• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Amin Canim🙏 öyle olsun ❤ Ben bugün bolca temizlik ev toparlama yaptım. Bebekle birlikte temizlik düzen daha bir titiz olmuştum bu virüs nedeniyle daha da dikkat eder olduk galiba ☺️ sonra güzel bir duş aldim duşa girmedem suya niyetimi söyledim. Bu dusla suyla arınmaya yüzde yüz bütün hücrelerimle ve benligimle ışıkla ve sevgiyle dolmaya niyet ediyorum dedim 🤗💕🥰 Her banyoda yapiyorum. Çok çok daha iyi hissediyorum.
Düşüncelerimi de yokluyorum ara ara duyguları serbest bırakmaya salıvermeye özen gösteriyorum
Sanki bu corona olayi ile birlikte tüm dünya kendini temizliyor değil mi insanlar evler sokaklar caddeler şehirler arınıyor enerji yükseltmeye çalışıyor dünya...
Dilerim en kısa zamanda herşey düzelsin 🤲🌈💕
Benimde iyi hissetmeye öyle ihtiyacım var ki😔

Amin Canim🙏 öyle olsun ❤ Ben bugün bolca temizlik ev toparlama yaptım. Bebekle birlikte temizlik düzen daha bir titiz olmuştum bu virüs nedeniyle daha da dikkat eder olduk galiba ☺ sonra güzel bir duş aldim duşa girmedem suya niyetimi söyledim. Bu dusla suyla arınmaya yüzde yüz bütün hücrelerimle ve benligimle ışıkla ve sevgiyle dolmaya niyet ediyorum dedim 🤗💕🥰 Her banyoda yapiyorum. Çok çok daha iyi hissediyorum.
Düşüncelerimi de yokluyorum ara ara duyguları serbest bırakmaya salıvermeye özen gösteriyorum
Sanki bu corona olayi ile birlikte tüm dünya kendini temizliyor değil mi insanlar evler sokaklar caddeler şehirler arınıyor enerji yükseltmeye çalışıyor dünya...
Dilerim en kısa zamanda herşey düzelsin 🤲🌈💕
Ohhh ne iyi yapmissin canim. Harika bir imajinasyon olmuş, ben de sirkeli suyla yıkıyorum ara ara yüzümü gün içinde. Sirkeli su zaten enerji yukseltmek icin birebirdir şu an ne kadar cok kullaniliyor degil mi? Her sey bizi enerjiyi yukseltmeye cekiyor. Şükürlerimiz artiyor mesela.Komsu,arkadas kahve sohbeti bile ne kadar luks geliyor,düşününce şükrediyoruz sanki olmayacak seyler olmuş da yaşamışız gibi...Dışarıya özgurce cikip yurumek, elle selamlasmak, sarilmak, yakin mesafe durup konusmak... bunlari dusununce bile nasil mutlu oluyoruz...Bunlarin hepsi illüzyon...Hepsi birer mutlulugu,şükrü yakalayabilmemiz icin.Ancak bu şekilde enerjimiz temizlenebilirdi,yükselebilirdik. Şu an işte bu tum zıtliklarla enerji yükselişleri gerceklesiyor.

Benimde iyi hissetmeye öyle ihtiyacım var ki😔
Coook öncelerde de dedim burada; aldığımız oksijenin bir lütuf olduğunu bilseydik her nefes alışımızda şükrederdik. Şu an tam da bu dönemdeyiz, oksijenimizin akcigerimizin kıymetini bilme zamanı. Aldigimiz kokuya,tada,duyduklarimiza,hissettiklerimize.. tüm duyu organlarimizin bize sundugu harika ürünlere şükretmemiz gereken bir dönem. Şu an bunlari okuyup buraya yazabildiginize gore ne mutlu size, daha pek cok guzel sey okuyabilirsiniz.
Cok etkileniyorsaniz sosyal medyadan uzak durun.Ortada ne şehit cenazeleri ne Elazig depremi vardi daha ne olacak daha ne olacak diyen insanlarla doluydu bdv mesela. Hep birlikte evrene sordular.Evren de cevaplarini sundu.Ben de onlarla birlikte daha nasil guzelleri var,bunlarin hediyeleri neler dedim.Rabbime şükürler olsun cok guzel geciyor bu gunlerim,her gün ayri nimetlerle bereketle geliyor:KK49::KK9:Bir bakış açısı kadar uzaklikta mutluluk,huzur,coşku. Sizlere de tavsiye ediyorum Yaradanın yarattigi harikaliklari gorelim,odağiniz neyse onu büyütürsünüz.Hala gunes doguyor...Haydi hem icimizde ki hem disaridaki bahari büyütelim :KK36:

