Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Enerjimle bağlantısı var mı bilemiyrum belki tesadüftür ama o gün çok gergindim ve o eşyayı yeni almıştım. Öyle düşündüm, anladım enerjimizle bağlantıları yokmuş :))). Alçalan burcum kova ben Aslanım. Hangi yanım kovaya benziyor:))))

Kovalar elektroniklere karşı hassastır acaba dedim

Öncelikle geveze iç sesini değiştirmen gerekir, bunun için öncelikle bu olumlamayı sesinle kaydedip gün içinde bol bol dinlemeni tavsiye ederim;özellikle uyku öncesi ve uyanır uyanmaz...

Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.
Zayıf yanlarımı, olumsuz duygu, düşünce ve
davranışlarımı kabul ediyorum.
Geçmişteki yanlışlarımı, hatalarımı kabul ediyorum.
Tüm bunların olması gerektiği için olduğunu biliyorum.
Olan her şeyin en yüksek hayra hizmet ettiğini biliyorum.
Yaptıklarımın sorumluluğunu alıyorum.
Yaptığım her şey için kendimi bağışlıyorum.
Olan her ne ise yaşamımla ilgili bana ders veriyor ve
Beni daha da olgunlaştırıyor.
Tüm olanların ve hatalarımın tekamülüm için olduğunu biliyorum.
Ve ben yaptığım her şeyden ders alıyorum, öğreniyorum.

Sonra da hareketli şarkılarla bol bol dans etmelisin kulaklığı takıp, veee içinden şunları geçirmeslisin bol bol (bunları da kaydetip dinleyebilirsin)
  • Ben yaratıcı enerji için açık bir kanalım.

• Ben hayatımın yaratıcısıyım.

• Hayatımı tam isteğim gibi yaratıyorum.

• Yaratıcım şimdi bana yolumu gösteriyor.

• Bana içsel bilgeliğim rehberlik yapıyor.

• İçimdeki ışık şimdi ve burada, bedenimde, zihnimde ve ilişkilerimde mucizeler yaratıyor.

• Hayatın en güzel şeylerine layığım ve kendime sevecenlikle her şeyin en iyisini kabul etmeye izin veriyorum.

• Neşeli, mutlu ve özgürüm.

• Nerede olursa olayım sevgiyi hissediyorum.

• Yaşam sürecinin en iyi olanı sağlayacağına güveniyorum.

• Tüm ilişkilerim uyum içinde.

• Yaptığım her şeyden derin doyum alıyorum.

• Evrensel zeka bana kullanabileceğim tüm fikirleri veriyor.

• Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bana doyum veren bir şekilde yaratıcılığımı ifade ettiğim harika yeni bir pozisyonum var, birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor, onlardan sevgi ve saygı görüyorum. Güzel bir semtte çalışıyor ve bol para kazanıyorum.

• Yaptığım işi, verdiğim hizmeti talep eden birçok insan var.

• Rüyalarımın bile ötesinde bir şansım var.

• Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor.

• Her türlü zenginliği kendime çekiyorum.

• Evrendeki tüm iyiliklere ve bolluğa açığım.

• Yeni gelir yollarına açığım ve almaya hazırım.

• Şimdi beklediğim ve beklemediğim kaynaklardan gelen gelirler bana ulaşıyor.

• Bedenimden zevk duyarken güvencedeyim.

• Barış ve huzur doluyum.

• İhtiyacım olan ve arzu ettiğim şeyleri ortaya çıkaran ve kendime çeken ilahi bir yeteneğe sahibim.

• Her yerde, her zaman diğer insanlara karşı güçlü, serbest ve özgüvenliyim.

• Hedefime ulaşıyorum, sakin ve neşeliyim.

• Başarıya sahibim.

• Bolluk içindeyim.

• Yaşamıma bolluk getirdiğin için teşekkür ederim Tanrım.

• Varlığımın Yaratıcısından sevinci ve sevgiyi tezahür ettirmesini istiyorum ve ben gerçekten evrenimin merkezi güneşi olduğumu anlıyorum.
Bu aralar sürekli herkese şükür taşını öneresim var.Dışarıdan herhangi bir taş alıp, bunu şükür taşı yapın.Taşı sürekli yanınızda taşıyın ve ona bakıp her defasında hayatınızda olduğu için mutlu olduğunuz şeyler için şükredin ( içtiğiniz su,kahve,...yediğiniz yemek,aldığınız oksijen, aile,eş dost,arkadaş,iş,...). Böylelikle enerjiniz yükselecek,kendinizin hayatınızın değerini bileceksiniz veeee diyeceksiniz ki evren bana çalışıyor :) İlhamlar akmaya başlayacak, gözünüz açıkken bile meditasyon yapabileceksiniz inşallah...Hadi bakalım...

