anahtar kelime verdik. Orasi benim kacis yerim oldu. Sonra gecmisle ilgili degil simdi ya da gelecekle ilgili olumsuz bir olay dusun dedi ama seni cok etkileneyecek mesela 1 ile 10 arasinda 3-4 kadar etkileyecek:)) simdi o olumsuz olaya git resmini gor. Ne hissettin? Nerende hissettin? Kotu olan olaylari dusununce duygular da hemen degisiyor. Mutsuz oldum, utandim, mahcup oldum. Sonra bastaki yonteme donduk. Simdi tekrar kacis yerine git. Orda istedigin kisilerle istedigin seyi yapiyorsun. Yine 8 defa dizime vurdu. Sonra derin nefes aldim ve gozlerimi actim. Gercekten kendimi cok mutlu ve huzurlu hissettim bugun seans sana ne katti dedi. Duygularimi degistirebildigimi ogrendim dedimolumsuz olayla olumlunolay arasinda gercekten 1 dk yok ama duygu degisimi inanilmaz. Ben yaotim bunu. Duygularimi ben degistirdim. Yine karsimiza cikti. Her sey bizim elimizde. Seans bittiginde gayet mutlu,huzurluydum. Arkadasim aradi gulerek actim. Hayirdir dedi
bu yontemi gunde en az 3 defa uygulayacagim. Gece yatmadan, sabah kalkinca ve gun ortasinda. Bunun disinda da istersrm 30-40 defa uygulayabilirmisim.
Yaptigi bir baska teste gore de psikiyatrlik bir durumum yokmusseanslarla halledebiliriz dedi. Ve
buttrfly ona da sordum aklima surekli olumsuz olaylarin gelmesi normal mi diye. Aynen senin dedigini dedi iyi olmus. Gelsinler ki hemen kurtulalim onlardan
once olumlu yonlerimi guclendirecegiz sonra olumsuz duygulardan kurtulacagiz
Bana iyi geldi kizlar...merak edenlere
AnlayamadimPsikologlar genelde danışanını dinleyip sadece yol gösteriyorlar diye biliyordum.Demek ki bazı psikologlar da kendilerini geliştirmeye başlamışlar:))
Güzel bir deneyim olmuş senin için...
Günaydiiiiiiiin topikcanlar. Cok guzel bir gunden hepinize merhababiliyorsunuz psikologa basladim. Dun 2.seansimi aldim. Emdr uyguladi. Cok hosuma gitti. Baska bir arkadasa ozelden tazmistim. Sizlerle de paylasmak istedim. Bir takim konusmalardan sonra basladik.
Duygularini degistirmek senin elinde. Onu gosterdi bana. Once kendini guvende hissedecegin yere git dedi. Sonra orayi en ince ayrintisina kadar tarif et dedi. Orasi senin yerin. Simdi orda ne istiyorsan yap. Kiminle olmak istiyorsan o gelsin. Bunu da soyle yapiyorsun. Hoca komutu veriyor. Sen kendini orda hissetmeye calisiyorsun. Eger bir seylerle ugrasirsan orda oldugunu daha da iyi hissedersin dedi. Tabi bu uzun bir sure degil 10 saniye kadar. O arada duzenli olarak dizlerinin biraz uzerine vuruyor yaklasik 8 defa. Simdi burnundan derin nefes al agzindan ver diyor ve gozlerjni ac. Ne hissettin? Gercekten orada olabildin mi? Duyguyu Nerende hissettin?ben ilk midemde sonra sirtimda son olarak da omuzlarimda hissettim. Bunu belki ayni sekilde 10 defa yaptik. Hepsinde olmasa da cogunda kendimi orda hissettim. Oraya bir anahtar kelime verdik. Orasi benim kacis yerim oldu. Sonra gecmisle ilgili degil simdi ya da gelecekle ilgili olumsuz bir olay dusun dedi ama seni cok etkileneyecek mesela 1 ile 10 arasinda 3-4 kadar etkileyecek:)) simdi o olumsuz olaya git resmini gor. Ne hissettin? Nerende hissettin? Kotu olan olaylari dusununce duygular da hemen degisiyor. Mutsuz oldum, utandim, mahcup oldum. Sonra bastaki yonteme donduk. Simdi tekrar kacis yerine git. Orda istedigin kisilerle istedigin seyi yapiyorsun. Yine 8 defa dizime vurdu. Sonra derin nefes aldim ve gozlerimi actim. Gercekten kendimi cok mutlu ve huzurlu hissettim bugun seans sana ne katti dedi. Duygularimi degistirebildigimi ogrendim dedimolumsuz olayla olumlunolay arasinda gercekten 1 dk yok ama duygu degisimi inanilmaz. Ben yaotim bunu. Duygularimi ben degistirdim. Yine karsimiza cikti. Her sey bizim elimizde. Seans bittiginde gayet mutlu,huzurluydum. Arkadasim aradi gulerek actim. Hayirdir dedi
bu yontemi gunde en az 3 defa uygulayacagim. Gece yatmadan, sabah kalkinca ve gun ortasinda. Bunun disinda da istersrm 30-40 defa uygulayabilirmisim.
Yaptigi bir baska teste gore de psikiyatrlik bir durumum yokmusseanslarla halledebiliriz dedi. Ve
buttrfly ona da sordum aklima surekli olumsuz olaylarin gelmesi normal mi diye. Aynen senin dedigini dedi iyi olmus. Gelsinler ki hemen kurtulalim onlardan
Yani psikologlar,daha çok danışanının problemlerini dinleyip,ona bakış açıları sunarak yardımcı olmaya çalışırlardı.Mesajında bahsettiğin türde duygu değişimi için bir teknik uygulayanını pek duymamıştım.O yüzden dedim bazı psikologlar kendini geliştirmiş diye:)Anlayamadim![]()
Merhaba :) nerden gördünüz benidengesizim merhaba
Konuya bakanlar aşağıda aktif gözükür pro üyelere :)) yakaladım hemenMerhaba :) nerden gördünüz beni
TamamYani psikologlar,daha çok danışanının problemlerini dinleyip,ona bakış açıları sunarak yardımcı olmaya çalışırlardı.Mesajında bahsettiğin türde duygu değişimi için bir teknik uygulayanını pek duymamıştım.O yüzden dedim bazı psikologlar kendini geliştirmiş diye:)
Çok sevindim canım güzel geri dönüş almana.Günaydiiiiiiiin topikcanlar. Cok guzel bir gunden hepinize merhababiliyorsunuz psikologa basladim. Dun 2.seansimi aldim. Emdr uyguladi. Cok hosuma gitti. Baska bir arkadasa ozelden tazmistim. Sizlerle de paylasmak istedim. Bir takim konusmalardan sonra basladik.