Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Normal ki. Uzun zamandir gormuyordun. Hatta gorecegini de tahmin etmiyordun. Yani bir suru yasanmisliklar var. Zaman gecince insanin aklinda hep guzel olanlar kaliyor. Sanki senin cok zaman gecmemisti uzerinden. Yanlis mi hatirliyorum.

O heyecanlanma beklemedigin anda gordugun icin olmustur:)
Aslında uzun zamandır görüyordum da bişey hisstmiyosun aferin diyodum dün bi tuhaf oldum böyle baksa etse gidermişim gibi geldi:110::110:bu benim için iyi degil:KK1:Arkadaşın ilişkisi varmış hemde az uz degil 5 senelik falan :işsiz::işsiz:Çevresindeki herkes te yok dedi bende bilmeden baktım ettim oda baktı umursar umursamaz bakışlar:KK48::KK48:İlişkisi olduğunu ögrenince bitirdim içimde:KK47:bu seferde kendi bana bakıyor mu merakıyla bakınmaya başladı ayıp ama ayıp :sinirli::KK53::KK53::KK53:

Aslında uzun zamandır görüyordum da bişey hisstmiyosun aferin diyodum dün bi tuhaf oldum böyle baksa etse gidermişim gibi geldi:110::110:bu benim için iyi degil:KK1:Arkadaşın ilişkisi varmış hemde az uz degil 5 senelik falan :işsiz::işsiz:Çevresindeki herkes te yok dedi bende bilmeden baktım ettim oda baktı umursar umursamaz bakışlar:KK48::KK48:İlişkisi olduğunu ögrenince bitirdim içimde:KK47:bu seferde kendi bana bakıyor mu merakıyla bakınmaya başladı ayıp ama ayıp :sinirli::KK53::KK53::KK53:
Nen karistirdim:olamaz: ozur dilerim. Eylul de dugunu olan sen degil.miydin? Sevgilisinden ayrilmis sonra subat ya da mart ayinda biriyle tanismis ve nisanlanmis:olamaz: kusura bakma ya:KK48:

⭐⭐⭐

89EEEB5D-C3F6-4E0B-9967-AFFC60CDA673.webp

Gun icinde cok ayrintili okuyamiyorum. Acele cevaplar yaziyorum. Sonra gece geri donuyorum ve kafam rahat bir bicimde okuyorum:)))

Bence arkadasin seni uzen davranisina devam ediyorsa art niyetlidir. Yanina gelmemesi daha iyi belki de. Diger turlu surekli tedirgin olacaktin ne yapacak ne diyecek diye:)
Sağol canım cvabın için.Aslında çok iyi biri, son zamanlarda onun iyiliğinide gördüm. Bni seviyor ama önemsemiyor.Ona fazla değer veriyordum,vericiydim. Aynı değeri o bana vermiyor, başkalarına daha fazla değer verdiğini farkettim, davranışları öyle.BU da benden kaynaklanıyor. Çünkü kırılsamda karşımdakini kırmamak için ses çıkarmazdım.nasıl olsa kevkep'in sesi çıkmıyor diyordur.Hep benimle ilgili şeyleri unutuyor.Şimdi söylüyorum kırıldıklarımı,benim değiştiğimi düşünüyordur.Benim yanlış anladığımı söylüyor.Ama ben kırılıp,alınıyorsam yapmayacak dediğin gibi.Ben değerliyim.

Yazıdaki çalışmayı yaptığınızda evinizden ya da hangi kapıya bu yüklemeyi yaparsanız o kapıdan giren insanlara ait negatif düşünceler ve enerjiler arındırılıyor. Ho'oponopono yönteminin araçlarından biri herhangi bir nesneye ho'oponopono bilişi yüklemek
birlikte çalıştığımız insanlara uygulayabilir miyiz?

Gitmisler ben gidene kadar. Ben ne gorduysem onu soyleyecegim eger tekrar cagirirlarsa. Yorum katmadan
Ne söyledin derken;
Pozitif arkadaslarim. Sorun yasadigim is arkadasim sorusturma geciriyor demistim ya simdi beni ifade vermeye cagirdilar. Hatta ilk beni cagirdilar. Sanirim boyle olmasini da soylenlerimle ben cagirdim:)))

Cok meraktayim ne olacak acaba?
(Sanirim boyle olmasini da soylenlerimle ben cagirdim) bunu kasdetmiştim :))) imajine yada olumlamaların neydi anlamında.

Cok guzel bir davranis kagida dokmek. Gunluk yapsan belki daha iyi olur. Biriktirmeden yani. Sanki yazip yazip sonra olumlu yapacakmissin gibi anladim da:)
İLk başta sorunu yazıp altına olumlama yazmayı düşündüm, boşluk bıraktım hatta. İşyerinde yapamadım, birikti bile :))). Haklısın Günlük yapmak en güzeli.

Gun icinde cok ayrintili okuyamiyorum. Acele cevaplar yaziyorum. Sonra gece geri donuyorum ve kafam rahat bir bicimde okuyorum:)))

Bence arkadasin seni uzen davranisina devam ediyorsa art niyetlidir. Yanina gelmemesi daha iyi belki de. Diger turlu surekli tedirgin olacaktin ne yapacak ne diyecek diye:)
Sen bilirsin dedim zaten. Daha önce olsaydı yok yanlış anlama gel derdim. Hatta ben haklı olduğum halde kusura bakma derdim. Başka yanlış konuşmalarını da dile getirmiştim önceden. Herşeyi sorun ettiğimi kastetti. Geri adım atmadım, yanlış şeyler söylemeyeyime çevirdi :))).Bazı şeyleri de açıkça söylemeden tepki veriyordum, yine devam ediyordu. Benden özür dilemedikçe yüzeysel konuşacağım artık.

Ne söyledin derken;
Pozitif arkadaslarim. Sorun yasadigim is arkadasim sorusturma geciriyor demistim ya simdi beni ifade vermeye cagirdilar. Hatta ilk beni cagirdilar. Sanirim boyle olmasini da soylenlerimle ben cagirdim:)))

Cok meraktayim ne olacak acaba?
(Sanirim boyle olmasini da soylenlerimle ben cagirdim) bunu kasdetmiştim :))) imajine yada olumlamaların neydi anlamında.
Ben yanlis anlatmisim sanirim. Bu ise karismayi hic istemiyordum. Insallah beni cagirmazlar dedim ve cagirdilar:)
Kend cektimden kastim buydu... Allah nasil biliyorsa oyle yapsin. Bana hic dokunmadan. Istegim sadece bu...

Ben yanlis anlatmisim sanirim. Bu ise karismayi hic istemiyordum. Insallah beni cagirmazlar dedim ve cagirdilar:)
Kend cektimden kastim buydu... Allah nasil biliyorsa oyle yapsin. Bana hic dokunmadan. Istegim sadece bu...
Tamam:))) Yanlış anlamışım. Ben sorundan kurtulmak istediğin için istekte bulundun diye düşündüm. Sorun bitsin, ortam düzelsin gibilerinden. Bu olay olarak sormadım yada düşünmedim :)). Kimsenin kötülüğünü isteyeceğini düşünmüyorum yani buradan verdiğin enerji öyle.

Back
X