Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Haha demi yani cok haklisin.. ama iyi dusuncelerimiz de hemen oluyor :)
valla benim olmuyor o kadar hayal kurdum olmuş gibi davrandım reikiler yogalar herşeyi yaptım en sonunda da bana inanmazsan olmaz o yüzden olmuyor denmiyor mu ? o zaman gezegeni yakmak istiyorum yani kurduğum hayal atla deve değil ki ? çok sadece ve basit bir istek niye bu kadar efor sarfediyorum olsun bitsin işte

valla benim olmuyor o kadar hayal kurdum olmuş gibi davrandım reikiler yogalar herşeyi yaptım en sonunda da bana inanmazsan olmaz o yüzden olmuyor denmiyor mu ? o zaman gezegeni yakmak istiyorum yani kurduğum hayal atla deve değil ki ? çok sadec ve basit bir istek niye bu kadar efor sarfediyorum olsun bitsin işte
Yoook yanlis yerdesin o vakit.. dogru dusunmuyorsun..
belki de o istek senin icin iyi bir sey degil... hayirlisi bakalim gonlumuze gore olsun insallah.

Yoook yanlis yerdesin o vakit.. dogru dusunmuyorsun..
belki de o istek senin icin iyi bir sey degil... hayirlisi bakalim gonlumuze gore olsun insallah.
misal diyorum öle taktığım illa olsun dediğim bişey yok bu aralar geçmişten bahsediorum ve tek bir konu değil yani hiç biri benim için hayırlı deilmiş demek ki :) benim için hayırlı olan bişey varsa onu düşüneyim diorum ama onu da ben bilmiyorum :)

10 > Ben güzel ve sevgi dolu bir canlıyım.

11 > Korkularım değil Hayallerim ve en güzel dileklerim gerçekleşiyor.

12 > Öfkem ve kaygılarım sessizce bedenimden ve zihnimden uzaklaşıyor.

13 > Ruhum çok huzurlu.

14 > Korunuyorum. İyi ve güzel her şey tarafından tam bir koruma altındayım.

⭐⭐⭐

Hadi şu an şimdi geçen gün paylaştığım olumlama listesinden seçtiğim 5 cümleyi okuyalım. En az 7 kere okuyalım lütfen dualar esmalar Türkçe anlamlarıyla okuyunca nasıl rahatlıyoruz değil mi? İçeriğini biliyoruz. Tıpkı ilaç alınca prospektüsünü cm cm inceleyip okumak gibi hııh tamam anladım bu benim şu organımı şu şu şu bileşen kimyasallar ile iyileştirecek ..

Önemli olan dil değil biliyorum siz de biliyorsunuz.. değişme iyileşme gücüne inanarak Tek Yaratıcı ve tek sevgiden güzel niyetlerde bulunmak, istemek ...
Herkesin istediği alana parçaya şifa olsun inşallah ❤️

misal diyorum öle taktığım illa olsun dediğim bişey yok bu aralar geçmişten bahsediorum ve tek bir konu değil yani hiç biri benim için hayırlı deilmiş demek ki :) benim için hayırlı olan bişey varsa onu düşüneyim diorum ama onu da ben bilmiyorum :)
Yazılarınızı okuyup anladığım kadarıyla çok ince düşünceli bir insansınız. Bolca sevgi merhamet mevcut yüreğinizde.
Ama siz yinede olumlu düşünmeye yakın olun hayal etmeye devam edin bir bakmışsınız birgün sizin için hayırlı olan bir dileği tutku ile istemişsinizdir olmuştur :)) (***istemişsinizdir olmuştur) Bir güncelleme yapın bakalım zihninize neler gerçekleşmiş, istemeden önce nasıl bir beden ve ruh halindeydiniz nasıl kelimelerle gönderdiniz Dilek balonunuzu gökyüzüne ;)
Burada bizimle takılın yazmasanızda okuyun arada sevgiler ❤️

ftemiz ftemiz camım sen nasılsın beğeniyorsun ama yazmıyorsun herşey yolundadır umarım arada senle ne güzel olumlamalar okudun mu yoklaması yapıyorduk :skandal:nerdesin hadi arkadaşlar yine haftalık okuyalım dürtelim birbirimizi :KK19:

