Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kızlar ilginç bişey oldu ben geçen aylarda yürüyüşte ya da sporda ayağımı zorlamışım galiba hatırlamıyorum ne zaman oldu onun iyileşmesi için masaj krem güçlendirici hareketler derken bugün mutlaka bir dua Esma var diyordum araştıracaktım içimden de Ya Rafi geçiyor hep niyeyse fark ettim ki az önceki yazı da Ya Rafi yazıyor enerji yükseltmek için, sonra esmaların anlam ve faziletlerine bakacaktım, ilk önce Ya Rafi nin faziletine inceleyim dedim bacak ve ayak sorunları İçin şifa etkisi vardır deyince şaşırdım vallahi bilmiyordum Ya Rafi nin anlamını bir garip oldum :dua:Allahtan, Yaratıcıdan,Evren’den inancımız neyse artık yardım isteyince gerçekten geliyor arkadaşlar iş yerinde sıkıntısı olanlar içinde güzel ESMA imiş paylaşıyorum canlar şifa olsun hepimize her konuda inşallah:KK200:

YA RAFİ C.C.
Derecelendiren,şeref verip yükselten ve kıymetlendiren...

GÜNDE 351 KERE
-Maddi manevi tüm yükselişler için okunur.

-Zalimlerin şerrinden korunmak için ve onların kalbine korku vermek vird edilmesi gerekir.

-Heybet veren bir enerjiye sahip olan Ya Rafi esması,okuyanların onu görenlerin içinde ürperti verecek derecede güçlü görünmesini sağlar.

-Manevi anlamda size yüce mertebelere yükseltecek güçlü bir zikirdir.

-Özellikle işinde yükselmek ve iş bulmak isteyenlerin çokça okuması gereken bir isimdir.

-Her türlü dereceleri şereflendiren Ya Rafi hayatınızdan eksik olmaması gereken bir isimdir.

-Bu esmayı sürekli okuyanlar bir çok maddi ve manevi rızklarla ödüllendirilir.

-Güç,şan,şöhret,şeref,itibar ve iktidar kazanmak isteyenler için güçlü bir frenkasa sahiptir.

-İnsanlara çok güçlü bir derecede olumlu düşünme gücü ihsan eder.

-Sizi karanlıktan aydınlığa çıkaracak güçlü bir zikirdir.

-Herkes tarafından sevilip hürmet görürsünüz.Sosyal çevrenizde sürekli aranan kişi olursunuz.

-İyi derece mertebe ve kariyer sahibi olmak isteyenler için çok güzel bir esmadır.

-Bu esmayı vird edinip arşa bırakan müminlerin yükselmesinin önünde kimse duramaz.

-Tüm kalpleri kendisine bağlayan esmalardandır.Karşı tarafa tesir eden bir enerjiye sahiptir.

-Bacaklarında ağrı veya buna benzer ağrılar hissedenler için okunması gereken bir zikirdir. Ayakta çalışanlar için, sporcu olup yorulanlar için ve bacakta çarpıklık ve fizyolojik sıkıntılar için iyileştirici bir enerjisi vardır.

-Zor durumda kalmış ve bu durumdan çıkamayan ve çıkamamış kişiler için bir nur dolu anahtardır.

-Yine bu güzel ism-i esma sizi günümüz şartlarının en zoru olan fakirlikten koruyan ve sizi bu durumdan kurtaran bir güce sahiptir.
- Alıntıdır -
canım benim harika bir enwrjin var iyiki varsın
bu kadar olur bende esma arıyordum bu bol manevi enerjisi olan günlerde...aradığıma uygun esmayı paylaştın...
Yüce Rabbime şükürler olsun bir mucize daha...
Ya Rafi ismiyle Ya Mucib ismiyle tüm dualarına ve tüm dualarımıza cevap versin...♡

bu kadar olur bende esma arıyordum bu bol manevi enerjisi olan günlerde...aradığıma uygun esmayı paylaştın...
Ya Rafi ismiyle Ya Mucib ismiyle tüm dualarına ve tüm dualarımıza cevap versin...♡
Amiiin