Coook öncelerde de dedim burada; aldığımız oksijenin bir lütuf olduğunu bilseydik her nefes alışımızda şükrederdik. Şu an tam da bu dönemdeyiz, oksijenimizin akcigerimizin kıymetini bilme zamanı. Aldigimiz kokuya,tada,duyduklarimiza,hissettiklerimize.. tüm duyu organlarimizin bize sundugu harika ürünlere şükretmemiz gereken bir dönem. Şu an bunlari okuyup buraya yazabildiginize gore ne mutlu size, daha pek cok guzel sey okuyabilirsiniz.
Cok etkileniyorsaniz sosyal medyadan uzak durun.Ortada ne şehit cenazeleri ne Elazig depremi vardi daha ne olacak daha ne olacak diyen insanlarla doluydu bdv mesela. Hep birlikte evrene sordular.Evren de cevaplarini sundu.Ben de onlarla birlikte daha nasil guzelleri var,bunlarin hediyeleri neler dedim.Rabbime şükürler olsun cok guzel geciyor bu gunlerim,her gün ayri nimetlerle bereketle geliyor:KK49::KK9:Bir bakış açısı kadar uzaklikta mutluluk,huzur,coşku. Sizlere de tavsiye ediyorum Yaradanın yarattigi harikaliklari gorelim,odağiniz neyse onu büyütürsünüz.Hala gunes doguyor, hem icimizde ki hem disaridaki bahari büyütelim :KK36:
Evet hala sabah oluyor hala güneş doğuyor ve çok şükür ki hala nefes alabiliyoruz lakin malum zamanımızda yaşanan şu görünmez düşman binlerce can alırken ve ben daha yeni anne olmuşken önce bebeğimi sonra annemle babamı düşünüyorum ve annemle 5dk uzakliktayken onları görememek onların yanıma gelememesi ayrı bir tramva minik bebeğimin bana muhtacligi bana birşey olursa ya beni ondan koparırlarsa düşüncesi ayrı travma...bilmiyorum şu yaşıma kadar hiç böyle değildim pozitif düşünüp olaylara optimist yaklaşırdım fakat son zamanlarda cidden iyi değilim😔

Evet hala sabah oluyor hala güneş doğuyor ve çok şükür ki hala nefes alabiliyoruz lakin malum zamanımızda yaşanan şu görünmez düşman binlerce can alırken ve ben daha yeni anne olmuşken önce bebeğimi sonra annemle babamı düşünüyorum ve annemle 5dk uzakliktayken onları görememek onların yanıma gelememesi ayrı bir tramva minik bebeğimin bana muhtacligi bana birşey olursa ya beni ondan koparırlarsa düşüncesi ayrı travma...bilmiyorum şu yaşıma kadar hiç böyle değildim pozitif düşünüp olaylara optimist yaklaşırdım fakat son zamanlarda cidden iyi değilim😔
Anladigim kadariyla inancli bir insansiniz. Gorunmez dediginiz düsman her zaman zaten vardi şeytan.Amaci vesvese vermek,şüpheye düşürmek degil mi ? Eee o her zaman var. Allah her zaman ki Rahim olan Rahman olan. Ondan geldik ona donecegiz. Akliniza gelebilecek en kotu senaryoyu getirin yapabileceginiz bir sey var mi? Bize düşen sadece takdiri ilahi demek. Onun hikmeti,onun bildigi demek.; şu ana kadar yaşadiklarimiza şukretmek varsa da yaşyacaklarimiz Allahim senin lütfun diyebilmek.Gerisi boş,gerisi egonun-şeytanin hileleri. Yeni bebeginiz varmiş, kusursuzlugunu inceleyin. Haberiniz var miydi iceride neler olup bittiginden hamileyken,buyuyor mu besleniyor mu diye? Yine aynen öyle olmaya devam etmeniz gerekiyor;güvenle,huzurla,tevekkülle.