Şu aralar kızlar sizin desteğinize ve güzel enerjilerinize ihtiyacım var, burda negatif birşey yazmamaya çalışıyorum çünkü kendimi bırakınca paldır kültür aşağı düşerim diye dillendirmiyorum. Yoksa paylaşmakta sorun yok.
Eşimin bazı sağlık sorunları çıktı ona belli etmemeye çalıştım ama uykular kaçtı bir korku sardı beni, daha iyi şimdi şükürler olsun:dua: biraz dikkat ve ilaç tedavisi ile düzelir ben inanıyorum. Neyse Allahım şifa bekleyen herkesin şifasını göndersin Canlar :KK200:

Yazılarınızı okuyup anladığım kadarıyla çok ince düşünceli bir insansınız. Bolca sevgi merhamet mevcut yüreğinizde.
Ama siz yinede olumlu düşünmeye yakın olun hayal etmeye devam edin bir bakmışsınız birgün sizin için hayırlı olan bir dileği tutku ile istemişsinizdir olmuştur :)) (***istemişsinizdir olmuştur) Bir güncelleme yapın bakalım zihninize neler gerçekleşmiş, istemeden önce nasıl bir beden ve ruh halindeydiniz nasıl kelimelerle gönderdiniz Dilek balonunuzu gökyüzüne :KK66:
Burada bizimle takılın yazmasanızda okuyun arada sevgiler ❤️

Bayadır takip ediyorum sizi okuyorum teşekkür ederim sanki beni tanıyormuşsun gibi hissetim şuan yani istediğim olmuştur elbet çünkü bu dönemde işim var param ailem var çok şükür zor dönemler de bunlar varsa insanın hayatın da gerisi yok diye üzülmek bana bencillik gibi geliyor aslında istediğim çoğu şeye sahibim dediğim gibi ben başka insanların acılarına kafamı takıp kendimi daraltıyorum çoğunluk misal bi sokak kedisi var hamile kaç gündür onu düşünüyorum nerde doğurcak bu soğuk ta nolcak yavrular anneme söledim asla evde istemiyor eski kadın taş kesiliyor böle konular da ay kalbim sıkıştı yine :(

Bayadır takip ediyorum sizi okuyorum teşekkür ederim sanki beni tanıyormuşsun gibi hissetim şuan yani istediğim olmuştur elbet çünkü bu dönemde işim var param ailem var çok şükür zor dönemler de bunlar varsa insanın hayatın da gerisi yok diye üzülmek bana bencillik gibi geliyor aslında istediğim çoğu şeye sahibim dediğim gibi ben başka insanların acılarına kafamı takıp kendimi daraltıyorum çoğunluk misal bi sokak kedisi var hamile kaç gündür onu düşünüyorum nerde doğurcak bu soğuk ta nolcak yavrular anneme söledim asla evde istemiyor eski kadın taş kesiliyor böle konular da ay kalbim sıkıştı yine :KK43:
Böyle düşünmeyin lütfen onun yerine ben o anne kedi için birşeyler yaptım. Allahım dilerim güzel güvenli sıcacık bir yerde yavrularını dünyaya getirir diye düşünüp hayal edin. Sizin gibi merhametli başka biri kucak açar belki ya da bir yuva kulübe sığınak gibi birsey bulur üzülmeyin. Aslında evren mükemmel şekilde işliyor. Siz güzel niyetlerınızı göndererek bile ona çok yardımcı oluyorsunuz :)
Doğa ana bizlerden daha merhametli ve hayvanlar o iç güdüyle doğdukları için kendilerini çok güzel koruyorlar.