Sağol canım buranın hepimizin güzel enerjisi, Evet çok şükür dualara, Ne güzel denk gelmiş tesadüf diye bişe yoktur aslında , Amin inşallah amin canım :KK200:

arkadaşlar benım teknık bır sorum var. Avatarımı değiştirmek istiyorum . Sımdı kullandığımı bilgisayardan zorunlu seçmiştim. Bilgisayara yüklediğim fotoğraflardan avatar resmi yapmaya çalışıyorum. bir kac aydır uğraşıyorum. Telefondan olmadı. Bilgisayardan da olmadı. Siz nasıl değiştirdiniz ?

arkadaşlar benım teknık bır sorum var. Avatarımı değiştirmek istiyorum . Sımdı kullandığımı bilgisayardan zorunlu seçmiştim. Bilgisayara yüklediğim fotoğraflardan avatar resmi yapmaya çalışıyorum. bir kac aydır uğraşıyorum. Telefondan olmadı. Bilgisayardan da olmadı. Siz nasıl değiştirdiniz ?
Bilgisayarda ya da tlf başka resim kayıtlıysa; yukarda sağda başlangıç-kapat, bayrak,ve insan figüru gibi olan imgeler var ya insan figürü olan yerden avatar yazan seçenek, kişisel bir avatar yazan kutucuk seçili olsun, yeni avatar yükle dosya göz at var ordan, fotoğraf arşivine göz at ya da foto cek diyor yüklü foto varsa seçebilirsiniz tamam ya da yükle yazar dene bir olmazsa beraber yaparız ben de değiştiririm avatarı :)

Sağol canım buranın hepimizin güzel enerjisi, Evet çok şükür dualara, Ne güzel denk gelmiş tesadüf diye bişe yoktur aslında , Amin inşallah amin canım :KK200:
Allah razı olsun canım, çok güzel paylaşımların. Ne kadar güzel anlamları varmış esmaların ve özellikle ya Rafi. Kızımın bacakları ağrıyordu hem ona söyleyeyim, hem de kendim iş arıyorum. Her derdimizin dermanı içindeymiş. Şükürler olsun Rabbime. İyiki varsın canım.

Gunaydin pozitif hatunlar. Gunesli, musmutlu bir hafta basladi.
Bir sorum daha var.
Bu haftaya sorulatla basladim.
Sahra- Sahra- senin bir ara " gunun sorusu" tarzinda bir paylasimin vardi. Guzeldi.
Neyse konuyu fazla dagitmayayim.
3 gecedir ust uste ayni tarz ruya goruyorum. Cok dik bir yerden asagiya yuvarlaniyorum. 1. Hatirlamiyorum ama guzel bir yerdi. 2. Otantik , turistik kasaba gibi bir yer. 3. Cayir cimenlik. Cok yuksek degil ama acisi cok dik. Karadeniz' in arazi yapisini bilenler bilir. Cok zor cikiyorum , ciktim ama geri nasil inecegim diye korka korka cikiyorum. Ciktigim gibi inemiyorum. Yuvarlaniyorum.
Bu gece 2 gun ustuste ayni ruyayi gorunce dikkatimi cekti. Bir dilegim var, ona niyet edip uyudum.3. Sefer yine asagi dogru yuvarlandigimi gordum.

Gunaydin pozitif hatunlar. Gunesli, musmutlu bir hafta basladi.
Bir sorum daha var.
Bu haftaya sorulatla basladim.
Sahra- Sahra- senin bir ara " gunun sorusu" tarzinda bir paylasimin vardi. Guzeldi.
Neyse konuyu fazla dagitmayayim.
3 gecedir ust uste ayni tarz ruya goruyorum. Cok dik bir yerden asagiya yuvarlaniyorum. 1. Hatirlamiyorum ama guzel bir yerdi. 2. Otantik , turistik kasaba gibi bir yer. 3. Cayir cimenlik. Cok yuksek degil ama acisi cok dik. Karadeniz' in arazi yapisini bilenler bilir. Cok zor cikiyorum , ciktim ama geri nasil inecegim diye korka korka cikiyorum. Ciktigim gibi inemiyorum. Yuvarlaniyorum.
Bu gece 2 gun ustuste ayni ruyayi gorunce dikkatimi cekti. Bir dilegim var, ona niyet edip uyudum.3. Sefer yine asagi dogru yuvarlandigimi gordum.