Öncelikle paylaşım için teşekkür ederiz :))) Son paragrafta yazdığınız şükür taşı bana seyrettiğim eski bir filmi hatırlattı( With Honors- İnsanlık Yolu) Oradaki oyuncu da buna benzer bir şey yapıyordu. Tekrar hatırlamış oldum taşları böylelikle, iyi oldu :)))

Öncelikle geveze iç sesini değiştirmen gerekir, bunun için öncelikle bu olumlamayı sesinle kaydedip gün içinde bol bol dinlemeni tavsiye ederim;özellikle uyku öncesi ve uyanır uyanmaz...

Sonra da hareketli şarkılarla bol bol dans etmelisin kulaklığı takıp, veee içinden şunları geçirmeslisin bol bol (bunları da kaydetip dinleyebilirsin)

• İçimdeki ışık şimdi ve burada, bedenimde, zihnimde ve ilişkilerimde mucizeler yaratıyor.

• Hayatın en güzel şeylerine layığım ve kendime sevecenlikle her şeyin en iyisini kabul etmeye izin veriyorum.

• Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bana doyum veren bir şekilde yaratıcılığımı ifade ettiğim harika yeni bir pozisyonum var, birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor, onlardan sevgi ve saygı görüyorum. Güzel bir semtte çalışıyor ve bol para kazanıyorum.

• İhtiyacım olan ve arzu ettiğim şeyleri ortaya çıkaran ve kendime çeken ilahi bir yeteneğe sahibim.

• Başarıya sahibim.

• Bolluk içindeyim.

• Varlığımın Yaratıcısından sevinci ve sevgiyi tezahür ettirmesini istiyorum ve ben gerçekten evrenimin merkezi güneşi olduğumu anlıyorum.
Bu aralar sürekli herkese şükür taşını öneresim var.Dışarıdan herhangi bir taş alıp, bunu şükür taşı yapın.Taşı sürekli yanınızda taşıyın ve ona bakıp her defasında hayatınızda olduğu için mutlu olduğunuz şeyler için şükredin ( içtiğiniz su,kahve,...yediğiniz yemek,aldığınız oksijen, aile,eş dost,arkadaş,iş,...). Böylelikle enerjiniz yükselecek,kendinizin hayatınızın değerini bileceksiniz veeee diyeceksiniz ki evren bana çalışıyor :) İlhamlar akmaya başlayacak, gözünüz açıkken bile meditasyon yapabileceksiniz inşallah...Hadi bakalım...

• Başarıya sahibim.

• Bolluk içindeyim.

Çok güzel olumlamalar. birisi bana yaşlıların yanlarında üç tane taş bulundurduklarını nazara iyi geldiğini söylemişti.O dönem bende çantamda taşıyordum. Sonra unuttum. Pazar günü çantalarımdan birini tamire vermeyi düşündüğümden içinde bir şey var mı diye baktığımda bu taşları gördüm, hatta bunları yanımda taşıyayım dedim kendi kendime :)))

buttrfly buttrfly Yazdigin olumlama cumleleri tam benlik. Uzun zamadir bu sozleri kendi sesimle kaydedip her firsatta dinlemek istiyordum. Boyle liste seklinde , hazir gelmesi cok guzel oldu. Tesekkurler.[/QUOTE
Evet gerçektende çok güzel, resimlerini çektim hemen telefonuma kaydettim. Ama ben sesimi dinleyemiyorum, kulağıma hiç hoş gelmiyor.

Cekirdek inanc olmus bu durum canim sen de.Farkinda degilsin ama sen sevmesin de egolarimiz boyle maduriyetlere,kurban rollerine bayilir.Benim cekirdek inancim da taaa kucukken 4 5 yaslarindayken arkadasliklar arasinda olustu.Diyelim ki 2 cok yakin arkadasiz.3. Kisi hep girer ve ortaligi tarumar eder,hep de oyle oldu. Ben de hep burada kurban rolundeyim,arkadasi elinden alinan :) Durumun farkindayim,ama cozmek icin hiiic gayret etmiyorum.Biliyorumnicten ice hosuma gidiyor ::KK66:))

Once bu durumu farkedip,bakis acimizi degistirmeliyiz.Baskasini suclamak yerine,ters dusuncemiz düzeltmeliyiz.Baskasi yasasa boyle durumlari ve onemese,kimseyi suclamasa bir daha boyle seyler yasamayacak. Once temele inmek lazim,cocukluga iner gibi yani :)
canım çekirdek inancımızı nasıl bulabiliriz bir yöntem var mı

Kızlar hiçbir şeyim yoluna girmemekte ısrar ediyor ?