Böyle düşünmeyin lütfen onun yerine ben o anne kedi için birşeyler yaptım. Allahım dilerim güzel güvenli sıcacık bir yerde yavrularını dünyaya getirir diye düşünüp hayal edin. Sizin gibi merhametli başka biri kucak açar belki ya da bir yuva kulübe sığınak gibi birsey bulur üzülmeyin. Aslında evren mükemmel şekilde işliyor. Siz güzel niyetlerınızı göndererek bile ona çok yardımcı oluyorsunuz :)
Doğa ana bizlerden daha merhametli ve hayvanlar o iç güdüyle doğdukları için kendilerini çok güzel koruyorlar.
bu kedinin 3 cü doğum 2ci doğum da annem memleketin de kaldı yaz boyu aldık eve yavuralrı ve anneyi ama bakamadı yavrular öldü hep :( şimdi alışık bizim eve gelmek istiyor yoksa yaptık ona kartondan kutu sığınak ama oraya doğurmak istemiyor :( gece gelip bizim kapı da ağlıyor ya

bu kedinin 3 cü doğum 2ci doğum da annem memleketin de kaldı yaz boyu aldık eve yavuralrı ve anneyi ama bakamadı yavrular öldü hep :KK43: şimdi alışık bizim eve gelmek istiyor yoksa yaptık ona kartondan kutu sığınak ama oraya doğurmak istemiyor :KK43: gece gelip bizim kapı da ağlıyor ya
Anladım umarım herkesin mutlu olacağı bir yol bulunur üzmeyin kendinizi.

ftemiz ftemiz camım sen nasılsın beğeniyorsun ama yazmıyorsun herşey yolundadır umarım arada senle ne güzel olumlamalar okudun mu yoklaması yapıyorduk :skandal:nerdesin hadi arkadaşlar yine haftalık okuyalım dürtelim birbirimizi :KK19:

Şu aralar kızlar sizin desteğinize ve güzel enerjilerinize ihtiyacım var, burda negatif birşey yazmamaya çalışıyorum çünkü kendimi bırakınca paldır kültür aşağı düşerim diye dillendirmiyorum. Yoksa paylaşmakta sorun yok.
Eşimin bazı sağlık sorunları çıktı ona belli etmemeye çalıştım ama uykular kaçtı bir korku sardı beni, daha iyi şimdi şükürler olsun:dua: biraz dikkat ve ilaç tedavisi ile düzelir ben inanıyorum. Neyse Allahım şifa bekleyen herkesin şifasını göndersin Canlar :KK200:
canım çok teşekkür ederim, benim için de zor bir yıl oldu, annem rahatsızdı, onla uğraştık, inşallah iyi olacak, öyle unuyorum. Rabbim herkesin şifasını versin.
olumlama yapalım yine, yazalım buraya, iyi olur. hem de dediğin gibi kendimizi bırakmamış oluruz. yazamasam da zaten yorumlarınız sayesinde güç kuvvet buluyorum ben de. iyiki varsın, iyiki bu topik var.:KK60::KK60:

canım çok teşekkür ederim, benim için de zor bir yıl oldu, annem rahatsızdı, onla uğraştık, inşallah iyi olacak, öyle unuyorum. Rabbim herkesin şifasını versin.
olumlama yapalım yine, yazalım buraya, iyi olur. hem de dediğin gibi kendimizi bırakmamış oluruz. yazamasam da zaten yorumlarınız sayesinde güç kuvvet buluyorum ben de. iyiki varsın, iyiki bu topik var.:KK60::KK60:
Evet hatırladım canım yazmıştın bir ara çok geçmiş olsun sizede. Allahım acil şifalar versin.
Bahar takvime göre geldi havalara göre değil ;) biz kalbimizi ve buaraları çiçeklendirelim ki bahar gelsin hayatlarımıza :)