Ne zaman rüyamda yokuş aşağı insem zor olan bir isteğim mucizeyle gerçekleşti.Bence senin ki de böyle Allahın izniyle keyifle,neşeyle gelsin canım dileğin

Buradan benimle inatlaşan biri var demiştim, bana karşı ilgisi var hala biliyorum. başkasıyla ben ona ters davrandığım için çıktığını farkındayım, kız ona önceden ilgi gösteriyormuş zaten. Kızla birlikteyken bile benimle ilgiliydi bende sinirleniyordum yine ters davrandım :) ) Şİmdi hiç bakmıyor, baksada kırgın. Kendisinin bana gelmesini, yine onun adım atmasını istiyorum. Ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum, nasıl imajine edebilirim.Coşku enerjisi nasıl gönderilir. İçime korku doluyor, daha önce yaşadıklarımdan kaynaklı.Buda beni aldatacak diye düşünmüştüm hep zaten. Neden bilmiyorum böyle davranmayacağım diyorum ama o her yaklaştığında ben ters davranıyorum bunu nasıl aşabilirim. Kızla hala beraber bu arada.

Tüm evrenle bağlantılı haldeyiz,tabiki çevremizdeki kişilerle ve tabiki olup bitenlerle de.Hem kızla hem de o kişiyle aranızda görünmez eterik bağlar kurulmuş olabilir.Yani, halihazırdaki bağlar aranızdaki olayları körükleyecek şekilde etkili olabilir.Tek başına aldığın ciddi bir karar,bir niyetle bu kordonu,enerjiyi yönlendirebilirsin.Eterik bağlar zıt çalışır,çünkü egodan gelir.Aklından geçirdiğin her negatif düşünce,kıskançlık,eleştiri,yargı sadece bu bağları besler.Neden durduk yere kendinden enerji verip bu olaylara katkıda bulunasın ki. O yüzden aradaki egosal bağları benliğe taşımalısın,madem hepimiz bu enerjilerden etkileniyoruz o zaman herkes pozitif olsun.Öncelikle ne istediğine karar ver ve isteğini merkeze taşı, bu evren senin düşüncelerinin kalıplarının yansıması;o insanlar o olaylar tesadüf değil.O halde sen kahkayı,neşeyi,inceliği,zarafeti seç.Mutluluk duyduğun,görmekten keyif aldığın insanlar olsun bu insanlar;nasılı sana ve imajinasyonuna kalmıişAynı şekilde onların da seni gördüğünde mutlu olduğunu düşün...Dediğim gibi nasılı sana kalmış.Mesela o kızı yeni başka sevgilisiyle ellerinde çiçekler,çok mutluyken görebilirsin ...Ve size gelip nişan davetiyesini filan veriyor :) İşte bu yaratıclığına kalmış tatlım,evrende sonsuz ihtimaller var aynen böyle

İyi akşamlar kızlaarr :) güzel bir yazı biraz uzun ama bölemedim A azurmavisi canım enerji vampirleri, enerji yükseltme, koruma ilgili sen sormuştun değil mi ondan da bahsediyor
NE İSTERSENİZ ONU DEĞİL, NEYSENİZ ONU ÇEKERSİNİZ!

Evrende her şey enerji. Enerji titreşerek salınır ve var olan her varlığın bir frekansı var.
Aynı şekilde bedenimizdeki her organın her hücrenin de kendine göre bir frekansı var.

Fiziksel çevremizden gelen tüm olumsuz frekanslar hücresel parçalanmaya ve düşüşe neden olduğu için hücreyi kendi doğal frekansına yükseltecek şeyleri öğrenip uygularsak daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşama sahip olabiliriz.

Yaşayan her varlığı sağlıklı tutan var olan yaşam gücümüz.
Sahip olduğunuz enerjiyi temizler dengeler ve arınırsanız yaşam enerjiniz de yükselir.