Israrla staj yeri bulamıyorum . Herkes işlerinin kötü olduğunu söyleyip kibarca reddediyor halbuki maddi bir beklentim olmamasına rağmen .

Umudum bitti bitecek şunun şurasında 6 gün kaldı .

Pozitif kalmam mümkün değil gibi gözüküyor

Böyle düşünme eskiler kalbini karartma derlerdi ya dua ederken bir yandan da ya olmazsa diye düşününce; yani enerjini kirletme bırak bekle (biliyorum haklısın,hepimiz zorlanıyoruz) elinden geldiğince sakin şekilde ne olursa olsun benim için hayırlısı olur de “ hatta belki hayal ettiğinden daha güzeli bile olabilir “ ...
Bak bugün Hıdırellez bahar geldim dedi ne kadar güzel enerjiler akıyor biz gözümüzle göremezsekte akıyor o ışık Nur sürekli .... dile gönlünce ...
Senin için hayırlısı olsun umarım gönlünce bir yerde yaparsın stajını :)

Yaratıcının beni sevdiğini pek düşünmüyorum . Bilmiyorum belki de bundan dolayı . Kötü bir insan olmamak için çabalarım fakat yine de sevmeyeceği şeyler de yaptım . Bundan dolayı istediğimi vermiyor mu acaba bilmiyorum ki .

Olur mu öyle şey neden sevmesin sizi Yaratıcı geçmişte mutlaka başka istekleriniz olmuştur ve gerçekleşmiştir. Hepimiz yanlışlar yapıyoruz ama ilerliyoruz yolumuzda ve hayat devam ediyor sürekli şartlar değişiyor ...
Size naçizane bir film önerebilir miyim benim de kalbimin çok kırık olduğu inancımın azaldığı bir dönemde çok güzel denk gelmişti. Yabancı bir film adı “ Baraka “ lütfen ön yargısız ve kendinizi cezalandırılmiş gibi hissetmeden izleyin içindeki mesajlar çok güzel.

Allah yarattığı her kulunu çok sever. Hatalarımıza rağmen bizi sevmekten ve bizi düşünmekten asla vazgeçmeyen tek varlık Allah'tır. Bazı şeyler imtihandır.İmtihanlar ise kulların kendilerini daha iyi tanıyıp keşfetmeleri içindir. Geçmişte hangi hataları yaparsak yapalım, önemli olan pişman olup Allah'a yönelmektir. İnşallah gönlünüze göre bir kapı açılır size...

Sevip sevemediğini bilemezsiniz ki. İnanıyorum ki Yaratıcı, bizi kendimizi sevdiğimizden daha çok seviyor ve düşünüyor ama bakıyor ki kulum ne yapıyor zorluklar karşısında bana sırt çeviriyor mu yoksa benimle birlikte inançla yürüyor mu. Eminim ki her insan zaman zaman kendi inancını sınamıştır, sorgulamıştır. Belli bir zaman insan inanmıyorum modunda bile olur. Kötülük iyilik kavramları evrensel olsa da bence önemli olan vicdan. Bence siz de öylesiniz farkındasınız, vicdanlısınız. Geçici bir dönem olarak düşünün. Nasıl bir durumda olduğunuzu bimiyorum ama bence bunu bir avantaja çevirin eğer şu an her şey yolunda olsaydı hiçbir şey umrunuzda olmazdı belki sahip olduklarınıza şükretmezdiniz bile ne de olsa benim var diyerek(insanlar bollukta unutuyor) şimdi istediklerinize daha çok tutunun yürekten isteyin ama kaptırmadan, onsuz yapamam derecesinde değil zaten sizin olacakmış gibi. Ben bazen özellikle şunun için sükrederim iyi ki bazı istediklerim olmamış çünkü ya ne istediğimi bilmeden istemişim(bana göre değilmiş) ya da daha güzeli olacağı için olmamış. Umut çok önemli. Ben de sana eğer seyretmediysen "Umudunu kaybetme" filmini önermek isterim. Umarım sıkmamıştır biraz konudan konuya atladım:KK45:

KIZLAAAR :)))

Hatırlıyor musunuz staj yeri bulamadığım için berbat bir ruh halindeydim de siz bana moral vermiştiniz .

Sizi dinlediğim için çok mutluyum . Allahın izni ve yardımı ile ekstra olarak da pozitif düşünce gücü ile hayatımın mucizesi gerçekleşti resmen hala inanamıyorum .