Ne yaşadigimi bilemezsiniz diyebilirsiniz? Bildigim şey korkulanin başa cok cok daha fena halde geldigi. Cunku korku enerjisi canlanip realiteye dahil oluyor. Yani siz bilirsiniz neyi beslemek istediginiz sizin bilincli tercihiniz.

kızlar moralim bir kere düştüğü zaman enerjimi yükseltemiyorum. sürekli kaybetme korkusu içinde yeni işlere de başlayamıyorum ne yapmalıyım allah aşkına ya konunuzu 200.sayfaya kadar okudum devam da ediyorum bu arada :)

kızlar moralim bir kere düştüğü zaman enerjimi yükseltemiyorum. sürekli kaybetme korkusu içinde yeni işlere de başlayamıyorum ne yapmalıyım allah aşkına ya konunuzu 200.sayfaya kadar okudum devam da ediyorum bu arada :)
Enerjiniz düşükken isteklerinizle,niyetlerinizle uyumlu olamazsıniz,bu yüzden işlerin ters gitmesi normaldir. Her zaman yapabilecegimiz en guzel ve en iyi şey pozitifte kalmak,akışta kalmak,an da kalmak.Gerisi olasılıklar dünyası...
Her şeyi boşverin bir süre yani yeni isleri filan...Sevdiginiz seyleri,hobilerinizi yapın, boş boş kalın;kendinizi bir salın yani.Sonra ilhamlar gelir zaten; ne yapmali,ne etmeli diye.Arastirirsaniz ressamlar en guzel resimlerini, bilim adamlari en guzel keşiflerini hep çalışırken degil çılinlerken (chillig) yani öyle bir süre boş boş takılırken yapmışlardır. Serbest bırakmaniz lazım yani.
Not: İngilizcede bazı kelimeler sanki bizim kelimeleri karşılamıyor. Bir şeye calisirsiniz,ugrasirsiniz sonra ara verirsiniz,sogutursunuz,dinlenmeye alirsiniz kendinizi. Tam anlamiyla boş boş takılma degildir aslinda ingilizcede chilling dersin anlaşılır biz de ara verdim desem bıraktın,yoksaydın,başarisiz oldun filan vazgectin anlasiliyor sanki:KK48:

Bu sayfayi seviyorum🥰🥰 arada f5 yapip yeni mesajlari okuyorum. Kendi icime dondum hazir eve cekilmisken. Tek yasadigim icin odagimi bozacak bir sey de yok rahat rahat kesfediyorum ozumu. Ne cok korkum varmis ne cok travma. Yasadigim iliski aslinda bir uyanis cagrisiymis. Kopmakta cok zorlandim ama suan cok rahatim ve ozgur hissediyorum. Degisik yemekler deniyorum, hobiler edindim onlarla ugrasiyorum hazir eve kapanmisken. Kokulu kavanoz mumlari yapmak, yoga ve pilates videolari uygulamaya calismak, hergun duzenli meditasyon yapmak, spirituel filmler izlemek ve resime baslamak gibi💃💃biraz saldim ben de doktora yapiyorum ama kafam hic oralarda degil suan:KK49:@buttrfly sizin de dediginiz gibi chilling sanirim bu. Bu arada samadhi belgeselini izlememis olan varsa kesinlikle oneririm. Varligin illuzyonu ile ilgili cok guzel ogretileri var.