Buna Çinde ve Japonyada “ki”
Hindistan ve Tibet’te “prana”
Sufizm de “Baraka” denir.
Ki zayıflarsa hastalıklar ortaya çıkar, tamamen bittiğinde ise varlık ölür!

Peki Frekans nasıl yükseltilir?
En çok sorulan sorulardan biridir. Aşağıda maddeler halinde yazmaya çalışacağım.
Aura temizliği, Olumlamalar, Olumlu duygu ve düşünceler, Dualar, Meditasyon,
(Namaz da bence bi şekilde meditasyon ve ben namaz kılarım daha çok)

Bir kere en başta ruh halimizi pozitife çevirmeliyiz. Öfke endişe ve korku gibi duygular frekansın aşağıda olduğunun en büyük göstergesidir. Ve frekansı 12 mhz düşürür.

Bunun için kendinize sık sık kendimi nasıl hissediyorum diye sorabilirsiniz.. Huzurlu, sakin, öfkeli, kızgın? Kendinize dürüst olun.

Derin bir nefes alıp verin – bunu 3 defa tekrarlayın.

“Hayatının akışına güveniyorum, her ne oluyorsa benim hayrıma her şey yolunda ve her şey tam olması gerektiği gibi ”

Bedeninizdeki tıkanmış enerjileri serbest bırakın.

Farkında olarak ya da olmayarak kendimde yarattığım tüm engellemeleri iptal ediyorum. Farkında olarak ya da olmayarak kendime koyduğum tüm blokeleri kaldırıyorum. Geçmişi, geçmişimdeki herkesi ve kendimi sevgiyle affediyorum ve serbest bırakıyorum.

Lütfen bunu kulağınızın duyacağı şekilde kendinize inanarak söyleyin.
İnsanları da yargılamayı bırakın lütfen. Herkes kendi hayatını ve kendi seçimlerini yaşıyor.
Sevgi dolu, hoş görülü ve şükür enerjisi içinde olmaya çalışın çünkü bunlar yüksek frekanslı düşünce halleridir.

Ayrıca Zihninizi kendinize dair kötü inanç ve düşüncelerle doldurarak gezdiğinizde etrafınıza sürekli ben değersizim mesajı yayacağınız için doğru insan ve kişileri de çekmeniz mümkün değildir. Sevilmek istiyorsanız önce kendinizden nefret etmekten vazgeçin.

Auranıza yapışmış negatif enerjileri temizlemek. Gün içerisinde dışarıdan sürekli negatif enerjiye maruz kalıyoruz.

Düzenli aralıklarla aura temizliği yapılması gereklidir.
Duşta bir kase içine biraz sirke koyup su ile karıştırıyorsunuz. Ve başınızdan aşağı döküyorsunuz. Hepsi bu! Aynı uygulamayı Kaya tuzu ile de yapabilirsiniz. Bu defa sirke yerine tuz ile suyu karıştırıyorsunuz.

Ayrıca Adaçayı enerjiyi temizlemenin en etkili yollarından bir diğeri.
Adaçayı titreşimi çok yüksek bir bitki, yakıldğı yani tütsü yapıldığı ortamda tüm negatif etkileri alandan uzaklaştırır enerji bedeninizi de temizler.

Olumsuz enerjileri bir kap içerisine koyacağınız tuz ile toplayabilir ve bunu mutlaka 15 günde- en fazla ayda lavaboya dökerek yenisini koyabilirsiniz.

Bu tuz kaplarını salonunuza, yatak başucunda komidinin üstüne, yatağın altına koyabilirsiniz.

Yatak demişken de ne yazık ki yatağımızda üzerimizdeki ve çevremizdeki olumlu olmayan enerjiyi emen noktalardan biri. Özellikle altını sık sık tozdan arındırmak ve eşyalarla doldurmamak gereklidir. Yatak altına doldurulmuş eşyalar, özellikle eski eşyalar bütün gece sahip olduğu titreşimi yayar, Vücudun enerji alanı sürekli bu enerjilerle boğuşur, ertesi gün bize gerekli olan enerji burada harcar.

