- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
Gunaydiiiiin...
Psikologumun bir kac tavsiyesini sizlerle paylasmak istiyorum:) bu ufak bir kismi. Dun tamamini izlemeye basladim ama uyuyakaldim
Bu filmi izle dedi. Sadece su kismi bile cok hosuma gitti:))) hele bunun yuzunden mi pilottan vazgectik diyor. Cok guldum
Bir de kitap tavsiye etti de onun adini unuttumnot aĺdim bulunca tekrar yazarim.
Bir digeri de cok dusundugumu soyledim her konuyu farkli yonleriyle... aklim hep dolu. Bu da beni cok yoruyor. Kafam rahat olsun istiyorum. Oncelikle gecmisi dusunmek sana bir sey kazandirmaz. Olup bitti degistiremezsin. Gelecege yonelik de ne olacagi belli degil. Simdiden karamsar dusunup anini mahvetme. Daha duzgun seyler soyledi de ben tama aktatamadim. Bir saat belirle Seni olumsuza dogru ceken duygularini o saatte dusunecegim diye not al ve birak dusunme. O saat geldiginde 15 dk boyunca dusun. Her gun ayni saat olsun. O saatten sonra aklina gelirse de ertesi gune aktar. O zaman dusun. Uygulayacagim insallah. Yani nasil dusunmeyecegim dedim. Yolda yururken ne yapayim? Etrafa bak:)) gercekten dusunerek yuruyordum birden aklima geldi. Dur saga sola bakayim dedim inanin sesleri duymaya basladiminsanlarin konusmasi, kosusturmasi...
Bu filmi izlemiştim ama tekrar izleyeceğim, kitap tavsiyesinin de bekliyorum.
Çok güzel ilerliyorsun diye düşünüyorum, bende ilk başlarda böyle başlamıştım çalışmaya tabi kendimce yardım filan almamıştım, ve ilk zamanlar hatırlıyorum da, anı yaşamanın verdiği huzuru beğenmemiştim, sıkılmıştım, o kadar alışmışım ki sürekli geçmiş ve geleceği düşünmeye, sürekli planlar yapmaya oysa hepsi ne kadar anlamsız, anı yaşayamadıktan sonra...
Adına çok sevindim bu çalışmaları yardım alarak yapıyor olmak çok daha kısa sürede sonuç almanı sağlayacaktır diye düşünüyorum.