Coook öncelerde de dedim burada; aldığımız oksijenin bir lütuf olduğunu bilseydik her nefes alışımızda şükrederdik. Şu an tam da bu dönemdeyiz, oksijenimizin akcigerimizin kıymetini bilme zamanı. Aldigimiz kokuya,tada,duyduklarimiza,hissettiklerimize.. tüm duyu organlarimizin bize sundugu harika ürünlere şükretmemiz gereken bir dönem. Şu an bunlari okuyup buraya yazabildiginize gore ne mutlu size, daha pek cok guzel sey okuyabilirsiniz.
Cok etkileniyorsaniz sosyal medyadan uzak durun.Ortada ne şehit cenazeleri ne Elazig depremi vardi daha ne olacak daha ne olacak diyen insanlarla doluydu bdv mesela. Hep birlikte evrene sordular.Evren de cevaplarini sundu.Ben de onlarla birlikte daha nasil guzelleri var,bunlarin hediyeleri neler dedim.Rabbime şükürler olsun cok guzel geciyor bu gunlerim,her gün ayri nimetlerle bereketle geliyor

Bir bakış açısı kadar uzaklikta mutluluk,huzur,coşku. Sizlere de tavsiye ediyorum Yaradanın yarattigi harikaliklari gorelim,odağiniz neyse onu büyütürsünüz.Hala gunes doguyor, hem icimizde ki hem disaridaki bahari büyütelim