Renklerin enerjisi de çok önemlidir, biliyorum bir çoğunuz koyu renkleri çok seviyor. Bende çok seviyorum, sarışın olduğum için siyah rengini kendime daha çok yakıştırıyorum mesela ve giyimimde çok fazla kullanıyorum. Ama ben işin tekniğini bildiğim için başka renklerin enerjisi ile de bilahare çalışıyorum ve telafi ediyorum Oysa bilmeyen biri sürekli siyah ve kahve gibi renklerle hayat enerjisini düşürebilir. Çünkü koyu renklerin frekansları çok düşüktür.

Canlı tonlar ve ve özellikle pembe rengi sevgi enerjisi çok yüksek bir renktir. Ev dekorasyonunda ve kıyafetlerinizde canlı ve pastel renklerin enerjisinden destek alın. Koyu renk giydiğinizde bile örneğin kahve ağırlıklı bir kıyafete turkuaz fular katarak enerjiyi dengeleyebilirsiniz. Yada kahverengi koltuklarınız varsa yine turkuaz objeler gibi..

Bunun dışında esanslar özellikle gül frekansı çok yüksek bir bitkidir. 320 mhz.
Ondan sonra önerebileceğim bir bitki lavantadır 118 mhz,
Nane 78 mhz ve fesleğen 52 mhz gelir..

Bu bitkilere dokunmak, koklamak varsa yağını sürmek frekansınızı artırır. Hatta lavantayı kaynatıp bulunduğunuz odaya koyun buharı odada yayılsın bu bile ortamın huzurunu artıracaktır. Bu arada lavanta gerek kokusu gerek rengi gerek faydaları benim ennn sevdiğim bitkidir ve o kadar çok bahsettim ki artık takipçiler lavanta görünce sizi hatırlıyoruz derler hep

Müzik! Havadaki titreşimi enerjiyi hareket ettirmek için yardımcı olan bir başka şey MÜZİK!
Dinlediğiniz şarkılar. Ahhh, hemde ne kadar etkiliyor frekansınızı biliyor musunuz

Çok tecrübe etmişsinizdir gayet normalken radyoda çalan acılı bir şarkıyla birden efkar bastığını.. İşte hooop düştü frekan

Sadece sözler değil müziğin temposu yaydığı frekans.
Ses frekanslarının etkisi şimdi değil çok uzun yıllar önce keşfedilmişti. Akıl hastanelerinde hastalar müzikle tedavi edildiğini duymuş muydunuz?

Mesela bunun bir örneği Amasya’da bimarhane de eskiden böyle bir uygulama varmış. Yapılan araştırmalara göre o dönemde hastalara burçlarına göre farklı makamlar dinletirlermiş mesela bu makamlardan Uşşak makamının gut hastalığı, uykusuzluk ve ayak ağrısı tedavisine, buselik makamı baş ağrısına, Hüseyni makamının kalp ve ciğerde oluşan iltihaplar ile mide rahatsızlıklarına, rast makamının felce, Irak makamının ateşli hastalıkların tedavisine iyi geldiğini okudum..

Ve en son olarak frekansı yükselten en önemli şeylerden birisi de DUA. MEDİTASYON. ve ESMA Çalışmalarıdır.

Bu da 15 mhz kadar yükseltiyor. Mesela Arapça çok zengin bir ses frekansına sahip olduğu için duaları Arapçasından okumak çok daha fazla etki gösterdiğiniz biliyor muydunuz. Bir yerde okumuştum Arapça dualar incelendiğinde kelimelerin yan yana gelişi insanın üzerinde çok olumlu etki bırakacak şekilde düzenlenmiş olduğu ortaya çıkmış..
Ya Rafi enerjiyi yükselten esmalardan birisidir.

Bu arada son olarak; çok önemli bir bulgu ise frekansı yüksek bir kişinin beraberinde pek çok kişiyi de dengelediği araştırmalarla ortaya çıkmış

Buna göre sevgiyi gerçek anlamda yaşayan bir kişi 750 bin insanın yaydığı düşük enerjiyi dengeliyor.