Bende karantina surecindeki hislerimden bahsedeyim. Eski karamsar kotumser zihnimle bu sureci yasasaydim nasil olurdu diye 8-9 yil onceki halimle simdiki halimi kiyasliyorum surekli. Eskiden olsa evde teror estirirdim; huzur birakmazdim. Kapana kisilmis hissi, engellenmislik hissi ( gezme konusunda) benligimi yakip kavururdu.
Simdi takdiri ilahi deyip, rahat gecirmeye calisiyorum.
Burayi okuyan bir suru insan var, kimsede sucluluk hissi olusturmak istemem. Herkes kendi kosullarina gore durumu degerlendirir.
Biz ailece cok gezmiyorduk. Esim surekli evde calisiyordu. Ben yarim gun calisiyorum. Geri kalan zamanda hep disarda zorunlu isim yoksa hep evdeydim. Ilk gunker yillardir karantinadaymisimda haberim yokmus gibi hissettim. Cok kolay uyum sagladim. 1 paket makarna dahi stoklamadim. Evde olanlari kullaniyorum. 3- 4 gunde bir markete gidip hizlica alisverisimi yapip geliyorum. Eskiden hergun yuruyus olsun diye cikar parca parca alirdim..Simdi toplu aliyorum, arabayla getiriyorum.
Bu durumdan bunalanlara tavsiyem; gecici bir donem oldugunu surekli kendisine hatirlatsinlar. Zihinlerinde birkac ay sonra yasayacagi mutlu zamanlari imajine etsinler. Zamanini bilmem ama nasilsa bitecek, herkes bir sekilde bagisiklik kazanacak , her zaman bizimle yasayan viruslerden biri olacak.
Burda her zaman soyledik, medyadan helede karamsarliginizi korukluyorsa hepsinden mumkun mertebe uzak durmaya calisin.
KABUL kelimesi son yillarda benim icin cok anlamli.
Her sey kendi hatalari.mi KABUL etmemle, olani KABUL etmemle, kendimi duzeltmezsem cevremin duzelmeyecegini KABUL etmemle, kendimi oldugum gibi KABUL etmemle bu liste sabaha kadar uzar gider... Basladi.
Su an dunyayi saran bir virus var. Mucadele eden gorevliler var. Biz karantinadayiz. Bu durumu kabul edip ; elimuzdeki verilerle ne yapabiliriz ona odaklanalim.
Herkes kendini tanir; modunu yukseltecek birseyler bulur mutlaka.
Ben su an bu sayfalara ; ne gunlerdi be yazdigimizi goruyorum. Disari cikinca havanin bile hafifledigini hissediyoruz. Bu kadar suyla dunyadan bayagi negatif enerji akip gidiyor. Insanlar guleryuzlu, sakin, telassiz.Yasadigi anin tadini cikariyor....❤❤❤

Cok etkileniyorsaniz sosyal medyadan uzak durun.Ortada ne şehit cenazeleri ne Elazig depremi vardi daha ne olacak daha ne olacak diyen insanlarla doluydu bdv mesela. Hep birlikte evrene sordular.Evren de cevaplarini sundu.Ben de onlarla birlikte daha nasil guzelleri var,bunlarin hediyeleri neler dedim.Rabbime şükürler olsun cok guzel geciyor bu gunlerim,her gün ayri nimetlerle bereketle geliyor:KK49::KK9:Bir bakış açısı kadar uzaklikta mutluluk,huzur,coşku. Sizlere de tavsiye ediyorum Yaradanın yarattigi harikaliklari gorelim,odağiniz neyse onu büyütürsünüz.Hala gunes doguyor...Haydi hem icimizde ki hem disaridaki bahari büyütelim :KK36:
Ara ara okurum burayı, kendi içim de savaşım bitmez hiç tabi dış etkenler de çok fazla. Mesajlarınız çok etkili.
Bende bir yerden başlamak istiyorum ama nereden nasıl başlasam bilemiyorum.