Resmen ölü gibi geziyordum . Gittiğim yerlerden kibarca reddediliyordum. Ruh halim berbattı ama nedense umudumu kaybedemiyordum . Kaybedersem biterdi çünkü . Olumlu düşünmeye çalıştım .

Ve oldu . Gerçekten hayallerimin ötesinde bir yere girdim bugün . Allahın izni ile . Sizinle paylaşmak istedimm gerçekten pozitif düşünce ile doğru yoldayız.

Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyormuş . Şükürler olsun .

Korku enerjini cosku enerjisine cevirdigin zaman diyeceksin ki insaallah hayallerimi cok kolay yasiyorum :)
O kadar ki ayni ama cevrede pozitif insanlardan cok negatif insanlar ve diger etkenler var.Bilincli secimlerinle onlari da halledersen bak gor o zaman hayati.Kaliplar kaliplar...Rabbimim kaderi muhtesem bir düzende var ettigini düşünüyorum,o düzen enerjiden geciyor.Bu düzeni anlarsak sorumlulugu ustlenir kurban rolünden cıkar,düşüncelerimize cok dikkat ederiz."Biz Her Insanin Kaderini Kendi Cabasına Bağlı Kıldık" diyor Mevlam cok şukur bin sukur bu sahane düzene :)
canım yine enerji veren harika bir yorum eski sayfalardan alıntıladım ama enerjisi eskimeyecek bir mesaj seni seviyorum...
sizi seviyorum enerjiniz bol olsun güzel yürekli dostlar

Hatırlıyor musunuz staj yeri bulamadığım için berbat bir ruh halindeydim de siz bana moral vermiştiniz .

Sizi dinlediğim için çok mutluyum . Allahın izni ve yardımı ile ekstra olarak da pozitif düşünce gücü ile hayatımın mucizesi gerçekleşti resmen hala inanamıyorum .

Resmen ölü gibi geziyordum . Gittiğim yerlerden kibarca reddediliyordum. Ruh halim berbattı ama nedense umudumu kaybedemiyordum . Kaybedersem biterdi çünkü . Olumlu düşünmeye çalıştım .

Ve oldu . Gerçekten hayallerimin ötesinde bir yere girdim bugün . Allahın izni ile . Sizinle paylaşmak istedimm gerçekten pozitif düşünce ile doğru yoldayız.

Çok sevindim senin adına:) Her şey çok daha güzel olur inşallah...

Harika bir haber cok sevindim başarılar dilerim :KK49::KK200:

Merhabalar kızlar. 8993 8993 çok sevindim, inşallah hep böyle devam edersin.
Keşke bende böyle güzel haberler versem. Olumsuz hiçbir şey düşünmüyorum, düşündüğüm takdirde iptal edip hemen olumsuz düşünüyorum. Düzenli çektiğim esmalarım var. DEğerlilik olumlamaları,imajinasyonlar yapıyorum. Mditasyonu çok yapmıyorum açıkçası,ama yapmasamda videolarını açıyorum. Ama içinde bulunduğum kısır döngülrden kurtulamıyorum.Tam iyi gidiyor derken yine aynı şeyler, bende olaylara çok tepki veriyorum farkındayım. Ama haksızlığa gelemiyorum.

Secret the POWER- Rhonda Byrne
416F372E-B766-4E18-818C-5A3F1F5F897F.webp

Kötü Duyguları Nasıl Bertaraf Edeceğiz

Hayatta sadece tek bir güç vardır ve o güç de sevgidir. Ya sevgi dolusunuzdur ve iyi hissediyorsunuzdur ya da sevgisizsinizdir ve kötü hissediyorsunuzdur. Tüm duygularınız sevginin kademeleridir.

Sevgiyi bir bardaktaki su, bardağı da vücudunuz olarak düşünün. Bardakta azıcık su varsa dolu değildir. O boşlukla kavga ederek ya da boşluğu söküp atmaya çalışarak bardaktaki su miktarını değiştiremezsiniz.

Boşluk bardağa su koyarak dolar. Kötü hisleriniz olduğunda, sevginiz azaldığında, içinizdeki sevgiyle doldurun ve kötü hisleriniz yok olsun.
Secret the POWER

⭐️Not: Bugün önce izlediğim video da sonrada okuduğum bir kitapta insan-su metaforu birkaç kere gözüme ilişince burda paylaşmaya değer dedim. Yazar da belki haberli belki habersiz bilmiyorum Bruce Lee den mi etkilendi acaba ya da haberi yoksa ikisinin birbirinden ortak bilinçle hepimiz herşeyi biliyor muyuz :) güzel bir kıvılcım kafaları, nöronları sevgiyle ateşlemeye devam .... Mutlu Hafta Sonları :KK200: Sahra...

Back
X