Yine yapılan araştırmalardan çıkan sonuca göre frekans seviyesi 200 ‘ün altında olan bir kişi de aynı şekilde çevresindeki insanların enerjisini de aşağıya çekiyor!

Dolayısıyla eğer bunu başarmakta zorlanıyorsanız enerjisi yüksek insanların yanında olmaya çalışın. Onların bu ışığı ve enerjisi size de yansıyacaktır.

Yaydığınız frekansa dikkat edin çünkü;

- Alıntı -

O kadar iyi geldi ki anlatamam canım,çok teşekkür ederim bu harika paylaşımın için iyi ki varsın;iyi ki varsınız:KK200::KK200::KK200:

Inanamiyorum gercekten. Cok saskinim. Aslinda hala inanamamam bir garip boyke olaylara. Daha dun bu sozu dusundum tam olarak neydi diye... birine soyleyecektim. Tamami aklima gelmedigi icin soyleyememistim:) tesekkurler:KK200:

Ne demek:KK200:Ben de bu sözü severim demek ki sizin enerjinizle doğru bir zamanda paylaşmışım. Aslında bir kez daha küçük bir kanıt..Hiçbir şey tesadüf değil :))))

İyi akşamlar kızlaarr :) güzel bir yazı biraz uzun ama bölemedim A azurmavisi canım enerji vampirleri, enerji yükseltme, koruma ilgili sen sormuştun değil mi ondan da bahsediyor

Evrende her şey enerji. Enerji titreşerek salınır ve var olan her varlığın bir frekansı var.
Aynı şekilde bedenimizdeki her organın her hücrenin de kendine göre bir frekansı var.

Fiziksel çevremizden gelen tüm olumsuz frekanslar hücresel parçalanmaya ve düşüşe neden olduğu için hücreyi kendi doğal frekansına yükseltecek şeyleri öğrenip uygularsak daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşama sahip olabiliriz.

Yaşayan her varlığı sağlıklı tutan var olan yaşam gücümüz.
Sahip olduğunuz enerjiyi temizler dengeler ve arınırsanız yaşam enerjiniz de yükselir.

Buna Çinde ve Japonyada “ki”
Hindistan ve Tibet’te “prana”
Sufizm de “Baraka” denir.
Ki zayıflarsa hastalıklar ortaya çıkar, tamamen bittiğinde ise varlık ölür!

Peki Frekans nasıl yükseltilir?
En çok sorulan sorulardan biridir. Aşağıda maddeler halinde yazmaya çalışacağım.
Aura temizliği, Olumlamalar, Olumlu duygu ve düşünceler, Dualar, Meditasyon,
(Namaz da bence bi şekilde meditasyon ve ben namaz kılarım daha çok)

Bir kere en başta ruh halimizi pozitife çevirmeliyiz. Öfke endişe ve korku gibi duygular frekansın aşağıda olduğunun en büyük göstergesidir. Ve frekansı 12 mhz düşürür.

Bunun için kendinize sık sık kendimi nasıl hissediyorum diye sorabilirsiniz.. Huzurlu, sakin, öfkeli, kızgın? Kendinize dürüst olun.

Derin bir nefes alıp verin – bunu 3 defa tekrarlayın.

“Hayatının akışına güveniyorum, her ne oluyorsa benim hayrıma her şey yolunda ve her şey tam olması gerektiği gibi ”

Bedeninizdeki tıkanmış enerjileri serbest bırakın.

Farkında olarak ya da olmayarak kendimde yarattığım tüm engellemeleri iptal ediyorum. Farkında olarak ya da olmayarak kendime koyduğum tüm blokeleri kaldırıyorum. Geçmişi, geçmişimdeki herkesi ve kendimi sevgiyle affediyorum ve serbest bırakıyorum.

Lütfen bunu kulağınızın duyacağı şekilde kendinize inanarak söyleyin.
İnsanları da yargılamayı bırakın lütfen. Herkes kendi hayatını ve kendi seçimlerini yaşıyor.
Sevgi dolu, hoş görülü ve şükür enerjisi içinde olmaya çalışın çünkü bunlar yüksek frekanslı düşünce halleridir.

