- 25 Ekim 2017
- 413
- 955
- 53
İnşallah kirazın rnginden yola çıkarak öyle yorumladım. Nasıl yorumlarsan rüyayı öyle çıkarmış :))Hadi insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kirazın rnginden yola çıkarak öyle yorumladım. Nasıl yorumlarsan rüyayı öyle çıkarmış :))Hadi insallah![]()
Ypk ben anlatmamamıstım cnmAaaa. Gecenlerde ruyasini anlatan sen miydin?
Bendede :)). Daha önce bana olumsuz konuşan bir arkadaşımdan bahsetmiştim. Ondan uzaklaştım biraz ama hala görüşüyoruz, yaşadığım bir sorunu ona anlattığım halde bir gün o sorunla ilgili olmadık bir şey söyledi benim aleyhime olacak şekilde başkaları mutlaka duymuştur ama bnim yaptığım yanlış bir şey yoktu o an açıklama yaptım.Daha sonra o konuda öyle konuşmamasını yanlış anlamaya sebebiyet vereceğini söyldim. anlattığım şeyi unuttuğunu söyledi. Ve aynı konuda yine benzr şeyi yaptı onu uyardığım halde. Yaptığı bazı yanlış şeyleri dile getirdim son zamanlarda, zaten bazı şylerde tepki veriyordum buna rağmen aynı şeyi tekrarlıyordu.Şimdide özür dileyeceğine yanına gelmeyeceğime getirdi lafı.Geçenlerde bir konuda onun tanıdığının yardımınıda gördüm.Biliyorum art niyetli değil ama yine de geriliyorumNe iyi geldi bu yazi. Gun boyunca anlamsiz bir huzursuzluk vardi. Gerci bu 1 hafta icinde aldigim 3,5 kilo ile de alakali olabilir:))))
Hizla inisler basladigina gore ruyalarimizda bence bizi zorlayan, mesgul eden islerin sonuna gelmisiz demek. Artik hizla sonuca dogru gidiyoruz. Her cikisin bir inisi var. Hayatinda olmasini istedigin kisi de simdi baskasiyla.birlikte ya bence onu gordun. Aslinda begenmiyorsun cok ama olmayinca gonul ille de onu ister ya o durumu yasiyorsun bilincaltinda. Bu da ruyalarina yansiyor. Bence tahmin etmedigin birinden bir ilgi goreceksin:)Kızlarhayatdevamedecek rüyasını anlattığı günden bir iki gün önce bende kendimi merdivenden hızla inerken görmüştüm,
Rüyamda kendi evimizde tanımadığım bir erkek başkasının kocası olduğunu ama aslında bana aşık olduğunu söylüyordu ben yadırgadım ve adamın çirkin olduğunu düşündüm:)) Kadından küçük diyorum kendi kendime bu arada kadını da tanımıyorum. Evden çıkmak için anahtar alıyorum çekmeceden ama yanlış oluyor doğrusunu alıp açıyorum kapıyı karanlıkta kimse görmesin diye hızla yürüyoruz sonra merdiven iniyoruz bir kaçkat dönerek iniyoruz bir kadın kapıdan arkamızdan bakıyor ama bizi görmüyor kapıya yanlışlıkla mendil sıkıştırıyor. Benim elimde kırmızı renkte iki tane kalpli anahtarlık oluyor aynı zamanda gelin ve damatta oluyor anahtarlıkta.Adam bana o anahtarlık benim ama senin olsun diyor.
Teşekkür ederim yorum için. 'Bence tahmin etmedigin birinden bir ilgi goreceksin:)' bunu nasıl anladın.İnşallah dediğin gibi olur.Hizla inisler basladigina gore ruyalarimizda bence bizi zorlayan, mesgul eden islerin sonuna gelmisiz demek. Artik hizla sonuca dogru gidiyoruz. Her cikisin bir inisi var. Hayatinda olmasini istedigin kisi de simdi baskasiyla.birlikte ya bence onu gordun. Aslinda begenmiyorsun cok ama olmayinca gonul ille de onu ister ya o durumu yasiyorsun bilincaltinda. Bu da ruyalarina yansiyor. Bence tahmin etmedigin birinden bir ilgi goreceksin:)
Nasil da bilmis bilmis yazdim:)))) ama icimden oyle geldi...
Anahtarliktan:)Teşekkür ederim yorum için. 'Bence tahmin etmedigin birinden bir ilgi goreceksin:)' bunu nasıl anladın.İnşallah dediğin gibi olur.
Bence sana hayırlı bi kısmet var gelmesi zaman alacak gibiBenim rüyamıda yorumlayan olursa mutlu olurum
Bende de uyku uyuşukluk hali var yazıda dediği gibi bir de değişik garip rüyalar, neyse iyi yönde değişim olacaksa tamam diyorum geçer gider :)Ne iyi geldi bu yazi. Gun boyunca anlamsiz bir huzursuzluk vardi. Gerci bu 1 hafta icinde aldigim 3,5 kilo ile de alakali olabilir:))))
İnşallah öyle olsun, Amin güzel dileklerin içinSahra-
Paylastigin yazi cok guzeldi.
Bu tip yazilar surekli karsima cikiyor. Ozel bir donemden geciyormusuz.
Bireysel olarak kendimle yuzlesmelerimin , gecmisimle hesaplasmalarimin, affatme calismalarimin meyvesini toplamaya basladigimi fark ediyorum.