EF18E9B1-DF06-40C0-A9EF-5AE717D5A82C.webp

Bizimki de Pozitif Düşğnce Kardeşliği Olsun :KK36:
Bu aralar hava çok soğuktu dışarda yürüyüş yapamadım ağaçlara da sarılmadım. Kışın buhranlığından meditasyonuda azalttım. Bugün mutlaka şu ağaca sarıldığımı sonra oturup sırtımı yaslayıp gözlerim kapalı kuş seslerini ormanı dinlediğimi canlandıracağım gözümde. Bu ulu ağacın gücünü şifasını desteğini yaşam enerjisini sırtımdan tüm vücuduma aktığını hayal edeceğim.
Düşünsenize gövdesi dalları bu kadar heybetli yüksek bir ağacın bir o kadar güçlü ve büyük kökleriyle yeryüzüne nasıl sıkı sıkı bağlandığını havayı toprağı şifalandırdığını :KK200:
Tavsiye ederim ağaç meditasyonunu ...
(Sırtınızı bir yere yaslayarak oturabilirsiniz, yaslanamıyorsanız dik oturun ya da dümdüz yere uzanın toprağa çimlere uzandığını hayal edersiziniz rahat nefes alarak başlayın ben ilk başlarda kulaklıkla doğa orman akarsu sesi dinliyordum daha çabuk sakinleşiyor zihin)

***Not: Topiğe yeni başlayanlar ya da yolu ilk defa düşenler bu da deli mi ya ne anlatıyor demeyin:KK45:Buradaki arkadaşlarım doğayı ağaçları ne kadar sevdiğimi bilirler :)

Meditasyona başlamadan ya da sonunda sevdiğiniz olumlama cümlelerini söylerseniz daha etkili olur bugünkü çok uyumlu gibi :KK66:

13 > Ruhum çok huzurlu.

İki üç gündür bu şarkıya sarmıştım çok hızlı okunduğundan sözlerinin tamamını anlamamıştım. Sonra dedim ki bir bakayım tam çevirisine niye bu kadar tutuldum bu şarkıya, sebebi aşağıda. Sizide sarsın enerjisi kafa şişiriyorsa eğer en azından sözleri ;)
(Hepimiz tek bir Aşktan ışıktan sevgiden geldik ve biriz :KK75::KK36::KK15:)

In My Mind
Gigi D'Agostino, Dynoro
Aklımda

Aklımda, kafamda
In my mind, in my head

Burası hepimizin geldiği yer
This is where we all came from

Sahip olduğumuz hayaller, paylaştığımız aşk
The dreams we have, the love we share

Beklediğimiz şey bu.
This is what we're waiting for
Aklımda, kafamda
In my mind, in my head

Burası hepimizin geldiği yer
This is where we all came from

Sahip olduğumuz hayaller, paylaştığımız aşk
The dreams we have, the love we share

Beklediğimiz şey bu.
This is what we're waiting for
Aklımda, kafamda
In my mind, in my head

İşte orası
That is where

Biz den olan
We are from

13 > Ruhum çok huzurlu.

⭐⭐⭐

Hadi şu an şimdi geçen gün paylaştığım olumlama listesinden seçtiğim 5 cümleyi okuyalım. En az 7 kere okuyalım lütfen dualar esmalar Türkçe anlamlarıyla okuyunca nasıl rahatlıyoruz değil mi? İçeriğini biliyoruz. Tıpkı ilaç alınca prospektüsünü cm cm inceleyip okumak gibi hııh tamam anladım bu benim şu organımı şu şu şu bileşen kimyasallar ile iyileştirecek ..

Önemli olan dil değil biliyorum siz de biliyorsunuz.. değişme iyileşme gücüne inanarak Tek Yaratıcı ve tek sevgiden güzel niyetlerde bulunmak, istemek ...
Herkesin istediği alana parçaya şifa olsun inşallah ❤

en çok hoşuma giden olumlaaaa

İçimde ve dışımda çok güzelim” 😕

Back
X