Ayrıca Zihninizi kendinize dair kötü inanç ve düşüncelerle doldurarak gezdiğinizde etrafınıza sürekli ben değersizim mesajı yayacağınız için doğru insan ve kişileri de çekmeniz mümkün değildir. Sevilmek istiyorsanız önce kendinizden nefret etmekten vazgeçin.

Auranıza yapışmış negatif enerjileri temizlemek. Gün içerisinde dışarıdan sürekli negatif enerjiye maruz kalıyoruz.

Düzenli aralıklarla aura temizliği yapılması gereklidir.
Duşta bir kase içine biraz sirke koyup su ile karıştırıyorsunuz. Ve başınızdan aşağı döküyorsunuz. Hepsi bu! Aynı uygulamayı Kaya tuzu ile de yapabilirsiniz. Bu defa sirke yerine tuz ile suyu karıştırıyorsunuz.

Ayrıca Adaçayı enerjiyi temizlemenin en etkili yollarından bir diğeri.
Adaçayı titreşimi çok yüksek bir bitki, yakıldğı yani tütsü yapıldığı ortamda tüm negatif etkileri alandan uzaklaştırır enerji bedeninizi de temizler.

Olumsuz enerjileri bir kap içerisine koyacağınız tuz ile toplayabilir ve bunu mutlaka 15 günde- en fazla ayda lavaboya dökerek yenisini koyabilirsiniz.

Bu tuz kaplarını salonunuza, yatak başucunda komidinin üstüne, yatağın altına koyabilirsiniz.

Yatak demişken de ne yazık ki yatağımızda üzerimizdeki ve çevremizdeki olumlu olmayan enerjiyi emen noktalardan biri. Özellikle altını sık sık tozdan arındırmak ve eşyalarla doldurmamak gereklidir. Yatak altına doldurulmuş eşyalar, özellikle eski eşyalar bütün gece sahip olduğu titreşimi yayar, Vücudun enerji alanı sürekli bu enerjilerle boğuşur, ertesi gün bize gerekli olan enerji burada harcar.

Renklerin enerjisi de çok önemlidir, biliyorum bir çoğunuz koyu renkleri çok seviyor. Bende çok seviyorum, sarışın olduğum için siyah rengini kendime daha çok yakıştırıyorum mesela ve giyimimde çok fazla kullanıyorum. Ama ben işin tekniğini bildiğim için başka renklerin enerjisi ile de bilahare çalışıyorum ve telafi ediyorum Oysa bilmeyen biri sürekli siyah ve kahve gibi renklerle hayat enerjisini düşürebilir. Çünkü koyu renklerin frekansları çok düşüktür.

Canlı tonlar ve ve özellikle pembe rengi sevgi enerjisi çok yüksek bir renktir. Ev dekorasyonunda ve kıyafetlerinizde canlı ve pastel renklerin enerjisinden destek alın. Koyu renk giydiğinizde bile örneğin kahve ağırlıklı bir kıyafete turkuaz fular katarak enerjiyi dengeleyebilirsiniz. Yada kahverengi koltuklarınız varsa yine turkuaz objeler gibi..

Bunun dışında esanslar özellikle gül frekansı çok yüksek bir bitkidir. 320 mhz.
Ondan sonra önerebileceğim bir bitki lavantadır 118 mhz,
Nane 78 mhz ve fesleğen 52 mhz gelir..