Toplumsal ve evrensel olarak dusununce tum insanlik ve dunyamiz adina cok umutluyum. Su an burda ezan okunuyor. Imsak vakti.
Rabbim tum insanliga bol bol vicdan, methamet, sevgi versin.
Herkese gunaydiiiiin:)Evlenmek istediğin kişi için hergün 3025 adet ya mucib okunmalı
Cami ismi toplayan bir araya getirenmiş dargınların barışması için 114 kere ya cami
Hergün 489 ya fettah okumak evlenmeyi kolaylaştırıyormuş
1062 kez ya fettah ya bais evlilik için
336 kere ya musavvir düzenli okumak evliliği kolaylaştırıyor
Ya vedud 400 adet
"Allahümme ya mufettihal Ebvab ifteh lena hayrel bab " (Ey kapıları açan Allah'ım! Bize hayır kapısını aç.). Duasını 41 kez okuyoruz.
Ya Cemil 83 adet güzellik için
100 ya Kadir dileklerin kabulü için
Yükselme sınavına girip kazanamayan arkadaşa sınav öncesi 189 ya mukaddim oku üfle Pirince sınavda pirinci yut demiştim.Yapmış sınavı geçti yükseldi.
Ya baki entel baki
İnsan kalbindeki bu sınırsız muhabbete layık olmayan ve birgün mutlaka onu terk edip gidecek olan ölümlü sevgilileri ya baki entel baki demekle , onlar kendisini bırakmadan o onları bırakır.
Ben de her gün dua ediyorum bana haksızlık yapanların cezasını çekmesini istiyorum ama her geçen gün Bşka bişiy oluyor yeni gelen arkAdasa odadakilerle durumumu izah etmeye çalışmıştım mesaj atarak şak kadın da beni engellemis Allahım nasıl bir sınavdan geçiryorsun beniPozitif arkadaslarim. Sorun yasadigim is arkadasim sorusturma geciriyor demistim ya simdi beni ifade vermeye cagirdilar. Hatta ilk beni cagirdilar. Sanirim boyle olmasini da soylenlerimle ben cagirdim:)))
Cok meraktayim ne olacak acaba?
Ama pozitif dusunce ve olumlamalara gore onlarin zarar girnesinicin dua etmemelisin sanki. Birak ne yaparlarsa yaosinlar. Sen icini duzelt. Ben o sorun olan arkadasima 1 hafta boyunca ya latif esmasini okudum. Isleri yoluna girsin diye. Baskalarinin kotulugunu isteyerek mutlu olamazsin ki. Elbette anlik.duygularda isteuebiliriz ama surekli bunu istemek sana zarar verir.Ben de her gün dua ediyorum bana haksızlık yapanların cezasını çekmesini istiyorum ama her geçen gün Bşka bişiy oluyor yeni gelen arkAdasa odadakilerle durumumu izah etmeye çalışmıştım mesaj atarak şak kadın da beni engellemis Allahım nasıl bir sınavdan geçiryorsun beni
Masası yoktu benim masamın önünde oturuyordu rahatsız ettiğini düsündügünü dile getirdi bunun üzerine ben de odada konusamadım diye mesaj yazdım ayıp ettim diye sürekli surat aaık konusmaya çlışıyor konusmuyormusum gibi bende salaklık her türlü atmamlıydım dedigim tek sey kusura bakma senlik degil toplu bir sorun vardı o kadar.ben de dua edeyim canım düşünmemeye çalışıp olumlama yapıyorum bir yerde hatam var ki olmadıAma pozitif dusunce ve olumlamalara gore onlarin zarar girnesinicin dua etmemelisin sanki. Birak ne yaparlarsa yaosinlar. Sen icini duzelt. Ben o sorun olan arkadasima 1 hafta boyunca ya latif esmasini okudum. Isleri yoluna girsin diye. Baskalarinin kotulugunu isteyerek mutlu olamazsin ki. Elbette anlik.duygularda isteuebiliriz ama surekli bunu istemek sana zarar verir.
Mesela neden o yeni gelene kendini anlatma geregi duydun? Eger sen hakliysan o zaten anlar... nacizane tavsiyrm cok dusunme bu konulari. Aklina gelince baska seye yonlendir dusuncelerini, insanlara kendini anlatmaya calisma bir de...
Herkese gunaydiiiiin:)
Tesekkurlerberen_naz
hayatimi degistiriyorum hangisini okumali? Hangisinden baslamali? :) sen hangilerini yaptin
beren_naz ?
Hadi ya, merdivenleride hızlı iniyorduk. Çabuk gelsin çok bekltmesin. :))Bence sana hayırlı bi kısmet var gelmesi zaman alacak gibi![]()
Ben kısa bir süre ya camii ya vedud okumuştum kafama göre :)).Herkese gunaydiiiiin:)
Tesekkurlerberen_naz
hayatimi degistiriyorum hangisini okumali? Hangisinden baslamali? :) sen hangilerini yaptin
beren_naz ?
Ne söyledin mesela?Pozitif arkadaslarim. Sorun yasadigim is arkadasim sorusturma geciriyor demistim ya simdi beni ifade vermeye cagirdilar. Hatta ilk beni cagirdilar. Sanirim boyle olmasini da soylenlerimle ben cagirdim:)))
Cok meraktayim ne olacak acaba?