Tekrar baştan okumaya çalışıcam konuyu.
Ben okuyana kadar, bu konuyla ilgili kitap listesi var mı peki paylaşılan, bana yazar mısınız?

strawberryland strawberryland Sprituel film onerilerine acigim. Genelde film izleyerek zaman geciriyorum.
Tabii ki seve seve yazarim. 🥰🥰 heal, samadhi 1-2, i origins, man from earth, defending your life, oa(en etkilendigim dizilerden biridir), interstellar,spirited away, the fountain,eternal sunshine of the spotless mind ve what the bleep down the rabbit hole...simdilik aklima gelenler bunlar😊

Iyi geceler canlar. Çok mutluyum çünkü uzun zamandır listemde bekleyen bir türlü firsat bulup da alamadığım kitaplarımı aldim sonunda hem de %50 indirimle😉 Yasadigim şehirde bir kitabevinde indirim vardi hemen degerlendirdim burada onerilen tum kitaplari not etmistim fakat sadece bunlari bulabildim. Daha cok internette satiliyo sanırım. Bılincaltinin gücü , Sınırsız Güç ve Düşünce Gücüyle Tedavi cok beğenilmişti. Mümin Sekmanin kitabi ve Seninle Başlamadı ise rafda dikkatimi cekti ve sanki "Beni oku pişman olmazsın" dedi😄 Beğendiğim bölümleri buradan paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum 😊 Masamda karsida dizili olan kitaplari da burada duyup okumuştum cok guzeller. Tavsiye edebilirim😉

Nego Nego bilincaltinin gucu,sinirsiz guc, louise l. Hayy kitaplarindan baslayabilirsin. Diger kitaplar da gayet guzel :KK24:
Bas ucu kitabimdir bu da

Nego Nego bilincaltinin gucu,sinirsiz guc, louise l. Hayy kitaplarindan baslayabilirsin. Diger kitaplar da gayet guzel :KK24:
Bas ucu kitabimdir bu da
Teşekkür ederim 😊

Ilk defa paylasiyorum sanirim. Harika bir kitap daha tavsiye ediyorum,tekrar tekrar okunasi bir kitap.
Bu kitabi cok duydum ilk firsatta alacagim. Size bir sey sormak istiyorum. Ben imgeleme yapiyorum ama bunu hergun mu ya da en azindan 21 gun ardarda mi yapmak gerekir ? Ben bu kadar uzun sure goturemiyorum bir istegi🤷‍♀️

Hayırlı kandiller arkadaşlar

Eklentiler

• 52BE203A-1D31-4877-BB71-1C608E0C745E.webp
    52BE203A-1D31-4877-BB71-1C608E0C745E.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 56
  • C4578172-7BA0-4960-927E-6C5DAF09666D.webp
    C4578172-7BA0-4960-927E-6C5DAF09666D.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 50
Bu kitabi cok duydum ilk firsatta alacagim. Size bir sey sormak istiyorum. Ben imgeleme yapiyorum ama bunu hergun mu ya da en azindan 21 gun ardarda mi yapmak gerekir ? Ben bu kadar uzun sure goturemiyorum bir istegi🤷‍♀️

Her gün düzenli olarak yapabilmelisiniz. Uzun süre götürememenin nedeni enerji düşüklüğü ve niyetin olacagina inanç azlığı ve tabiki imgelemenin yeteri kadar heyecan ve gerceklik icermemesi olabilir.

Imajinasyon yeteri kadar iyi oldugunda stresten,gunluk yasamdan kaçış araciniz olur. Hadi bir uzanayim meditasyon yapayim diye sabirsizlanirsiniz. Akliniza yeni yeni ilhamlar gelir onlari da eklersiniz, gelistikce gelisir, keyifli harika bir oyuna döner.

Bilincaltiniza soru yönlendirin bu aralar; neler var beni heyacanlandiran, beni gökyüzünde bulutlarin üstünde hissettirip ayaklarımı yerden kesen. Hangi müjdeli haberlerim var benimle sevinecek,mutlu olacak kisilerle paylaştığım? Hangi tatlar var daha önce tatmadigim, beni bambaşka diyarlara götüren;bana cennette hissi uyandıran. Bunlar gibi detaylandirip kendinize ilham talep edebilirsiniz gün icinde.

Back
X