Bu bitkilere dokunmak, koklamak varsa yağını sürmek frekansınızı artırır. Hatta lavantayı kaynatıp bulunduğunuz odaya koyun buharı odada yayılsın bu bile ortamın huzurunu artıracaktır. Bu arada lavanta gerek kokusu gerek rengi gerek faydaları benim ennn sevdiğim bitkidir ve o kadar çok bahsettim ki artık takipçiler lavanta görünce sizi hatırlıyoruz derler hep

Müzik! Havadaki titreşimi enerjiyi hareket ettirmek için yardımcı olan bir başka şey MÜZİK!
Dinlediğiniz şarkılar. Ahhh, hemde ne kadar etkiliyor frekansınızı biliyor musunuz

Çok tecrübe etmişsinizdir gayet normalken radyoda çalan acılı bir şarkıyla birden efkar bastığını.. İşte hooop düştü frekan

Sadece sözler değil müziğin temposu yaydığı frekans.
Ses frekanslarının etkisi şimdi değil çok uzun yıllar önce keşfedilmişti. Akıl hastanelerinde hastalar müzikle tedavi edildiğini duymuş muydunuz?

Mesela bunun bir örneği Amasya’da bimarhane de eskiden böyle bir uygulama varmış. Yapılan araştırmalara göre o dönemde hastalara burçlarına göre farklı makamlar dinletirlermiş mesela bu makamlardan Uşşak makamının gut hastalığı, uykusuzluk ve ayak ağrısı tedavisine, buselik makamı baş ağrısına, Hüseyni makamının kalp ve ciğerde oluşan iltihaplar ile mide rahatsızlıklarına, rast makamının felce, Irak makamının ateşli hastalıkların tedavisine iyi geldiğini okudum..

Ve en son olarak frekansı yükselten en önemli şeylerden birisi de DUA. MEDİTASYON. ve ESMA Çalışmalarıdır.

Bu da 15 mhz kadar yükseltiyor. Mesela Arapça çok zengin bir ses frekansına sahip olduğu için duaları Arapçasından okumak çok daha fazla etki gösterdiğiniz biliyor muydunuz. Bir yerde okumuştum Arapça dualar incelendiğinde kelimelerin yan yana gelişi insanın üzerinde çok olumlu etki bırakacak şekilde düzenlenmiş olduğu ortaya çıkmış..
Ya Rafi enerjiyi yükselten esmalardan birisidir.

Bu arada son olarak; çok önemli bir bulgu ise frekansı yüksek bir kişinin beraberinde pek çok kişiyi de dengelediği araştırmalarla ortaya çıkmış

Buna göre sevgiyi gerçek anlamda yaşayan bir kişi 750 bin insanın yaydığı düşük enerjiyi dengeliyor.

Yine yapılan araştırmalardan çıkan sonuca göre frekans seviyesi 200 ‘ün altında olan bir kişi de aynı şekilde çevresindeki insanların enerjisini de aşağıya çekiyor!

Dolayısıyla eğer bunu başarmakta zorlanıyorsanız enerjisi yüksek insanların yanında olmaya çalışın. Onların bu ışığı ve enerjisi size de yansıyacaktır.

Yaydığınız frekansa dikkat edin çünkü;

- Alıntı -

Sabah sabah ne iyi geldi. Yazıyı kaydettim bile. Çok teşekkür ediyorum:KK200:

buttrfly buttrfly Canim tesrkkur ederim. Umut isigimi yeserttin.
Uyanir uyanmaz ruya tabirlerini okudum.Icim karardi. Huyum kurusun negatif dusunmeye cok meyilliyim zaten.
En iyisi bizim pozitif kizlara sorayim dedim.
Son gunlerde beynimden en cok gecen resim bu topige gelip hayatimdaki degisiklikleri liste halinde yazmak. Imajinasyonlarim cok guzel. Cok sukur oldu bile.

IMG_2020.webp

Hanımlar hepinize hayırlı haftalar,hayırlı Ramazanlar diliyorum.

İnstagramda güzel bir arınma etkinliği buldum. Belki sizler de katılmak istersiniz diye paylaşıyorum:)

Eki Görüntüle 2148494

Hanımlar hepinize hayırlı haftalar,hayırlı Ramazanlar diliyorum.

İnstagramda güzel bir arınma etkinliği buldum. Belki sizler de katılmak istersiniz diye paylaşıyorum:)

Hayırlı Ramazanlar canım.Ben de başladım sabah buna hayırlara,güzelliklere vesile olsun ülkemize,evrenimize tabiki kendimize sevgi yumaklı enerji olsun

Back
X